Mateja4
|
pa da napišem še svojo izkušnjo: Tole je pa še od kolegice post... *porodni blok: nimam pripomb, same pohvale. sm mela za babco po imenu Tanja in je bila res carica *oddelek: večina sester je bila zoprnih kot sam . da obrazložim: naša punca je bila težka ob porodu skoraj 5 kg in je že od začetka ful več rabla za pojest, jst pa še nism mela toliko mleka (dojile smo se tud po 3 ure skupaj), ona še kr naprej lačna. prosila sm za dodatek in prvič je blo še ok, so ji ga dale. naslednjič pa je blo že joj, češ, da morm dojit, če hočm, da bom imela mleko (jst pa že čist izčrpana od dojenja, sm bla kot zombi), pa čeprav je pediatrinja napisala na karton, da naj otroček dobiva dodatek, ko bo potrebno. moja je bila lačna, dodatka ji niso hotle dat, sm jamrala pediatrinji, ona pa nazaj, ja, rečte jim gospa. jst jim itak sm skoz dopovedovala, ampak nč. grozaaaaa. da vam povem, da je moja pojela poleg dolgega dojenja še 70ml dodatka, mislm, da nimam kej več razlagat. pa, da ako so mi pomagale pristavljat na dojko, da raje ne govorim-kot da bi mladga mačka prstavljale. pa sm eni sestri rekla, da jst lažje dojim sede, ker je prej zagrabila, pa mi je odvrnila, da pa ona ne zna prstavt, če jst sedim in naj se kr lepo uležem, če hočem, da bom dojila . mislm. pa še šivana sm bla orenk, ker je mela punca obseg glavce 40 cm in sm se komaj vlekla po sobi in po hodniku, pa še težko štručko tolažt, ker je bla nenahranjena. doma pa ni bil noben problem, se je najedla in to je blo to. imam zelo slabe spomine, tko da mi glih ne diši nm. pa še to: cimra, ko je rodila, je dobila hude hemeroide in ji sestre niso hotle dat nekaj proti njim zastonj, ampak bi mogla plačat. haloooo, sej plačujemo zdravstvo. a tablete proti bolečinam ob krčenju maternice se pa lahko dobi zastonj, al kaj!!!!!
|