|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
25.9.2009 10:58:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljouser posted image

Živa resnica.
NoBady, jaz sem bla zadnjič tud po dooolgem času v Konjicah. Mi je mogla spps vse razložit, kje je kaj. Ti le pridi.

jaz v Konjicah sploh še nisem bla user posted image bo morala spps en ogled organizirat, če že pridem na drugi konec SLO user posted image
ni panike,sam da bo vreme,pa da bo mali ok- je že itak boljšiuser posted image ,tak da ne bo treba v bolnico ;D

super za Marcela user posted image user posted image user posted image user posted image

te se pa vidimo v torek, ne?

če ne bo nekega drastičnega poslabšanja ,sevedauser posted image  no glede na to ,da vročine nima, kašlja že "lepše",no upam,da bo dober do torka ;)

sam študiram, če bo slabo vreme... imamo same take mini kafiče, tk da ne vem kam bi se lahk z vozički strpale ;( če bi blo toplo ni panike-terase so dost velike...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
25.9.2009 10:58:18   
MalaČebelica

Ola čebelica kak si ,men se tak spi ,da se mi bo zrolalo.Moram it zdaj na zrak ,ker drugače se nam bo vsem trem zmešalo zraven meneuser posted image .

dobro sem. klara ma že spet neki maraton v spanju in spi že celi dopoldan. ne vem zakaj ponoči ne more tak spat user posted image user posted image user posted image

no, tepa idi na zrak pa se malo preluftaj. pa se pol čujemo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
25.9.2009 10:58:35   
PERSIDA
steffi - sem že doktorirala iz trdega blata ,pa ti ne morem podat dobenega pametnega predloga ,ker pr nas ne deluje ničuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
25.9.2009 10:59:11   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljouser posted image

Živa resnica.
NoBady, jaz sem bla zadnjič tud po dooolgem času v Konjicah. Mi je mogla spps vse razložit, kje je kaj. Ti le pridi.

jaz v Konjicah sploh še nisem bla user posted image bo morala spps en ogled organizirat, če že pridem na drugi konec SLO user posted image
ni panike,sam da bo vreme,pa da bo mali ok- je že itak boljšiuser posted image ,tak da ne bo treba v bolnico ;D

super za Marcela user posted image user posted image user posted image user posted image

te se pa vidimo v torek, ne?

če ne bo nekega drastičnega poslabšanja ,sevedauser posted image  no glede na to ,da vročine nima, kašlja že "lepše",no upam,da bo dober do torka ;)

sam študiram, če bo slabo vreme... imamo same take mini kafiče, tk da ne vem kam bi se lahk z vozički strpale ;( če bi blo toplo ni panike-terase so dost velike...

hm. pol pa ne vem kaj bomo... se preselile v celje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
25.9.2009 10:59:19   
spps

spps - a sem te vprašala za komentaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Oprosti ,da sem nevidnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a zdaj se pa pritožuješ????user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
25.9.2009 11:00:50   
PERSIDA

spps - a sem te vprašala za komentaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Oprosti ,da sem nevidnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a zdaj se pa pritožuješ????user posted image user posted image

Nebi rabla bit tak krutauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
25.9.2009 11:01:44   
bambika
JURE IN MATTEO VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za pikapoke, očitno so pomagale. Noč uspešno prestali vročine ni več zaenkrat,
upam da je ne dobi več. Sumim pa, da bo kak zobek pokukal, sem ji namazala z gelom
dlesni pa je bilo boljši,da smo vsaj ponoči spali. Zdaj pa grema malo k babici na obisk.
A katrea ve, koliko je normalna temperatura priuser posted image , da ne bom cela pannična, če bo imela malo čez 37?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
25.9.2009 11:01:47   
Steffi

Ker sem dobrega srcauser posted image  imate še danes na voljo slikice v albumu.Nisem ,pa delala selekcije tak ,da vse kar je bilo poslikano je gor ,še malo več kot včerajuser posted image .

Zakaj jih pa jaz ne morem videtuser posted image ? A ne poznam tako dobro RR... še vedno?user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
25.9.2009 11:05:42   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Ker sem dobrega srcauser posted image  imate še danes na voljo slikice v albumu.Nisem ,pa delala selekcije tak ,da vse kar je bilo poslikano je gor ,še malo več kot včerajuser posted image .

Zakaj jih pa jaz ne morem videtuser posted image ? A ne poznam tako dobro RR... še vedno?user posted image

Očitno me nimaš dovolj radauser posted image .Na album klikni pod mojim nickom sicer ne vem za kaj ne.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
25.9.2009 11:06:12   
Steffi

Ola čebelica kak si ,men se tak spi ,da se mi bo zrolalo.Moram it zdaj na zrak ,ker drugače se nam bo vsem trem zmešalo zraven meneuser posted image .

Le s kje je to tudi meni znano... ups sem se spomnila. user posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
25.9.2009 11:06:59   
julam

GH in zaprtje
- mi smo sedaj 2 teden na GH in nam gre kar dobro. Pojemo okrog 100 do 120 ml kašice, zaenkrat samo sadne. Z GH so se pa pojavili tudi problemi z zaprtjem, vem da je to normalno in da se prebava mora navadit na novo vrsto hrane. Kdaj pa se to potem uredi, če se? Mi je kar hudo gledat našega fantiča kako se trudi in mu kar ne uspe spravit odvečnega balasta iz sebe. Kako rešujete te težave in ali vaši otročki tudi več prdijo oz. so ob uvjanju GH?

že slišim, da se nekdo premika... moram tečt... več kasneje...

pri nas odlično odpirajo namočene suhe slive (skuham skuhaj s sadjem v kompotu), zraven zelenjave pa vedno nakapam par kaplijc olivnega oljčka in lepo podmaže. Če je hudo, bi se jaz izogibala bananam (če jih daješ).

pri nas to pali, upam, da ti kaj nuca. user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
25.9.2009 11:07:16   
Nina00

user posted image user posted image user posted image  Super! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
25.9.2009 11:07:53   
MalaČebelica
mala se je končno zbudila.  zdaj pa gremo jest korenje pa da vidimo kak gre to v rit....

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
25.9.2009 11:09:44   
Steffi

Očitno me nimaš dovolj radauser posted image .Na album klikni pod mojim nickom sicer ne vem za kaj ne.

eh veš da te user posted image , sam še vedno ne znam user posted image

Paulo Coelho

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
25.9.2009 11:10:48   
Nina00

Hvala user posted image  Vas je tako luštno videt user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
25.9.2009 11:11:15   
PERSIDA
Čebelica - upam na najboljše,da ne boš vsa korenčkastauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1866
25.9.2009 11:12:34   
Nina00

Pa prosim ne gledat moje debele riti je kaj bolj lepega na slikiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,razen poljubauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne zmišljuj si, ker v rit te pa nismo slikale user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1867
25.9.2009 11:12:42   
PERSIDA
steffi a se ti norca delaš?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
25.9.2009 11:15:50   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: bambika

Hvala vsem za pikapoke, očitno so pomagale. Noč uspešno prestali vročine ni več zaenkrat,
upam da je ne dobi več. Sumim pa, da bo kak zobek pokukal, sem ji namazala z gelom
dlesni pa je bilo boljši,da smo vsaj ponoči spali. Zdaj pa grema malo k babici na obisk.
A katrea ve, koliko je normalna temperatura priuser posted image , da ne bom cela pannična, če bo imela malo čez 37?

Super, da je boljše user posted image  Normalna temperatura, če meriš v ušesku ali ritki je do 37,5, pod pazduho pa do 37. Ampak tudi, če bo do pol stopinje višja ni treba panike delat, ker vam gre na boljše user posted image

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
25.9.2009 11:17:52   
Steffi

ne se ne.... priznam pa da sem res smotana, učitno ja zame že prepozno.... se mi je že zrolalo user posted image user posted image user posted image user posted image .

... mi je pA SEDAJ USPELOuser posted image user posted image

Paulo Coelho

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
25.9.2009 11:18:26   
Nina00
Persida ste bili že zunaj ali se sedaj odpravljate?
Jaz čakam, da se zbudi iz dopoldanskega spanca, poje, potem pa v vozek in na sprehod user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
25.9.2009 11:19:23   
Nina00

ne se ne.... priznam pa da sem res smotana, učitno ja zame že prepozno.... se mi je že zrolalo user posted image user posted image user posted image user posted image .

... mi je pA SEDAJ USPELOuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  Sem ti ravno hotela napisat, da se sigurno vidi, ker sem jih jaz malo prej pregledala.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
25.9.2009 11:42:10   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

IZVIRNO SPOROČILO: yania

ma Konjice..ne vem če bi tvegala sama...ma TImon je tako nepredvidljiv, včasih priden ko bubica, včas pa se dere ko....hm....a gre kjera mimo, pa vozim za njo, Najaa.....greš mimo?....

no, tle sem te čakala user posted image kakšen avto pa maš drugač? če maš velikega, bi se lahko zmenile, pa šle skup, pa ti dam za benz... Drugače pa da vsaj skupaj v gosjem redu peljeva

Ej, bova se zmenle, prav...drugače pa imam Cliota, mogoče moj Chico voziček spravim za sedeže, pa tvojega v prtljažnik...bom probala , to bi po mojem šlo,,,samo tvoje noge bojo bolj na tesnem...user posted image
Se zmenimo ko pridem s Krka, ok?...
evo, zdej pa res grem...

papa

aja, sej pol je pa moj avto celo večji user posted image pol pa lahko probava tvoj voziček k meni stlačit, če bo šlo. Najboljš da se dobiva v torek zjutraj, pa probava. V naslabšem primeru greva vsaka s svojim.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
25.9.2009 14:05:27   
helimaša
hej!

vidim da se za miting mente......ah jst pa avto pa dva pojma.......bi pa rade volje pršla sm pač ker mam eno fobijo pred vožnjo ne vozim......se morm spet mal spravt  vozit da bom še jst km lahko pršla......sicer se mi pa zoja itak dere tko da sama ne bi mogla it......feliša ma pa itak prevoz......
Zoja je dobila dons še zadnjo pikico pred 1. letom.....tko da smo to prestal......presenetljivo ni niti zajokala.......zdej itak spi.....calpol delujeuser posted image ......mere 68cm in 7200g.....naslednji pregled 17.12......
južna je že skor skuhana.....morm še mal pospravt......pol pa itak Maša pride in bo spet cela bajta v luftuuser posted image ......
PERSIDA tvoja bavca sta pa res cukrčka.......
grem še rezance skuhat.......pa se pol kej tipkamo

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
25.9.2009 15:09:00   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

hej!

vidim da se za miting mente......ah jst pa avto pa dva pojma.......bi pa rade volje pršla sm pač ker mam eno fobijo pred vožnjo ne vozim......se morm spet mal spravt  vozit da bom še jst km lahko pršla......sicer se mi pa zoja itak dere tko da sama ne bi mogla it......feliša ma pa itak prevoz......
Zoja je dobila dons še zadnjo pikico pred 1. letom.....tko da smo to prestal......presenetljivo ni niti zajokala.......zdej itak spi.....calpol delujeuser posted image ......mere 68cm in 7200g.....naslednji pregled 17.12......
južna je že skor skuhana.....morm še mal pospravt......pol pa itak Maša pride in bo spet cela bajta v luftuuser posted image ......
PERSIDA tvoja bavca sta pa res cukrčka.......
grem še rezance skuhat.......pa se pol kej tipkamo

pol sma pa že dve taki podobni, s tem da js vsaj malo vozimuser posted image ...

user posted image user posted image user posted image za pregled

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?