Špela30
|
Dobro jutro mamičke in bejbiji! Mi smo super spali, od polnoči do 6h, 10 minut hranjenja, potem pa še do 9h . Pa, da malo pokomentiram... Belika... tudi jaz sočustvujem. Saj bo, še malo zraste, da lahko dobi narkozo, pa bo v nekaj dneh ok . Pediatrinjo pa le menjajte . šrimpf... jaz se včasih probam s Tajem stehtat kar na osebni tehtnici (male nimamo), pa tako čudno pokaže, da sem se kar nehala. Po tej tehtnici naj bi namreč v 1 dnevu shujšal za 200g . Najbolj nič tehtat doma, saj če redno lula in kaka je to najboljši pokazatelj, da dobi dovolj mlekca. A ti si ga tehtala na mali tehtnici za ? Je pa tudi odvisno, če je pred tem ravno kakcal... LERO... si dobila kakšno big bang nalepkico? Jaz sem jih in imam sesalec že doma, samo ga še nisem sprobala hihi. hrupka... o, dolgo te ni bilo "na vidiku" . Večkrat se kaj javi... Likamo tetra plenice še kar, ker jih imamo v večini za podlago glavice (na vseh ležiščih, v vozičku, lupinici, v igralnici,...) in mi je fajn če je lepo gladka in ne nagubana. lenna... dobrodošla . UZ kolkov ima Taj 19.oktobra. Je imel v P tudi oba kolka 1A. Mislim, da so se pri vas zmotili pri datumu. Malo jih podrezaj..., saj je kar normalno, da imajo vsi ponovni UZ nekje pri 3 mesecih. Pajaca ne menjat, saj malčki rastejo kot gobice . elevitka... tudi jaz ne vem kaj naj bi točno bila podaljšana zlatenica, mi je pa kolegica rekla, da pomaga, če je čimveč na soncu. Ziher bo kmalu vse ok Sicer pa...full luštkane slikice! Ima vaš Tai isti vrtiljaček na posteljici kot naš Taj igračke, držanje... zelo rad se igra z igralnim lokom, predvsem na veliko lovi žogico (inuasa ve katero ), pa metujlček mu je zelo zanimiv, ker je tanek in ga lahko fajn zagrabi. Zanimive so mu tudi žirafica, opica in ptiček pri vrtiljačku in smo mu ga nastavili tako, da jih lahko lovi in potegne. Mu moram včasih kar rokico razpret, ker bi drugače še kaj zlomil . Plenička je pa tudi zakon. Tiste, ki jih ima za pod glavico vedno s sabo vzame, ko ga dvignem hihihi. sabina... wou, prav zažurali ste ga na 60 letnici. Super! kind... dobrodošla! Seveda te hočemo . Mislim pa, da še nisi povedala imena tvojega . rina... kje si se izgubila? Si poiskusla pri nastavitvah, ali sedaj vidiš trickerje? Kaj boste kaj lepega počele danes oz. kaj ste? Mi gremo zdaj na Krvavec in upam da bo gor lep sonček . Poljubčka!
|