dskubin
|
pa tudi jo držiš v naročju pri sebi.. jaz v tem primeru ne vidim nič groznega.. Vem, kaj nam hoče n€na povedat. Npr. pri borih 50km/h se tvoja naletna teža poveča za 30x (pri samo 50 kg telesne teže ga, če ga uspeš zadržat, stisneš v armaturo če sediš spredaj ali prednji sedež, če sediš zadaj, s težo 1,5 TONE , otrokova pa za 20X, torej bo, če ma v resnici samo 10kg težek ob tem "nedolžnem" trku 200kg (kar pa dvomim, da lahko zadržiš). In to je, ne samo GROZNO, ampak GROZLJIVO, saj se tega očitno ne zavedamo, saj vsakodnevno vidim ljudi, ki vozijo otroke okoli da ni za govorit Daleč od tega, da bi te napadala, mi tudi naše peljemo s turističnim vlakcem, pa z avtobusom na krajše razdalje smo tudi že šli (ja, tudi z letališča do hotela, kako pa češ drugače) in z vlakom tudi gremo večkrat par km pri meni, tolk da vidita, kako je in sta ful zadovoljna. Vesta pa, da morata vedno sedet na avtobusu in vlaku (tle ni debate, ker če ne bi šli na prvi postaji dol), in na avtobusu jima jaz raje rečem, da morata sedet sama in se držat, kot da bi ju mi pestvali. A ni smešno, nam je bla vožnja z vlakom ali avtobusom nekaj vsakdanjega, našim staršem je bil praznik, ko so se kam peljali z avtom, nonam in nonotom praznik ko so lahko sedli na vlak in ko so avto prvič vidli, zdej pa je avtobus al pa vlak pa že muzejska vrednost in čudo za naše otroke.