mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl T.se mi zbuja ponoči in hoče jesti,kakšen paneten nasvet? Zaenkrat se samo doji,ne vem če naj ji kaj dodam? Hmm, vidim, da se vse ukvarjamo s podobnimi vprašanji. Moja že zadnje 3 tedne ponoči je 3x (mislim, da je bila vmes ena, morda dve noči, da je jedla le 2x). Spat jo dam med pol osmo in osmo, takrat zadnjič je, potem se zbudi okoli 23h, pa 2h pa 5h, potem pa zategne do 9h ali 10h. Včeraj zvečer se je zbudila že 21:50, pa sem potegnila črto - z dudo sem jo hecala 20 min, da je potem spala do polnoči, je pa potem vseeno jedla še ob 3h in 5h (sem bila preveč munjena, da bi se hecala z dudo). Mislila sem, da jo pač dajejo dlesni, ker so šli zobki ven in naj bi bilo v materinem mleku nekaj pomirjevalnega, ampak zdaj sem pa že jaz bolj fertik in včasih malo posanjam o tem, da bi ji dala flaško. Začela sem dojiti na obeh straneh, da bo več mleka, pa poskusila se bom pomatrati še en mesec, potem pa če ne bo bolje, bom pa začela zvečer s kakšno mlečno-žitno kašico. Se spomnim, sem to naredila pri starejši pri 6 mesecih (opoldne zelenjava, zvečer kašica), ampak je trajalo še kakšen mesec preden mi je prespala noč. IZVIRNO SPOROČILO: AKP Potrebujem pomoč. Kako si nastavim Googel, kot privzeto stran. Sem že pozabila kako se to naredi . Pojdi na spletno stran, ki bi jo rada imela. Ob ikonici hiške zgoraj imaš puščico navzdol, klikni nanjo in se ti odpre opcija "add or change homepage".
|