|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
28.10.2009 14:23:46   
Crystall
Punce, jz sm imela danes pregled. Gledal me ni nič, samo ctg sem imela. Je rekel, da je brezveze, da me gleda, ker mi lahko še kakšno infekcijo prinese notri. Pač sm mu povedala, da je stanje nespremenjeno, da še nič ne čutim.

V petek imam spet pri istemu zdravniku pregled, pa se bova dogovorila za sprožitev. Je rekel, da bi mi kar v petek ali pa v soboto sprožili, da me ne bi čez praznike kej mučili.

In mene je ratalo strah user posted image  Bi rajši videla, da bi se vse naravno začelo user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 251
28.10.2009 16:06:23   
_melody_
C. jaz sem imela od nedelje do ponedeljka zjutraj svoje popadke in ko sem prišla v porodnišnico so ponehal čeprav so bli pol noči na 5min. Pol so me pa 1cm odprta poknli v porodno z umetnimi popadli. Mene so bolel za ****. iztis je pa neboleč in hiter :). Nikoli ne bom pozabila, ko so mi jo takoj položili na trebuh. TO JE PA RES NEKAJ NEVERJETNEGA, BOŠ VIDELA!

Evo še mojo Sariko :)...
user posted image
user posted image
user posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 252
29.10.2009 12:22:48   
ninka80
melody...kaka lepotičkauser posted image . Pa en mesec je že stara, joj kako čas leti.
crystall...si še z nami, ali si že v NM?

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 253
29.10.2009 12:29:58   
Mateja4
hej punce kako ste kaj?

crystall še čakaš ali se že kaj dogaja??
_melody_ Sara je lepotička tako kot mamiuser posted image

mi pa pridno rastemo tak da bomo dones teden stari 3 meseceuser posted image user posted image
evo našo pikico:

user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 254
29.10.2009 13:36:47   
Crystall
Še kr čakamo. Morda mi bojo jutri sprožili. Grem zjutri na pregled, pa bo dr. Mijajlovič - pa sem bila že v sredo pri njem na pregledu. Pa mi je rekel, da me bo pogledal in da bi se kar takoj zjutraj odločila za sprožitev.

Bom pa vzela ea. Imate kak nasvet zame? Pokažejo v nm kako se doji, previje oz. če pomagajo?

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 255
29.10.2009 13:41:38   
Mateja4
Pomagajo sam milijonkat moraš rečt vsaj pri men je blo tako... Jaz sem razočarana nad nm ful... sem še na forum o porodnišnicah napisala mojo izkušnjo v Nm... lej ti jo bom še sem prilimala. V drugo grem ziher milijon % v Brežice rodit

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 256
29.10.2009 13:43:09   
Mateja4

titleAndStar(605,0,0,false,"","")

Objave: 605
Član od: 24.2.2009
Kraj: Krško
Status: prisoten hej

no še jaz
porodni blok: super sem mela babico Tano in Metko same pohvale

oddelek pa... ma večina sester je tako kot je napisala kaminek zopernih ko 100 naša je 2 dan dobila zlatenico in zato se ji teža ni povečevala in je P rekla da naj ji dodajajo da bi se bilirubin z vodo in blatom čimprej in v čimvečji meri izloču... (je bila tudi pod lučko)....ja pa je bil cel halo zarad tega.. da naj več dojim (mala je bla skos priklopljena sam mleka ni blo...) in da mi ne bojo kar naprej dodatka pripravljale ( čeprav je bilo rečeno da ga mora dobit po vsakem dojenju).. in potem sem mal znorela da naj mi pokažejo kje majo tist mlek pa vodo da bom šla sama nardit če jim je pretežko...in potem so šle sicer z muko ampak so... Je bila pa ena sestra, mal dalše blond lase, tam okol 30 let (nevem imena) ki je bla pa super dobro da je bila ona vse 4 dni kar sem bila v P popoldne ker mi je resnično ogromno pomagala. in pri pristavljanju in pri dodajanju... res super ženska...

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 257
29.10.2009 13:43:51   
Mateja4
pa da napišem še svojo izkušnjo:

Tole je pa še od kolegice post...

*porodni blok: nimam pripomb, same pohvale. sm mela za babco po imenu Tanja in je bila res carica

*oddelek: večina sester je bila zoprnih kot sam . da obrazložim: naša punca je bila težka ob porodu skoraj 5 kg in je že od začetka ful več rabla za pojest, jst pa še nism mela toliko mleka (dojile smo se tud po 3 ure skupaj), ona še kr naprej lačna. prosila sm za dodatek in prvič je blo še ok, so ji ga dale. naslednjič pa je blo že joj, češ, da morm dojit, če hočm, da bom imela mleko (jst pa že čist izčrpana od dojenja, sm bla kot zombi), pa čeprav je pediatrinja napisala na karton, da naj otroček dobiva dodatek, ko bo potrebno. moja  je bila lačna, dodatka ji niso hotle dat, sm jamrala pediatrinji, ona pa nazaj, ja, rečte jim gospa. jst jim itak sm skoz dopovedovala, ampak nč. grozaaaaa. da vam povem, da je moja pojela poleg dolgega dojenja še 70ml dodatka, mislm, da nimam kej več razlagat.
pa, da ako so mi pomagale pristavljat  na dojko, da raje ne govorim-kot da bi mladga mačka prstavljale. pa sm eni sestri rekla, da jst lažje dojim sede, ker je  prej zagrabila, pa mi je odvrnila, da pa ona ne zna prstavt, če jst sedim in naj se kr lepo uležem, če hočem, da bom dojila . mislm. pa še šivana sm bla orenk, ker je mela punca obseg glavce 40 cm in sm se komaj vlekla po sobi in po hodniku, pa še težko štručko tolažt, ker je bla nenahranjena. doma pa ni bil noben problem, se je najedla in to je blo to.

imam zelo slabe spomine, tko da mi glih ne diši nm.

pa še to: cimra, ko je rodila, je dobila hude hemeroide in ji sestre niso hotle dat nekaj proti njim zastonj, ampak bi mogla plačat. haloooo, sej plačujemo zdravstvo. a tablete proti bolečinam ob krčenju maternice se pa lahko dobi zastonj, al kaj!!!!!

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 258
29.10.2009 13:44:59   
Mateja4
uglavnem Prvi post je moj... drugi pa od Kaminek.... take so ble najine izkušnje... saj pravim v drugo Brežice

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 259
29.10.2009 14:15:42   
ninka80
Ja, sem tudi sama slišale večinoma kritike čez NM porodnišnico, zato se že 1. nisem odločila iti tja. So par mesecev pred mano 3 kolegice tam rodile in so vse rekle, da nikoli več tja. Tako, da sem šla v B in sedaj spet.

mateja4, lepa pupa.

crystall, držim pesti, da se kej prej samo začne dogajat.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 260
29.10.2009 14:35:17   
Crystall
Jz grem v nm zgolj zaradi ea. Moj mali bo težek fantek in me je ratalo prav strah in sem se pol odločila za ea.

Upam, da bo vse ok. Držite pesti jutri zame. Če se bo kaj dogajalo, bo objavljeno pri oktobrkah 2009 3. del.

Mateja4 ... tvoja mala je pravi cuker user posted image

Punce .... tole bom pa kar zase prilepla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 261
29.10.2009 15:23:30   
ninka80
Crystall, držim pesti za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 262
29.10.2009 15:29:54   
Mateja4
Crystall saj imaš v brežicah tud EA na voljo 24ur/dan pa če brezplačna je.. V NM je pa plačljiva

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 263
29.10.2009 15:33:20   
Crystall
Mateja4 .... meni so rekli, da je nimajo 24 ur na dan. Samo, če jo trofiš, da je prost anestezist in še to bolj v dopoldanskem času. Če me recimo ponoči zagrabi, je najverjetneje ne bi dobila user posted image . Iz tega razloga sem se odločila za nm, sicer bi šla v brežice. Še posebno zato, ker dela v brežiški porodnišnici fantova sestrična.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 264
29.10.2009 15:36:21   
ninka80
To za EA ne vem, sicer sem jo pri 1. hotela imet, pa je šlo vse prehitro in ni bilo časa. Vem pa, da so se G in anasteziologi v B takrat zavzemali, da bi bila EA brezplačna in dosegljiva vsem ženska. Zdej pa sploh nisem razmišljala o njej. Upam, da bo tudi drugi porod tako hiter kot prvi.user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 265
29.10.2009 15:39:01   
Mateja4
jaz sem jo tud hotla met pa je šlo enako kot pri tebi prehitro. sem bila 25 min v porodniuser posted image user posted image user posted image
Nevem men je blo rečeno da se jo da kadarkol dobit.. sam maš ti verjetno bolj točne inf.user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 266
29.10.2009 18:38:34   
Crystall
V NM lahko kadarkoli dobim ea ... tako so nam rekli. V Brežicah je bila kako leto nazaj tudi možnost ea 24 ur na dan, zdaj pa ni več. user posted image  Drugače bi zaradi bližine in domačnosti veliko raje izbrala Brežice.

Punce, kaj je potrebno za prisotnost partnerja v novomeški porodnišnici kaj plačati?

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 267
29.10.2009 18:47:30   
Mateja4
Jap 17€ če ima potrdilo o opravljeni materinski šoli in 25€ če ga nima

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 268
29.10.2009 19:00:22   
Crystall
Hvala user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 269
30.10.2009 13:57:37   
Crystall
Jz sm doma. Niso mi sprožili. Bil je drug ginekolog, ki je rekel, da še ni potrebe. user posted image user posted image

Maaaa, sem žalostna, jezna, razočarana ...

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 270
30.10.2009 14:06:12   
Mateja4
ajoj te bodo še kr mučli... mogoče te pa presenet in se bo sam odloču pokukat k mamiki v naročje

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 271
30.10.2009 14:14:15   
Crystall
Ko bi le ... itak si najbolj želim, da bi se začelo samo od sebe. Pa še zdaj je 1. november in si ne želim, da bi moj mali imel rojstni dan ravno na dan mrtvih. Potem ima od fanta nečakinja rojstni dan 3. novembra - to pomeni, da že tak bomo celo življenje v dogovorih, kdaj bo kdo praznoval ....

Pa še oktobrka si želim biti user posted image user posted image user posted image  

Grem en film pogledat, ker sem res razočarana nad ginekologom danes. Z Mijajlovičem sva se vse super zmenla, potem pa je ta danes vse drugače mi rekel user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 272
30.10.2009 15:01:25   
ninka80
Crystall, kot bi sebe gledala pred 2. letoma. En G, da naslednjič sprožimo, ko pridem tja, drug G, da ne. In pol sem dobila popadke na 1. novembra, ampak so se umirili. No, pa sem 4. čist s svojimi popadki rodila, tko da sem tut jst iz oktoberke ratala  novemberka.

Drži se, sej bo mali ugotovu, da ima dost.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 273
31.10.2009 18:51:51   
niwci
Crystall držimo pesti. Danes se še nisi oglasila, zato upam da se je začelo. Sicer pa res ni prijetno da ima otrok rojstni dan ravno na 1.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 274
31.10.2009 19:28:44   
ninka80
Crystall, sem mislila, da si jo že pobrisala proti NM, pa sem pri Oktoberkah videla, da si bila popoldne še doma. No, mogoče si pa že odšla?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?