|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
26.9.2009 22:08:09   
Anonimen
pa kako nja potem spim, ne morem no..

a ti bi spala rada user posted image vic tedna user posted image

khurde kaj pa tvoje slikeuser posted image

kiara super za čevljeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
26.9.2009 22:09:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

IZVIRNO SPOROČILO: spetko

aja sonček33..moj se tudi ful premetava po pojstli...in zabija v stranica...enkrat pa se je obrnu kontra..torej kjer je glava so noge in se je pol butnu v stranico in začel jokat in jaz valda..kolko sem bila zaspana ko sem ga dvignila sem ga itak narobe dvignila..jaaooouser posted image user posted image user posted image ..ampak HB sem takoj zaštekala in moj je takoj skočil da ki če sem norauser posted image user posted image

ooooo, spetko, kok sem se zdele nasmejala user posted image user posted image user posted image

jst sem ga že pokrivala tkouser posted image on kontra obrnjen, jst ga s kovtrom pokrivam, pol pa hb ošlatam nogice zgoraj, ko ven štrlijo user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
26.9.2009 22:10:03   
khurde
bom, ulla, bom, grem zdele, da nauš huda user posted image sam jaz pa ta fb oz. net na splošno nisva tok prjatla glede slik, bom pa za vas nardila izjemo user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
26.9.2009 22:16:36   
Ploha
jancci, petra: user posted image user posted image user posted image za zobek.

jst pa dons ceu dan pospravlala, drgnla po tleh, je še od zanč ostal popacan po tleh ko sem toplomer zbila user posted image user posted image user posted image prala ko nora,...

še voziček sem oprala, pa ogrodje od vozička zglancala, zdej je pa k nov, A kera kupi? user posted image user posted image user posted image

cunje so zlikane, ma ni da ni user posted image user posted image

meta je že od pol 8 mrknla...

aja pa moj je dobu za rojstni dan, antilop stolček user posted image smo ga že sprobali, ampak sem ga kr lepo pospravla nazaj, ker če bo v kuhni stal me bo zamikov in ga bom uporabljala user posted image user posted image user posted image user posted image sicer bo 100 in 1 uprašanje in pregovarjanje, kdaj se sedi in kdo že sedi, pa da itak že sedi, sam se ne dam...user posted image

moj je šu pa ven...u bistvu mi je natvezu, da imajo sestanek, da se zmenjo za sliliranje hahahaa user posted image user posted image user posted image pa naj mu bo sej me bo jutr zvečer vn pelov user posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
26.9.2009 22:19:48   
Anonimen
ker če bo v kuhni stal me bo zamikov in ga bom uporabljala

a pol je nič ne daješ sedet, nič ne posedaš? pridnauser posted image joooj kolk te morjo gnjavit, ja, si kr predstavljamuser posted image

da se zmenjo za sliliranje hahahaa

a dej, za crkntuser posted image pa to jih je kr neki treba, a ne, sestankovuser posted image

khurde a si žeuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2430
26.9.2009 22:31:16   
Ploha
ulla: ne načeloma jo ne posedam, sam nisem pa nek biser,...da bi rekla, jo NIKOL nism al pa da jo NIKOL ne posedem, ker jo sem pa ke posedem, to so izredni primeri user posted image user posted image user posted image

ja sestankov je pa kr nekej, ja...a se čem kregat? brez veze, naj gre...hecn je biu zanč ko sem ga naganjala, naj gre ven, kdo ga bo pa gledu doma, pa naj že gre pa naj unga pokliče pa tega, pa nej gre tja..pa NI HOTU! drug dan a boš doma, ne it..kaj je blo? ŠEL JE! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
26.9.2009 22:32:43   
Anonimen
petra vas pozdravljauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
26.9.2009 22:34:05   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

a rabi posrednika? a sama ne zna pozdravt več? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
26.9.2009 22:34:08   
khurde
počas dela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
26.9.2009 22:35:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

a rabi posrednika? a sama ne zna pozdravt več? user posted image user posted image user posted image

k gre spat, pa nima cajta, pa ni doma, uglavnem, no , ne kompliciriuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
26.9.2009 22:41:31   
Anonimen
crtka a si dobla prošnjo za sosedouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
26.9.2009 22:44:46   
khurde
evo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
26.9.2009 22:45:01   
spetko
katera petra..??..a petra88 al ...sem jaz zablodla??user posted image user posted image

khurde...ja jaz sem se tudi nasmejala pol ampak moj me je kr nadru...da ne bom bla več za računalniku zvečer..da ne bom čistla pa pospravljala zvečer,da grem spat tkoj kot tian...user posted image user posted image
ulla..očitno midve kr na pamet delamo stvariuser posted image user posted image

ploha..si pridna a...no dej pridi še meni kej naredit..
ja moj ima tudi take fore...gremo na sestanek za se zmenit kako bomo igrali nogomet pa kere taktike...sem rekla..sej kul..vam posodim še kemik pa list..mislim ej..povej grem na drink in konecuser posted image user posted image
ja ko mi želimo nočejo da grejo..ko pa je obratno pa niti pod točko razno da ostanejouser posted image

a mi katera povej kaj nej naredim z ohrovtom za tiana...??

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
26.9.2009 22:45:34   
khurde

crtka a si dobla prošnjo za sosedouser posted image

ti pa si neučakana user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
26.9.2009 22:47:46   
Anonimen
a mi katera povej kaj nej naredim z ohrovtom za tiana...??

na kompost ga vrž user posted image user posted image user posted image user posted image

hecam seuser posted image jst nikol nič ne delam z njim, ker mi je ogaben in smrdi ko kugauser posted image tko da bolj pametnega nasveta od unga gor res nimamuser posted image

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2440
26.9.2009 22:48:14   
Ploha
spetko: nimam idej za ohrovt, jst bi ga meti skuhala pa pol nasledn dan bi ga skuhala, čez ene 2 dni bi ga pa skuhala...to je to user posted image user posted image

ja majo finte...sej enkrat sm brala eno knjigo o moških pa pomoje tud o ženskah in so ble tud te fore not in sm ga sprobala pa je točn tko naredu k not piše user posted image user posted image user posted image fajna kniga...

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
26.9.2009 22:49:17   
Ploha
mislm sej ne vem,  se ohrovt sploh kuha??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
26.9.2009 22:49:35   
spetko
ulla...jah sej meni tudi ni dober..ampak sem ga dobila pa ne vem kaj naj naredim z njim...naredila sem s krompirjem..drugo pa nevem..ker ga nisem jedla in ga ne bom...pa bi ga dala lih tianu malo da proba,če že jaz nisem neki ljubitelj zelenjave..že ki je tudi domač pa itd itd

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
26.9.2009 22:50:48   
Ploha
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa ohrovt pa krompir?

tega še nism jedla, pa ga tud nam user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 26.9.2009 22:51:54 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
26.9.2009 22:52:01   
khurde
kakšno juho, mogoče. sam še nisem delala. sem ga pa podušila, pa paradajz zraven in začimbe, pa na makarone, sam ne za otroka... zanje se edin juho spomnim, zihr kej na kulinarični slo piše

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
26.9.2009 22:54:18   
spetko
ja bom kej pogledala...hvala drugače..

Ploha mislim da sva brale isto knjigo...kaj ko napiše primer kako ženske reagiramo pa kje delamo napake itd itd..pa kaj si moški mislijo in tko naprej...ena ženska je pisala to knjgo..?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
26.9.2009 22:54:38   
Ploha
kaj pa to, samo brez jajca?

http://www.kulinarika.net/recept/priloge/Gratiniran_zdrobov_ohrovt-12521.html

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
26.9.2009 22:55:14   
Anonimen
no, da ne delam krivice, enkr sem ga jedla in je bil ful dobr, k je mami pečenko pekla, ga je dala zravn, pa korenje in papriko in pol od unih začimb in omake...ma ful dobr je prlouser posted image

sam to nič ne koristiuser posted image

probi tko kt je ploha predlagalauser posted image sliš se mamljivouser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
26.9.2009 22:55:47   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: spetko

ja bom kej pogledala...hvala drugače..

Ploha mislim da sva brale isto knjigo...kaj ko napiše primer kako ženske reagiramo pa kje delamo napake itd itd..pa kaj si moški mislijo in tko naprej...ena ženska je pisala to knjgo..?

ja ja bo nekaj takega, ma desca lahko v nulo poštudiraš in ga pol ****....user posted image user posted image

jst mu skos govorim, da komaj čakam k bom vesela vdova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
26.9.2009 22:56:29   
Ploha

no, da ne delam krivice, enkr sem ga jedla in je bil ful dobr, k je mami pečenko pekla, ga je dala zravn, pa korenje in papriko in pol od unih začimb in omake...ma ful dobr je prlouser posted image

sam to nič ne koristiuser posted image

probi tko kt je ploha predlagalauser posted image sliš se mamljivouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?