Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 21:53:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o majko mila kaki drekec smrdljivi. jaz sem se odločila, da bom dojila klaro dokler ne bo sama šla na wc in si sama obrisala riti. grozaaaaaa Nam so še par mesecev nazaj frendi z starejšim dojenčkom rekli, boste vidli kako šele drekci smrdijo, ko začne jesti GH. ker meni je namreč smrdel že drekec "proizveden" izključno na osnovi materinega mleka in sedaj vidim, da bo kar držalo . Kaj nas šele čaka saj sedaj smo samo na sadju? tega je tudi mene strah. sem ravno prej razmišljla o tem, da je verjetno lahko še samo bolj smrdljivo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 21:54:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dans pa gremo zgodaj v posteljo. moj že čaka. lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 22:02:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dans pa gremo zgodaj v posteljo. moj že čaka. lahko noč lahko noč--- jaz grem tudi...jutri imamo trgatev...v nedeljo pa na sejem v Izolo... tak, da me ne da med izbrisane, če me ne bo tu gor kaj dosti... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 22:19:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ajaaaaaaaaa, še to sem se zdajle spomnila, ko je polnoč že mimo... VSE NAJBOLJŠE NAŠEMU JURETU ZA POL TORTICE čestitamo pa tudi Matteu od Lejce!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 22:19:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o majko mila kaki drekec smrdljivi. jaz sem se odločila, da bom dojila klaro dokler ne bo sama šla na wc in si sama obrisala riti. grozaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 22:25:52
|
|
|
|
Najaa
|
Dober večer. A sem sama ostala? Je katera tukaj? No najprej super za Marcela, da je boljše. In zdej moram takoj vprašat, a res mislite spreminjat lokacijo? Sej men je vseeno kje, upam sam, da bodo otroci zdravi. Tija namreč nekaj sumljivo kašlja... Nika je pa danes jedla hruško,pa malo rižolina sem primešala zraven. Očitno ji jabolka ni všeč, ker je že 3x protestirala zarad nje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 23:12:11
|
|
|
|
felix7
|
ne morem verjet... sem prišla sem gor, prepričana, da bom brala vsaj 20 minut, pa je bilo vsega skupaj par postov sem do zdajle dva bodija barvala, ker zadnje čase je tok enih dojenčkov... Kar 3 moramo it pogledat, do konca leta pa pričakujemo še 4 novorojenčke, ki jih bo tudi treba iti pogledat skratka, očitno je leto 2009 res plodno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 23:15:37
|
|
|
|
Najaa
|
felix vidim te![sm=jezicek.gif] kako si?
< Sporočilo je popravil Najaa -- 25.9.2009 23:16:30 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 23:26:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix vidim te![sm=jezicek.gif] kako si? ej, pa ne morem na dveh koncih tipkat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 6:31:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobro jutro.Za lep začetek dneva . [link=http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.mavrica.net/uploaded/slike/skodelica_kave.jpg&imgrefurl=http://www.mavrica.net/kava_clanek_453.html&h=268&w=400&sz=27&tbnid=U_KpT2tTI2OzjM:&tbnh=83&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dslika%2Bskodelica%2Bkave&hl=sl&usg=__TA0-zon2J5FqmpeMVMl96FWEUdM=&ei=H5a9SsXTHND9_Aahsp1q&sa=X&oi=image_result&resnum=4&ct=image][/link] Včeraj je bil tako utrujajoč dan ,da sem bila zvečer koma od kome.Sedaj sta se moja otroka najedla ,pa ne grem več nazaj spat ,ker bom pol čist fertik.Gremo danes k mojim na trgatev tak ,da moram bit sveža . Kaj vam naj rečem lep vikend vam želim ,pa se tipkamo ko se ponovno začne nov teden.Uživajte maksimalno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 6:32:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
Se opravičujem heroglifom kavico sem vam postregla ,pa očitno ne bo nič s tega .Dijo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 8:14:55
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutroooo, midve sva doma in kot je pr nam v navadi..spet sami Ata je šel delat, ampak imam itak tolk za delat (pomivat) da mi je kuj slabo. Jaz sem nazaj prišla malo nahodna, Lija pa se je očitno nalezla od mene, ker je tud revca vso noč kašljala Danes bova pili sirup iz smrekovih vršičkov, da bova čimprej OK! Vsem čestitam za obmesečnice Marcel super, da je OK že Čebela.. drekeci pa smrdijo ja, ampak se navadiš. Kokica, Persida..uživajta na trgatvi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 10:51:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo Živa resnica. NoBady, jaz sem bla zadnjič tud po dooolgem času v Konjicah. Mi je mogla spps vse razložit, kje je kaj. Ti le pridi. jaz v Konjicah sploh še nisem bla bo morala spps en ogled organizirat, če že pridem na drugi konec SLO ni panike,sam da bo vreme,pa da bo mali ok- je že itak boljši ,tak da ne bo treba v bolnico ;D super za Marcela te se pa vidimo v torek, ne? če ne bo nekega drastičnega poslabšanja ,seveda no glede na to ,da vročine nima, kašlja že "lepše",no upam,da bo dober do torka ;) sam študiram, če bo slabo vreme... imamo same take mini kafiče, tk da ne vem kam bi se lahk z vozički strpale ;( če bi blo toplo ni panike-terase so dost velike... Kaj pa Beli Konj???? V Bistrici je znotraj prostoren ,,kaj pa vaš? pr nas ma konj velko teraso,not je pa bolj mali,je pa en kafič v trgu,ko ma neki placa not,tk da...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 14:18:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pr nas ma konj velko teraso,not je pa bolj mali,je pa en kafič v trgu,ko ma neki placa not,tk da... saj pa nebo deža al mislite ker bo tolk babnic na kupu, da bo zarad tega ali kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 14:44:25
|
|
|
|
Najaa
|
o tasa , WB! Smo te popgrešali. Kako ste se imele? Boš prišla na srečanje a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 15:44:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa o tasa , WB! Smo te popgrešali. Kako ste se imele? Boš prišla na srečanje a ne? Ooo, hvala saj jaz tudi. Sam tam ni bilo neta, da bi se komu lahk mal priključla . Super je bilo, samo jaz sem zdaj mal nahodna. Vreme je bilo čudovito, pa 3 babnice na kupu tak da pol veš da je blo fajn. Sem bila mal na OFF ko je babi prevzela Lijo. Je pa Lija bila prava zvezda tam..edina takšna mala in tisti penzionisti so se sam drli po bazenu: Lija, Lija,Lija Midve z mami sva se tak smejali. No, nekatere gospe pa so jo kar v LILIJO preimenovale V planu imava da prideva ja, razen če bo Lija zbolela pol ne.Ampak delava na tem, da ne zboliva..ne ena in ne druga.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 15:53:14
|
|
|
|
Najaa
|
Pol nas je že enih par,ki se trudimo, da ne zbolimo. Moji dve sta tudi sumljivi. Predvsem Tija kašlja in ima veliko svinjarije v nosu. Njene besede! Tak da fiziološka teče v potokih.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 15:54:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Njene besede! Oooo, Tija pa zna z besedami pa še prav ima.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 16:42:01
|
|
|
|
tasa_m
|
Aja, moram pa vam povedat da začnem v ponedeljek s shujševalno Dovolj je debelosti, stara tasa prihajaaaaa . Mater, sem taka v trebuhu koda sem v 5.mesecu ne pa 7.po porodu . Moram spravit vsaj 10kg dol. Pa če bo treba bomo spet sam na vodi,kavi brez vsega in prepečencu. (uh, kak sem takrat shujšala..pol pa je Tomaž vse pokvaro ko me je v fast food začel vabit -to je blo še na začetku ).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 17:04:07
|
|
|
|
bambika
|
Pozdravljene! Mala je spet dobila vročino, tk da smo danes bili pri dežurnem.Ima malo rdečo grlo to je pa tudi vse.Je rekla zdravnica, da je treba zbijat vročino, če bo slabše gremo jutri spet, če ne pa v ponedeljek.Nima pa sploh apetita v celem denvu je spila 180ml mleka pa pojedla je par žličk jogurta in gresa. Upam,da bo čimprej mimo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 18:49:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambika Pozdravljene! Mala je spet dobila vročino, tk da smo danes bili pri dežurnem.Ima malo rdečo grlo to je pa tudi vse.Je rekla zdravnica, da je treba zbijat vročino, če bo slabše gremo jutri spet, če ne pa v ponedeljek.Nima pa sploh apetita v celem denvu je spila 180ml mleka pa pojedla je par žličk jogurta in gresa. Upam,da bo čimprej mimo. za vas!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 19:47:22
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: bambika Pozdravljene! Mala je spet dobila vročino, tk da smo danes bili pri dežurnem.Ima malo rdečo grlo to je pa tudi vse.Je rekla zdravnica, da je treba zbijat vročino, če bo slabše gremo jutri spet, če ne pa v ponedeljek.Nima pa sploh apetita v celem denvu je spila 180ml mleka pa pojedla je par žličk jogurta in gresa. Upam,da bo čimprej mimo. za vas!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:11:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Njene besede! Oooo, Tija pa zna z besedami pa še prav ima. Sej slišala je tak od mene, kaj pa. Sicer pa tak ni to neka grda beseda. Se tolažim... Je obvladala že hujše pa smo z ignoriranjem uspeli, da je pozabla na njih. tasa a res boš hujšala? Kako pa? ne ga srat sam s prepečencem, no. Jaz bi dol padla od hudega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:11:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambika Pozdravljene! Mala je spet dobila vročino, tk da smo danes bili pri dežurnem.Ima malo rdečo grlo to je pa tudi vse.Je rekla zdravnica, da je treba zbijat vročino, če bo slabše gremo jutri spet, če ne pa v ponedeljek.Nima pa sploh apetita v celem denvu je spila 180ml mleka pa pojedla je par žličk jogurta in gresa. Upam,da bo čimprej mimo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 20:36:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dober večer. A sem sama ostala? Je katera tukaj? No najprej super za Marcela, da je boljše. In zdej moram takoj vprašat, a res mislite spreminjat lokacijo? Sej men je vseeno kje, upam sam, da bodo otroci zdravi. Tija namreč nekaj sumljivo kašlja... Nika je pa danes jedla hruško,pa malo rižolina sem primešala zraven. Očitno ji jabolka ni všeč, ker je že 3x protestirala zarad nje. Ne, zakaj pa bi? Tak kot smo rekle na začetku še vedno drži...torej SLOVENSKE KONJICE torek ob 10h! Bravo za Nikino papanje! Ja, zakaj pa bi morali vsi jabolko papati...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?