Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 15:09:46
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo Živa resnica. NoBady, jaz sem bla zadnjič tud po dooolgem času v Konjicah. Mi je mogla spps vse razložit, kje je kaj. Ti le pridi. jaz v Konjicah sploh še nisem bla bo morala spps en ogled organizirat, če že pridem na drugi konec SLO ni panike,sam da bo vreme,pa da bo mali ok- je že itak boljši ,tak da ne bo treba v bolnico ;D super za Marcela te se pa vidimo v torek, ne? če ne bo nekega drastičnega poslabšanja ,seveda no glede na to ,da vročine nima, kašlja že "lepše",no upam,da bo dober do torka ;) sam študiram, če bo slabo vreme... imamo same take mini kafiče, tk da ne vem kam bi se lahk z vozički strpale ;( če bi blo toplo ni panike-terase so dost velike... hm. pol pa ne vem kaj bomo... se preselile v celje to je pa meni zeloo ušeč... kaj v konjicah so sami kafiči, ni tko nobenega večjega nakupovalnega centra kakor npr City center al pa Tuš?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 15:10:52
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ne se smejat ampak res ne vem -- iz ce ko konjic pele avtocesta al lahko greš po navadni cesti? Lahk greš po stari, jaz npr. nisem že skor eno leto vozila po ac, in bom zato šla po stari cesti, to je tista cesta, ki pelje za vojnik, torej naravnost iz celja, ne zavijaš nikamor smo na vezi, lahko se iz celja skupi peljemo al pa gremo ena za drugo, če bom utegnila it...smo na vezi sej mam tvojo št. ...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 15:24:09
|
|
|
|
mediuhec
|
mala čebelica: danes okol 14. ure sem vas vidla blizu pomodorota!! sem se drla za vami, pa me niste slišali - al ste me za kazen preslišali (????), ker sem zadnjič neopravičeno manjkala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 15:41:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: helimaša hej! vidim da se za miting mente......ah jst pa avto pa dva pojma.......bi pa rade volje pršla sm pač ker mam eno fobijo pred vožnjo ne vozim......se morm spet mal spravt vozit da bom še jst km lahko pršla......sicer se mi pa zoja itak dere tko da sama ne bi mogla it......feliša ma pa itak prevoz...... Zoja je dobila dons še zadnjo pikico pred 1. letom.....tko da smo to prestal......presenetljivo ni niti zajokala.......zdej itak spi.....calpol deluje ......mere 68cm in 7200g.....naslednji pregled 17.12...... južna je že skor skuhana.....morm še mal pospravt......pol pa itak Maša pride in bo spet cela bajta v luftu ...... PERSIDA tvoja bavca sta pa res cukrčka....... grem še rezance skuhat.......pa se pol kej tipkamo pol sma pa že dve taki podobni, s tem da js vsaj malo vozim ... za pregled nas je kr neki takih
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 15:43:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo Živa resnica. NoBady, jaz sem bla zadnjič tud po dooolgem času v Konjicah. Mi je mogla spps vse razložit, kje je kaj. Ti le pridi. jaz v Konjicah sploh še nisem bla bo morala spps en ogled organizirat, če že pridem na drugi konec SLO ni panike,sam da bo vreme,pa da bo mali ok- je že itak boljši ,tak da ne bo treba v bolnico ;D super za Marcela te se pa vidimo v torek, ne? če ne bo nekega drastičnega poslabšanja ,seveda no glede na to ,da vročine nima, kašlja že "lepše",no upam,da bo dober do torka ;) sam študiram, če bo slabo vreme... imamo same take mini kafiče, tk da ne vem kam bi se lahk z vozički strpale ;( če bi blo toplo ni panike-terase so dost velike... hm. pol pa ne vem kaj bomo... se preselile v celje to je pa meni zeloo ušeč... kaj v konjicah so sami kafiči, ni tko nobenega večjega nakupovalnega centra kakor npr City center al pa Tuš? a misliš,da smo tko veliki ko cele??? mamo vse to,ampak kafiči so pa majhni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 16:43:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec mala čebelica: danes okol 14. ure sem vas vidla blizu pomodorota!! sem se drla za vami, pa me niste slišali - al ste me za kazen preslišali (????), ker sem zadnjič neopravičeno manjkala o pa res sma ble nekje okoli te ure tam. sma šle domov iz mesta. pa ne, nisma te namerno preslišali. kaj prideš drugi teden v konjice?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 16:45:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Persida - nismo bli nič korenčkasti, ker korenje ne gre v promet bom ga še zvečer poskušala malo podvaliti v rižolino...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 16:53:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: helimaša hej! vidim da se za miting mente......ah jst pa avto pa dva pojma.......bi pa rade volje pršla sm pač ker mam eno fobijo pred vožnjo ne vozim......se morm spet mal spravt vozit da bom še jst km lahko pršla......sicer se mi pa zoja itak dere tko da sama ne bi mogla it......feliša ma pa itak prevoz...... Zoja je dobila dons še zadnjo pikico pred 1. letom.....tko da smo to prestal......presenetljivo ni niti zajokala.......zdej itak spi.....calpol deluje ......mere 68cm in 7200g.....naslednji pregled 17.12...... južna je že skor skuhana.....morm še mal pospravt......pol pa itak Maša pride in bo spet cela bajta v luftu ...... PERSIDA tvoja bavca sta pa res cukrčka....... grem še rezance skuhat.......pa se pol kej tipkamo pol sma pa že dve taki podobni, s tem da js vsaj malo vozim ... za pregled nas je kr neki takih saj jaz sem tudi med bolj strašljivimi kar se vožnje tiče, samo še kar vztrajam... no, saj peljem se še, če je le dovolj velik parkplac na cilju
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 17:42:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
o majko mila kaki drekec smrdljivi. jaz sem se odločila, da bom dojila klaro dokler ne bo sama šla na wc in si sama obrisala riti. grozaaaaaa
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 18:12:53
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: helimaša hej! vidim da se za miting mente......ah jst pa avto pa dva pojma.......bi pa rade volje pršla sm pač ker mam eno fobijo pred vožnjo ne vozim......se morm spet mal spravt vozit da bom še jst km lahko pršla......sicer se mi pa zoja itak dere tko da sama ne bi mogla it......feliša ma pa itak prevoz...... Zoja je dobila dons še zadnjo pikico pred 1. letom.....tko da smo to prestal......presenetljivo ni niti zajokala.......zdej itak spi.....calpol deluje ......mere 68cm in 7200g.....naslednji pregled 17.12...... južna je že skor skuhana.....morm še mal pospravt......pol pa itak Maša pride in bo spet cela bajta v luftu ...... PERSIDA tvoja bavca sta pa res cukrčka....... grem še rezance skuhat.......pa se pol kej tipkamo pol sma pa že dve taki podobni, s tem da js vsaj malo vozim ... za pregled nas je kr neki takih saj jaz sem tudi med bolj strašljivimi kar se vožnje tiče, samo še kar vztrajam... no, saj peljem se še, če je le dovolj velik parkplac na cilju jst že več kt en let nism vozila.....tko da rabm en orng trening......se ful bojim vozit in mam skoz ene grozne sanje......ma pojma nimam kaj se mi dogaja.....sm tko je.....in enkrat morm premagat strah......ker sem itak sm od drugih odvisna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 19:25:43
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o majko mila kaki drekec smrdljivi. jaz sem se odločila, da bom dojila klaro dokler ne bo sama šla na wc in si sama obrisala riti. grozaaaaaa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 19:30:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o majko mila kaki drekec smrdljivi. jaz sem se odločila, da bom dojila klaro dokler ne bo sama šla na wc in si sama obrisala riti. grozaaaaaa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 19:31:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jst že več kt en let nism vozila.....tko da rabm en orng trening......se ful bojim vozit in mam skoz ene grozne sanje......ma pojma nimam kaj se mi dogaja.....sm tko je.....in enkrat morm premagat strah......ker sem itak sm od drugih odvisna začni počasi... magar pejta z možem na en velik parkplac, pol pa malo po lokalnih cestah, tja do Lobčka al pa do Police. Pa do nas Samo začet moraš. A prej ti pa vožnja ni delala težav?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 20:01:55
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o majko mila kaki drekec smrdljivi. jaz sem se odločila, da bom dojila klaro dokler ne bo sama šla na wc in si sama obrisala riti. grozaaaaaa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 20:14:48
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Mi spimo, ampak vprašanje kako dolgo...zadnje tri dni se zbuja na dve uri.... sicer hitro nazaj zaspi...malo čaja pomaga...ampak mene to vseeno utruja se vidi da je do zdaj ful lepo spala.... ne vem a so zobeki krivi, videt in tipat še nič ni...ali pa mogoče prehod na AM 2... to je možno ne? Aja, od mojega dragega bratranec je danes ati postal.... Je pa kr orngi fantka rodila: 4200 g in 55 cm .... s tem da ma ona drugače 55 kg pa 170cm Ime mu je pa Svit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 20:16:22
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jst že več kt en let nism vozila.....tko da rabm en orng trening......se ful bojim vozit in mam skoz ene grozne sanje......ma pojma nimam kaj se mi dogaja.....sm tko je.....in enkrat morm premagat strah......ker sem itak sm od drugih odvisna začni počasi... magar pejta z možem na en velik parkplac, pol pa malo po lokalnih cestah, tja do Lobčka al pa do Police. Pa do nas Samo začet moraš. A prej ti pa vožnja ni delala težav? tako je mene moj prisili...js sn mela od začetka ful nek odpor do vožnje... pol pa sva se začela malo po parkplacih vozit, pa nonstop me je silil da sn js vozila ko sva kam šla.... zdaj pa mi je ful fajn...tako sproščujoče
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 20:36:17
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jst že več kt en let nism vozila.....tko da rabm en orng trening......se ful bojim vozit in mam skoz ene grozne sanje......ma pojma nimam kaj se mi dogaja.....sm tko je.....in enkrat morm premagat strah......ker sem itak sm od drugih odvisna začni počasi... magar pejta z možem na en velik parkplac, pol pa malo po lokalnih cestah, tja do Lobčka al pa do Police. Pa do nas Samo začet moraš. A prej ti pa vožnja ni delala težav? tako je mene moj prisili...js sn mela od začetka ful nek odpor do vožnje... pol pa sva se začela malo po parkplacih vozit, pa nonstop me je silil da sn js vozila ko sva kam šla.... zdaj pa mi je ful fajn...tako sproščujoče to je fajn da te tvoj mal prganja..v mojem primeru pa reče " bom kr js pelu, boma prej" ... pol pa reče zakaj nč ne furam... ...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 20:44:41
|
|
|
|
NoBady
|
ej kolk obrokov mleka kej vaši pojejo v enem dnevu? Taj je dans samo zjutraj ob 8 in zdele zvečer ob 8 pojedel... čez dan sem mu dala 3krat in sploh ni hotel...potem sm mu pa dala opoldne bananoo, hruško in jablko, noter dva keksa... za kosilo sm mu dala riž za dojenčke z okusom banane in sploh ni hotu jest, smo mel pa za kosil mi zelenjavno juhico je pa tak usta odpiral...pa je blo slano in začinjeno pa mu je blo tko všeč... zaenkrat še ni blo nič reakcije, pa niti ni velik pojedu...sm mu bolj krompirček dala pa mal juhce zraven......potem popldne je pojedel en fruhtzwerge...in zdej končno mleko...pa še to komaj in ful mal... bom vidla kko bo kej ponoči spal...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 20:45:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla. Persida, jaz sem poslala vse slike naprej od včeraj. samo sem mogla dat v dva maila, ker je blo preveč. mogoče da nisi vseh dobila????? zmenita se s Kokico Jure in Matteo čestitke jaz bom pa danes poskusila naredit domač korenček. pa da vidimo kak bo šlo v rit Jaz sem vse poslala naprej, tudi to sliko z MČ in mojim skokecom...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 20:45:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo Živa resnica. NoBady, jaz sem bla zadnjič tud po dooolgem času v Konjicah. Mi je mogla spps vse razložit, kje je kaj. Ti le pridi. jaz v Konjicah sploh še nisem bla bo morala spps en ogled organizirat, če že pridem na drugi konec SLO ni panike,sam da bo vreme,pa da bo mali ok- je že itak boljši ,tak da ne bo treba v bolnico ;D super za Marcela te se pa vidimo v torek, ne? če ne bo nekega drastičnega poslabšanja ,seveda no glede na to ,da vročine nima, kašlja že "lepše",no upam,da bo dober do torka ;) sam študiram, če bo slabo vreme... imamo same take mini kafiče, tk da ne vem kam bi se lahk z vozički strpale ;( če bi blo toplo ni panike-terase so dost velike... Kaj pa Beli Konj???? V Bistrici je znotraj prostoren ,,kaj pa vaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 20:45:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo Živa resnica. NoBady, jaz sem bla zadnjič tud po dooolgem času v Konjicah. Mi je mogla spps vse razložit, kje je kaj. Ti le pridi. jaz v Konjicah sploh še nisem bla bo morala spps en ogled organizirat, če že pridem na drugi konec SLO ni panike,sam da bo vreme,pa da bo mali ok- je že itak boljši ,tak da ne bo treba v bolnico ;D super za Marcela te se pa vidimo v torek, ne? če ne bo nekega drastičnega poslabšanja ,seveda no glede na to ,da vročine nima, kašlja že "lepše",no upam,da bo dober do torka ;) sam študiram, če bo slabo vreme... imamo same take mini kafiče, tk da ne vem kam bi se lahk z vozički strpale ;( če bi blo toplo ni panike-terase so dost velike... hm. pol pa ne vem kaj bomo... se preselile v celje to je pa meni zeloo ušeč... kaj v konjicah so sami kafiči, ni tko nobenega večjega nakupovalnega centra kakor npr City center al pa Tuš? Ne, tam se še s kočijami vozijo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 20:50:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
Torej, >Dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 21:19:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer tudi iz moje strani. moram pohvaliti klaro, da je danes še bolj pridno papala večerjo kot včeraj. korenček dopoldne ji ni šel v rit. sem ga pa prihranila in sem ga zdaj zvečer zmešala med rižolino. mmmm kak je blo dobro sma pojedle enih dobrih 40ml tega pa pol še enih 10ml navadnega rižolina ker mi je te mešanice zmanjkalo. no sicer naredim še zaenkrat ful redko. tak da dolgo to ne more držat, ampak za uvajanje pa ji očitno paše, ker poje vedno več.... zdaj bom pa počasi začela bolj gosto delat....no bomo videli kak bo šlo dalje...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 21:22:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
Bravo KLARA!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 21:43:55
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o majko mila kaki drekec smrdljivi. jaz sem se odločila, da bom dojila klaro dokler ne bo sama šla na wc in si sama obrisala riti. grozaaaaaa Nam so še par mesecev nazaj frendi z starejšim dojenčkom rekli, boste vidli kako šele drekci smrdijo, ko začne jesti GH. ker meni je namreč smrdel že drekec "proizveden" izključno na osnovi materinega mleka in sedaj vidim, da bo kar držalo . Kaj nas šele čaka saj sedaj smo samo na sadju?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?