Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 7:54:44
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Čer! Berem, da ste se mb fino mele IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce: A ste že kupovale stajice? V BC sem gledala...pa se mi nekam čudne zdijo na slikah: http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?classListType=1&ClassID=32&classOrderDir=0&classOrderBy=Title&classOrderByPrevious=Title&GetArticlesTotal=32&GetArticlesPage=1&isPageSwitch=true&ParentClassID=32 Ali imajo vse mrežo namesto stranic? Kakšno so tla? Na kaj moraš biti pozoren? Hvala! Mi smo pri prvem prišli skoz brez stajice. Približno en teden sem si jo močno želela, a smo bili ravno na morju in tam je niso imeli, Ko pa smo prišli domov, je bil pa že tako pokreten in spreten, da ne bi več hotel bit v njej. Upam, da je tokrat tudi ne bo treba kupit. Saj jaz tudi mislim ja....da je mogoče pa res ne bomo rabili... Morda ti jo lahko kdo posodi za pokušino. Da vidiš, če bo dete sploh hotelo not bit. Po moje tak ne bo hotel biti noter...lahko dečve, ki ga poznajo potrdijo... Men sta jo tašča in tast na madžarkem kupila in mala noče niti bit not, jo imam sicer v dnevni za tak če sem sama doma pa da moram na wc, ampak je bolj za igrače noter devat, je raje na tleh pa se sama tam zaigra
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 7:59:29
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo ja sej vem, sam mi ni fajn furat... mam tak strah ... ne znam razložit...mam 2 leti izpit in vozim samo relaciji ki je največ 40min oddaljena od mojega doma ma ni luštn, straha se morm znebit, samo ne vem kdaj niti ne kako... Tako da se napokaš v avto in greš ter vidiš, da je strah votel, okrog ga pa nič ni. Več se boš vozila lažje ti bo. Jaz se namreč vozim v službo vsak dan tam 45-50 min v eno stran. ja sej vem sej če bi bila sama ... zdej mam pa Taja in imam še eno skrb več... ko pa je tolk nesreč ... ma sej vem da človek sploh ne sme razmišljat o tem... pa vseenoo... ma sej MOGOČE res pridem v konjice...morm mojmu rečt za avto, če nima kakšnih drugič načrtov... Lahk pa jaz pridem do ce, pa se pelješ potem ali za mano ali z mano
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 25.9.2009 8:04:10 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 8:06:06
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ajaaaaaaaaa, še to sem se zdajle spomnila, ko je polnoč že mimo... VSE NAJBOLJŠE NAŠEMU JURETU ZA POL TORTICE čestitamo pa tudi Matteu od Lejce!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 8:07:10
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Ma jaz bi ful prišla na srečanje in bom, sam mojem moram še povedat, imam pa eno prošnjo.Ker me ta vikend ne bo, pa če se kaj novega zmenite, mi prosim tiste ki imate mojo tel št., sporočite Prosim. Prenosna posteljica en nakup, ki ga res ne obžalujem, čez celo poletje, je nama prišla prav, saj sva prav kupila večji šotor, kjer je Tjaša imela prostor zase, in tudi zdaj ko greva kam ali v hotel ali potem v Čateške bo vedno spala v njej....Mislim, da se nam je že fajn obrestovala.
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 25.9.2009 8:12:33 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 8:42:16
|
|
|
|
PERSIDA
|
Vse najboljše Jure in Matteo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 9:06:53
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Vse najboljše Jure in Matteo. VSE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 9:08:19
|
|
|
|
Nina00
|
Dobro jutro! Grem sedaj prebrat kaj ste še načvekale včeraj zvečer in kaj pokomentirat. Tako s prekinitvami seveda
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 9:12:01
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 imam enoo tako mimo vprašanje pa ne me zlinčat ste že kaj razmišljale o praznikih in o silvestrovanju, kaj menite bi blo za it kam z našimi črveki, ali si je bolš to leto nardit silvestrovanje nekje doma oz. v bližini Mene oz. naju z možem ful vleče nekam (smučišča) pol so pa skoz pomisleki zaradi naše male bibe Mislim, da je vse odvisno od organizacije. Fino je, če veš približno kako je tam, da veš, če boš lahko dala brez skrbi dete spat. Seveda pa moraš računat tudi na to, da ob hrupni zabavi in v tujem okolju ne bo spala. Če vzameš to v zakup, zakaj pa ne. Mi bomo doma skupaj s prijatelji, ki imajo tudi 2 otroka. Ampak nam tako paše že par let. samo jaz ne bi upala dtz otroka v hotelu spat in it ven in ga pustit samega... mi bom doma al pri meni al pri njemu, vmes gremo pa lahko mal v mesto pogledat, ognjemet če ne druzga... Ja, v hotelu tudi jaz ne bi dala otroka spat in šla na zabavo. Sem šele potem prebrala, da ima trinity hotel v mislih. Jaz sem bolj mislila kakšen apartma ali kočo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 9:15:14
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 imam enoo tako mimo vprašanje pa ne me zlinčat ste že kaj razmišljale o praznikih in o silvestrovanju, kaj menite bi blo za it kam z našimi črveki, ali si je bolš to leto nardit silvestrovanje nekje doma oz. v bližini Mene oz. naju z možem ful vleče nekam (smučišča) pol so pa skoz pomisleki zaradi naše male bibe med prazniki smo razmišljali da bi šli na smučišče ja v kako kočo... samo bi šli s taščo in tastm in stricem 11let starim ...tašča se ne smuča tak da bi kuhala in Taja pazila, tak bi šlo...čisto sama pa ne vem če bi šla, ker ubistvu ne moreš z takim malim smučat.. oz. midva bordama... (no js se nekak učim - beri - se prebračam ) Če si zelo želiš, se tudi to da. Eden smuča, drugi pa dete čuva ali se z njim sanka ja samo da se sam smučaš je nekak - dolgočasno...ni tega druženja... če pa ne bi šlo drugač bi seveda tud tako se dalo ja Ja, saj sem napisala, da, če si zelo želiš Če pa je večja družba pa tako ni problem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 9:17:02
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V mojem albumu so slike mb-jovk ,če želi katera videt naj pogleda ,ker jutri brišem. jaz sem si jih pogledala, super ste in vidi se da ste ful uživale, pa otročke ste tud kar bekslale kak sta pa že bavca velika, bravo super mami prepozna, samo da ste se lepo imele
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 9:20:59
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V mojem albumu so slike mb-jovk ,če želi katera videt naj pogleda ,ker jutri brišem. Joj, ti pa to čisto resno! Sem hotela sedaj pogledat pa že ni več No, pa drugič
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 9:23:17
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania No, poštimano,,,še voda vre in grem vija mižule....no, ne me preveč pogrešat za vikend,,,če se že v nedeljo slišimo, pomeni da je moževa obveljala.... ....drugače pa tudi ve uživajte z miškolini, pa vedite, da že tko prehitro zrastejo....še pogrešale boste neprespane noči in željo po tem, da te nekdo potrebuje, samo tebe in te ima neizmerno rad....to pa pokaže tako, da se nasmeje, zavriska, ali pa se enostavno stisne k tebi in ti da enga velizga mokrga lupčka...no, al pa te pocuka za lase in si misli: moja mami!!! nočko....in lepe sanje.... Tole si pa lepo napisala. Uživajte pa upam, da se beremo šele v ponedeljek!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 9:33:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ojla. Persida, jaz sem poslala vse slike naprej od včeraj. samo sem mogla dat v dva maila, ker je blo preveč. mogoče da nisi vseh dobila????? zmenita se s Kokico Jure in Matteo čestitke jaz bom pa danes poskusila naredit domač korenček. pa da vidimo kak bo šlo v rit
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 9:43:18
|
|
|
|
Steffi
|
Oj, sem prebrala zadnje tri strani. Pridne ste moram reč, sedaj mi nikakor več ne uspe biti na tekočem kaj se dogaja. Moram priznati, da sem vas malo začela tudi zanemarjat , ampak enostavno ni časa. Včasih glih vzamem rač in se logiram, pa že slišim našega frajerja, da se že premika... in kot strela odletim v spalnico. Odkar se je Taj začel postavljat na noge sem res cel čas v pogonu. Fant po novem ko vstane oz. se zbudi me ne "pokliče več", ampak se kar v posteljici dvigne in vstane ter me pričaka z nasmeškom od uha do uha. Ma je še nestabilen in me je kar strah, da ne bi z glavo butnil ob posteljico. Zaščiteno imamo samo polovico posteljice, če mu zaščitimo še drugo ne bo imel prostora v njej, ampak nekaj bo treba. GH in zaprtje - mi smo sedaj 2 teden na GH in nam gre kar dobro. Pojemo okrog 100 do 120 ml kašice, zaenkrat samo sadne. Z GH so se pa pojavili tudi problemi z zaprtjem, vem da je to normalno in da se prebava mora navadit na novo vrsto hrane. Kdaj pa se to potem uredi, če se? Mi je kar hudo gledat našega fantiča kako se trudi in mu kar ne uspe spravit odvečnega balasta iz sebe. Kako rešujete te težave in ali vaši otročki tudi več prdijo oz. so ob uvjanju GH? že slišim, da se nekdo premika... moram tečt... več kasneje...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 10:18:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady me hecaš? še vedno ne verjamem, mogoč si pozabla kje sem doma... iz lj do mene in ptem še v velenje ..in kaj? potem še mene nazaj domov? hvala potem si pa res dobrega srca če bi bla pripravljena to naredit....če boom prišla bom pršla kr lepo sama z svojim avtom... če pa ne, pa se dobimo kdaj drugič kje drugje kaj AB je uspel pogoltnit revček mali? zakaj v Velenje, če se v Konjicah dobimo in je že prišlo do nesporazuma.. TOREK: Ob 10h SLOVENSKE KONJICE! Zapomni si, da se je včasih reklo TITOVO Velenje...in ne SLovesnko Velenje...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 10:19:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo Živa resnica. NoBady, jaz sem bla zadnjič tud po dooolgem času v Konjicah. Mi je mogla spps vse razložit, kje je kaj. Ti le pridi. jaz v Konjicah sploh še nisem bla bo morala spps en ogled organizirat, če že pridem na drugi konec SLO ni panike,sam da bo vreme,pa da bo mali ok- je že itak boljši ,tak da ne bo treba v bolnico ;D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 10:52:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ker sem dobrega srca imate še danes na voljo slikice v albumu.Nisem ,pa delala selekcije tak ,da vse kar je bilo poslikano je gor ,še malo več kot včeraj .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 10:53:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo Živa resnica. NoBady, jaz sem bla zadnjič tud po dooolgem času v Konjicah. Mi je mogla spps vse razložit, kje je kaj. Ti le pridi. jaz v Konjicah sploh še nisem bla bo morala spps en ogled organizirat, če že pridem na drugi konec SLO ni panike,sam da bo vreme,pa da bo mali ok- je že itak boljši ,tak da ne bo treba v bolnico ;D super za Marcela te se pa vidimo v torek, ne?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 10:54:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
Pa prosim ne gledat moje debele riti je kaj bolj lepega na sliki ,razen poljuba
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 10:55:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ola čebelica kak si ,men se tak spi ,da se mi bo zrolalo.Moram it zdaj na zrak ,ker drugače se nam bo vsem trem zmešalo zraven mene .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 10:55:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa prosim ne gledat moje debele riti je kaj bolj lepega na sliki ,razen poljuba sem gledala vaše otroke,kaj mi če tvoja rit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 10:56:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Oj, sem prebrala zadnje tri strani. Pridne ste moram reč, sedaj mi nikakor več ne uspe biti na tekočem kaj se dogaja. Moram priznati, da sem vas malo začela tudi zanemarjat , ampak enostavno ni časa. Včasih glih vzamem rač in se logiram, pa že slišim našega frajerja, da se že premika... in kot strela odletim v spalnico. Odkar se je Taj začel postavljat na noge sem res cel čas v pogonu. Fant po novem ko vstane oz. se zbudi me ne "pokliče več", ampak se kar v posteljici dvigne in vstane ter me pričaka z nasmeškom od uha do uha. Ma je še nestabilen in me je kar strah, da ne bi z glavo butnil ob posteljico. Zaščiteno imamo samo polovico posteljice, če mu zaščitimo še drugo ne bo imel prostora v njej, ampak nekaj bo treba. GH in zaprtje - mi smo sedaj 2 teden na GH in nam gre kar dobro. Pojemo okrog 100 do 120 ml kašice, zaenkrat samo sadne. Z GH so se pa pojavili tudi problemi z zaprtjem, vem da je to normalno in da se prebava mora navadit na novo vrsto hrane. Kdaj pa se to potem uredi, če se? Mi je kar hudo gledat našega fantiča kako se trudi in mu kar ne uspe spravit odvečnega balasta iz sebe. Kako rešujete te težave in ali vaši otročki tudi več prdijo oz. so ob uvjanju GH? že slišim, da se nekdo premika... moram tečt... več kasneje... naša tudi pospešeno prdi in kaka. prej ni kakala po par dni, zdaj pa včasih celo večkrat na dan. pa se vidi tudi da je malo drugačen kakec - večji koščki pa tudi vonj ima drugačen. kar se mi zdi sicer zelo zanimivo saj poje samo par žlic GH na dan, ampak očitno gre skozi.... glede zaprtja pa so druge priporočale naribano jabolko, s tem da more stat tolko, da je rjavo... sama še nisem probala.... pa za postavljanje na nogice.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 10:56:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - a sem te vprašala za komentar .Oprosti ,da sem nevidna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 10:56:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ker sem dobrega srca imate še danes na voljo slikice v albumu.Nisem ,pa delala selekcije tak ,da vse kar je bilo poslikano je gor ,še malo več kot včeraj . no super. da ne rabim jaz limat tu gor. ker so tako delale za te slike, da so se mi že prav zasmilile, ko si jih tak hitro dol ukinila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 25.9.2009 10:57:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa prosim ne gledat moje debele riti je kaj bolj lepega na sliki ,razen poljuba ne zmišljuj si, ker v rit te pa nismo slikale
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?