Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:06:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ja Gaja ma full rada Nodija pa gosenico Tinko, pa tud reklame rada gleda. Je full hecna, ko ji rečm če bo gledala risanko pa gre na kavč ležat pa čaka da ji naštimam eva je pa začela gledat risanke na baby tv. je čisto nora nanje Nejc tud, čist noter pade.. O čer Naša frača tud rada gleda baby tv,ma najrajš jajčke,ki ugibajo kaj kdo predstavlja Ja tud Nejc, pa še fajna muska je ..al pa una dva pitch in potch
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:07:26
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 drgač pa dober večer.. Mi smo danes imeli krst, potem pa še RD od moje prve nečakinje, tako da sem bila cel dan zdoma.. Trenutno sem sama, ker je moj šel ven (imava napol tiho mašo že cel teden), sem jezna kot pes na njega.. Sosedi majo žur,tako da se je Nejc že 2x zbudil.. upam da bo kera čvekala da mal pozabim na jezo, ekr drgač se bom sprvla na sms-e. Dajva udart eno čvekaško,mi je lubi kupu mizo in žogo,ker se je prejšnja predrla tko da mam spet mal comforta Sem firbec ampak vseen,kaj je pa naredu? Midva tihega tedna še nisva nikol mela ker se raje vsak dan skregam z njim kot da bi bla tih V bistvu ne morem biti tiho
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:07:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Opa, nisem sama ne ne nisi suzy85, upam, da Eva ne bo kaj resneje zbolela, že tako je vse na tebi, ker tvojega ni doma, potem pa še bolezen A sama si sestavila omaro? Sploh ne potrebuješ "majstra" katy85, lepo slišati, da Lara pridno spi Jaz kako se držim? Eh, gre. Nočem jamrat, ker potem začnem sama pri sebi preveč razmišljat o vsem, kar me matra, to pa ni dobro za moralo Veliko ljudi, tudi mojih bližnjih, je v biiistveno slabšem stanju od mene, zato se nimam kaj pritoževat. Ti se pa le ornk pozdravi Ja, jaz sem definitivno ZA, da se kaj dobimo!!! I need čvek & time off jst tud, ker se mi meša..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:08:37
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ja Gaja ma full rada Nodija pa gosenico Tinko, pa tud reklame rada gleda. Je full hecna, ko ji rečm če bo gledala risanko pa gre na kavč ležat pa čaka da ji naštimam eva je pa začela gledat risanke na baby tv. je čisto nora nanje Nejc tud, čist noter pade.. O čer Naša frača tud rada gleda baby tv,ma najrajš jajčke,ki ugibajo kaj kdo predstavlja Ja tud Nejc, pa še fajna muska je ..al pa una dva pitch in potch Ja tista dva še jst rada pogledam,kaj pa pesmice kej porajta,naša je raznežena ob Kumbaya
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:08:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 drgač pa dober večer.. Mi smo danes imeli krst, potem pa še RD od moje prve nečakinje, tako da sem bila cel dan zdoma.. za feštanje. Trenutno sem sama, ker je moj šel ven (imava napol tiho mašo že cel teden), sem jezna kot pes na njega.. Ja, kaj je pa ušpičil? zate. Sosedi majo žur,tako da se je Nejc že 2x zbudil.. Upam, da se bo stanje umirilo in bo lahko spal. upam da bo kera čvekala da mal pozabim na jezo, ekr drgač se bom sprvla na sms-e.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:08:57
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 drgač pa dober večer.. Mi smo danes imeli krst, potem pa še RD od moje prve nečakinje, tako da sem bila cel dan zdoma.. Trenutno sem sama, ker je moj šel ven (imava napol tiho mašo že cel teden), sem jezna kot pes na njega.. Sosedi majo žur,tako da se je Nejc že 2x zbudil.. upam da bo kera čvekala da mal pozabim na jezo, ekr drgač se bom sprvla na sms-e. jana, še 1x škoda živcev! je celo sredo in četrtek kamenje polagal na garažo in kljub temu, da je vedel, da ga cel teden ne bo, je moral v četrtek zvečer h kolegu po zunanji disk in je prišel šele nekaj čez 10. uro domov. sem tud bla . samo, kaj mu naj? sej bo njega bolelo, ko bo cel teden s trdim okrog hodil, ne mene ti kar čvekaj!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:09:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 drgač pa dober večer.. Mi smo danes imeli krst, potem pa še RD od moje prve nečakinje, tako da sem bila cel dan zdoma.. Trenutno sem sama, ker je moj šel ven (imava napol tiho mašo že cel teden), sem jezna kot pes na njega.. Sosedi majo žur,tako da se je Nejc že 2x zbudil.. upam da bo kera čvekala da mal pozabim na jezo, ekr drgač se bom sprvla na sms-e. Dajva udart eno čvekaško,mi je lubi kupu mizo in žogo,ker se je prejšnja predrla tko da mam spet mal comforta Sem firbec ampak vseen,kaj je pa naredu? Midva tihega tedna še nisva nikol mela ker se raje vsak dan skregam z njim kot da bi bla tih V bistvu ne morem biti tiho tud jst ne, ampak dokler Nejc ne spi, se nočem kregat, pol pa al poker špila, al pa grem jst spat.. ej iskreno sploh ne vem zakaj sva na tihi maši, po moje vsega po malem, čist točn pa ne vem Mi je že mal lažje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:10:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 drgač pa dober večer.. Mi smo danes imeli krst, potem pa še RD od moje prve nečakinje, tako da sem bila cel dan zdoma.. Trenutno sem sama, ker je moj šel ven (imava napol tiho mašo že cel teden), sem jezna kot pes na njega.. Sosedi majo žur,tako da se je Nejc že 2x zbudil.. upam da bo kera čvekala da mal pozabim na jezo, ekr drgač se bom sprvla na sms-e. jana, še 1x škoda živcev! je celo sredo in četrtek kamenje polagal na garažo in kljub temu, da je vedel, da ga cel teden ne bo, je moral v četrtek zvečer h kolegu po zunanji disk in je prišel šele nekaj čez 10. uro domov. sem tud bla . samo, kaj mu naj? sej bo njega bolelo, ko bo cel teden s trdim okrog hodil, ne mene ti kar čvekaj! to je tud moja kazen..on more že 14 dni, čeprav prvi teden ni bla kazen
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:11:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 drgač pa dober večer.. Mi smo danes imeli krst, potem pa še RD od moje prve nečakinje, tako da sem bila cel dan zdoma.. Trenutno sem sama, ker je moj šel ven (imava napol tiho mašo že cel teden), sem jezna kot pes na njega.. Sosedi majo žur,tako da se je Nejc že 2x zbudil.. upam da bo kera čvekala da mal pozabim na jezo, ekr drgač se bom sprvla na sms-e. jana, še 1x škoda živcev! je celo sredo in četrtek kamenje polagal na garažo in kljub temu, da je vedel, da ga cel teden ne bo, je moral v četrtek zvečer h kolegu po zunanji disk in je prišel šele nekaj čez 10. uro domov. sem tud bla . samo, kaj mu naj? sej bo njega bolelo, ko bo cel teden s trdim okrog hodil, ne mene ti kar čvekaj! Tole si svetovno napisala Sem skoraj pod mizo od smeha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:11:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ja tista dva še jst rada pogledam,kaj pa pesmice kej porajta,naša je raznežena ob Kumbaya muske ima vse rad, ful rad pleše..poglej si na FB moj video od Nejc ki pleše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:11:55
|
|
|
|
špelin@
|
d IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ja Gaja ma full rada Nodija pa gosenico Tinko, pa tud reklame rada gleda. Je full hecna, ko ji rečm če bo gledala risanko pa gre na kavč ležat pa čaka da ji naštimam eva je pa začela gledat risanke na baby tv. je čisto nora nanje Nejc tud, čist noter pade.. O čer Naša frača tud rada gleda baby tv,ma najrajš jajčke,ki ugibajo kaj kdo predstavlja Ja tud Nejc, pa še fajna muska je ..al pa una dva pitch in potch Imam občutek, da smo že skoraj doktorirale iz teh risank
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:12:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 drgač pa dober večer.. Mi smo danes imeli krst, potem pa še RD od moje prve nečakinje, tako da sem bila cel dan zdoma.. Trenutno sem sama, ker je moj šel ven (imava napol tiho mašo že cel teden), sem jezna kot pes na njega.. Sosedi majo žur,tako da se je Nejc že 2x zbudil.. upam da bo kera čvekala da mal pozabim na jezo, ekr drgač se bom sprvla na sms-e. jana, še 1x škoda živcev! je celo sredo in četrtek kamenje polagal na garažo in kljub temu, da je vedel, da ga cel teden ne bo, je moral v četrtek zvečer h kolegu po zunanji disk in je prišel šele nekaj čez 10. uro domov. sem tud bla . samo, kaj mu naj? sej bo njega bolelo, ko bo cel teden s trdim okrog hodil, ne mene ti kar čvekaj! Tole si svetovno napisala Sem skoraj pod mizo od smeha ja mene je tud nasmejala..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:12:56
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 katy82 - ful ful ful si lepa, prav žariš..Lara je tud ful zrastla. Jst ne bom nikol doživela tega veselja, ker se moj noče cerkevno ženit jana, tudi sama civilna poroka je lahko zelo lepa! jst sem včeraj slišala citre v živo in sem si rekla, da če bo le možno, si jih želim na civilni poroki. za cerkveno pa bom mačehino nečakinjo prosla, da mi bo prišla kaj zapet, ker poje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:13:01
|
|
|
|
špelin@
|
d IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 drgač pa dober večer.. Mi smo danes imeli krst, potem pa še RD od moje prve nečakinje, tako da sem bila cel dan zdoma.. Trenutno sem sama, ker je moj šel ven (imava napol tiho mašo že cel teden), sem jezna kot pes na njega.. Sosedi majo žur,tako da se je Nejc že 2x zbudil.. upam da bo kera čvekala da mal pozabim na jezo, ekr drgač se bom sprvla na sms-e. Dajva udart eno čvekaško,mi je lubi kupu mizo in žogo,ker se je prejšnja predrla tko da mam spet mal comforta Odlično Sem firbec ampak vseen,kaj je pa naredu? Midva tihega tedna še nisva nikol mela ker se raje vsak dan skregam z njim kot da bi bla tih V bistvu ne morem biti tiho Enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:13:22
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, jaz sem definitivno ZA, da se kaj dobimo!!! I need čvek & time off jst tudi, jst tudi...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:13:27
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Suzy si pa vsestranska,men omare niti pod razno ni za sestavljat dajat,jst edin pomagam moznike polimat pa zabit in to je vse,baje še to preveč "natančno"nardim. A si prebrala odgovor? omaro sma kupla že v torek in pol je blo vse druga bolj pomembno kot omaro skup dat. pa sem se je lotla. mam že nekaj prakse, ker sma z mačeho takšna dela po navadi same zrihtale. ati je delal cele dneve in bi predolgo trajalo, da bi kaj sestavil sporočilo sem dobla, ampak je prazno Ah sem zabluzila,mal bl gor sem ti opisala,si spregledala? to sem pa vidla, ja. mal se je na slikcah vidlo avta, pa mi je v oči padlo mi je všeč, ker sem tudi sama razmišljala o podobno okrasitvi. le da bom jst mela mini gerbere gor namesto kal. Ja saj to je to stara moja,hvala bogu da nisem dala dražje okrasitve k je skoz dež pral in so šle rože v maloro,itak pa verjem da jih najbrž domov tud ne boš nesla. Moja kolegica si je dala nardit bogat srček ,ki ji je med vožnjo padu dol in je zaklučla z rožami za tisti dan,da ne omenm cene,navadna ikebana v obliki srčka je koštala 500 evrov,imela sta pa 2.Brezvezni strošek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:13:36
|
|
|
|
nia5
|
Še od mene čer Joj, sem rabila zdaj skoraj pol ure, da mi je zaspala, ker imamo sleepover od mojih nečakov in so tako divjali in noreli, da sem Nio prvič videla tako konkretno zadihano in rdečih lic in sem si kar mislila, da se bo težko umirila. Sem pa danes po dolgem času spet štihala, ker je bil zadnji čas, da posejem repincl(prevod motovilec ) in je bila zemlja ko kamen , ampak sem trmarila in dokončala zadevo. Zdaj pa na hitro komentarčki Suzy85 pol pa ste v še večjem drekecu kot mi, Nia vsaj vročine ni imela in ji gre že na bolje. Za Evico Sesil lepo da se javiš, si pa zgovorna Katy82 kako lepe slikice, se prav vidi da sta/ste srečni Špelin@ uuuu kostanj, a že? Jaz ga imam tako rada in letos bom celo mošt lahko pila zraven , lani mi ni kostanj tako dišal, ker sem dojila in pazila pri kostanju in se odpovedala moštu Jana81 si imela pa pester dan. Mi2 z sma se tudi pred dvema dnevoma konkretno vsekala in sma imela tiho mašo do naslednjega dne, več pa ne, ker sovražim nerazčiščene pojme, čeprav ga glede določenih stvari ne bom nikoli razumela. Ampak se zmenima in skompromisama zadeve, da so obema kul. Vprašam vas le, zakaj je pri veliko moških vloga mame in gospodinje tako hudo podcenjena?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:14:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 omaro sma kupla že v torek in pol je blo vse druga bolj pomembno kot omaro skup dat. pa sem se je lotla. mam že nekaj prakse, ker sma z mačeho takšna dela po navadi same zrihtale. ati je delal cele dneve in bi predolgo trajalo, da bi kaj sestavil sporočilo sem dobla, ampak je prazno ej da ne boš misla, jst tud prosim,prosim,prosim, na konc pa sama sestavim.. Sem ravn prej bratu pomagala motor sestavit ko ga je nečakinja dobla za darilo..vsi okrog so bli sam pametni, da bi pa kej navodila prebral pa ne,ak da sva ga sama sestavla..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:15:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 drgač pa dober večer.. Mi smo danes imeli krst, potem pa še RD od moje prve nečakinje, tako da sem bila cel dan zdoma.. Trenutno sem sama, ker je moj šel ven (imava napol tiho mašo že cel teden), sem jezna kot pes na njega.. Sosedi majo žur,tako da se je Nejc že 2x zbudil.. upam da bo kera čvekala da mal pozabim na jezo, ekr drgač se bom sprvla na sms-e. jana, še 1x škoda živcev! je celo sredo in četrtek kamenje polagal na garažo in kljub temu, da je vedel, da ga cel teden ne bo, je moral v četrtek zvečer h kolegu po zunanji disk in je prišel šele nekaj čez 10. uro domov. sem tud bla . samo, kaj mu naj? sej bo njega bolelo, ko bo cel teden s trdim okrog hodil, ne mene ti kar čvekaj! Tole si svetovno napisala Sem skoraj pod mizo od smeha ma če je pa res! pa verjemi, da če se ta vikend ne bo kaj lepše obnašal, bo mogu še 1 teden potrpet!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:16:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Suzy si pa vsestranska,men omare niti pod razno ni za sestavljat dajat,jst edin pomagam moznike polimat pa zabit in to je vse,baje še to preveč "natančno"nardim. A si prebrala odgovor? omaro sma kupla že v torek in pol je blo vse druga bolj pomembno kot omaro skup dat. pa sem se je lotla. mam že nekaj prakse, ker sma z mačeho takšna dela po navadi same zrihtale. ati je delal cele dneve in bi predolgo trajalo, da bi kaj sestavil sporočilo sem dobla, ampak je prazno Ah sem zabluzila,mal bl gor sem ti opisala,si spregledala? to sem pa vidla, ja. mal se je na slikcah vidlo avta, pa mi je v oči padlo mi je všeč, ker sem tudi sama razmišljala o podobno okrasitvi. le da bom jst mela mini gerbere gor namesto kal. Ja saj to je to stara moja,hvala bogu da nisem dala dražje okrasitve k je skoz dež pral in so šle rože v maloro,itak pa verjem da jih najbrž domov tud ne boš nesla. Moja kolegica si je dala nardit bogat srček ,ki ji je med vožnjo padu dol in je zaklučla z rožami za tisti dan,da ne omenm cene,navadna ikebana v obliki srčka je koštala 500 evrov,imela sta pa 2.Brezvezni strošek pa to je že razmetavanje z denarjem! par cvetov al pa mašnjic na avto je čisto dovolj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:16:24
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 drgač pa dober večer.. Mi smo danes imeli krst, potem pa še RD od moje prve nečakinje, tako da sem bila cel dan zdoma.. Trenutno sem sama, ker je moj šel ven (imava napol tiho mašo že cel teden), sem jezna kot pes na njega.. Sosedi majo žur,tako da se je Nejc že 2x zbudil.. upam da bo kera čvekala da mal pozabim na jezo, ekr drgač se bom sprvla na sms-e. jana, še 1x škoda živcev! je celo sredo in četrtek kamenje polagal na garažo in kljub temu, da je vedel, da ga cel teden ne bo, je moral v četrtek zvečer h kolegu po zunanji disk in je prišel šele nekaj čez 10. uro domov. sem tud bla . samo, kaj mu naj? sej bo njega bolelo, ko bo cel teden s trdim okrog hodil, ne mene ti kar čvekaj!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:17:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 katy82 - ful ful ful si lepa, prav žariš..Lara je tud ful zrastla. Jst ne bom nikol doživela tega veselja, ker se moj noče cerkevno ženit jana, tudi sama civilna poroka je lahko zelo lepa! jst sem včeraj slišala citre v živo in sem si rekla, da če bo le možno, si jih želim na civilni poroki. za cerkveno pa bom mačehino nečakinjo prosla, da mi bo prišla kaj zapet, ker poje meni civilna ne pomeni nič (brez zamere), jst če se že mislim kdaj poročit, se hočem kot v filmu..na travniku..itd
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:17:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, jaz sem definitivno ZA, da se kaj dobimo!!! I need čvek & time off jst tudi, jst tudi... zdej nam mogoče rata, ker se menimo samo me iz "našega" konca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:17:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Vprašam vas le, zakaj je pri veliko moških vloga mame in gospodinje tako hudo podcenjena? kako to misliš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:18:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Suzy si pa vsestranska,men omare niti pod razno ni za sestavljat dajat,jst edin pomagam moznike polimat pa zabit in to je vse,baje še to preveč "natančno"nardim. A si prebrala odgovor? omaro sma kupla že v torek in pol je blo vse druga bolj pomembno kot omaro skup dat. pa sem se je lotla. mam že nekaj prakse, ker sma z mačeho takšna dela po navadi same zrihtale. ati je delal cele dneve in bi predolgo trajalo, da bi kaj sestavil sporočilo sem dobla, ampak je prazno Ah sem zabluzila,mal bl gor sem ti opisala,si spregledala? to sem pa vidla, ja. mal se je na slikcah vidlo avta, pa mi je v oči padlo mi je všeč, ker sem tudi sama razmišljala o podobno okrasitvi. le da bom jst mela mini gerbere gor namesto kal. Ja saj to je to stara moja,hvala bogu da nisem dala dražje okrasitve k je skoz dež pral in so šle rože v maloro,itak pa verjem da jih najbrž domov tud ne boš nesla. Moja kolegica si je dala nardit bogat srček ,ki ji je med vožnjo padu dol in je zaklučla z rožami za tisti dan,da ne omenm cene,navadna ikebana v obliki srčka je koštala 500 evrov,imela sta pa 2.Brezvezni strošek , pa tudi če bi imela denar za take fore, ga ne bi dala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?