|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
25.9.2009 10:13:28   
majana79
ok, smo na vezi pol

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 801
25.9.2009 10:22:36   
Tanja_
Pismu, neki me RR zaj...
Skratka, mala odspala uro in pol in se zdej že spet menca po učkih in tečnar.Ne vem, zakaj se ne naspi tko k se šika, da pol tečnaruser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 802
25.9.2009 10:24:50   
AKP
Potrebujem pomoč. Kako si nastavim Googel, kot privzeto stran. Sem že pozabila kako se to naredi user posted image .

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 803
25.9.2009 10:25:49   
Dudica1
evo sva mal nabavla...

majch povej mi kolk veliko posodo si dala za tisto pecivo ker si rekla da bi blo lahko manjšuser posted image ...tole bo zdej ratal pr nas...končno user posted image user posted image user posted image
AJA DA SE MAL POHVALIM 5-EGA ZAČNEM HODIT NA AEROBIKO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 804
25.9.2009 10:30:53   
lake
Tanja A gremo raj pol kasnej mal po Tivoliju?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 805
25.9.2009 10:40:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

evo sva mal nabavla...

majch povej mi kolk veliko posodo si dala za tisto pecivo ker si rekla da bi blo lahko manjšuser posted image ...tole bo zdej ratal pr nas...končno user posted image user posted image user posted image
AJA DA SE MAL POHVALIM 5-EGA ZAČNEM HODIT NA AEROBIKO user posted image user posted image user posted image

dala sem na črn pleh od pečice. Tako je biskvit prišel cca 3mm debel. In ko so bile kocke narejene do bile ene 3 cm debele. Če hočeš torej debelejše, daj manjši pekač. Jaz ga grem tudi danes še enkrat delat. Samo mala se naspi, pa grema v trgovino. user posted image za aerobiko. Pa boš vztrajala? user posted image Jaz ponavadi ne.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 806
25.9.2009 10:51:33   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tanja A gremo raj pol kasnej mal po Tivoliju?

Loh.Zdej grem mal ven, pa pridem pol pogledat,kaj sta se zmenile.Sej tvojo cifro pa mam, če se tuki gor zgrešimo.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 807
25.9.2009 10:51:44   
Anonimen
očitno bo danes dan brez kruha:)

tudi prav. sem našla ovsene kosmiče. pa jogurt. pa grozdje. pa zelenjavno juhico z ješprenčkom si kuham. za kasnejšo lakoto.

Urbanu je uspelo sprazniti črevesje, medtem ko sem se napravljala se je še malo poigral potem pa ga je vse to tako utrudilo, da spet spi:)

kdaj nama bo uspelo pomoliti nosova izza teh zidov pa je vprašanje,... se pa dela sonček! jupi!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
25.9.2009 10:56:14   
Anonimen
aja, sem se ravno spomnila, če bo kateri koristilo...

ko kuhate korenje, je priporočljivo, da kuhate ves kos in ne razrezanega, ker naj bi se tako ohranilo več vitaminov...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
25.9.2009 10:57:15   
Anonimen
Dudica, super za aerobiko! boš fit mamicauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
25.9.2009 10:58:42   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

evo sva mal nabavla...

dala sem na črn pleh od pečice. Tako je biskvit prišel cca 3mm debel. In ko so bile kocke narejene do bile ene 3 cm debele. Če hočeš torej debelejše, daj manjši pekač. Jaz ga grem tudi danes še enkrat delat. Samo mala se naspi, pa grema v trgovino. user posted image za aerobiko. Pa boš vztrajala? user posted image Jaz ponavadi ne.

aha zdej pa ne vem kakšnega naj dam,a teb je blo vredu take velikosti??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 811
25.9.2009 11:00:34   
Dudica1
Aja glede aerobike...sem si zadala en cilj in upam da ga mi bo uspelo uresničit!
Sej to je tko za izpopolnjevanje...trebuščka itak več ni mal bomo delal še na ritki in nogah user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 812
25.9.2009 11:00:50   
FLASK_A
Zdravo!
Evo, očitno je bilo včeraj nekaj zelo čudnega... Do sedmih zjutraj je imel vročino, danes je pa ok. Tako da očitno ne bo nič posebn resnega, hvala bogu. Smo se pa na eno uro zbujali...
Zdaj imam oba doma, Maja je zaspala. Jaka pa knjigice gledauser posted image

Lepo se imejte tiste, ki ste se zmenile za vozičkanje in kavico!

Dudi, super za aerobiko!
katja, se boš morala kar znajt brez kruha, aneuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 813
25.9.2009 11:01:00   
Anonimen
pa v bistvu mi je kul. Peciva je blo pol ko za 3/4 tiplovnice, narezala sem na manjše kocke, da grejo skor enkrat v usta, pa mi je blo ok. Bom isto nardila, da kaj ne zaj...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
25.9.2009 11:05:47   
Dudica1
bomo nekak skup spravli pa bomo pol vidl če bo okejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
25.9.2009 11:07:33   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Zdravo!
Evo, očitno je bilo včeraj nekaj zelo čudnega... Do sedmih zjutraj je imel vročino, danes je pa ok. Tako da očitno ne bo nič posebn resnega, hvala bogu. Smo se pa na eno uro zbujali...
Zdaj imam oba doma, Maja je zaspala. Jaka pa knjigice gledauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaka

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 816
25.9.2009 11:15:16   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl
T.se mi zbuja ponoči in hoče jesti,kakšen paneten nasvet?
Zaenkrat se samo doji,ne vem če naj ji kaj dodam?

Hmm, vidim, da se vse ukvarjamo s podobnimi vprašanji. Moja že zadnje 3 tedne ponoči je 3x (mislim, da je bila vmes ena, morda dve noči, da je jedla le 2x). Spat jo dam med pol osmo in osmo, takrat zadnjič je, potem se zbudi okoli 23h, pa 2h pa 5h, potem pa zategne do 9h ali 10h. Včeraj zvečer se je zbudila že 21:50, pa sem potegnila črto - z dudo sem jo hecala 20 min, da je potem spala do polnoči, je pa potem vseeno jedla še ob 3h in 5h (sem bila preveč munjena, da bi se hecala z dudo). Mislila sem, da jo pač dajejo dlesni, ker so šli zobki ven in naj bi bilo v materinem mleku nekaj pomirjevalnega, ampak zdaj sem pa že jaz bolj fertik in včasih malo posanjam o tem, da bi ji dala flaško. Začela sem dojiti na obeh straneh, da bo več mleka, pa poskusila se bom pomatrati še en mesec, potem pa če ne bo bolje, bom pa začela zvečer s kakšno mlečno-žitno kašico.

Se spomnim, sem to naredila pri starejši pri 6 mesecih (opoldne zelenjava, zvečer kašica), ampak je trajalo še kakšen mesec preden mi je prespala noč.
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Potrebujem pomoč. Kako si nastavim Googel, kot privzeto stran. Sem že pozabila kako se to naredi user posted image .

Pojdi na spletno stran, ki bi jo rada imela. Ob ikonici hiške zgoraj imaš puščico navzdol, klikni nanjo in se ti odpre opcija "add or change homepage".

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 817
25.9.2009 11:52:27   
FLASK_A
Maja se tudi zbuja ponoči 2x za jestuser posted image Imamo očitno vse tako obdobje. Pa je že tako lepo prespala celo noč?!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 818
25.9.2009 11:54:43   
Anonimen
še malček je razvajen... sem zdajle skoraj uro ležala zraven njega, da je lahko cucljal (pa kakšna duda... noče jeuser posted image ) še vedno spi...

grem pogledat, če je juhica že kuhana.

FLASK_A super, da je z Jakom bolje! je kaj večji zdaj? se mi zdi, da včasih dobijo vročino zaradi rasti.

mama11, kako napreduje hiška?

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
25.9.2009 11:54:46   
pokica_
Da se še jaz pofočkam!

Danes je prišla roba od NEXTa!!! Čudovitaaaaaaaaaaaaaaa! Se že pere in suši! user posted image user posted image user posted image

Mi smo včeraj in danes spet prespali celo noč do 6h zjutraj! user posted image  Že 11x! user posted image  Večerni plasmon keks dela čudežeuser posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 25.9.2009 11:57:18 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 820
25.9.2009 12:00:28   
Dudica1
poki si potem zadovoljna z nextom...čez kolk dni je prišlo?
Pa številka mu je ok??

Pa že zadnjič sem te vprašala kako mu to narediš zvečer z keksi za jest???

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 821
25.9.2009 12:01:22   
Dudica1
aja spi pri nas celo noč...redko je enkrat!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 822
25.9.2009 12:08:13   
pokica_
Čez 4 dni je prišlo, zlo hitro!!! Št. mu bo prav, itak mu bodi spodaj oblečem, pa pol majčke gor. Za kak mes dni bojo pa vse ok. Kot pravim, je super kvaliteta, od prvega do zadnjega kosa. En kos ni prišel, škorenjčki, ampak so napisali da pride v roku 7 dni. user posted image

Plasmon kekse iz DM(brez glutenske) imam. 3 kekse nadrobim in dam v flaško mleka pred spanjem. To je to...:)

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 823
25.9.2009 12:12:26   
Dudica1
poki super midve z leelo sva včeraj naročileuser posted image user posted image user posted image

Ej kolk luknjic pa ima cucelj da vleče skozi te kekse z mlekom?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 824
25.9.2009 12:12:30   
majana79
lake, Tanja, midva bova v roku pol ure jedla, potem greva pa ven, ker je siten.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?