Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 10:58:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo Živa resnica. NoBady, jaz sem bla zadnjič tud po dooolgem času v Konjicah. Mi je mogla spps vse razložit, kje je kaj. Ti le pridi. jaz v Konjicah sploh še nisem bla bo morala spps en ogled organizirat, če že pridem na drugi konec SLO ni panike,sam da bo vreme,pa da bo mali ok- je že itak boljši ,tak da ne bo treba v bolnico ;D super za Marcela te se pa vidimo v torek, ne? če ne bo nekega drastičnega poslabšanja ,seveda no glede na to ,da vročine nima, kašlja že "lepše",no upam,da bo dober do torka ;) sam študiram, če bo slabo vreme... imamo same take mini kafiče, tk da ne vem kam bi se lahk z vozički strpale ;( če bi blo toplo ni panike-terase so dost velike...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 10:58:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ola čebelica kak si ,men se tak spi ,da se mi bo zrolalo.Moram it zdaj na zrak ,ker drugače se nam bo vsem trem zmešalo zraven mene . dobro sem. klara ma že spet neki maraton v spanju in spi že celi dopoldan. ne vem zakaj ponoči ne more tak spat no, tepa idi na zrak pa se malo preluftaj. pa se pol čujemo.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 10:58:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
steffi - sem že doktorirala iz trdega blata ,pa ti ne morem podat dobenega pametnega predloga ,ker pr nas ne deluje nič
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 10:59:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo Živa resnica. NoBady, jaz sem bla zadnjič tud po dooolgem času v Konjicah. Mi je mogla spps vse razložit, kje je kaj. Ti le pridi. jaz v Konjicah sploh še nisem bla bo morala spps en ogled organizirat, če že pridem na drugi konec SLO ni panike,sam da bo vreme,pa da bo mali ok- je že itak boljši ,tak da ne bo treba v bolnico ;D super za Marcela te se pa vidimo v torek, ne? če ne bo nekega drastičnega poslabšanja ,seveda no glede na to ,da vročine nima, kašlja že "lepše",no upam,da bo dober do torka ;) sam študiram, če bo slabo vreme... imamo same take mini kafiče, tk da ne vem kam bi se lahk z vozički strpale ;( če bi blo toplo ni panike-terase so dost velike... hm. pol pa ne vem kaj bomo... se preselile v celje
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 10:59:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - a sem te vprašala za komentar .Oprosti ,da sem nevidna a zdaj se pa pritožuješ????
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:00:50
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - a sem te vprašala za komentar .Oprosti ,da sem nevidna a zdaj se pa pritožuješ???? Nebi rabla bit tak kruta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:01:44
|
|
|
|
bambika
|
JURE IN MATTEO VSE NAJBOLJŠE Hvala vsem za pikapoke, očitno so pomagale. Noč uspešno prestali vročine ni več zaenkrat, upam da je ne dobi več. Sumim pa, da bo kak zobek pokukal, sem ji namazala z gelom dlesni pa je bilo boljši,da smo vsaj ponoči spali. Zdaj pa grema malo k babici na obisk. A katrea ve, koliko je normalna temperatura pri , da ne bom cela pannična, če bo imela malo čez 37?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:01:47
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ker sem dobrega srca imate še danes na voljo slikice v albumu.Nisem ,pa delala selekcije tak ,da vse kar je bilo poslikano je gor ,še malo več kot včeraj . Zakaj jih pa jaz ne morem videt ? A ne poznam tako dobro RR... še vedno?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:05:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ker sem dobrega srca imate še danes na voljo slikice v albumu.Nisem ,pa delala selekcije tak ,da vse kar je bilo poslikano je gor ,še malo več kot včeraj . Zakaj jih pa jaz ne morem videt ? A ne poznam tako dobro RR... še vedno? Očitno me nimaš dovolj rada .Na album klikni pod mojim nickom sicer ne vem za kaj ne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:06:12
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ola čebelica kak si ,men se tak spi ,da se mi bo zrolalo.Moram it zdaj na zrak ,ker drugače se nam bo vsem trem zmešalo zraven mene . Le s kje je to tudi meni znano... ups sem se spomnila.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:06:59
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi GH in zaprtje - mi smo sedaj 2 teden na GH in nam gre kar dobro. Pojemo okrog 100 do 120 ml kašice, zaenkrat samo sadne. Z GH so se pa pojavili tudi problemi z zaprtjem, vem da je to normalno in da se prebava mora navadit na novo vrsto hrane. Kdaj pa se to potem uredi, če se? Mi je kar hudo gledat našega fantiča kako se trudi in mu kar ne uspe spravit odvečnega balasta iz sebe. Kako rešujete te težave in ali vaši otročki tudi več prdijo oz. so ob uvjanju GH? že slišim, da se nekdo premika... moram tečt... več kasneje... pri nas odlično odpirajo namočene suhe slive (skuham skuhaj s sadjem v kompotu), zraven zelenjave pa vedno nakapam par kaplijc olivnega oljčka in lepo podmaže. Če je hudo, bi se jaz izogibala bananam (če jih daješ). pri nas to pali, upam, da ti kaj nuca.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:07:16
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ni panike,sam da bo vreme,pa da bo mali ok- je že itak boljši ,tak da ne bo treba v bolnico ;D Super!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:07:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
mala se je končno zbudila. zdaj pa gremo jest korenje pa da vidimo kak gre to v rit....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:09:44
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ker sem dobrega srca imate še danes na voljo slikice v albumu.Nisem ,pa delala selekcije tak ,da vse kar je bilo poslikano je gor ,še malo več kot včeraj . Zakaj jih pa jaz ne morem videt ? A ne poznam tako dobro RR... še vedno? Očitno me nimaš dovolj rada .Na album klikni pod mojim nickom sicer ne vem za kaj ne. eh veš da te , sam še vedno ne znam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:10:48
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ker sem dobrega srca imate še danes na voljo slikice v albumu.Nisem ,pa delala selekcije tak ,da vse kar je bilo poslikano je gor ,še malo več kot včeraj . Hvala Vas je tako luštno videt
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:11:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čebelica - upam na najboljše,da ne boš vsa korenčkasta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:12:34
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa prosim ne gledat moje debele riti je kaj bolj lepega na sliki ,razen poljuba ne zmišljuj si, ker v rit te pa nismo slikale
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:12:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
steffi a se ti norca delaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:15:50
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambika Hvala vsem za pikapoke, očitno so pomagale. Noč uspešno prestali vročine ni več zaenkrat, upam da je ne dobi več. Sumim pa, da bo kak zobek pokukal, sem ji namazala z gelom dlesni pa je bilo boljši,da smo vsaj ponoči spali. Zdaj pa grema malo k babici na obisk. A katrea ve, koliko je normalna temperatura pri , da ne bom cela pannična, če bo imela malo čez 37? Super, da je boljše Normalna temperatura, če meriš v ušesku ali ritki je do 37,5, pod pazduho pa do 37. Ampak tudi, če bo do pol stopinje višja ni treba panike delat, ker vam gre na boljše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:17:52
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA steffi a se ti norca delaš? ne se ne.... priznam pa da sem res smotana, učitno ja zame že prepozno.... se mi je že zrolalo . ... mi je pA SEDAJ USPELO
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:18:26
|
|
|
|
Nina00
|
Persida ste bili že zunaj ali se sedaj odpravljate? Jaz čakam, da se zbudi iz dopoldanskega spanca, poje, potem pa v vozek in na sprehod
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:19:23
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA steffi a se ti norca delaš? ne se ne.... priznam pa da sem res smotana, učitno ja zame že prepozno.... se mi je že zrolalo . ... mi je pA SEDAJ USPELO Sem ti ravno hotela napisat, da se sigurno vidi, ker sem jih jaz malo prej pregledala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 11:42:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania ma Konjice..ne vem če bi tvegala sama...ma TImon je tako nepredvidljiv, včasih priden ko bubica, včas pa se dere ko....hm....a gre kjera mimo, pa vozim za njo, Najaa.....greš mimo?.... no, tle sem te čakala kakšen avto pa maš drugač? če maš velikega, bi se lahko zmenile, pa šle skup, pa ti dam za benz... Drugače pa da vsaj skupaj v gosjem redu peljeva Ej, bova se zmenle, prav...drugače pa imam Cliota, mogoče moj Chico voziček spravim za sedeže, pa tvojega v prtljažnik...bom probala , to bi po mojem šlo,,,samo tvoje noge bojo bolj na tesnem... Se zmenimo ko pridem s Krka, ok?... evo, zdej pa res grem... papa aja, sej pol je pa moj avto celo večji pol pa lahko probava tvoj voziček k meni stlačit, če bo šlo. Najboljš da se dobiva v torek zjutraj, pa probava. V naslabšem primeru greva vsaka s svojim.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 14:05:27
|
|
|
|
helimaša
|
hej! vidim da se za miting mente......ah jst pa avto pa dva pojma.......bi pa rade volje pršla sm pač ker mam eno fobijo pred vožnjo ne vozim......se morm spet mal spravt vozit da bom še jst km lahko pršla......sicer se mi pa zoja itak dere tko da sama ne bi mogla it......feliša ma pa itak prevoz...... Zoja je dobila dons še zadnjo pikico pred 1. letom.....tko da smo to prestal......presenetljivo ni niti zajokala.......zdej itak spi.....calpol deluje ......mere 68cm in 7200g.....naslednji pregled 17.12...... južna je že skor skuhana.....morm še mal pospravt......pol pa itak Maša pride in bo spet cela bajta v luftu ...... PERSIDA tvoja bavca sta pa res cukrčka....... grem še rezance skuhat.......pa se pol kej tipkamo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 15:09:00
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša hej! vidim da se za miting mente......ah jst pa avto pa dva pojma.......bi pa rade volje pršla sm pač ker mam eno fobijo pred vožnjo ne vozim......se morm spet mal spravt vozit da bom še jst km lahko pršla......sicer se mi pa zoja itak dere tko da sama ne bi mogla it......feliša ma pa itak prevoz...... Zoja je dobila dons še zadnjo pikico pred 1. letom.....tko da smo to prestal......presenetljivo ni niti zajokala.......zdej itak spi.....calpol deluje ......mere 68cm in 7200g.....naslednji pregled 17.12...... južna je že skor skuhana.....morm še mal pospravt......pol pa itak Maša pride in bo spet cela bajta v luftu ...... PERSIDA tvoja bavca sta pa res cukrčka....... grem še rezance skuhat.......pa se pol kej tipkamo pol sma pa že dve taki podobni, s tem da js vsaj malo vozim ... za pregled
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?