|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
25.9.2009 21:53:50   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

o majko mila kaki drekec smrdljivi. jaz sem se odločila, da bom dojila klaro dokler ne bo sama šla na wc in si sama obrisala riti. grozaaaaaa user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Nam so še par mesecev nazaj frendi z starejšim dojenčkom rekli, boste vidli kako šele drekci smrdijo, ko začne jesti GH. ker meni je namreč smrdel že drekec "proizveden" izključno na osnovi materinega mleka in sedaj vidim, da bo kar držalo user posted image user posted image user posted image . Kaj nas šele čaka saj sedaj smo samo na sadju?

tega je tudi mene strah. sem ravno prej razmišljla o tem, da je verjetno lahko še samo bolj smrdljivo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
25.9.2009 21:54:27   
MalaČebelica
dans pa gremo zgodaj v posteljo. moj že čaka.

lahko noč

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
25.9.2009 22:02:41   
KOKICA32

dans pa gremo zgodaj v posteljo. moj že čaka.

lahko noč

lahko noč---

jaz grem tudi...jutri imamo trgatev...v nedeljo pa na sejem v Izolo...user posted image tak, da me ne da med izbrisane, če me ne bo tu gor kaj dosti...user posted image

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
25.9.2009 22:19:15   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ajaaaaaaaaa, še to sem se zdajle spomnila, ko je polnoč že mimo...

VSE NAJBOLJŠE NAŠEMU JURETU ZA POL TORTICE user posted image

čestitamo pa tudi Matteu od Lejce!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
25.9.2009 22:19:21   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

o majko mila kaki drekec smrdljivi. jaz sem se odločila, da bom dojila klaro dokler ne bo sama šla na wc in si sama obrisala riti. grozaaaaaa user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
25.9.2009 22:25:52   
Najaa
Dober večer.

A sem sama ostala? Je katera tukaj?

No najprej super za Marcela, da je boljše. In zdej moram takoj vprašat, a res mislite spreminjat lokacijo? Sej men je vseeno kje, upam sam, da bodo otroci zdravi. Tija namreč nekaj sumljivo kašlja...user posted image
Nika je pa danes jedla hruško,pa malo rižolina sem primešala zraven. Očitno ji jabolka ni všeč, ker je že 3x protestirala zarad nje.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
25.9.2009 23:12:11   
felix7
ne morem verjet... sem prišla sem gor, prepričana, da bom brala vsaj 20 minut, pa je bilo vsega skupaj par postov user posted image sem do zdajle dva bodija barvala, ker zadnje čase je tok enih dojenčkov... Kar 3 moramo it pogledat, do konca leta pa pričakujemo še 4 novorojenčke, ki jih bo tudi treba iti pogledat user posted image skratka, očitno je leto 2009 res plodno user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
25.9.2009 23:15:37   
Najaa
felix vidim te![sm=jezicek.gif]user posted image

kako si?

< Sporočilo je popravil Najaa -- 25.9.2009 23:16:30 >

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
25.9.2009 23:26:39   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

felix vidim te![sm=jezicek.gif]user posted image

kako si?

ej, pa ne morem na dveh koncih tipkat user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
26.9.2009 6:31:30   
PERSIDA
Dobro jutro.Za lep začetek dneva .

[link=http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.mavrica.net/uploaded/slike/skodelica_kave.jpg&imgrefurl=http://www.mavrica.net/kava_clanek_453.html&h=268&w=400&sz=27&tbnid=U_KpT2tTI2OzjM:&tbnh=83&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dslika%2Bskodelica%2Bkave&hl=sl&usg=__TA0-zon2J5FqmpeMVMl96FWEUdM=&ei=H5a9SsXTHND9_Aahsp1q&sa=X&oi=image_result&resnum=4&ct=image][/link]

Včeraj je bil tako utrujajoč dan ,da sem bila  zvečer koma od kome.Sedaj sta se moja otroka najedla ,pa ne grem več nazaj spat ,ker bom pol čist fertik.Gremo danes k mojim na trgatev tak ,da moram bit svežauser posted image .

Kaj vam naj rečem lep vikend vam želim ,pa se tipkamo ko se ponovno začne nov teden.Uživajte maksimalno.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
26.9.2009 6:32:56   
PERSIDA
Se opravičujem heroglifom kavico sem vam postregla ,pa očitno ne bo nič s tegauser posted image .Dijo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
26.9.2009 8:14:55   
tasa_m
Dobro jutroooo, midve sva doma user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image in kot je pr nam v navadi..spet sami user posted image Ata je šel delat, ampak imam itak tolk za delat (pomivat) da mi je kuj slabo. user posted image

Jaz sem nazaj prišla malo nahodna, Lija pa se je očitno nalezla od mene, ker je tud revca vso noč kašljala user posted image Danes bova pili sirup iz smrekovih vršičkov, da bova čimprej OK!

Vsem čestitam za obmesečnice user posted image user posted image
Marcel super, da je OK že user posted image

Čebela.. drekeci pa smrdijo ja, ampak se navadiš.  user posted image

Kokica, Persida..uživajta na trgatvi user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
26.9.2009 10:51:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljouser posted image

Živa resnica.
NoBady, jaz sem bla zadnjič tud po dooolgem času v Konjicah. Mi je mogla spps vse razložit, kje je kaj. Ti le pridi.

jaz v Konjicah sploh še nisem bla user posted image bo morala spps en ogled organizirat, če že pridem na drugi konec SLO user posted image
ni panike,sam da bo vreme,pa da bo mali ok- je že itak boljšiuser posted image ,tak da ne bo treba v bolnico ;D

super za Marcela user posted image user posted image user posted image user posted image

te se pa vidimo v torek, ne?

če ne bo nekega drastičnega poslabšanja ,sevedauser posted image  no glede na to ,da vročine nima, kašlja že "lepše",no upam,da bo dober do torka ;)

sam študiram, če bo slabo vreme... imamo same take mini kafiče, tk da ne vem kam bi se lahk z vozički strpale ;( če bi blo toplo ni panike-terase so dost velike...

Kaj pa Beli Konj???? V Bistrici je znotraj prostoren ,,kaj pa vaš?

pr nas ma konj velko teraso,not je pa bolj mali,je pa en kafič v trgu,ko ma neki placa not,tk da...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
26.9.2009 14:18:44   
tasa_m
pr nas ma konj velko teraso,not je pa bolj mali,je pa en kafič v trgu,ko ma neki placa not,tk da...
saj pa nebo deža  al mislite ker bo tolk babnic na kupu, da bo zarad tega ali kaj? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
26.9.2009 14:44:25   
Najaa
o tasa , WB! Smo te popgrešali. Kako ste se imele?
Boš prišla na srečanje a ne?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
26.9.2009 15:44:27   
tasa_m

o tasa , WB! Smo te popgrešali. Kako ste se imele?
Boš prišla na srečanje a ne?
Ooo, hvala user posted image saj jaz tudi. Sam tam ni bilo neta, da bi se komu lahk mal priključla user posted image . Super je bilo, samo jaz sem zdaj mal nahodna. Vreme je bilo čudovito, pa 3 babnice na kupu tak da pol veš da je blo fajn. Sem bila mal na OFF ko je babi prevzela Lijo. Je pa Lija bila prava zvezda tam..edina takšna mala in tisti penzionisti so se sam drli po bazenu: Lija, Lija,Lija user posted image user posted image Midve z mami sva se tak smejali. No, nekatere gospe pa so jo kar v LILIJO preimenovale user posted image user posted image

V planu imava da prideva ja, razen če bo Lija zbolela pol ne.Ampak delava na tem, da ne zboliva..ne ena in ne druga. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
26.9.2009 15:53:14   
Najaa
Pol nas je že enih par,ki se trudimo, da ne zbolimo. Moji dve sta tudi sumljivi. Predvsem Tija kašlja in ima veliko svinjarije v nosu. Njene besede! user posted image Tak da fiziološka teče v potokih.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
26.9.2009 15:54:11   
tasa_m
Njene besede! user posted image
user posted image user posted image Oooo, Tija pa zna z besedami user posted image user posted image pa še prav ima.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
26.9.2009 16:42:01   
tasa_m
Aja, moram pa vam povedat da začnem v ponedeljek s shujševalno user posted image user posted image
Dovolj je debelosti, stara tasa prihajaaaaa user posted image user posted image user posted image . Mater, sem taka v trebuhu koda sem v 5.mesecu ne pa 7.po porodu user posted image .
Moram spravit vsaj 10kg dol. Pa če bo treba bomo spet sam na vodi,kavi brez vsega in prepečencu. (uh, kak sem takrat shujšala..pol pa je Tomaž vse pokvaro ko me je v fast food začel vabit -to je blo še na začetku user posted image user posted image ).

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
26.9.2009 17:04:07   
bambika
Pozdravljene!
Mala je spet dobila vročino, tk da smo danes bili pri dežurnem.Ima malo rdečo grlo to je pa tudi vse.Je rekla zdravnica, da je treba zbijat vročino, če bo slabše gremo jutri spet, če ne pa v ponedeljek.Nima pa sploh apetita v celem denvu je spila 180ml mleka pa pojedla je par žličk jogurta in gresa. Upam,da bo čimprej mimo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
26.9.2009 18:49:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: bambika

Pozdravljene!
Mala je spet dobila vročino, tk da smo danes bili pri dežurnem.Ima malo rdečo grlo to je pa tudi vse.Je rekla zdravnica, da je treba zbijat vročino, če bo slabše gremo jutri spet, če ne pa v ponedeljek.Nima pa sploh apetita v celem denvu je spila 180ml mleka pa pojedla je par žličk jogurta in gresa. Upam,da bo čimprej mimo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas!!

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
26.9.2009 19:47:22   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pozdravljene!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
26.9.2009 20:11:02   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Njene besede! user posted image
user posted image user posted image Oooo, Tija pa zna z besedami user posted image user posted image pa še prav ima.

Sej slišala je tak od mene, kaj pa. Sicer pa tak ni to neka grda beseda. Se tolažim...user posted image Je obvladala že hujše pa smo z ignoriranjem uspeli, da je pozabla na njih.

tasa a res boš hujšala? Kako pa? ne ga srat sam s prepečencem, no. Jaz bi dol padla od hudega.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
26.9.2009 20:11:32   
Najaa

Pozdravljene!

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
26.9.2009 20:36:39   
KOKICA32

Dober večer.

A sem sama ostala? Je katera tukaj?

No najprej super za Marcela, da je boljše. In zdej moram takoj vprašat, a res mislite spreminjat lokacijo? Sej men je vseeno kje, upam sam, da bodo otroci zdravi. Tija namreč nekaj sumljivo kašlja...user posted image
Nika je pa danes jedla hruško,pa malo rižolina sem primešala zraven. Očitno ji jabolka ni všeč, ker je že 3x protestirala zarad nje.user posted image

Ne, zakaj pa bi? Tak kot smo rekle na začetku še vedno drži...torej SLOVENSKE KONJICE torek ob 10h!

Bravo za Nikino papanje! user posted image user posted image user posted image Ja, zakaj pa bi morali vsi jabolko papati...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?