|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
26.9.2009 13:18:00   
katy82
Nina maš mejl

Sem glasovala zate,si mi tko luškana,a slikc bušijev pa nimate?

Boga Gaja,HB da je mimo

Čestitke za fantka,pol bosta obe hroščici dobili bratcauser posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
26.9.2009 13:20:03   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Suzy a ti si pa sploh za vse sama a ne?kako se spopadaš z vsem tem?Kaj pa poroka?

ja, z evo sma cel teden same doma. user posted image pride v petek dopoldne in v ponedeljek zjutraj spet gre do petka. sma že nekak navajene same bit in ni preveč hudo. sej čez dan se obe zamotima, najbolj hudo je zvečer v prazni postelji user posted image pa saj sva vedela, kaj naju čaka.
poroka bo! zaenkrat imava rezervirano prostor za cerkveno, civilno poroko in slavje, fotografa in ansambel. obleko gremo s kolegicami iskat konec novembra, tako da počasi rihtamo stvari. sma se pa zmenila, da bova imela cerkevno poroko pred civilno in mi tudi na UE niso nič komplicirali, ko sem rekla, da bi imela okrog 17., 18. ure civilno na Rogli user posted image Pa še stroškov nimava nič s civilno! user posted image

ti se pa le dobro pozdravi! upam, da čimprej vidimo slikce!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
26.9.2009 13:51:20   
Anonimen

Nina maš mejl

Sem glasovala zate,si mi tko luškana,a slikc bušijev pa nimate?

Boga Gaja,HB da je mimo

Čestitke za fantka,pol bosta obe hroščici dobili bratcauser posted image user posted image user posted image

nč nism doblauser posted image  a si dala 2 n?
Pa hvala za glas, ja sta dve slikci, morš na njo kliknt
mi gremo zdej tko, da bom zvečer dala gor če bom dobla

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
26.9.2009 14:57:18   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
26.9.2009 14:57:56   
Anonimen
Evo mi je rataluser posted image

full si lepa, no vsi steuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1630
26.9.2009 15:15:53   
suzy85
joj, kakšno lepo vreme je zunaj, eva ma pa vročino! ji je narasla na 38,1 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
26.9.2009 15:20:12   
suzy85
katy lepe slikce! ful ste lepa družinica! user posted image te lahko nekaj prosim? maš kakšno slikco okrašenih avtomobilov? bi mi jo hotla poslat? ti pošljem mail na ZS. s čim so vaju pa posipali namesto riža? sem firbec, a ne? user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
26.9.2009 16:18:12   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katy82 - FUL, FUL, FUL lepa sta oz. ste bili VSIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
26.9.2009 16:21:01   
Srčekgirll
Katy82- eno vprašanje. Kje sta se to poročila, k mi je odzadje (gradu, cerkvi,..) ful znano?

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
26.9.2009 18:34:50   
katy82
Suzy sem dobla mejl,sam ne morem si slikc naložit-poln disk.Imela sva zlat svilen trak širine 1m in dolžine 3 m,bil je nabran skupaj in vmes so bile 2x rožice,na koncu pa mašne iz svile.Bil je pa od špegla pa do znaka avta v obliki črke V.Preprosto ampak lepo in poceni,za oba avta nama je pršlo 60 evrov,največ so nanesle kale,je bla vsaka bliz 10 evrov
Namesto riža sva pa imela konfete,v eni bombici pod pritiskom,zakon stvar,dobila sem jih pa zraven balonov,kjer sem jih naročala

SG poročila sva se na sevniškem gradu in v cerkvi sv.trojice v Tržišču

Uh alarm 1.stopnje,moram it

Neposredna povezava do sporočila: 1635
26.9.2009 21:37:33   
špelin@
Čer user posted image

Javljam se s polnim vampom kostanja user posted image

Gremo po vrsti.

nina7, sprašuješ, kako je z nočnim spanjem. Zadnje tedne katastrofa. No, saj nikoli ni bilo ravno super. V zadnjem slabem letu in pol bi lahko na prste obeh rok preštela noči, ko smo uspeli spat 4-5ur v kosu user posted image
Aja, sem glasovala zate na "miss buši". A to lahko vsak dan ali kako? Ker sem že zjutraj in zdajle ne morem več, ne dovoli user posted image

nia5, lepo, da je Nia dobro spala user posted image

Risanke. Pri nas: baby tv, Telebasjki, najbolj in absolutno pa obožuje Fifi in cvetličnike user posted image

suzy85, Kako je z Evo? Joj, potem je dobila še vročino, božica mala user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se user posted image user posted image

Srčekgirll, user posted image za 2x odlično in 1x ok user posted image Meni je prav uganka, kako je lahko Gregi v vrtcu tako lepo zaspal sam, doma pa cel cirkus okrog spanja... user posted image No, tam verjetno zgledi vlečejo.

Oooooooo, hojla, sesil user posted image praviš, da bo bolje v prihodnosti. Imaš kakšno novičko za nas? user posted image
a) Nova služba.
b) Jajček presenečenja.
Odgovor a) ali b)?

katy82, nate sem mislila prejšnji teden!!! Sem bila en štuk nad tvojim "štacjonom" - na obisku user posted image
Vau, super fotke s poroke user posted image Čudovita nevesta si bila user posted image In kako je Lara zrasla user posted image

Bi katera udarila kratek čvek? Smrdim po dimu, ker sem dve uri čvažila kostanj, grem pod tuš in pridem nazaj user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
26.9.2009 21:48:55   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
suzy85, Kako je z Evo? Joj, potem je dobila še vročino, božica mala user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se user posted image user posted image

ob treh sem ji dala calpol in ji je padla na 37,7, pred spanjem pa je spet mela 38,2 in sem ji dala svečko. zaenkrat mi še lepo je in ne stoka, ko pritisnem na ušesa. malo mi je sicer začela pokašljevati, ampak upam, da ne bo hujšega. ji pa iz nosa lije v potokih. komaj folgam brisat user posted image
če ne bo nič hujšega, boma šle v ponedeljek do P, da mi da bolniško, ker take je pa res ne morem dat v varstvo.

sem pa bla danes pridna in sem sestavila omaro za svoje stvari. upam, da mi jih jutri uspe prestavit iz stare omare, da lahko začnemo rihtat sobico, ko pride user posted image domov

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 26.9.2009 21:53:13 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
26.9.2009 21:49:52   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Čer user posted image

Javljam se s polnim vampom kostanja user posted image

jst bi ga tudi! bom mogla naše mal organizirat, da ga bojo šli nabirat. peče se pa tak sam user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
26.9.2009 21:51:32   
katy82
Čer

smo dali našo flenčo spat zdej mam pa mal šans počvekatuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
26.9.2009 21:57:09   
suzy85
eva tudi že spi od 8ih, sam sma že mele 1. alarm

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
26.9.2009 21:57:16   
katy82
Špelina a veš kolkrat se spomnem nate,glede tega spanja pa sploh,a še kr ne spite?Si sploh ne morem več mislt kako je to k naša zdej že ene dva mesca kokr tolk prespi celo noč,občasno se je zbujala za čaj,pa še to sam 1x.
Kako se pa kej ti držiš?

Suzy si pa vsestranska,men omare niti pod razno ni za sestavljat dajat,jst edin user posted image user posted image user posted image user posted image pomagam moznike polimat pa zabit in to je vse,baje še to preveč "natančno"nardim.
A si prebrala odgovor?

Sesil a ti tud pripravljaš surprise?user posted image user posted image user posted image

A imate kej v planu kak žur?Mi je Edina neki omenjala?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
26.9.2009 22:00:42   
suzy85
Suzy si pa vsestranska,men omare niti pod razno ni za sestavljat dajat,jst edin user posted image user posted image user posted image user posted image pomagam moznike polimat pa zabit in to je vse,baje še to preveč "natančno"nardim.
A si prebrala odgovor?

omaro sma kupla že v torek in pol je blo vse druga bolj pomembno kot omaro skup dat. pa sem se je lotla. mam že nekaj prakse, ker sma z mačeho takšna dela po navadi same zrihtale. ati je delal cele dneve in bi predolgo trajalo, da bi kaj sestavil user posted image
sporočilo sem dobla, ampak je prazno user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
26.9.2009 22:02:10   
jana81

Pa dobro jutro vsem, grem si počas kavo skuhat al pa jo naj raj kr mojuser posted image

Evo link http://www.missbusi.si/, sej ime pa priimek pa itak veste

evo sem že, grem še na druge 4 računalnike..user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
26.9.2009 22:02:12   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Ja Gaja ma full rada Nodija pa gosenico Tinko, pa tud reklame rada gleda. Je full hecna, ko ji rečm če bo gledala risanko pa gre na kavč ležat pa čaka da ji naštimamuser posted image

eva je pa začela gledat risanke na baby tv. je čisto nora nanje user posted image

Nejc tud, čist noter pade..

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
26.9.2009 22:03:17   
katy82

A si prebrala odgovor?

omaro sma kupla že v torek in pol je blo vse druga bolj pomembno kot omaro skup dat. pa sem se je lotla. mam že nekaj prakse, ker sma z mačeho takšna dela po navadi same zrihtale. ati je delal cele dneve in bi predolgo trajalo, da bi kaj sestavil user posted image

Ah sem zabluzila,mal bl gor sem ti opisala,si spregledala?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
26.9.2009 22:04:14   
jana81
drgač pa dober večer..

Mi smo danes imeli krst, potem pa še RD od moje prve nečakinje, tako da sem bila cel dan zdoma..
Trenutno sem sama, ker je moj šel ven (imava napol tiho mašo že cel teden), sem jezna kot pes na njega..
Sosedi majo žur,tako da se je Nejc že 2x zbudil..user posted image

upam da bo kera čvekala da mal pozabim na jezo, ekr drgač se bom sprvla na sms-e.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
26.9.2009 22:04:54   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Ja Gaja ma full rada Nodija pa gosenico Tinko, pa tud reklame rada gleda. Je full hecna, ko ji rečm če bo gledala risanko pa gre na kavč ležat pa čaka da ji naštimamuser posted image

eva je pa začela gledat risanke na baby tv. je čisto nora nanje user posted image

Nejc tud, čist noter pade..

O čer

Naša frača tud rada gleda baby tv,ma najrajš jajčke,ki ugibajo kaj kdo predstavlja

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
26.9.2009 22:05:24   
jana81

katy82 - ful ful ful si lepa, prav žariš..Lara je tud ful zrastla.
Jst ne bom nikol doživela tega veselja, ker se moj noče cerkevno ženit

Neposredna povezava do sporočila: 1648
26.9.2009 22:05:32   
suzy85

A si prebrala odgovor?

Ah sem zabluzila,mal bl gor sem ti opisala,si spregledala?

to sem pa vidla, ja. mal se je na slikcah vidlo avta, pa mi je v oči padlo user posted image mi je všeč, ker sem tudi sama razmišljala o podobno okrasitvi. le da bom jst mela mini gerbere gor namesto kal.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
26.9.2009 22:06:18   
špelin@
Opa, nisem sama user posted image

suzy85, upam, da Eva ne bo kaj resneje zbolela, že tako je vse na tebi, ker tvojega user posted image ni doma, potem pa še bolezen user posted image user posted image user posted image user posted image
A sama si sestavila omaro? user posted image Sploh ne potrebuješ "majstra" user posted image

katy85, lepo slišati, da Lara pridno spi user posted image user posted image Jaz kako se držim? Eh, gre. Nočem jamrat, ker potem začnem sama pri sebi preveč razmišljat o vsem, kar me matra, to pa ni dobro za moralo user posted image Veliko ljudi, tudi mojih bližnjih, je v biiistveno slabšem stanju od mene, zato se nimam kaj pritoževat.
Ti se pa le ornk pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, jaz sem definitivno ZA, da se kaj dobimo!!! I need čvek & time off user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?