Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 7:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 7:51:31
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! Urban pase kravice, ta čas pa lahko malo k vam pogledam:) kako ste? lepo preživele noč? danes se mora zgoditi en krasen petek!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 7:58:45
|
|
|
|
Dudica1
|
blue katera še pride danes v Postojno,če sploh katera???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 7:59:03
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Ob 6.10 smo vstali K je zaspala že petnajst do sedmih. Upam, da bo popoldan zaspala, da grem z njo.Zdej pa telovadi v igralnem centru.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 7:59:45
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Noč je bla taka kot ponavadi, enkrat smo se zbudil. Zdej pa kavica, pa kakšen recept se bom naučila na TV , pa očitno je Taji všeč Saška Lendero, ker kr skače po kavču ,ko je na TV
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 8:01:14
|
|
|
|
Dudica1
|
eh sm se zmotla... blue sprašuje katera še pride danes v postojno??? Babe ve ki ste zmenjene v supernovi,a do Po se pa ne bi zapelale??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 8:01:36
|
|
|
|
lake
|
Dudica kokr vem sta blue, pa KatMat že v Potojni, ker je Blue njen pripeljal že ob sedmih. K.tja Dopoldan enkrat smo zmenjene za kofi v Superenovi, prideš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 8:02:33
|
|
|
|
Tanja_
|
Lake kaj se je že vrnila iz porodniške?Kakšen recept?Kaj dobrega?Še nam povej....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 8:03:25
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica kokr vem sta blue, pa KatMat že v Potojni, ker je Blue njen pripeljal že ob sedmih. ja sej jaz to vem...katmat je na poti ona je že dol...zanima jo če pride sploh še katera v Po
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 8:10:18
|
|
|
|
Leela
|
ja jaz pridem samo kdaj in kje?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 8:11:30
|
|
|
|
lake
|
m razmišljala o tem da bi šla v Postojno, samo bom drugič pršla, obljubim. Tale vreme mi ni všeč. Tale recept za ocvrte banane mi je všeč, dela jih, oz. jih bo na SLO1
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 8:11:54
|
|
|
|
Dudica1
|
blue in katmat sta že v Postojni...ne vem pa do kdaj bosta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 8:15:10
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake m razmišljala o tem da bi šla v Postojno, samo bom drugič pršla, obljubim. Tale vreme mi ni všeč. Tale recept za ocvrte banane mi je všeč, dela jih, oz. jih bo na SLO1 ja sej men tud vreme ni glih danes...pa še vsi smo bli neki prehlajeni tako da tud jaz najbrž ne bom šla danes...bi se blo pa fajn enkart neki časa prej začet menit da bi se kje dobile v večjem številu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 8:16:45
|
|
|
|
dito
|
dobro jutro. Gal še zmeraj spi. Spat je šel ob 9 h, zbidil se je ob 3 h, sedaj pa še spi. Zvečer in ponoči sem mu začela dajat flaško in rezultat je spanje. Prej se mi je zbujal na2 uri. Verjetno ga moje mleko ne nasiti dovolj. Čez dan ga bom še dojila ponoči pa flaša. GH- bom začela uvajati čez kak mesec, bom pa pazila na gluten. Čeprav sem riževo mlečno kašico že kupila, vendar moj pravi naj počakam. Drugače pa je priden. Le sam ni rad in vedno se mora nekaj dogajat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 8:33:18
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: lake m razmišljala o tem da bi šla v Postojno, samo bom drugič pršla, obljubim. Tale vreme mi ni všeč. Tale recept za ocvrte banane mi je všeč, dela jih, oz. jih bo na SLO1 ja sej men tud vreme ni glih danes...pa še vsi smo bli neki prehlajeni tako da tud jaz najbrž ne bom šla danes...bi se blo pa fajn enkart neki časa prej začet menit da bi se kje dobile v večjem številu Ja Men je bla ful všeč una ideja, da gremo na večerjo nekam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 8:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
tako, pa je zaspal nazaj, moj mulček. tako prijetna otroka imam! sta danes ponoči oba spala pri meni... smo bili res ko sardelice na moji polovici postelje (da nismo motili očka... se je nekaj pritoževal, da ga Urban brca v hrbet, ko se je dojil)... kar naenkrat pogledam pa je Oskar ležal zraven Urbana in prav nič ga ni poležal. Leela, nov avatar? Tanja_ sem tudi pozabila pohvalit tvojega psička! prav cortek je! lake, če bo Urban priden, pridem... rajši ne bom nič zagotovo rekla. moram pogledat, kje se že gre na Rudnik mimo mesta, ker mi je vinjeta potekla in ker bom avto prodajala, ne vem, če se mi jo splača kupovat,... v koliko pridem, pokličem, kje ste, prav? vsekakor pa se dobro naklepetajte! "postojnke" prijetno srečanje vam želim!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 8:35:06
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: lake m razmišljala o tem da bi šla v Postojno, samo bom drugič pršla, obljubim. Tale vreme mi ni všeč. Tale recept za ocvrte banane mi je všeč, dela jih, oz. jih bo na SLO1 ja sej men tud vreme ni glih danes...pa še vsi smo bli neki prehlajeni tako da tud jaz najbrž ne bom šla danes...bi se blo pa fajn enkart neki časa prej začet menit da bi se kje dobile v večjem številu Ja Men je bla ful všeč una ideja, da gremo na večerjo nekam ja tud men...drugač pa karkoli bi blo fajn se zment samo da vas končno spoznam še kej več kot sem vas že
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 8:42:59
|
|
|
|
lake
|
Ja večerja ideja je tud men všeč . Samo se bojim da tko kot se menmo za skupni sprehod, bojo ptroci prej v šoli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 8:43:00
|
|
|
|
Leela
|
dudi dej mi pošl telefon od katmat na ZS zdajle.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 8:51:17
|
|
|
|
Tanja_
|
Ja, najbolš, da kr določimo dan in se potem zainteresirane prijavljajo. Kako pa je flaskin Jaka?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 8:52:20
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro no, pa smo tud mi prišli do 4 mesecev...za nagrado pa sem lahko velikokrat ponoči vstala. Zvečer je bla koma ob pol 7, pa to je itak ponavadi...pol pa akcija ob pol enih pa ob petih, pa vmes še parkrat dudo...uh...bo treba pojačat večerjo al kaj? Danes morava malo na luft...čeprav je še ful megla. Morava po novalac pa po sestavine za pecivo. Sem mami obljubila, da nekaj jutri sabo prinesem. Trgatev..jupiii. IN to je to...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 8:59:59
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ja, najbolš, da kr določimo dan in se potem zainteresirane prijavljajo. Kako pa je flaskin Jaka? greva v logatec v trgovino...medtem pa razmišljajte o lokaciji srečanja pa bomo pol nardil en seznam...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:10:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja zdele sm eno idejo dubla, kaj če ti odpreš privat ordinacijo, pa mene zaposliš kot med. sestro? No jst bom pa visoko izobražena receptorka. Rabimspremembokariere.press jaz pa uživam med papirji ... odlična za kakšen arhiv bolnikov
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:20:18
|
|
|
|
lake
|
Še mal pa lahko kr privat bolnico, oz. očitno porodnišnico odpremo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:24:01
|
|
|
|
OliveOyl
|
Po dolgem času... Smo bili cele 2 dni brez IP,kaj hujšega. L. je spet na antibiotiku,ostali smo prehlajeni.Groza. T.se mi zbuja ponoči in hoče jesti,kakšen paneten nasvet? Zaenkrat se samo doji,ne vem če naj ji kaj dodam? Tanja mi pol nisi nč poslala, a ne? Sam na hitrco,me čas nekam baše ,grem še na farmo pošpegat na brzaka. Vsem bolančkom tisoč pikapokic.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?