Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 13:18:00
|
|
|
|
katy82
|
Nina maš mejl Sem glasovala zate,si mi tko luškana,a slikc bušijev pa nimate? Boga Gaja,HB da je mimo Čestitke za fantka,pol bosta obe hroščici dobili bratca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 13:20:03
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Suzy a ti si pa sploh za vse sama a ne?kako se spopadaš z vsem tem?Kaj pa poroka? ja, z evo sma cel teden same doma. pride v petek dopoldne in v ponedeljek zjutraj spet gre do petka. sma že nekak navajene same bit in ni preveč hudo. sej čez dan se obe zamotima, najbolj hudo je zvečer v prazni postelji pa saj sva vedela, kaj naju čaka. poroka bo! zaenkrat imava rezervirano prostor za cerkveno, civilno poroko in slavje, fotografa in ansambel. obleko gremo s kolegicami iskat konec novembra, tako da počasi rihtamo stvari. sma se pa zmenila, da bova imela cerkevno poroko pred civilno in mi tudi na UE niso nič komplicirali, ko sem rekla, da bi imela okrog 17., 18. ure civilno na Rogli Pa še stroškov nimava nič s civilno! ti se pa le dobro pozdravi! upam, da čimprej vidimo slikce!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 13:51:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Nina maš mejl Sem glasovala zate,si mi tko luškana,a slikc bušijev pa nimate? Boga Gaja,HB da je mimo Čestitke za fantka,pol bosta obe hroščici dobili bratca nč nism dobla a si dala 2 n? Pa hvala za glas, ja sta dve slikci, morš na njo kliknt mi gremo zdej tko, da bom zvečer dala gor če bom dobla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 14:57:18
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 14:57:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mi je ratal full si lepa, no vsi ste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 15:15:53
|
|
|
|
suzy85
|
joj, kakšno lepo vreme je zunaj, eva ma pa vročino! ji je narasla na 38,1
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 15:20:12
|
|
|
|
suzy85
|
katy lepe slikce! ful ste lepa družinica! te lahko nekaj prosim? maš kakšno slikco okrašenih avtomobilov? bi mi jo hotla poslat? ti pošljem mail na ZS. s čim so vaju pa posipali namesto riža? sem firbec, a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 16:18:12
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 katy82 - FUL, FUL, FUL lepa sta oz. ste bili VSI
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 16:21:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Katy82- eno vprašanje. Kje sta se to poročila, k mi je odzadje (gradu, cerkvi,..) ful znano?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 18:34:50
|
|
|
|
katy82
|
Suzy sem dobla mejl,sam ne morem si slikc naložit-poln disk.Imela sva zlat svilen trak širine 1m in dolžine 3 m,bil je nabran skupaj in vmes so bile 2x rožice,na koncu pa mašne iz svile.Bil je pa od špegla pa do znaka avta v obliki črke V.Preprosto ampak lepo in poceni,za oba avta nama je pršlo 60 evrov,največ so nanesle kale,je bla vsaka bliz 10 evrov Namesto riža sva pa imela konfete,v eni bombici pod pritiskom,zakon stvar,dobila sem jih pa zraven balonov,kjer sem jih naročala SG poročila sva se na sevniškem gradu in v cerkvi sv.trojice v Tržišču Uh alarm 1.stopnje,moram it
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 21:37:33
|
|
|
|
špelin@
|
Čer Javljam se s polnim vampom kostanja Gremo po vrsti. nina7, sprašuješ, kako je z nočnim spanjem. Zadnje tedne katastrofa. No, saj nikoli ni bilo ravno super. V zadnjem slabem letu in pol bi lahko na prste obeh rok preštela noči, ko smo uspeli spat 4-5ur v kosu Aja, sem glasovala zate na "miss buši". A to lahko vsak dan ali kako? Ker sem že zjutraj in zdajle ne morem več, ne dovoli nia5, lepo, da je Nia dobro spala Risanke. Pri nas: baby tv, Telebasjki, najbolj in absolutno pa obožuje Fifi in cvetličnike suzy85, Kako je z Evo? Joj, potem je dobila še vročino, božica mala Drži se Srčekgirll, za 2x odlično in 1x ok Meni je prav uganka, kako je lahko Gregi v vrtcu tako lepo zaspal sam, doma pa cel cirkus okrog spanja... No, tam verjetno zgledi vlečejo. Oooooooo, hojla, sesil praviš, da bo bolje v prihodnosti. Imaš kakšno novičko za nas? a) Nova služba. b) Jajček presenečenja. Odgovor a) ali b)? katy82, nate sem mislila prejšnji teden!!! Sem bila en štuk nad tvojim "štacjonom" - na obisku Vau, super fotke s poroke Čudovita nevesta si bila In kako je Lara zrasla Bi katera udarila kratek čvek? Smrdim po dimu, ker sem dve uri čvažila kostanj, grem pod tuš in pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 21:48:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, Kako je z Evo? Joj, potem je dobila še vročino, božica mala Drži se ob treh sem ji dala calpol in ji je padla na 37,7, pred spanjem pa je spet mela 38,2 in sem ji dala svečko. zaenkrat mi še lepo je in ne stoka, ko pritisnem na ušesa. malo mi je sicer začela pokašljevati, ampak upam, da ne bo hujšega. ji pa iz nosa lije v potokih. komaj folgam brisat če ne bo nič hujšega, boma šle v ponedeljek do P, da mi da bolniško, ker take je pa res ne morem dat v varstvo. sem pa bla danes pridna in sem sestavila omaro za svoje stvari. upam, da mi jih jutri uspe prestavit iz stare omare, da lahko začnemo rihtat sobico, ko pride domov
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 26.9.2009 21:53:13 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 21:49:52
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Javljam se s polnim vampom kostanja jst bi ga tudi! bom mogla naše mal organizirat, da ga bojo šli nabirat. peče se pa tak sam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 21:51:32
|
|
|
|
katy82
|
Čer smo dali našo flenčo spat zdej mam pa mal šans počvekat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 21:57:09
|
|
|
|
suzy85
|
eva tudi že spi od 8ih, sam sma že mele 1. alarm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 21:57:16
|
|
|
|
katy82
|
Špelina a veš kolkrat se spomnem nate,glede tega spanja pa sploh,a še kr ne spite?Si sploh ne morem več mislt kako je to k naša zdej že ene dva mesca kokr tolk prespi celo noč,občasno se je zbujala za čaj,pa še to sam 1x. Kako se pa kej ti držiš? Suzy si pa vsestranska,men omare niti pod razno ni za sestavljat dajat,jst edin pomagam moznike polimat pa zabit in to je vse,baje še to preveč "natančno"nardim. A si prebrala odgovor? Sesil a ti tud pripravljaš surprise? A imate kej v planu kak žur?Mi je Edina neki omenjala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:00:42
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Suzy si pa vsestranska,men omare niti pod razno ni za sestavljat dajat,jst edin pomagam moznike polimat pa zabit in to je vse,baje še to preveč "natančno"nardim. A si prebrala odgovor? omaro sma kupla že v torek in pol je blo vse druga bolj pomembno kot omaro skup dat. pa sem se je lotla. mam že nekaj prakse, ker sma z mačeho takšna dela po navadi same zrihtale. ati je delal cele dneve in bi predolgo trajalo, da bi kaj sestavil sporočilo sem dobla, ampak je prazno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:02:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pa dobro jutro vsem, grem si počas kavo skuhat al pa jo naj raj kr moj Evo link http://www.missbusi.si/, sej ime pa priimek pa itak veste evo sem že, grem še na druge 4 računalnike..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:02:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ja Gaja ma full rada Nodija pa gosenico Tinko, pa tud reklame rada gleda. Je full hecna, ko ji rečm če bo gledala risanko pa gre na kavč ležat pa čaka da ji naštimam eva je pa začela gledat risanke na baby tv. je čisto nora nanje Nejc tud, čist noter pade..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:03:17
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Suzy si pa vsestranska,men omare niti pod razno ni za sestavljat dajat,jst edin pomagam moznike polimat pa zabit in to je vse,baje še to preveč "natančno"nardim. A si prebrala odgovor? omaro sma kupla že v torek in pol je blo vse druga bolj pomembno kot omaro skup dat. pa sem se je lotla. mam že nekaj prakse, ker sma z mačeho takšna dela po navadi same zrihtale. ati je delal cele dneve in bi predolgo trajalo, da bi kaj sestavil sporočilo sem dobla, ampak je prazno Ah sem zabluzila,mal bl gor sem ti opisala,si spregledala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:04:14
|
|
|
|
jana81
|
drgač pa dober večer.. Mi smo danes imeli krst, potem pa še RD od moje prve nečakinje, tako da sem bila cel dan zdoma.. Trenutno sem sama, ker je moj šel ven (imava napol tiho mašo že cel teden), sem jezna kot pes na njega.. Sosedi majo žur,tako da se je Nejc že 2x zbudil.. upam da bo kera čvekala da mal pozabim na jezo, ekr drgač se bom sprvla na sms-e.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:04:54
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ja Gaja ma full rada Nodija pa gosenico Tinko, pa tud reklame rada gleda. Je full hecna, ko ji rečm če bo gledala risanko pa gre na kavč ležat pa čaka da ji naštimam eva je pa začela gledat risanke na baby tv. je čisto nora nanje Nejc tud, čist noter pade.. O čer Naša frača tud rada gleda baby tv,ma najrajš jajčke,ki ugibajo kaj kdo predstavlja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:05:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 katy82 - ful ful ful si lepa, prav žariš..Lara je tud ful zrastla. Jst ne bom nikol doživela tega veselja, ker se moj noče cerkevno ženit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:05:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Suzy si pa vsestranska,men omare niti pod razno ni za sestavljat dajat,jst edin pomagam moznike polimat pa zabit in to je vse,baje še to preveč "natančno"nardim. A si prebrala odgovor? omaro sma kupla že v torek in pol je blo vse druga bolj pomembno kot omaro skup dat. pa sem se je lotla. mam že nekaj prakse, ker sma z mačeho takšna dela po navadi same zrihtale. ati je delal cele dneve in bi predolgo trajalo, da bi kaj sestavil sporočilo sem dobla, ampak je prazno Ah sem zabluzila,mal bl gor sem ti opisala,si spregledala? to sem pa vidla, ja. mal se je na slikcah vidlo avta, pa mi je v oči padlo mi je všeč, ker sem tudi sama razmišljala o podobno okrasitvi. le da bom jst mela mini gerbere gor namesto kal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:06:18
|
|
|
|
špelin@
|
Opa, nisem sama suzy85, upam, da Eva ne bo kaj resneje zbolela, že tako je vse na tebi, ker tvojega ni doma, potem pa še bolezen A sama si sestavila omaro? Sploh ne potrebuješ "majstra" katy85, lepo slišati, da Lara pridno spi Jaz kako se držim? Eh, gre. Nočem jamrat, ker potem začnem sama pri sebi preveč razmišljat o vsem, kar me matra, to pa ni dobro za moralo Veliko ljudi, tudi mojih bližnjih, je v biiistveno slabšem stanju od mene, zato se nimam kaj pritoževat. Ti se pa le ornk pozdravi Ja, jaz sem definitivno ZA, da se kaj dobimo!!! I need čvek & time off
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?