Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 23:16:33
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V mojem albumu so slike mb-jovk ,če želi katera videt naj pogleda ,ker jutri brišem. jaz sem si jih pogledala, super ste in vidi se da ste ful uživale, pa otročke ste tud kar bekslale kak sta pa že bavca velika, bravo super mami
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 23:17:26
|
|
|
|
trinity22
|
vidim, da nobena več nič ne piše ... grem ... lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 23:18:30
|
|
|
|
Najaa
|
Dobre ste, mariborčanke!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 23:29:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
Sem se malo z mojim pomenla kako je potekal sestanek danes ,pa ste mi vse ušle.Ja službo je obdržal samo pridna ovčka mora bit od danes naprej. trinity - če le imam proste roke tudi kakšnega lahkokategornika rada primem v roke . čebelica - kje ,pa je slika od vaju dveh s skokico Pa nena reči ,da ni ratala še duplo sem slikala . Album bom brisala ker je preveč mene,pa brez zamere.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 23:35:13
|
|
|
|
PERSIDA
|
Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 23:55:10
|
|
|
|
yania
|
No, poštimano,,,še voda vre in grem vija mižule....no, ne me preveč pogrešat za vikend,,,če se že v nedeljo slišimo, pomeni da je moževa obveljala.... ....drugače pa tudi ve uživajte z miškolini, pa vedite, da že tko prehitro zrastejo....še pogrešale boste neprespane noči in željo po tem, da te nekdo potrebuje, samo tebe in te ima neizmerno rad....to pa pokaže tako, da se nasmeje, zavriska, ali pa se enostavno stisne k tebi in ti da enga velizga mokrga lupčka...no, al pa te pocuka za lase in si misli: moja mami!!! nočko....in lepe sanje....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 0:02:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Srečanje mariborčank uspelo. MČ ima slikice. Srečanje skorajvsehslovenk pa v torek!!! Ob 10h, smo rekle? Kje pa? Mislim kje v Konjicah? za poscat! Si misla skorajvsehmarčevk? Pa da ne bo zamere, skorajvsehštajerskihmarčevk. Pa kaj je? Napača..res jaz nisem Štajerka... kaj pa zdaj?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 0:02:43
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nekaj mi rečte je že katera dala zaprobat mehko kuhano jajčko? še ne še
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 0:02:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... sem tak lačna, da sam do kuhne skočim. jaz sem pa v depresiji, ker sem se uspela še celo 3 kg zredit, namesto 7 shujšat in ne grem do kuhinje jaz vage sploh ne pogledam več bom potem, ko bom kak mesec že na aerobiko hodila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 0:03:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - a bi ti lahko al kera druga v ce lejco pobasala zraven? jaz mam žal premajhen avto oz. lahko peljem njo in Mattea, če katera pelje njen voziček
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 0:03:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, AB je treba ponavad do konca pojest. Ja vem, samo z mero 1.5 ml na 8 ur bo to glih ene 14 dni, al pa več a misliš.... ja, sej običajno antibiotike odrasla oseba jemlje 10-14 dni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 0:03:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania a veste da če bi hotel spiti vsaj 2 l na dan, pa če začneš piti npr.ob 10.00, bi mogel na vsako uro spiti 2 dcl, pa je to, ob 19.uri ravno 2l....halooo.... jaz naenkrat spijem pol litra... in to parkrat na dan. Imam kar flaško od Costelle in jo kar naprej filam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 0:03:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: NoBady dober večer... vidim da je srečanje uspelo, sem se nasmejala postom čeprav ne vem točn kaj je blo z žličk kave z mlekom niti zakaj je kdo koga uščipnil in en se je joku, ene ure so narobe delale...... no ja, dolgčas vglavnem ni bilo... tole srečanje v konjicah me vleče, pa kaj ko je tak daleč, pa še zgubila bi se, ker sem do zdej sam do celja prifurala pa drugač kej novga? aja pikapoke za bambiko in yanio... ja pestro je blo danes ja glede srečanja v konjicah pa - pridi. jaz še tudi nisem nikoli v konjicah bla kaj šele se do tja sama pelala pa imam v načrtu it. mogoče pa res pristanem v kopru meni je iz Velenja tudi kar daleč do tja, pa bom vseeno šla, če bo le Tiana že zdrava do takrat .... tak da pridi tudi ti NoBady daleč mava midve z Najo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 0:03:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo Živa resnica. NoBady, jaz sem bla zadnjič tud po dooolgem času v Konjicah. Mi je mogla spps vse razložit, kje je kaj. Ti le pridi. jaz v Konjicah sploh še nisem bla bo morala spps en ogled organizirat, če že pridem na drugi konec SLO
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 0:03:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ma Konjice..ne vem če bi tvegala sama...ma TImon je tako nepredvidljiv, včasih priden ko bubica, včas pa se dere ko....hm....a gre kjera mimo, pa vozim za njo, Najaa.....greš mimo?.... no, tle sem te čakala kakšen avto pa maš drugač? če maš velikega, bi se lahko zmenile, pa šle skup, pa ti dam za benz... Drugače pa da vsaj skupaj v gosjem redu peljeva
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 0:03:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Grem, sam en dan prej. Mogoče se nam bo pa felix pridružila. Sam za njo bo to oreng zgodnja ura. se bom žrtvovala...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 0:07:21
|
|
|
|
felix7
|
tako... itak sem vedno zadnja in zdaj še jaz zapuščam prizorišče Lahko noč mojim marčevkam in vašim otročičkom!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 0:09:30
|
|
|
|
felix7
|
ajaaaaaaaaa, še to sem se zdajle spomnila, ko je polnoč že mimo... VSE NAJBOLJŠE NAŠEMU JURETU ZA POL TORTICE čestitamo pa tudi Matteu od Lejce!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 0:09:51
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania ma Konjice..ne vem če bi tvegala sama...ma TImon je tako nepredvidljiv, včasih priden ko bubica, včas pa se dere ko....hm....a gre kjera mimo, pa vozim za njo, Najaa.....greš mimo?.... no, tle sem te čakala kakšen avto pa maš drugač? če maš velikega, bi se lahko zmenile, pa šle skup, pa ti dam za benz... Drugače pa da vsaj skupaj v gosjem redu peljeva Ej, bova se zmenle, prav...drugače pa imam Cliota, mogoče moj Chico voziček spravim za sedeže, pa tvojega v prtljažnik...bom probala , to bi po mojem šlo,,,samo tvoje noge bojo bolj na tesnem... Se zmenimo ko pridem s Krka, ok?... evo, zdej pa res grem... papa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 0:12:34
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ajaaaaaaaaa, še to sem se zdajle spomnila, ko je polnoč že mimo... VSE NAJBOLJŠE NAŠEMU JURETU ZA POL TORTICE čestitamo pa tudi Matteu od Lejce!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 1:33:04
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ajaaaaaaaaa, še to sem se zdajle spomnila, ko je polnoč že mimo... VSE NAJBOLJŠE NAŠEMU JURETU ZA POL TORTICE čestitamo pa tudi Matteu od Lejce! Čestitike
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 7:43:57
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- Dober večer! Kako si? Otroka spita? Še velja za torek? Smo že rekle v kateri gostilni? to pa jaz ne bi vedela povedat, ker še v življenju nisem bla v konjicah Ka ti boš šla na avtocesto do konjic ali po stari cesti?? Otroka spita ja. Vsaj za tamalo vem, tavečja je pa pri babici. <za torek velja ja. <v kateri gostilni bo pa spps povedala. Jih bolj pozna kot jaz. Pa jaz jih tudi nekaj poznam...Lahko pa se dobimo v oni gostilni pri Spar centru, da bosta še MČ in Persida našli, ker je ob glavni cesti... dober večer meni bi tudi pasalo pri Sparu, se mi ni treba pol čez mesto furat, mi je kar na poti
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 7:49:21
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ne se smejat ampak res ne vem -- iz ce ko konjic pele avtocesta al lahko greš po navadni cesti? Lahk greš po stari, jaz npr. nisem že skor eno leto vozila po ac, in bom zato šla po stari cesti, to je tista cesta, ki pelje za vojnik, torej naravnost iz celja, ne zavijaš nikamor
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 7:50:47
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ne se smejat ampak res ne vem -- iz ce ko konjic pele avtocesta al lahko greš po navadni cesti? oboje...AC za kao konjice je malo stran od konjic, se moraš čez Tepanje te male vasi peljeti ja...Če pa prideš iz smeri CE pa lahko komot pelješ po stari cesti...je taka fajn zavita..idealna za motor...joj...kdaj bodo spet ti časi... Mene tudi vleče na motor, moj gre večkrat, sam se vidi, da sam mu ni tak fajn
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?