Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:33:17
|
|
|
|
yania
|
pi+++++ AnTIb biotik mater.....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:33:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kokica, jaz ti z veseljem posodim naši stajico. Tija jo je dobila pri ene 8m, pa ni blo šanse, da bi bla noter. Je raje raziskovala svet po vseh štirih in svobodno. Meni je pa tudi to bolj všeč. Res? Za probo mislim... Ja čist zares. Sam mi imamo tisto tavečjo. Ne ozko podolgovato, ampak kot kocka je. Si jo vidla kje na netu? Sam reci, pa ti jo pripeljem v torek. ja, ravno te kvadratne sem gledala...Če ti ni odveč....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:35:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kokica, jaz ti z veseljem posodim naši stajico. Tija jo je dobila pri ene 8m, pa ni blo šanse, da bi bla noter. Je raje raziskovala svet po vseh štirih in svobodno. Meni je pa tudi to bolj všeč. Res? Za probo mislim... Ja čist zares. Sam mi imamo tisto tavečjo. Ne ozko podolgovato, ampak kot kocka je. Si jo vidla kje na netu? Sam reci, pa ti jo pripeljem v torek. ja, ravno te kvadratne sem gledala...Če ti ni odveč.... Seveda mi ni. Imamo velik prtljažnik. Pa majhen voziček.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:36:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kokica, jaz ti z veseljem posodim naši stajico. Tija jo je dobila pri ene 8m, pa ni blo šanse, da bi bla noter. Je raje raziskovala svet po vseh štirih in svobodno. Meni je pa tudi to bolj všeč. Res? Za probo mislim... Ja čist zares. Sam mi imamo tisto tavečjo. Ne ozko podolgovato, ampak kot kocka je. Si jo vidla kje na netu? Sam reci, pa ti jo pripeljem v torek. ja, ravno te kvadratne sem gledala...Če ti ni odveč.... Seveda mi ni. Imamo velik prtljažnik. Pa majhen voziček.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:39:30
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo ja sej vem, sam mi ni fajn furat... mam tak strah ... ne znam razložit...mam 2 leti izpit in vozim samo relaciji ki je največ 40min oddaljena od mojega doma ma ni luštn, straha se morm znebit, samo ne vem kdaj niti ne kako... Tako da se napokaš v avto in greš ter vidiš, da je strah votel, okrog ga pa nič ni. Več se boš vozila lažje ti bo. Jaz se namreč vozim v službo vsak dan tam 45-50 min v eno stran. ja sej vem sej če bi bila sama ... zdej mam pa Taja in imam še eno skrb več... ko pa je tolk nesreč ... ma sej vem da človek sploh ne sme razmišljat o tem... pa vseenoo... ma sej MOGOČE res pridem v konjice...morm mojmu rečt za avto, če nima kakšnih drugič načrtov... Pridem po tebe? ma daj pridi, potem ziher pridem pa kaj ti je...jaz resno mislim mona..... me hecaš? še vedno ne verjamem, mogoč si pozabla kje sem doma... iz lj do mene in ptem še v velenje ..in kaj? potem še mene nazaj domov? hvala potem si pa res dobrega srca če bi bla pripravljena to naredit....če boom prišla bom pršla kr lepo sama z svojim avtom... če pa ne, pa se dobimo kdaj drugič kje drugje kaj AB je uspel pogoltnit revček mali?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:41:29
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ufff glasbenica torej, lepo, pol bi pa še jaz rabla kakšne inštrukcije je pa res da je lep poklic pa naporen tudi Kaj pa ti učiš? jaz pa sem na razredni stopnji do zdaj sem bila skoz mal višje od 3.-5. razreda, pa mi je blo ful fajn, preden sem zanosila sem se vozla 3 leta v Fram Iz Velenja dnevno v Fram???? Kaj ni nič bližje tebi? takrat ni bilo .... no zdaj sem bila bližje, zdaj pa spet ne vem kje bom, ko se mi porodniška zaključi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:42:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ufff glasbenica torej, lepo, pol bi pa še jaz rabla kakšne inštrukcije je pa res da je lep poklic pa naporen tudi Kaj pa ti učiš? jaz pa sem na razredni stopnji do zdaj sem bila skoz mal višje od 3.-5. razreda, pa mi je blo ful fajn, preden sem zanosila sem se vozla 3 leta v Fram Iz Velenja dnevno v Fram???? Kaj ni nič bližje tebi? takrat ni bilo .... no zdaj sem bila bližje, zdaj pa spet ne vem kje bom, ko se mi porodniška zaključi kaj za eno leto naprej ne veš na kateri šoli boš delala????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:43:13
|
|
|
|
yania
|
Ja uspelo..,še po brizgalki je vodo popil malo...ene 1 ml...božček, se je pritoževal, samo jokal pa ni....pa še taveliko luč je imel prižgano, že 2 uri, ko sem hotla v kufer dat še tetra plenice, pa sem čist pozabila....haha...no samo da ga ni motila....drugače pa spi dokler ne pridem jaz spat s solno lučko... Nobady, pa a nisi ti s Trbovelj, al Radeče....a nisi takrat v Zvezdi rekla?...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:43:52
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo ja sej vem, sam mi ni fajn furat... mam tak strah ... ne znam razložit...mam 2 leti izpit in vozim samo relaciji ki je največ 40min oddaljena od mojega doma ma ni luštn, straha se morm znebit, samo ne vem kdaj niti ne kako... Tako da se napokaš v avto in greš ter vidiš, da je strah votel, okrog ga pa nič ni. Več se boš vozila lažje ti bo. Jaz se namreč vozim v službo vsak dan tam 45-50 min v eno stran. ja sej vem sej če bi bila sama ... zdej mam pa Taja in imam še eno skrb več... ko pa je tolk nesreč ... ma sej vem da človek sploh ne sme razmišljat o tem... pa vseenoo... ma sej MOGOČE res pridem v konjice...morm mojmu rečt za avto, če nima kakšnih drugič načrtov... Pridem po tebe? ma daj pridi, potem ziher pridem pa kaj ti je...jaz resno mislim mona..... me hecaš? še vedno ne verjamem, mogoč si pozabla kje sem doma... iz lj do mene in ptem še v velenje ..in kaj? potem še mene nazaj domov? hvala potem si pa res dobrega srca če bi bla pripravljena to naredit....če boom prišla bom pršla kr lepo sama z svojim avtom... če pa ne, pa se dobimo kdaj drugič kje drugje kaj AB je uspel pogoltnit revček mali? zakaj v Velenje, če se v Konjicah dobimo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:45:28
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ufff glasbenica torej, lepo, pol bi pa še jaz rabla kakšne inštrukcije je pa res da je lep poklic pa naporen tudi Kaj pa ti učiš? jaz pa sem na razredni stopnji do zdaj sem bila skoz mal višje od 3.-5. razreda, pa mi je blo ful fajn, preden sem zanosila sem se vozla 3 leta v Fram Iz Velenja dnevno v Fram???? Kaj ni nič bližje tebi? takrat ni bilo .... no zdaj sem bila bližje, zdaj pa spet ne vem kje bom, ko se mi porodniška zaključi kaj za eno leto naprej ne veš na kateri šoli boš delala???? ne po izteku porodniške bom na zavodu, če ne bo kje kakšne zaposlitve, po 6 letih še zemraj nisem nikjer dobila za nedoločen čas tako, da ne vem, mogoče se bom p zdaj vozla kam na LJ konc
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:46:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady me hecaš? še vedno ne verjamem, mogoč si pozabla kje sem doma... iz lj do mene in ptem še v velenje ..in kaj? potem še mene nazaj domov? hvala potem si pa res dobrega srca če bi bla pripravljena to naredit....če boom prišla bom pršla kr lepo sama z svojim avtom... če pa ne, pa se dobimo kdaj drugič kje drugje kaj AB je uspel pogoltnit revček mali? zakaj v Velenje, če se v Konjicah dobimo in je že prišlo do nesporazuma.. TOREK: Ob 10h SLOVENSKE KONJICE! Zapomni si, da se je včasih reklo TITOVO Velenje...in ne SLovesnko Velenje...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:47:30
|
|
|
|
NoBady
|
babe žabe js morm it še flaše umit pa vodo prekuhat pol pa sebe umit pa spaaat... v konjice sm misnla napisaat ne pa v velenje, me je zmedla ta debata s trinitty... ehh pozn je že... yania ja z Radeč pa to je daleč lejo veš klk je to vožnje... a se tolk rada furaš? dej ti bom še za bencin mogla dat... nič, res grem spat... NOČKOO
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:47:57
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ja uspelo..,še po brizgalki je vodo popil malo...ene 1 ml...božček, se je pritoževal, samo jokal pa ni....pa še taveliko luč je imel prižgano, že 2 uri, ko sem hotla v kufer dat še tetra plenice, pa sem čist pozabila....haha...no samo da ga ni motila....drugače pa spi dokler ne pridem jaz spat s solno lučko... Nobady, pa a nisi ti s Trbovelj, al Radeče....a nisi takrat v Zvezdi rekla?... no bošček, samo da je uspel popit AB in da se ni čist prebudil naša bi bila že auf, jo sam z dekico pokriješ pa se že predrami, ful rahlo spi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:47:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ufff glasbenica torej, lepo, pol bi pa še jaz rabla kakšne inštrukcije je pa res da je lep poklic pa naporen tudi Kaj pa ti učiš? jaz pa sem na razredni stopnji do zdaj sem bila skoz mal višje od 3.-5. razreda, pa mi je blo ful fajn, preden sem zanosila sem se vozla 3 leta v Fram Iz Velenja dnevno v Fram???? Kaj ni nič bližje tebi? takrat ni bilo .... no zdaj sem bila bližje, zdaj pa spet ne vem kje bom, ko se mi porodniška zaključi kaj za eno leto naprej ne veš na kateri šoli boš delala???? ne po izteku porodniške bom na zavodu, če ne bo kje kakšne zaposlitve, po 6 letih še zemraj nisem nikjer dobila za nedoločen čas tako, da ne vem, mogoče se bom p zdaj vozla kam na LJ konc Aja, sedaj pa že razumem...sem mislila, da ti je ur manjkalo, pa da so te na tako oddaljeni konec pošiljali nosečo... Ja, sedaj pa bo receija kriva, da ne bo služb za nedoločen čas.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:49:46
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady babe žabe js morm it še flaše umit pa vodo prekuhat pol pa sebe umit pa spaaat... v konjice sm misnla napisaat ne pa v velenje, me je zmedla ta debata s trinitty... ehh pozn je že... yania ja z Radeč pa to je daleč lejo veš klk je to vožnje... a se tolk rada furaš? dej ti bom še za bencin mogla dat... nič, res grem spat... NOČKOO nočko tudi tebi ... jaz bom tudi šla počasi, sej bo kmalu alarem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:51:36
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ufff glasbenica torej, lepo, pol bi pa še jaz rabla kakšne inštrukcije je pa res da je lep poklic pa naporen tudi Kaj pa ti učiš? jaz pa sem na razredni stopnji do zdaj sem bila skoz mal višje od 3.-5. razreda, pa mi je blo ful fajn, preden sem zanosila sem se vozla 3 leta v Fram Iz Velenja dnevno v Fram???? Kaj ni nič bližje tebi? takrat ni bilo .... no zdaj sem bila bližje, zdaj pa spet ne vem kje bom, ko se mi porodniška zaključi kaj za eno leto naprej ne veš na kateri šoli boš delala???? ne po izteku porodniške bom na zavodu, če ne bo kje kakšne zaposlitve, po 6 letih še zemraj nisem nikjer dobila za nedoločen čas tako, da ne vem, mogoče se bom p zdaj vozla kam na LJ konc Aja, sedaj pa že razumem...sem mislila, da ti je ur manjkalo, pa da so te na tako oddaljeni konec pošiljali nosečo... Ja, sedaj pa bo receija kriva, da ne bo služb za nedoločen čas. pa ja, se tolažim da bo vedno več otrok in vsi bodo morali v šolo in pol bo služba tudi zame Ti si tudi v šolstvu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:53:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pa ja, se tolažim da bo vedno več otrok in vsi bodo morali v šolo in pol bo služba tudi zame Ti si tudi v šolstvu Ne...daleč od tega...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:55:08
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pa ja, se tolažim da bo vedno več otrok in vsi bodo morali v šolo in pol bo služba tudi zame Ti si tudi v šolstvu Ne...daleč od tega... no sej fajn ... zato pa maš službo(hec)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:57:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pa ja, se tolažim da bo vedno več otrok in vsi bodo morali v šolo in pol bo služba tudi zame Ti si tudi v šolstvu Ne...daleč od tega... no sej fajn ... zato pa maš službo(hec) pa sem se tudi zelo namučila, da delam to kar si resnično želim,veš...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 23:03:32
|
|
|
|
Nina00
|
Punce, zame čist prehitro pišete. Vas ne dohajam. Bom jutri prebrala, ko bom upam bolj pri močeh. Sedaj pa lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 23:05:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz tudi še komaj gledam... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 23:08:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
To je prava ljubezen :)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 23:10:27
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA To je prava ljubezen :) pa res, ljubezen na prvi pogled
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 23:12:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
V mojem albumu so slike mb-jovk ,če želi katera videt naj pogleda ,ker jutri brišem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 23:12:56
|
|
|
|
trinity22
|
Nina00 in KOKICA lahko noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?