Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
takole: sem vas prebrala za nazaj. Urban še spi. stanovanje kar kriči po opravkih. sem še v pižami. zunaj laja en pes. nekaj bi jedla, a nimam kruha... v pekarno si šla, a si ne upam pustiti Urbana samega. naj si skuham makarone? je prezgodaj? FLASK_A upam, da je z Jakom bolje! ledenka prijetno potovanje! postajam nekam otožna,... najbolje, da začnem gospodinjit (se bom s tem prec razvedrila )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:24:39
|
|
|
|
OliveOyl
|
Za službo se tudi jaz javim,medicink ni nikol preveč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:25:24
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe...dom za ostarele, punce, tam je dnar...pa stranke tam dlje ostanejo kot v porodnišnici.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:26:05
|
|
|
|
majana79
|
Jutro punce! ledenka vas vse pozdravlja, so bli potem včeraj ob pol 9 zvečer na poti. Naš Jure danes nekaj štrajka, sem od 3 naprej vstajala na 2 uri in zdaj mu manjka še par minut da zaspi nazaj... Tako da lake, ti sporočim kaj bo z nama.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:26:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Še mal pa lahko kr privat bolnico, oz. očitno porodnišnico odpremo jaz sem premišljevala, da bi šla delat poklic bolničarke potem ko dokončam diplomo, potem pa kakšno desetletje kasneje odprem dom za starostnike (to bo najboljši kšeft, ker so domovi že zdaj polni)... ampak ne vem, če sem sposobna kaj takšnega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:26:21
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch hehe...dom za ostarele, punce, tam je dnar...pa stranke tam dlje ostanejo kot v porodnišnici. Pr nas grejo kar hitro na" taozke njivce"..ma sem žleht..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:27:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja takole: sem vas prebrala za nazaj. Urban še spi. stanovanje kar kriči po opravkih. sem še v pižami. zunaj laja en pes. nekaj bi jedla, a nimam kruha... v pekarno si šla, a si ne upam pustiti Urbana samega. naj si skuham makarone? je prezgodaj? FLASK_A upam, da je z Jakom bolje! ledenka prijetno potovanje! postajam nekam otožna,... najbolje, da začnem gospodinjit (se bom s tem prec razvedrila ) Probaj polento al pa gres, za makarone je mogoče res mal zgodi..sicer, zarad mene lahko en pir rukneš... . po včerajšnjih izkušnjah otroci nehajo spat, če delaš po bajti. BTW, kaj pa je z Jako?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:28:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Majch hehe...dom za ostarele, punce, tam je dnar...pa stranke tam dlje ostanejo kot v porodnišnici. Pr nas grejo kar hitro na" taozke njivce"..ma sem žleht.. vidim, da sem bolj površno brala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:28:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Majch hehe...dom za ostarele, punce, tam je dnar...pa stranke tam dlje ostanejo kot v porodnišnici. Pr nas grejo kar hitro na" taozke njivce"..ma sem žleht.. jooooj...sam res si...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:29:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Urban zbujen .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:30:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Majch hehe...dom za ostarele, punce, tam je dnar...pa stranke tam dlje ostanejo kot v porodnišnici. Pr nas grejo kar hitro na" taozke njivce"..ma sem žleht.. vidim, da sem bolj površno brala no, sej, smo istega mnenja...jaz se tega ne bom lotevala, tako da ti ne bom konkurenca...če boš rabla pa kakega za delavnice pa tečaj angleščine pa povej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Urban zbujen . je vedu ,da si lačna. Zdaj lahko greš po kruh.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:31:09
|
|
|
|
Tanja_
|
oliva oprosti, nisem še poslala. Bom. Ampak pri nas je priti do pošte cel projekt, ker ko grem sama na sprehod nimam psa kam dat, ker ne sme not. Zunej se je pa ne upam pustit, ker bi mi jo kdo lahko odpelju. Pol pa čakam, da bova šla enkrat z možem na sprehod-on pa hodi tok pozno dam, da je pošta že zaprta. Amp mam vsa naštiman in ob prvi priliki pošljem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:31:36
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch hehe...dom za ostarele, punce, tam je dnar...pa stranke tam dlje ostanejo kot v porodnišnici. Zdej je Baby boom, vidš da so vse porodnišnice zasedene .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:36:16
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Majch hehe...dom za ostarele, punce, tam je dnar...pa stranke tam dlje ostanejo kot v porodnišnici. Pr nas grejo kar hitro na" taozke njivce"..ma sem žleht.. Sumljivo tole, ne vem kaj delate z bogimi revčki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:41:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Majch hehe...dom za ostarele, punce, tam je dnar...pa stranke tam dlje ostanejo kot v porodnišnici. Zdej je Baby boom, vidš da so vse porodnišnice zasedene . tudi ti še pridejo na vrsto...tačas pa biznis otrokom pa vnukom pustiš - razen če boš tak ko tale deda: Stric, pa vi ste neverjetni. Danes praznujete 130 rojstni dan. A mate zdaj pri teh letih še sploh kake skrbi? Ne, od kar sem tamlajšga sina dal v dom za ostrele, pa res nimam nobene skrbi več.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:41:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Majch hehe...dom za ostarele, punce, tam je dnar...pa stranke tam dlje ostanejo kot v porodnišnici. Pr nas grejo kar hitro na" taozke njivce"..ma sem žleht.. Sumljivo tole, ne vem kaj delate z bogimi revčki so verjetno brez dlake na jeziku pa se prec komu zamerijo,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:42:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Majch hehe...dom za ostarele, punce, tam je dnar...pa stranke tam dlje ostanejo kot v porodnišnici. Zdej je Baby boom, vidš da so vse porodnišnice zasedene . tudi ti še pridejo na vrsto...tačas pa biznis otrokom pa vnukom pustiš - razen če boš tak ko tale deda: Stric, pa vi ste neverjetni. Danes praznujete 130 rojstni dan. A mate zdaj pri teh letih še sploh kake skrbi? Ne, od kar sem tamlajšga sina dal v dom za ostrele, pa res nimam nobene skrbi več.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:46:17
|
|
|
|
lake
|
Zanč sm se mal zamislila ko je umrla najstarejša zemljanka. A si predstavljate to grozo da si najstarejši na svetu, da ubistvu nimaš nobenih vrstnikov, jst bi se ful grozn počutla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:46:59
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Majch hehe...dom za ostarele, punce, tam je dnar...pa stranke tam dlje ostanejo kot v porodnišnici. Pr nas grejo kar hitro na" taozke njivce"..ma sem žleht.. Sumljivo tole, ne vem kaj delate z bogimi revčki Ej,hecala sem se no... Pri nas je prav luštno. Tanja ni problema,se ne mudi.
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 25.9.2009 9:49:39 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:47:24
|
|
|
|
Anonimen
|
grem. do Rudnika verjetno ne bom prišla,... bom naredila en giro okrog naših parkcov,... Urnan mora kakat (danes je tretji dan,...) lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:49:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Zanč sm se mal zamislila ko je umrla najstarejša zemljanka. A si predstavljate to grozo da si najstarejši na svetu, da ubistvu nimaš nobenih vrstnikov, jst bi se ful grozn počutla. ja, . samo spomini,... grozljivo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Zanč sm se mal zamislila ko je umrla najstarejša zemljanka. A si predstavljate to grozo da si najstarejši na svetu, da ubistvu nimaš nobenih vrstnikov, jst bi se ful grozn počutla. ne rabiš bit najstarejši na svetu, to se ti že tako hitro zgodi, ko začne tvoja generacija bolj na redno umirat. Sucks to.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 9:58:01
|
|
|
|
majana79
|
lake, Jure je lih dobr zaspau... Tako da vidve kar pejta, ni šans da bova v pol ure pokonci pa zrihtana.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 10:05:28
|
|
|
|
lake
|
Sej mislm da itak ne bo nobena čez pol ure, oz, itak sva samo midve s Tanjo še kandidata za kavico, tko da se nč ne mudi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?