Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:13:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa bom, ni problema. evo pravkar jo tule gledam. to da jo gledaš še ni dovolj ne, hotla sem povedat, da jo vidim in se spomnem na KOKICO. tasa kam si zginla? Ziher jest...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:14:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa bom, ni problema. evo pravkar jo tule gledam. to da jo gledaš še ni dovolj ne, hotla sem povedat, da jo vidim in se spomnem na KOKICO. tasa kam si zginla? Ziher jest... aja, sem mal b**** pa nisem takoj skapirala Ne, nisem jedla. Šla sem obesit še en stroj perila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:15:23
|
|
|
|
tasa_m
|
kokicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kjeeeeeeeeeeee ssssssssssiiiiiiiiiiiiii zdaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjj??????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:16:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa bom, ni problema. evo pravkar jo tule gledam. to da jo gledaš še ni dovolj ne, hotla sem povedat, da jo vidim in se spomnem na KOKICO. tasa kam si zginla? Ziher jest... aja, sem mal b**** pa nisem takoj skapirala Ne, nisem jedla. Šla sem obesit še en stroj perila. Pridna. A tvoj je doma?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:18:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pridna. A tvoj je doma? ja in se glih kar baše z lizalko Chupa Chups . Ful mi je v oporo pri mojih predpripravah Sem mu rekla da njemu tud nebi škodlo par kg dol spravit pa me je vprašo če bom v jezik tud kaj shujšala Ve tri ste same ali imate atija doma? Nisem nič na tekočem, pa ne vem kje ste? Izola, LJ., CE. ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:19:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Seveda. Hecam se. Ej kokič kaj pol velja, da ti pripeljem stajico? kokič ja, vidiš Tasa, kaj vse si zamudila... Tota, Najaa...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:21:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pridna. A tvoj je doma? ja in se glih kar baše z lizalko Chupa Chups . Ful mi je v oporo pri mojih predpripravah Sem mu rekla da njemu tud nebi škodlo par kg dol spravit pa me je vprašo če bom v jezik tud kaj shujšala Ve tri ste same ali imate atija doma? Nisem nič na tekočem, pa ne vem kje ste? Izola, LJ., CE. ? tasa, predpriprave pomenijo, da si daješ še zadnje dneve duška in ješ, kar ti paše. Mi smo dobro. Atija nimamo doma, ampak ok. Se bomo mogle navadit na to... No, da ga bo še manj doma.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:22:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa bom, ni problema. evo pravkar jo tule gledam. to da jo gledaš še ni dovolj ne, hotla sem povedat, da jo vidim in se spomnem na KOKICO. tasa kam si zginla? Ziher jest... Si žleht....ja, po skuto je šla...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:22:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kjeeeeeeeeeeee ssssssssssiiiiiiiiiiiiii zdaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjj?????? evvooooooo me....... Kaj bi rada?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:22:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pridna. A tvoj je doma? ja in se glih kar baše z lizalko Chupa Chups . Ful mi je v oporo pri mojih predpripravah Sem mu rekla da njemu tud nebi škodlo par kg dol spravit pa me je vprašo če bom v jezik tud kaj shujšala Ve tri ste same ali imate atija doma? Nisem nič na tekočem, pa ne vem kje ste? Izola, LJ., CE. ? Moj je doma...gleda neki film na TV, pa ravno hvali J.L. kak dobro pleše...Meni pa gre baba na k*****...pa še krzno odobrava....****...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:23:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Seveda. Hecam se. Ej kokič kaj pol velja, da ti pripeljem stajico? kokič ja, vidiš Tasa, kaj vse si zamudila... Tota, Najaa... tota Najaa ja...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:25:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pridna. A tvoj je doma? ja in se glih kar baše z lizalko Chupa Chups . Ful mi je v oporo pri mojih predpripravah Sem mu rekla da njemu tud nebi škodlo par kg dol spravit pa me je vprašo če bom v jezik tud kaj shujšala Ve tri ste same ali imate atija doma? Nisem nič na tekočem, pa ne vem kje ste? Izola, LJ., CE. ? Moj je doma...gleda neki film na TV, pa ravno hvali J.L. kak dobro pleše...Meni pa gre baba na k*****...pa še krzno odobrava....****... kok si me nasmejaja zdej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:25:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj je doma...gleda neki film na TV, pa ravno hvali J.L. kak dobro pleše...Meni pa gre baba na k*****...pa še krzno odobrava....****... ooo, kokič se je razkuro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:25:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pridna. A tvoj je doma? ja in se glih kar baše z lizalko Chupa Chups . Ful mi je v oporo pri mojih predpripravah Sem mu rekla da njemu tud nebi škodlo par kg dol spravit pa me je vprašo če bom v jezik tud kaj shujšala Ve tri ste same ali imate atija doma? Nisem nič na tekočem, pa ne vem kje ste? Izola, LJ., CE. ? Moj je doma...gleda neki film na TV, pa ravno hvali J.L. kak dobro pleše...Meni pa gre baba na k*****...pa še krzno odobrava....****... kok si me nasmejaja zdej. pa kaj, če je res...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:25:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kjeeeeeeeeeeee ssssssssssiiiiiiiiiiiiii zdaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjj?????? evvooooooo me....... Kaj bi rada? nič, sam mal sem se zdrla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:27:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kjeeeeeeeeeeee ssssssssssiiiiiiiiiiiiii zdaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjj?????? evvooooooo me....... Kaj bi rada? nič, sam mal sem se zdrla Kaj nimaš deda za to? Ker jaz to tak prakticiram...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:27:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, predpriprave pomenijo, da si daješ še zadnje dneve duška in ješ, kar ti paše. Mi smo dobro. Atija nimamo doma, ampak ok. Se bomo mogle navadit na to... No, da ga bo še manj doma. joj, ne pol bom mogla še kak dodaten kg dol spravit. Aja, saj se spomnim..da sem brala zakaj bo še manj doma (FB pa to )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:28:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pridna. A tvoj je doma? ja in se glih kar baše z lizalko Chupa Chups . Ful mi je v oporo pri mojih predpripravah Sem mu rekla da njemu tud nebi škodlo par kg dol spravit pa me je vprašo če bom v jezik tud kaj shujšala Ve tri ste same ali imate atija doma? Nisem nič na tekočem, pa ne vem kje ste? Izola, LJ., CE. ? Moj je doma...gleda neki film na TV, pa ravno hvali J.L. kak dobro pleše...Meni pa gre baba na k*****...pa še krzno odobrava....****... kok si me nasmejaja zdej. pa kaj, če je res... a si ti proti? saj jaz sem tud, sam zveniš kot goreča proti... temu pač.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:28:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, predpriprave pomenijo, da si daješ še zadnje dneve duška in ješ, kar ti paše. Mi smo dobro. Atija nimamo doma, ampak ok. Se bomo mogle navadit na to... No, da ga bo še manj doma. joj, ne pol bom mogla še kak dodaten kg dol spravit. Aja, saj se spomnim..da sem brala zakaj bo še manj doma (FB pa to ) Jaz pa upam, da v torek zvem...zakaj....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:28:50
|
|
|
|
tasa_m
|
jebe*i pa RR že zdaj to šteka. Vse napišem pa mi štekne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:29:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj nimaš deda za to? Ker jaz to tak prakticiram... bova se čez 2 dni menle..zdaj še imam spočite živce, saj veš da sem glihkar iz dopusta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:30:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pridna. A tvoj je doma? ja in se glih kar baše z lizalko Chupa Chups . Ful mi je v oporo pri mojih predpripravah Sem mu rekla da njemu tud nebi škodlo par kg dol spravit pa me je vprašo če bom v jezik tud kaj shujšala Ve tri ste same ali imate atija doma? Nisem nič na tekočem, pa ne vem kje ste? Izola, LJ., CE. ? Moj je doma...gleda neki film na TV, pa ravno hvali J.L. kak dobro pleše...Meni pa gre baba na k*****...pa še krzno odobrava....****... kok si me nasmejaja zdej. pa kaj, če je res... a si ti proti? saj jaz sem tud, sam zveniš kot goreča proti... temu pač. ja ful...sem velika zaščitnica živali...midva imava dva psa, ki sva ju na cesti pobrala, popolnoma zgarana...in bi zagotovo umrla, če ju midva ne bi rešila...moj tast in tašča pa imata registrirano Društvo proti mučenju živali...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:30:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa a si ti proti? saj jaz sem tud, sam zveniš kot goreča proti... temu pač. jaz tud proti jeeee, smo že 3!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:30:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jebe*i pa RR že zdaj to šteka. Vse napišem pa mi štekne kaj češ...FB pa še bolj šteka...vsaj tak punce tu pravijo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:31:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj nimaš deda za to? Ker jaz to tak prakticiram... bova se čez 2 dni menle..zdaj še imam spočite živce, saj veš da sem glihkar iz dopusta aja, točno ja...ma srečo...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?