Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:36:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pr nas ma konj velko teraso,not je pa bolj mali,je pa en kafič v trgu,ko ma neki placa not,tk da... okej...torej o tem se bomo natančneje pogovarjali, če bo dež...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:36:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa o tasa , WB! Smo te popgrešali. Kako ste se imele? Boš prišla na srečanje a ne? Se podpišem! Ja, bosta prišli??? No, reči JA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:36:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa o tasa , WB! Smo te popgrešali. Kako ste se imele? Boš prišla na srečanje a ne? Ooo, hvala saj jaz tudi. Sam tam ni bilo neta, da bi se komu lahk mal priključla . Super je bilo, samo jaz sem zdaj mal nahodna. Vreme je bilo čudovito, pa 3 babnice na kupu tak da pol veš da je blo fajn. Sem bila mal na OFF ko je babi prevzela Lijo. Je pa Lija bila prava zvezda tam..edina takšna mala in tisti penzionisti so se sam drli po bazenu: Lija, Lija,Lija Midve z mami sva se tak smejali. No, nekatere gospe pa so jo kar v LILIJO preimenovale V planu imava da prideva ja, razen če bo Lija zbolela pol ne.Ampak delava na tem, da ne zboliva..ne ena in ne druga. Superca!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:38:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, zakaj pa bi? Tak kot smo rekle na začetku še vedno drži...torej SLOVENSKE KONJICE torek ob 10h! Bravo za Nikino papanje! Ja, zakaj pa bi morali vsi jabolko papati... aha tu je ura. Jaz pa sem glih na FB zagnavila naj mi uro povedo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:41:29
|
|
|
|
tasa_m
|
Najaa .. ja res začnem hujšat. Sem zdaj nekaj brala pa mislim da bo kar Monti padel. Moram vsaj 10kg shujšat, ker sem kot sod. Takšna sem bila v najhujših časih, ko sem se čist zapostavila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:42:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, zakaj pa bi? Tak kot smo rekle na začetku še vedno drži...torej SLOVENSKE KONJICE torek ob 10h! Bravo za Nikino papanje! Ja, zakaj pa bi morali vsi jabolko papati... aha tu je ura. Jaz pa sem glih na FB zagnavila naj mi uro povedo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:42:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa .. ja res začnem hujšat. Sem zdaj nekaj brala pa mislim da bo kar Monti padel. Moram vsaj 10kg shujšat, ker sem kot sod. Takšna sem bila v najhujših časih, ko sem se čist zapostavila Kak zdaj to? A ga lahko ješ, ko hujšaš? Tak bi jaz tudi hujšala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:42:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dober večer. A sem sama ostala? Je katera tukaj? No najprej super za Marcela, da je boljše. In zdej moram takoj vprašat, a res mislite spreminjat lokacijo? Sej men je vseeno kje, upam sam, da bodo otroci zdravi. Tija namreč nekaj sumljivo kašlja... Nika je pa danes jedla hruško,pa malo rižolina sem primešala zraven. Očitno ji jabolka ni všeč, ker je že 3x protestirala zarad nje. Ne, zakaj pa bi? Tak kot smo rekle na začetku še vedno drži...torej SLOVENSKE KONJICE torek ob 10h! Bravo za Nikino papanje! Ja, zakaj pa bi morali vsi jabolko papati... Sem misla, ker ste nekaj Celje omenjale. Sej men bi pasal, sam sem se že psihično pripravila na SK. Danes je jedla jabolko, hruško in slivo v kompotu. Ma ni veliko pojedla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:44:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dober večer. A sem sama ostala? Je katera tukaj? No najprej super za Marcela, da je boljše. In zdej moram takoj vprašat, a res mislite spreminjat lokacijo? Sej men je vseeno kje, upam sam, da bodo otroci zdravi. Tija namreč nekaj sumljivo kašlja... Nika je pa danes jedla hruško,pa malo rižolina sem primešala zraven. Očitno ji jabolka ni všeč, ker je že 3x protestirala zarad nje. Ne, zakaj pa bi? Tak kot smo rekle na začetku še vedno drži...torej SLOVENSKE KONJICE torek ob 10h! Bravo za Nikino papanje! Ja, zakaj pa bi morali vsi jabolko papati... Sem misla, ker ste nekaj Celje omenjale. Sej men bi pasal, sam sem se že psihično pripravila na SK. Danes je jedla jabolko, hruško in slivo v kompotu. Ma ni veliko pojedla. Ja, spet je bilo jabolko zraven...če ji boš jutri dala le hruško in slivo pa bo veliko pojedla..Probaj! Ja, Konjice ostanejo....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:45:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa .. ja res začnem hujšat. Sem zdaj nekaj brala pa mislim da bo kar Monti padel. Moram vsaj 10kg shujšat, ker sem kot sod. Takšna sem bila v najhujših časih, ko sem se čist zapostavila Kak zdaj to? A ga lahko ješ, ko hujšaš? Tak bi jaz tudi hujšala! idi se solit ti pa res rabiš shujševalno ja, ti kr jej Montije. V torek ti prnesem kokosovo moko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:45:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa .. ja res začnem hujšat. Sem zdaj nekaj brala pa mislim da bo kar Monti padel. Moram vsaj 10kg shujšat, ker sem kot sod. Takšna sem bila v najhujših časih, ko sem se čist zapostavila khm khm, sva že dve. Jaz še nikol nisem mela toliko kil kot jih mam zdaj. Šlaufi kar visijo z mene. Ko tole pišem pa jem zraven kruh s pašteto. Monti? Men je tud zanimiv, sam nisem ga še preštudirala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:46:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, spet je bilo jabolko zraven...če ji boš jutri dala le hruško in slivo pa bo veliko pojedla..Probaj! Ja, Konjice ostanejo.... Tvoja ni navdušena nad jabolko, Lija pa ne nad banano bljek, bljek. Aja pa jogurta tud ne mara medtem ko pa skutice ji grejo v rit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:47:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa .. ja res začnem hujšat. Sem zdaj nekaj brala pa mislim da bo kar Monti padel. Moram vsaj 10kg shujšat, ker sem kot sod. Takšna sem bila v najhujših časih, ko sem se čist zapostavila khm khm, sva že dve. Jaz še nikol nisem mela toliko kil kot jih mam zdaj. Šlaufi kar visijo z mene. Ko tole pišem pa jem zraven kruh s pašteto. Monti? Men je tud zanimiv, sam nisem ga še preštudirala... pa dober tek jaz sem prej pusto skuto jedla pa mal kisle smetane (brez cukra) komaj mi je šlo dol.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:47:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, spet je bilo jabolko zraven...če ji boš jutri dala le hruško in slivo pa bo veliko pojedla..Probaj! Ja, Konjice ostanejo.... Bom probala jutri sam s hruško in slivo. Ma ji vsiljujem ta jabolka... če mamo pa domača!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:49:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa .. ja res začnem hujšat. Sem zdaj nekaj brala pa mislim da bo kar Monti padel. Moram vsaj 10kg shujšat, ker sem kot sod. Takšna sem bila v najhujših časih, ko sem se čist zapostavila khm khm, sva že dve. Jaz še nikol nisem mela toliko kil kot jih mam zdaj. Šlaufi kar visijo z mene. Ko tole pišem pa jem zraven kruh s pašteto. Monti? Men je tud zanimiv, sam nisem ga še preštudirala... pa dober tek jaz sem prej pusto skuto jedla pa mal kisle smetane (brez cukra) komaj mi je šlo dol. kaj a pol si že začela?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:50:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa .. ja res začnem hujšat. Sem zdaj nekaj brala pa mislim da bo kar Monti padel. Moram vsaj 10kg shujšat, ker sem kot sod. Takšna sem bila v najhujših časih, ko sem se čist zapostavila Kak zdaj to? A ga lahko ješ, ko hujšaš? Tak bi jaz tudi hujšala! idi se solit ti pa res rabiš shujševalno ja, ti kr jej Montije. V torek ti prnesem kokosovo moko ja, jo rabim, ker imam lamp. , ki me moti.....samo, še ne vem, kdaj bom začela.... Jaz pa tebi čokolado, obljubljeno...pa MČ tudi...ker sem v četrtek pozabila...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:53:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, spet je bilo jabolko zraven...če ji boš jutri dala le hruško in slivo pa bo veliko pojedla..Probaj! Ja, Konjice ostanejo.... Bom probala jutri sam s hruško in slivo. Ma ji vsiljujem ta jabolka... če mamo pa domača! Ja, poznamo to, jaz pa mojemu breskve..samo on jih ima rad...v različnih kombinacijah... Smo pa danes bili na trgatvi pri naših doma, pa mu je moja mama skuhala zajčjo juho ( ), pa jo je ful jedel...Jaz pa sem bila še pred časom pametna, kak mu zajca ne bom dala za jesti...ker se mi smilijo...Samo ji nisem mogla rečti ne, če je bila tako prijazna in vse pripravila...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:53:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa .. ja res začnem hujšat. Sem zdaj nekaj brala pa mislim da bo kar Monti padel. Moram vsaj 10kg shujšat, ker sem kot sod. Takšna sem bila v najhujših časih, ko sem se čist zapostavila khm khm, sva že dve. Jaz še nikol nisem mela toliko kil kot jih mam zdaj. Šlaufi kar visijo z mene. Ko tole pišem pa jem zraven kruh s pašteto. Monti? Men je tud zanimiv, sam nisem ga še preštudirala... pa dober tek jaz sem prej pusto skuto jedla pa mal kisle smetane (brez cukra) komaj mi je šlo dol. Saj zdaj pa bo Monte okus popravil...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:54:59
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA kaj pa meni?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:56:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA kaj pa meni? Kaj pa bi ti imela, Najaa? Tudi čokoladko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:00:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA kaj pa meni? Kaj pa bi ti imela, Najaa? Tudi čokoladko? Seveda. Hecam se. Ej kokič kaj pol velja, da ti pripeljem stajico?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:06:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA kaj pa meni? Kaj pa bi ti imela, Najaa? Tudi čokoladko? Seveda. Hecam se. Ej kokič kaj pol velja, da ti pripeljem stajico? ja, prosim..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:07:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Seveda. Hecam se. Ej kokič kaj pol velja, da ti pripeljem stajico? kokič
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:10:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA kaj pa meni? Kaj pa bi ti imela, Najaa? Tudi čokoladko? Seveda. Hecam se. Ej kokič kaj pol velja, da ti pripeljem stajico? ja, prosim.. bom, ni problema. evo pravkar jo tule gledam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:11:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa bom, ni problema. evo pravkar jo tule gledam. to da jo gledaš še ni dovolj
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?