|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
25.9.2009 9:24:08   
Anonimen
takole: sem vas prebrala za nazaj.

Urban še spi.
stanovanje kar kriči po opravkih.
sem še v pižami.
zunaj laja en pes.
nekaj bi jedla, a nimam kruha... v pekarno si šla, a si ne upam pustiti Urbana samega. naj si skuham makarone? je prezgodaj?

FLASK_A upam, da je z Jakom bolje!
ledenka prijetno potovanje!

postajam nekam otožna,... najbolje, da začnem gospodinjit (se bom s tem prec razvedrilauser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
25.9.2009 9:24:39   
OliveOyl
Za službo se tudi jaz javim,medicink ni nikol preveč.user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 777
25.9.2009 9:25:24   
Anonimen
hehe...dom za ostarele, punce, tam je dnar...pa stranke tam dlje ostanejo kot v porodnišnici.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
25.9.2009 9:26:05   
majana79
Jutro punce!

ledenka vas vse pozdravlja, so bli potem včeraj ob pol 9 zvečer na poti. user posted image

Naš Jure danes nekaj štrajka, sem od 3 naprej vstajala na 2 uri in zdaj mu manjka še par minut da zaspi nazaj... Tako da lake, ti sporočim kaj bo z nama.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 779
25.9.2009 9:26:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Še mal pa lahko kr privat bolnico, oz. očitno porodnišnico odpremo user posted image user posted image

jaz sem premišljevala, da bi šla delat poklic bolničarke potem ko dokončam diplomo, potem pa kakšno desetletje kasneje odprem dom za starostnike (to bo najboljši kšeft, ker so domovi že zdaj polni)...

ampak ne vem, če sem sposobna kaj takšnega.user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
25.9.2009 9:26:21   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

hehe...dom za ostarele, punce, tam je dnar...pa stranke tam dlje ostanejo kot v porodnišnici.

Pr nas grejo kar hitro na" taozke njivce"..ma sem žleht..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 781
25.9.2009 9:27:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

takole: sem vas prebrala za nazaj.

Urban še spi.
stanovanje kar kriči po opravkih.
sem še v pižami.
zunaj laja en pes.
nekaj bi jedla, a nimam kruha... v pekarno si šla, a si ne upam pustiti Urbana samega. naj si skuham makarone? je prezgodaj?

FLASK_A upam, da je z Jakom bolje!
ledenka prijetno potovanje!

postajam nekam otožna,... najbolje, da začnem gospodinjit (se bom s tem prec razvedrilauser posted image )

Probaj polento al pa gres, za makarone je mogoče res mal zgodi..sicer, zarad mene lahko en pir rukneš...user posted image . po včerajšnjih izkušnjah otroci nehajo spat, če delaš po bajti.
BTW, kaj pa je z Jako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 782
25.9.2009 9:28:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Pr nas grejo kar hitro na" taozke njivce"..ma sem žleht..user posted image user posted image

vidim, da sem bolj površno bralauser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 783
25.9.2009 9:28:41   
Anonimen

jooooj...sam res si...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 784
25.9.2009 9:29:18   
Anonimen
Urban zbujenuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
25.9.2009 9:30:01   
Anonimen

vidim, da sem bolj površno bralauser posted image

no, sej, smo istega mnenja...jaz se tega ne bom lotevala, tako da ti ne bom konkurenca...če boš rabla pa kakega za delavnice pa tečaj angleščine pa povej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
25.9.2009 9:30:36   
Anonimen

Urban zbujenuser posted image .

je vedu ,da si lačna. Zdaj lahko greš po kruh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
25.9.2009 9:31:09   
Tanja_
oliva oprosti, nisem še poslala. Bom. Ampak pri nas je priti do pošte cel projekt, ker ko grem sama na sprehod nimam psa kam dat, ker ne sme not. Zunej se je pa ne upam pustit, ker bi mi jo kdo lahko odpelju. Pol pa čakam, da bova šla enkrat z možem na sprehod-on pa hodi tok pozno dam, da je pošta že zaprta. Amp mam vsa naštiman in ob prvi priliki pošljem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
25.9.2009 9:31:36   
lake

Zdej je Baby boom, vidš da so vse porodnišnice zasedene user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 789
25.9.2009 9:36:16   
lake

Sumljivo tole, ne vem kaj delate z bogimi revčki

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 790
25.9.2009 9:41:26   
Anonimen

Zdej je Baby boom, vidš da so vse porodnišnice zasedene user posted image user posted image .

tudi ti še pridejo na vrsto...tačas pa biznis otrokom pa vnukom pustiš - razen če boš tak ko tale deda:

Stric, pa vi ste neverjetni. Danes praznujete 130 rojstni dan. A mate zdaj pri teh letih še sploh kake skrbi?
Ne, od kar sem tamlajšga sina dal v dom za ostrele, pa res nimam nobene skrbi več.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
25.9.2009 9:41:57   
Anonimen

so verjetno brez dlake na jeziku pa se prec komu zamerijo,...user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 792
25.9.2009 9:42:44   
Anonimen

tudi ti še pridejo na vrsto...tačas pa biznis otrokom pa vnukom pustiš - razen če boš tak ko tale deda:

Stric, pa vi ste neverjetni. Danes praznujete 130 rojstni dan. A mate zdaj pri teh letih še sploh kake skrbi?
Ne, od kar sem tamlajšga sina dal v dom za ostrele, pa res nimam nobene skrbi več.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
25.9.2009 9:46:17   
lake
Zanč sm se mal zamislila ko je umrla najstarejša zemljanka. A si predstavljate to grozo da si najstarejši na svetu, da ubistvu nimaš nobenih vrstnikov, jst bi se ful grozn počutla. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 794
25.9.2009 9:46:59   
OliveOyl

Ej,hecala sem se no...user posted image  Pri nas je prav luštno.user posted image

Tanja ni problema,se ne mudi.user posted image

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 25.9.2009 9:49:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 795
25.9.2009 9:47:24   
Anonimen
grem.

do Rudnika verjetno ne bom prišla,... bom naredila en giro okrog naših parkcov,... Urnan mora kakat (danes je tretji dan,...)user posted image

lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
25.9.2009 9:49:27   
Anonimen

Zanč sm se mal zamislila ko je umrla najstarejša zemljanka. A si predstavljate to grozo da si najstarejši na svetu, da ubistvu nimaš nobenih vrstnikov, jst bi se ful grozn počutla. 

ja,user posted image .
samo spomini,... grozljivo!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
25.9.2009 9:52:04   
Anonimen

ne rabiš bit najstarejši na svetu, to se ti že tako hitro zgodi, ko začne tvoja generacija bolj na redno umirat. Sucks to.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 798
25.9.2009 9:58:01   
majana79
lake, Jure je lih dobr zaspau... Tako da vidve kar pejta, ni šans da bova v pol ure pokonci pa zrihtana. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 799
25.9.2009 10:05:28   
lake
Sej mislm da itak ne bo nobena čez pol ure, oz, itak sva samo midve s Tanjo še kandidata za kavico, tko da se nč ne mudi. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?