Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:32:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja ful...sem velika zaščitnica živali...midva imava dva psa, ki sva ju na cesti pobrala, popolnoma zgarana...in bi zagotovo umrla, če ju midva ne bi rešila...moj tast in tašča pa imata registrirano Društvo proti mučenju živali... vi imate 2 psa, mi pa eno (ampak že drugo) muco. Kaj to kaj velja?? Taprvo smo tud na cesti pobrali, sam je že zdaj pokojna. Nebom pisala na kak način ker je grozn in smešen obenem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:34:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, predpriprave pomenijo, da si daješ še zadnje dneve duška in ješ, kar ti paše. Mi smo dobro. Atija nimamo doma, ampak ok. Se bomo mogle navadit na to... No, da ga bo še manj doma. joj, ne pol bom mogla še kak dodaten kg dol spravit. Aja, saj se spomnim..da sem brala zakaj bo še manj doma (FB pa to ) Jaz pa upam, da v torek zvem...zakaj.... aja čaki, ti bom zs napisala. sem ti že zadnjič misla, pa sem pol pozabla...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:34:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja ful...sem velika zaščitnica živali...midva imava dva psa, ki sva ju na cesti pobrala, popolnoma zgarana...in bi zagotovo umrla, če ju midva ne bi rešila...moj tast in tašča pa imata registrirano Društvo proti mučenju živali... aha, pol ste cela familija resno "v biznisu". ne hecam se, lepo je to.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:35:51
|
|
|
|
tasa_m
|
pa KOKIČ pa si zginla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:36:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja ful...sem velika zaščitnica živali...midva imava dva psa, ki sva ju na cesti pobrala, popolnoma zgarana...in bi zagotovo umrla, če ju midva ne bi rešila...moj tast in tašča pa imata registrirano Društvo proti mučenju živali... vi imate 2 psa, mi pa eno (ampak že drugo) muco. Kaj to kaj velja?? Taprvo smo tud na cesti pobrali, sam je že zdaj pokojna. Nebom pisala na kak način ker je grozn in smešen obenem Seveda šteje, Tasa! No, tako je, midva imava torej 2 psa, spodnji stanovalci pa še 5...samih izgubljenih in zavrženih revčkov, ki so sedaj našli toplino in ljubezen. Aja, pa muce tudi, katerih pravo število pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:36:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, predpriprave pomenijo, da si daješ še zadnje dneve duška in ješ, kar ti paše. Mi smo dobro. Atija nimamo doma, ampak ok. Se bomo mogle navadit na to... No, da ga bo še manj doma. joj, ne pol bom mogla še kak dodaten kg dol spravit. Aja, saj se spomnim..da sem brala zakaj bo še manj doma (FB pa to ) Jaz pa upam, da v torek zvem...zakaj.... aja čaki, ti bom zs napisala. sem ti že zadnjič misla, pa sem pol pozabla... Kak si ti vredi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:37:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa KOKIČ pa si zginla ne nisem...pa ne kliči me tak...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:38:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:38:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja ful...sem velika zaščitnica živali...midva imava dva psa, ki sva ju na cesti pobrala, popolnoma zgarana...in bi zagotovo umrla, če ju midva ne bi rešila...moj tast in tašča pa imata registrirano Društvo proti mučenju živali... aha, pol ste cela familija resno "v biznisu". ne hecam se, lepo je to. Ja, če bi bil to biznis bi blo super, veš...So pa sami stroški, pa niti občina nima posluha, popolnoma nič, ker imamo tako super županjo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:39:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa KOKIČ pa si zginla ne nisem...pa ne kliči me tak... a Najaa pa te lahko Dobro, dobro Tak zdaj pa dobiš samo pol moke kokosove
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:39:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer Glej jo MČ, kako si? Pa nena beri nazaj, ker sem že zadnjič ugotovila, da prepočasiiii bereš..kar vključi se v debato...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:39:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer o čebel(a)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:40:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer Glej jo MČ, kako si? Pa nena beri nazaj, ker sem že zadnjič ugotovila, da prepočasiiii bereš..kar vključi se v debato...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:44:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa KOKIČ pa si zginla ne nisem...pa ne kliči me tak... a Najaa pa te lahko Dobro, dobro Tak zdaj pa dobiš samo pol moke kokosove Pa daj no, kliči me kak ti paše...samo, da bo moka polna doza...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:44:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer Glej jo MČ, kako si? Pa nena beri nazaj, ker sem že zadnjič ugotovila, da prepočasiiii bereš..kar vključi se v debato... sem že prebrala
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:46:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa daj no, kliči me kak ti paše...samo, da bo moka polna doza... ne KOKICA te bom klical pa če ti je prav ali ne!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:46:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer Glej jo MČ, kako si? Pa nena beri nazaj, ker sem že zadnjič ugotovila, da prepočasiiii bereš..kar vključi se v debato... sem že prebrala te pa si se očitno popravla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:47:34
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa porka gate babnice, kaj moram zdaj vsako klicat al kaj? NAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA where are youuuu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:47:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer Glej jo MČ, kako si? Pa nena beri nazaj, ker sem že zadnjič ugotovila, da prepočasiiii bereš..kar vključi se v debato... sem že prebrala te pa si se očitno popravla pa kaj je. kaj misliš da če si bla na dopustu da si lahko vse dovoliš
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:48:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj je. kaj misliš da če si bla na dopustu da si lahko vse dovoliš skoraj vse čebelica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:49:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer Glej jo MČ, kako si? Pa nena beri nazaj, ker sem že zadnjič ugotovila, da prepočasiiii bereš..kar vključi se v debato... sem že prebrala te pa si se očitno popravla bereš mi misli...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:49:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa daj no, kliči me kak ti paše...samo, da bo moka polna doza... ne KOKICA te bom klical pa če ti je prav ali ne! vrei
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:50:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa porka gate babnice, kaj moram zdaj vsako klicat al kaj? NAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA where are youuuu KOKICI sem razložila zadevo, da je ne bo do torka matralo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:50:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa porka gate babnice, kaj moram zdaj vsako klicat al kaj? NAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA where are youuuu meni ZS piše....pa odgovarja na moja nešteta vprašanja..reva boga...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:50:43
|
|
|
|
|
Čer, tukaj sem... Imam pa dve možnosti: 1.Likanje gora perila??? 2.Čvekanje na RR??? kaj bo zmagalo...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?