|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
25.9.2009 7:54:44   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Čer!
Berem, da ste se mb fino mele user posted image

Punce:

A ste že kupovale stajice? V BC sem gledala...pa se mi nekam čudne zdijo na slikah:

http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?classListType=1&ClassID=32&classOrderDir=0&classOrderBy=Title&classOrderByPrevious=Title&GetArticlesTotal=32&GetArticlesPage=1&isPageSwitch=true&ParentClassID=32

Ali imajo vse mrežo namesto stranic? Kakšno so tla? Na kaj moraš biti pozoren? user posted image user posted image user posted image Hvala!

Mi smo pri prvem prišli skoz brez stajice. Približno en teden sem si jo močno želela, a smo bili ravno na morju in tam je niso imeli, Ko pa smo prišli domov, je bil pa že tako pokreten in spreten, da ne bi več hotel bit v njej. Upam, da je tokrat tudi ne bo treba kupit.

Saj jaz tudi mislim ja....da je mogoče pa res ne bomo rabili...user posted image

Morda ti jo lahko kdo posodi za pokušino. Da vidiš, če bo dete sploh hotelo not bit.

Po moje tak ne bo hotel biti noter...lahko dečve, ki ga poznajo potrdijo...user posted image

Men sta jo tašča in tast na madžarkem kupila in mala noče niti bit not, jo imam sicer v dnevni za tak če sem sama doma pa da moram na wc, ampak je bolj za igrače noter devat, je raje na tleh pa se sama tam zaigrauser posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
25.9.2009 7:59:29   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljouser posted image

ja sej vem, sam mi ni fajn furat... mam tak strah ... ne znam razložit...mam 2 leti izpit in vozim samo relaciji ki je največ 40min oddaljena od mojega domauser posted image ma ni luštn, straha se morm znebit, samo ne vem kdaj niti ne kako...user posted image

Tako da se napokaš v avto in greš ter vidiš, da je strah votel, okrog ga pa nič ni.
Več se boš vozila lažje ti bo. Jaz se namreč vozim v službo vsak dan tam 45-50 min v eno stran.

ja sej vem sej če bi bila sama ... zdej mam pa Taja in imam še eno skrb več... ko pa je tolk nesreč ... ma sej vem da človek sploh ne sme razmišljat o tem... pa vseenoo... ma sej MOGOČE res pridem v konjice...morm mojmu rečt za avto, če nima kakšnih drugič načrtov...user posted image

Lahk pa jaz pridem do ce, pa se pelješ potem ali za mano ali z manouser posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 25.9.2009 8:04:10 >

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
25.9.2009 8:06:06   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ajaaaaaaaaa, še to sem se zdajle spomnila, ko je polnoč že mimo...

VSE NAJBOLJŠE NAŠEMU JURETU ZA POL TORTICE user posted image

čestitamo pa tudi Matteu od Lejce!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
25.9.2009 8:07:10   
Lolita23
Živjo!!

Ma jaz bi ful prišla na srečanje in bom, sam mojem moram še povedat, imam pa eno prošnjo.Ker me ta vikend ne bo, pa če se kaj novega zmenite, mi prosim tiste ki imate mojo tel št., sporočiteuser posted image user posted image user posted image Prosim.

Prenosna posteljica en nakup, ki ga res ne obžalujem, čez celo poletje, je nama prišla prav, saj sva prav kupila večji šotor, kjer je Tjaša imela prostor zase, in tudi zdaj ko greva kam ali v hotel ali potem v Čateške bo vedno spala v njej....Mislim, da se nam je že fajn obrestovala.

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 25.9.2009 8:12:33 >

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
25.9.2009 8:42:16   
PERSIDA

Vse najboljše Jure in Matteo.

user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
25.9.2009 9:06:53   
Nina00

Vse najboljše Jure in Matteo.

user posted image
VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
25.9.2009 9:08:19   
Nina00
Dobro jutro!

Grem sedaj prebrat kaj ste še načvekale včeraj zvečer in kaj pokomentirat. Tako s prekinitvami seveda user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
25.9.2009 9:12:01   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

imam enoo tako mimo vprašanjeuser posted image  pa ne me zlinčat

ste že kaj razmišljale o praznikih in o silvestrovanju, kaj menite bi blo za it kam z našimi črveki, ali si je bolš to leto nardit silvestrovanje nekje doma oz. v bližiniuser posted image user posted image  Mene oz. naju z možem ful vleče nekam (smučišča) pol so pa skoz pomisleki zaradi naše male bibeuser posted image
Mislim, da je vse odvisno od organizacije. Fino je, če veš približno kako je tam, da veš, če boš lahko dala brez skrbi dete spat. Seveda pa moraš računat tudi na to, da ob hrupni zabavi in v tujem okolju ne bo spala. Če vzameš to v zakup, zakaj pa ne.
Mi bomo doma skupaj s prijatelji, ki imajo tudi 2 otroka. Ampak nam tako paše že par let.

samo jaz ne bi upala dtz otroka v hotelu spat in it ven in ga pustit samega... mi bom doma al pri meni al pri njemu, vmes gremo pa lahko mal v mesto pogledat, ognjemet če ne druzga...

Ja, v hotelu tudi jaz ne bi dala otroka spat in šla na zabavo. Sem šele potem prebrala, da ima trinity hotel v mislih. Jaz sem bolj mislila kakšen apartma ali kočo.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
25.9.2009 9:15:14   
Nina00

imam enoo tako mimo vprašanjeuser posted image  pa ne me zlinčat

ste že kaj razmišljale o praznikih in o silvestrovanju, kaj menite bi blo za it kam z našimi črveki, ali si je bolš to leto nardit silvestrovanje nekje doma oz. v bližiniuser posted image user posted image  Mene oz. naju z možem ful vleče nekam (smučišča) pol so pa skoz pomisleki zaradi naše male bibeuser posted image

med prazniki smo razmišljali da bi šli na smučišče ja v kako kočo... samo bi šli s taščo in tastm in stricem 11let starim ...tašča se ne smuča tak da bi kuhala in Taja pazila, tak bi šlo...čisto sama pa ne vem če bi šla, ker ubistvu ne moreš z takim malim smučat.. oz. midva bordama... (no js se nekak učim - beri - se prebračam user posted image )

Če si zelo želiš, se tudi to da. Eden smuča, drugi pa dete čuva ali se z njim sanka user posted image

ja samo da se sam smučaš je nekak - dolgočasno...ni tega druženja... če pa ne bi šlo drugač bi seveda tud tako se dalo jauser posted image

Ja, saj sem napisala, da, če si zelo želiš user posted image
Če pa je večja družba pa tako ni problem.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
25.9.2009 9:17:02   
Steffi

V mojem albumu so slike mb-jovk ,če želi katera videt naj pogleda ,ker jutri brišem.

jaz sem si jih pogledala, super steuser posted image user posted image user posted image user posted image  in vidi se da ste ful uživale, pa otročke ste tud kar bekslaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kak sta pa že bavca velika, bravo super mamiuser posted image user posted image user posted image

user posted image prepozna, samo da ste se lepo imele user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
25.9.2009 9:20:59   
Nina00

V mojem albumu so slike mb-jovk ,če želi katera videt naj pogleda ,ker jutri brišem.
Joj, ti pa to čisto resno! user posted image  Sem hotela sedaj pogledat pa že ni več user posted image  No, pa drugič user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
25.9.2009 9:23:17   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: yania

No, poštimano,,,še voda vre in grem vija mižule....no, ne me preveč pogrešat za vikend,,,če se že v nedeljo slišimo, pomeni da je moževa obveljala....user posted image ....drugače pa tudi ve uživajte z miškolini, pa vedite, da že tko prehitro zrastejo....še pogrešale boste neprespane noči in željo po tem, da te nekdo potrebuje, samo tebe in te ima neizmerno rad....to pa pokaže tako, da se nasmeje, zavriska, ali pa se enostavno stisne k tebi in ti da enga velizga mokrga lupčka...no, al pa te pocuka za lase in si misli:
moja mami!!! user posted image user posted image

nočko....in lepe sanje....
Tole si pa lepo napisala. Uživajte pa upam, da se beremo šele v ponedeljek!user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
25.9.2009 9:33:30   
MalaČebelica
ojla.

Persida, jaz sem poslala vse slike naprej od včeraj. samo sem mogla dat v dva maila, ker je blo preveč. mogoče da nisi vseh dobila????? zmenita se s Kokico user posted image user posted image user posted image

Jure in Matteo čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bom pa danes poskusila naredit domač korenček. pa da vidimo kak bo šlo v rit user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
25.9.2009 9:43:18   
Steffi
Oj,

sem prebrala zadnje tri strani. Pridne ste moram reč, sedaj mi nikakor več ne uspe biti na tekočem kaj se dogaja. Moram priznati, da sem vas malo začela tudi zanemarjat user posted image , ampak enostavno ni časa. Včasih glih vzamem rač in se logiram, pa že slišim našega frajerja, da se že premika... in kot strela odletim v spalnico. Odkar se je Taj začel postavljat na noge sem res cel čas v pogonu. Fant po novem ko vstane oz. se zbudi me ne "pokliče več", ampak se kar v posteljici dvigne in vstane ter me pričaka z nasmeškom od uha do uha. Ma je še nestabilen in me je kar strah, da ne bi z glavo butnil ob posteljico. Zaščiteno imamo samo polovico posteljice, če mu zaščitimo še drugo ne bo imel prostora v njej, ampak nekaj bo treba.

GH in zaprtje
- mi smo sedaj 2 teden na GH in nam gre kar dobro. Pojemo okrog 100 do 120 ml kašice, zaenkrat samo sadne. Z GH so se pa pojavili tudi problemi z zaprtjem, vem da je to normalno in da se prebava mora navadit na novo vrsto hrane. Kdaj pa se to potem uredi, če se? Mi je kar hudo gledat našega fantiča kako se trudi in mu kar ne uspe spravit odvečnega balasta iz sebe. Kako rešujete te težave in ali vaši otročki tudi več prdijo oz. so ob uvjanju GH?

že slišim, da se nekdo premika... moram tečt... več kasneje...

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
25.9.2009 10:18:59   
spps

me hecaš? še vedno ne verjamem, mogoč si pozabla kje sem doma... iz lj do mene in ptem še v velenje ..in kaj? potem še mene nazaj domov? user posted image
hvala potem si pa res dobrega srca če bi bla pripravljena to naredit....če boom prišla bom pršla kr lepo sama z svojim avtom... če pa ne, pa se dobimo kdaj drugič kje drugjeuser posted image

kaj AB je uspel pogoltnit revček mali?

zakaj v Velenje, če se v Konjicah dobimouser posted image

in je že prišlo do nesporazuma..user posted image user posted image user posted image

TOREK: Ob 10h SLOVENSKE KONJICE!
user posted image user posted image user posted image

Zapomni si, da se je včasih reklo TITOVO Velenje...in ne SLovesnko Velenje...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
25.9.2009 10:19:06   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Živa resnica.
NoBady, jaz sem bla zadnjič tud po dooolgem času v Konjicah. Mi je mogla spps vse razložit, kje je kaj. Ti le pridi.

jaz v Konjicah sploh še nisem bla user posted image bo morala spps en ogled organizirat, če že pridem na drugi konec SLO user posted image
ni panike,sam da bo vreme,pa da bo mali ok- je že itak boljšiuser posted image ,tak da ne bo treba v bolnico ;D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
25.9.2009 10:52:20   
PERSIDA
Ker sem dobrega srcauser posted image  imate še danes na voljo slikice v albumu.Nisem ,pa delala selekcije tak ,da vse kar je bilo poslikano je gor ,še malo več kot včerajuser posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
25.9.2009 10:53:40   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Živa resnica.
NoBady, jaz sem bla zadnjič tud po dooolgem času v Konjicah. Mi je mogla spps vse razložit, kje je kaj. Ti le pridi.

jaz v Konjicah sploh še nisem bla user posted image bo morala spps en ogled organizirat, če že pridem na drugi konec SLO user posted image
ni panike,sam da bo vreme,pa da bo mali ok- je že itak boljšiuser posted image ,tak da ne bo treba v bolnico ;D

super za Marcela user posted image user posted image user posted image user posted image

te se pa vidimo v torek, ne?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
25.9.2009 10:54:02   
PERSIDA
Pa prosim ne gledat moje debele riti je kaj bolj lepega na slikiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,razen poljubauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
25.9.2009 10:55:34   
PERSIDA
Ola čebelica kak si ,men se tak spi ,da se mi bo zrolalo.Moram it zdaj na zrak ,ker drugače se nam bo vsem trem zmešalo zraven meneuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
25.9.2009 10:55:36   
spps

Pa prosim ne gledat moje debele riti je kaj bolj lepega na slikiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,razen poljubauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image sem gledala vaše otroke,kaj mi če tvoja rituser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
25.9.2009 10:56:14   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Oj,

sem prebrala zadnje tri strani. Pridne ste moram reč, sedaj mi nikakor več ne uspe biti na tekočem kaj se dogaja. Moram priznati, da sem vas malo začela tudi zanemarjat user posted image , ampak enostavno ni časa. Včasih glih vzamem rač in se logiram, pa že slišim našega frajerja, da se že premika... in kot strela odletim v spalnico. Odkar se je Taj začel postavljat na noge sem res cel čas v pogonu. Fant po novem ko vstane oz. se zbudi me ne "pokliče več", ampak se kar v posteljici dvigne in vstane ter me pričaka z nasmeškom od uha do uha. Ma je še nestabilen in me je kar strah, da ne bi z glavo butnil ob posteljico. Zaščiteno imamo samo polovico posteljice, če mu zaščitimo še drugo ne bo imel prostora v njej, ampak nekaj bo treba.

GH in zaprtje
- mi smo sedaj 2 teden na GH in nam gre kar dobro. Pojemo okrog 100 do 120 ml kašice, zaenkrat samo sadne. Z GH so se pa pojavili tudi problemi z zaprtjem, vem da je to normalno in da se prebava mora navadit na novo vrsto hrane. Kdaj pa se to potem uredi, če se? Mi je kar hudo gledat našega fantiča kako se trudi in mu kar ne uspe spravit odvečnega balasta iz sebe. Kako rešujete te težave in ali vaši otročki tudi več prdijo oz. so ob uvjanju GH?

že slišim, da se nekdo premika... moram tečt... več kasneje...

naša tudi pospešeno prdi in kaka. prej ni kakala po par dni, zdaj pa včasih celo večkrat na dan. pa se vidi tudi da je malo drugačen kakec - večji koščki pa tudi vonj ima drugačen. kar se mi zdi sicer zelo zanimivo saj poje samo par žlic GH na dan, ampak očitno gre skozi....

glede zaprtja pa so druge priporočale naribano jabolko, s tem da more stat tolko, da je rjavo... sama še nisem probala....

pa user posted image user posted image user posted image za postavljanje na nogice.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
25.9.2009 10:56:45   
PERSIDA
spps - a sem te vprašala za komentaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Oprosti ,da sem nevidnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
25.9.2009 10:56:57   
MalaČebelica

Ker sem dobrega srcauser posted image  imate še danes na voljo slikice v albumu.Nisem ,pa delala selekcije tak ,da vse kar je bilo poslikano je gor ,še malo več kot včerajuser posted image .

no super. da ne rabim jaz limat tu gor. ker so tako delale za te slike, da so se mi že prav zasmilile, ko si jih tak hitro dol ukinila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
25.9.2009 10:57:28   
MalaČebelica

ne zmišljuj si, ker v rit te pa nismo slikale user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?