Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:10:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Predavanje: Poroka mami kdaj se bosta z Dejanom poročila bla bla bla... Fantje nikol se ne bo poročila in ne bo mela otrok bla bla bla... Prsi ne bodo zrasle al bodo ko so tak male bla bla bla... Še kaj vas zanima ja, in kdaj bomo riž metal?? sedaj sem se spomnila...ZAKAJ se Majalčica več ne javlja tukaj? Lahko na ZS, prosim! Jaz jo pogrešam, če ji lahko katera sporoči!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:11:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, al pa en danes na trgatvi, videlo se je, da je nahoden, ampak on je V. nonstop po rokicah lubčkal, pa sem mu govorila, da si rokice v usta tišči, pa mu ni potegnilo. Da sem potem rekla, gabom kar jaz vzela sedaj. Samo, da ki ima jutri nahod, bom popizdila. ma folku ne potegne. za preventivo za V. da nebo nahoden. Midve z Lijo sva obe revici je začelo danes še iz nosa tečt. Ko pa ji dam sirup iz smrekovih vrsičk pa revico kar trosi. No, saj je res preveč sladko to
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:12:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sedaj sem se spomnila...ZAKAJ se Majalčica več ne javlja tukaj? Lahko na ZS, prosim! Jaz jo pogrešam, če ji lahko katera sporoči! samo res ja, kje se gospa potepa??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:12:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, al pa en danes na trgatvi, videlo se je, da je nahoden, ampak on je V. nonstop po rokicah lubčkal, pa sem mu govorila, da si rokice v usta tišči, pa mu ni potegnilo. Da sem potem rekla, gabom kar jaz vzela sedaj. Samo, da ki ima jutri nahod, bom popizdila. ma folku ne potegne. za preventivo za V. da nebo nahoden. Midve z Lijo sva obe revici je začelo danes še iz nosa tečt. Ko pa ji dam sirup iz smrekovih vrsičk pa revico kar trosi. No, saj je res preveč sladko to Pa smemo to dati? A ni to proti kašlju?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:13:01
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Predavanje: Poroka mami kdaj se bosta z Dejanom poročila bla bla bla... Fantje nikol se ne bo poročila in ne bo mela otrok bla bla bla... Prsi ne bodo zrasle al bodo ko so tak male bla bla bla... Še kaj vas zanima ja, in kdaj bomo riž metal?? je Laura danes riž jedla tako da ga metat ne bo treba
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:13:31
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita ti si pa naša! O kakem predavanju govoriš? Lauri mi mal predava je kaj zanimivega? Predavanje: Poroka mami kdaj se bosta z Dejanom poročila bla bla bla... Fantje nikol se ne bo poročila in ne bo mela otrok bla bla bla... Prsi ne bodo zrasle al bodo ko so tak male bla bla bla... Še kaj vas zanima opala, imate pa pestro! kaj vse to me čaka?? hehehehe ti bom prisluhnila ko boš tako daleč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:13:38
|
|
|
|
Najaa
|
Drgač pa, mi mamo doma zdravnico. Naša dr. Tija je danes cel dan poslušala pljučka, gledala v uho, merila vročino, zdravila rane in dajala pikice (cepila ) in dajala zdravilo. Sem ji kupla zdravniški set in ne spomnem se, da je bila kakšne igrače kdaj bolj vesela!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:14:28
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sedaj sem se spomnila...ZAKAJ se Majalčica več ne javlja tukaj? Lahko na ZS, prosim! Jaz jo pogrešam, če ji lahko katera sporoči! samo res ja, kje se gospa potepa?? sam res se ne javlja nič več tle... Jaz pa sem se malo poboljšala a ne???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:14:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa smemo to dati? A ni to proti kašlju? jaz ji dam, pol žličke,katere se uporablja za sirup. Ma saj revica kašlja, kiha,..vse.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:15:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Drgač pa, mi mamo doma zdravnico. Naša dr. Tija je danes cel dan poslušala pljučka, gledala v uho, merila vročino, zdravila rane in dajala pikice (cepila ) in dajala zdravilo. Sem ji kupla zdravniški set in ne spomnem se, da je bila kakšne igrače kdaj bolj vesela! Tak kot moja nečakinja "tržnice", ki sem ji jo kupila...Kak je prodajala mala....Pa je bila takrat stara 2,5 leti, ko je dobila, pa je sedaj, ko je stara skoraj 9 let, še vedno aktualna. To so igrače!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 26.9.2009 22:17:14 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:15:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Drgač pa, mi mamo doma zdravnico. Naša dr. Tija je danes cel dan poslušala pljučka, gledala v uho, merila vročino, zdravila rane in dajala pikice (cepila ) in dajala zdravilo. Sem ji kupla zdravniški set in ne spomnem se, da je bila kakšne igrače kdaj bolj vesela! kaj pa Nodija??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:15:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sedaj sem se spomnila...ZAKAJ se Majalčica več ne javlja tukaj? Lahko na ZS, prosim! Jaz jo pogrešam, če ji lahko katera sporoči! samo res ja, kje se gospa potepa?? sam res se ne javlja nič več tle... Jaz pa sem se malo poboljšala a ne???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:15:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa smemo to dati? A ni to proti kašlju? jaz ji dam, pol žličke,katere se uporablja za sirup. Ma saj revica kašlja, kiha,..vse. aja, Lija boga...Evo samo zanjo:
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 26.9.2009 22:16:12 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:17:47
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa smemo to dati? A ni to proti kašlju? jaz ji dam, pol žličke,katere se uporablja za sirup. Ma saj revica kašlja, kiha,..vse. za Lijo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:17:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sedaj sem se spomnila...ZAKAJ se Majalčica več ne javlja tukaj? Lahko na ZS, prosim! Jaz jo pogrešam, če ji lahko katera sporoči! samo res ja, kje se gospa potepa?? sam res se ne javlja nič več tle... Jaz pa sem se malo poboljšala a ne??? Res je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:18:40
|
|
|
|
|
Kok se je fajn mal pohvalit če te noben druge ne ... Sej pa lepo da opazite in mi ploskate...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:18:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Drgač pa, mi mamo doma zdravnico. Naša dr. Tija je danes cel dan poslušala pljučka, gledala v uho, merila vročino, zdravila rane in dajala pikice (cepila ) in dajala zdravilo. Sem ji kupla zdravniški set in ne spomnem se, da je bila kakšne igrače kdaj bolj vesela! kaj pa Nodija?? Nodi je bil pacient. Poleg vseh nas domačih seveda. za Lijo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:19:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Predavanje: Poroka mami kdaj se bosta z Dejanom poročila bla bla bla... Fantje nikol se ne bo poročila in ne bo mela otrok bla bla bla... Prsi ne bodo zrasle al bodo ko so tak male bla bla bla... Še kaj vas zanima ja, in kdaj bomo riž metal?? sedaj sem se spomnila...ZAKAJ se Majalčica več ne javlja tukaj? Lahko na ZS, prosim! Jaz jo pogrešam, če ji lahko katera sporoči! kaj ti nisem že napisala tega? ok, bom še enbkrat... Ma ne, tuki bom povedla, da se ji pač ne da. Nima časa, odkar je gospa.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:21:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Kok se je fajn mal pohvalit če te noben druge ne ... Sej pa lepo da opazite in mi ploskate... da ne bom zaostajala - mal sem počasna, ker nimam miške in mi gre slabo s tem kurzorjem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:22:38
|
|
|
|
tasa_m
|
tolk pa bo zagotovo pomagalo, da bo do torka zdrava! Ma saj drugače pa bova midve pri drugi mizi sedeli!! JAz vas HOČEEEEMMMMM videt, Lija pa prav tako hoče spoznat nove/stare prijatelje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:22:45
|
|
|
|
Najaa
|
tasa a kost si nam vrgla s to p...ico zdaj pa greš?? No te pa lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:24:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa a kost si nam vrgla s to p...ico zdaj pa greš?? No te pa lahko noč. zdaj pa res grem. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:27:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa a kost si nam vrgla s to p...ico zdaj pa greš?? No te pa lahko noč. zdaj pa res grem. Lahko noč! Lahko noč; Tasa! Saj jaz tudi grem ....jutri bo naporen dan...gremo v IZ na sejem..to bo ene hoje... Aja, ne Najaa...meni še nisi tega povedala, za MaJaLe...a samo to je razlog...eh, te pa jo bomo še tak kaj slišale...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?