Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:08:09
|
|
|
|
Anonimen
|
pa kako nja potem spim, ne morem no.. a ti bi spala rada vic tedna khurde kaj pa tvoje slike kiara super za čevlje
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:09:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: spetko aja sonček33..moj se tudi ful premetava po pojstli...in zabija v stranica...enkrat pa se je obrnu kontra..torej kjer je glava so noge in se je pol butnu v stranico in začel jokat in jaz valda..kolko sem bila zaspana ko sem ga dvignila sem ga itak narobe dvignila..jaaooo ..ampak HB sem takoj zaštekala in moj je takoj skočil da ki če sem nora ooooo, spetko, kok sem se zdele nasmejala jst sem ga že pokrivala tko on kontra obrnjen, jst ga s kovtrom pokrivam, pol pa hb ošlatam nogice zgoraj, ko ven štrlijo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:10:03
|
|
|
|
khurde
|
bom, ulla, bom, grem zdele, da nauš huda sam jaz pa ta fb oz. net na splošno nisva tok prjatla glede slik, bom pa za vas nardila izjemo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:16:36
|
|
|
|
Ploha
|
jancci, petra: za zobek. jst pa dons ceu dan pospravlala, drgnla po tleh, je še od zanč ostal popacan po tleh ko sem toplomer zbila prala ko nora,... še voziček sem oprala, pa ogrodje od vozička zglancala, zdej je pa k nov, A kera kupi? cunje so zlikane, ma ni da ni meta je že od pol 8 mrknla... aja pa moj je dobu za rojstni dan, antilop stolček smo ga že sprobali, ampak sem ga kr lepo pospravla nazaj, ker če bo v kuhni stal me bo zamikov in ga bom uporabljala sicer bo 100 in 1 uprašanje in pregovarjanje, kdaj se sedi in kdo že sedi, pa da itak že sedi, sam se ne dam... moj je šu pa ven...u bistvu mi je natvezu, da imajo sestanek, da se zmenjo za sliliranje hahahaa pa naj mu bo sej me bo jutr zvečer vn pelov
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ker če bo v kuhni stal me bo zamikov in ga bom uporabljala a pol je nič ne daješ sedet, nič ne posedaš? pridna joooj kolk te morjo gnjavit, ja, si kr predstavljam da se zmenjo za sliliranje hahahaa a dej, za crknt pa to jih je kr neki treba, a ne, sestankov khurde a si že
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:31:16
|
|
|
|
Ploha
|
ulla: ne načeloma jo ne posedam, sam nisem pa nek biser,...da bi rekla, jo NIKOL nism al pa da jo NIKOL ne posedem, ker jo sem pa ke posedem, to so izredni primeri ja sestankov je pa kr nekej, ja...a se čem kregat? brez veze, naj gre...hecn je biu zanč ko sem ga naganjala, naj gre ven, kdo ga bo pa gledu doma, pa naj že gre pa naj unga pokliče pa tega, pa nej gre tja..pa NI HOTU! drug dan a boš doma, ne it..kaj je blo? ŠEL JE!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:32:43
|
|
|
|
Anonimen
|
petra vas pozdravlja
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:34:05
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 petra vas pozdravlja a rabi posrednika? a sama ne zna pozdravt več?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:34:08
|
|
|
|
khurde
|
počas dela
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:35:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 petra vas pozdravlja a rabi posrednika? a sama ne zna pozdravt več? k gre spat, pa nima cajta, pa ni doma, uglavnem, no , ne kompliciri
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:41:31
|
|
|
|
Anonimen
|
crtka a si dobla prošnjo za sosedo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:44:46
|
|
|
|
khurde
|
evo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:45:01
|
|
|
|
spetko
|
katera petra..??..a petra88 al ...sem jaz zablodla?? khurde...ja jaz sem se tudi nasmejala pol ampak moj me je kr nadru...da ne bom bla več za računalniku zvečer..da ne bom čistla pa pospravljala zvečer,da grem spat tkoj kot tian... ulla..očitno midve kr na pamet delamo stvari ploha..si pridna a...no dej pridi še meni kej naredit.. ja moj ima tudi take fore...gremo na sestanek za se zmenit kako bomo igrali nogomet pa kere taktike...sem rekla..sej kul..vam posodim še kemik pa list..mislim ej..povej grem na drink in konec ja ko mi želimo nočejo da grejo..ko pa je obratno pa niti pod točko razno da ostanejo a mi katera povej kaj nej naredim z ohrovtom za tiana...??
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:45:34
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 crtka a si dobla prošnjo za sosedo ti pa si neučakana
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
a mi katera povej kaj nej naredim z ohrovtom za tiana...?? na kompost ga vrž hecam se jst nikol nič ne delam z njim, ker mi je ogaben in smrdi ko kuga tko da bolj pametnega nasveta od unga gor res nimam
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:48:14
|
|
|
|
Ploha
|
spetko: nimam idej za ohrovt, jst bi ga meti skuhala pa pol nasledn dan bi ga skuhala, čez ene 2 dni bi ga pa skuhala...to je to ja majo finte...sej enkrat sm brala eno knjigo o moških pa pomoje tud o ženskah in so ble tud te fore not in sm ga sprobala pa je točn tko naredu k not piše fajna kniga...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:49:17
|
|
|
|
Ploha
|
mislm sej ne vem, se ohrovt sploh kuha???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:49:35
|
|
|
|
spetko
|
ulla...jah sej meni tudi ni dober..ampak sem ga dobila pa ne vem kaj naj naredim z njim...naredila sem s krompirjem..drugo pa nevem..ker ga nisem jedla in ga ne bom...pa bi ga dala lih tianu malo da proba,če že jaz nisem neki ljubitelj zelenjave..že ki je tudi domač pa itd itd
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:50:48
|
|
|
|
Ploha
|
kaj pa ohrovt pa krompir? tega še nism jedla, pa ga tud nam
< Sporočilo je popravil Ploha -- 26.9.2009 22:51:54 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:52:01
|
|
|
|
khurde
|
kakšno juho, mogoče. sam še nisem delala. sem ga pa podušila, pa paradajz zraven in začimbe, pa na makarone, sam ne za otroka... zanje se edin juho spomnim, zihr kej na kulinarični slo piše
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:54:18
|
|
|
|
spetko
|
ja bom kej pogledala...hvala drugače.. Ploha mislim da sva brale isto knjigo...kaj ko napiše primer kako ženske reagiramo pa kje delamo napake itd itd..pa kaj si moški mislijo in tko naprej...ena ženska je pisala to knjgo..?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:55:14
|
|
|
|
Anonimen
|
no, da ne delam krivice, enkr sem ga jedla in je bil ful dobr, k je mami pečenko pekla, ga je dala zravn, pa korenje in papriko in pol od unih začimb in omake...ma ful dobr je prlo sam to nič ne koristi probi tko kt je ploha predlagala sliš se mamljivo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:55:47
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: spetko ja bom kej pogledala...hvala drugače.. Ploha mislim da sva brale isto knjigo...kaj ko napiše primer kako ženske reagiramo pa kje delamo napake itd itd..pa kaj si moški mislijo in tko naprej...ena ženska je pisala to knjgo..? ja ja bo nekaj takega, ma desca lahko v nulo poštudiraš in ga pol ****.... jst mu skos govorim, da komaj čakam k bom vesela vdova
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.9.2009 22:56:29
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 no, da ne delam krivice, enkr sem ga jedla in je bil ful dobr, k je mami pečenko pekla, ga je dala zravn, pa korenje in papriko in pol od unih začimb in omake...ma ful dobr je prlo sam to nič ne koristi probi tko kt je ploha predlagala sliš se mamljivo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?