Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 12:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
za next...so pa hitri
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 12:16:35
|
|
|
|
Dudica1
|
ja pa res...na njihovi strani piše da do 10 dni...bomo videli kako bo...samo upam da vse pride...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 12:46:46
|
|
|
|
Dudica1
|
no jaz grem zdej ustvarjat tole pecivo...upam da rata...aja še to majch s čim si ga prerezala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 12:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
reži ga napol po širini, ne po višini, zato ne rabiš nobenga cvirna. Lepo nož v roke in to je to. Kocke pa lepo z vročim nožem, pa vsakič ga obriši, da bela plast ostane lepo bela. Jaz grem tudi zdaj to delat. Zdaj sem pa maso za rafaelo dala hladit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 12:56:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja FLASK_A super, da je z Jakom bolje! je kaj večji zdaj? se mi zdi, da včasih dobijo vročino zaradi rasti. mama11, kako napreduje hiška? Pridna, juhico kuhaš! Jaka je pa res večji Haha. Zdele je spet začel nekej kuhat. Dudi, a ni bi pri vas tudi podobno? En dan ful čudna vročina, potem pa je bilo OK? Poki, za prespano noč! Cunjice pa le pokaži, me firbec daje Maja, rafaelo!!!!! Kam pridem
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 12:59:09
|
|
|
|
pokica_
|
A kr vse se bote danes sladkale? Mmmmm... Dudi, mi imamo že od vsega začetka Nukove flaške, lateksove dudo in širšo luknjo narjeno kar z škarjami, zaradi tega, da lahko Anej čisto normalno pije mlekeca. Tako da nam gre skos marsikaj. Mogoče probaj zvečati eno dudo, ali pa kupi tisto dudo ko ima križ-kraž prerez za mleko. Next rula ja!!! Se tolk veselim, da mamo spet kar en kup novih lepih cotik. Jst sem z njimi zadovoljna že od vsega začetka. Št. so prav in vse! Kvaliteta pa sploh. Kaj sta pa vse naročili??? Alarm!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:02:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Urban se je končno zbudil,... ampak se mi ne da ven,... grem potem v vrtec po Oskarja. kaj sladkega bi pa tudi jaz,... palačinke? bi morala reči, da bi rajši kaj čokoladnega... njami!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:03:05
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch reži ga napol po širini, ne po višini, zato ne rabiš nobenga cvirna. Lepo nož v roke in to je to. Kocke pa lepo z vročim nožem, pa vsakič ga obriši, da bela plast ostane lepo bela. Jaz grem tudi zdaj to delat. Zdaj sem pa maso za rafaelo dala hladit. aha sej pol je pa prav da je tanjše ja bom pol pa kr v pleh od pečice dala...mam že zmešan flaska ja prvi dan smo imeli malo vročine potem pa ne več...pol je pa kašljal in z nosa je šlo ful svinjarije poki jaz sm ene bež hlačke z naramnicami in zraven je majčka...pa ene čevljčke,pa 3 pižamice,pa za večjega ene hlače in majčko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:04:16
|
|
|
|
pokica_
|
Bom FLASKA, ko bojo suhe in zlikane, poslikam! Jst sem pa danes kar sama kuhala, riž+zrezki z česnom+zeljna solata. Čakam lubija da danes konča prej, pa gremo v AUT spet malo, ...na sprehod pa v lekarno. Lep sonček je, je škoda not sedet in ne izkoristit še zadnje sončne dni pred mrko zimo. Ampak tudi po svoje lepo zimo. A ostale so pa na srečanju, da je taka pustinja tle gor?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:07:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, jaz tudi upam da bo tako Poki, sej lahko linke pripopaš, al pa poslikaj če ti je lažje. Joj, boste še mene nad tem navdušile, že vidim. Moj se bo pa križal
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:08:56
|
|
|
|
Dudica1
|
maaaaajch a je to prav da je tega tok mal al bi mogla dat dvojno maso...men komi da prekrije pleh
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:09:35
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maaaaajch a je to prav da je tega tok mal al bi mogla dat dvojno maso...men komi da prekrije pleh sej pol se dvigne To bi pa ja mogla vedet
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:10:30
|
|
|
|
Dudica1
|
pri nas pa danes pire krompir,špinača in hrenovke...pa rdeča pesa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:10:57
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maaaaajch a je to prav da je tega tok mal al bi mogla dat dvojno maso...men komi da prekrije pleh sej pol se dvigne To bi pa ja mogla vedet a tud če ni pecilnega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:12:31
|
|
|
|
FLASK_A
|
aja, če ni pecilnega pa res ne bo nič A nite lih dva dni nazaj hrenovke jedli
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:15:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maaaaajch a je to prav da je tega tok mal al bi mogla dat dvojno maso...men komi da prekrije pleh jaaaaaaaa tega je ful mal. Mal se napihne ampak ne kaj dost...sem rekla, da je tank.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:16:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ni pecilnega in ni namen da se ful dvigne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:16:43
|
|
|
|
Tanja_
|
Seveda, takrat ko si jaz dan splaniram in se hočem po svoje zmenit se moj najavi prej domov. Sej sm vesela, da bomo en normalen popoldan skup preživel, ampak sem se veselila tud vozičkanja v Tivoliju Pa internet mi že cel dan šteka.Še dobr da bomo operaterja zamenjali. Za kosilo pa bojo bučke v omaki, polenta in pečene piščančje krače. Čakam, da se spečejo, pol grem pa spat, ker mala tud že spi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, flaška.. v NM, če hočeš rafaelote...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:20:31
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja mama11, kako napreduje hiška? Gradbeno dovoljenje je pravnomočno, izkop fertik, danes smo dorekli z zidarjem, ki v ponedeljek začne zidati
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:20:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch aja, flaška.. v NM, če hočeš rafaelote... Bom rekla mojmu nej en ovinek iz Všnje gore naredi Al pa jutri pridemo, gremo v Mirno vas. Sej NM ni dost naprej
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:24:44
|
|
|
|
Andrejka9386
|
hej... mi smo že iz sprehoda. mi je mali celo pot spal. tudi naš Jaka se pogosto zbuja ponoči. Pa potem dobi flaško in je ok. Bom probala še jaz s temi keksi. A že imate kupljene sedeže za v avto? Katere boste pa kaj imele? Jaz sem šla včeraj naročit MC Tobija, ker bi mela barvo adriatic blue in je baje ni kr tak za dobit. Kr neki. Upam da mi ga bodo dobavili.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:33:07
|
|
|
|
pokica_
|
mi bomo mel Romer Britax Evolva 123, od 9-36kg, z pasovi takimi kot pri lupinici. Mam pa že nagledanga v Angliji, tk da bom kr naročila za kake 3 mes.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:45:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Majch aja, flaška.. v NM, če hočeš rafaelote... Bom rekla mojmu nej en ovinek iz Všnje gore naredi Al pa jutri pridemo, gremo v Mirno vas. Sej NM ni dost naprej Mirno peč mogoče? Če misliš to, pol je blizu ja. Mah..jutri nas pa ni k gremo k mojim...dosegljiva sem danes al pa v ponedeljek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 13:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
sem se spomnila, da sem danes sanjala orjaški mrčes,... pajki, ščurki,... kaj to pomeni? katera ve?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?