|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
21.9.2009 8:31:57   
austen
to pa smo bili že na dopustu.. ne vprašaj, ko smo šli dol iz avtobusa jok, da hoče še..

hvala enako.....Erika se je drla pred Sočo ko da jo iz kože dajemo user posted image ....

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
21.9.2009 9:04:10   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: austen

to pa smo bili že na dopustu.. ne vprašaj, ko smo šli dol iz avtobusa jok, da hoče še..

hvala enako.....Erika se je drla pred Sočo ko da jo iz kože dajemo user posted image ....

ja ful uživajo na tak način.. je pa tudi ideja kako preživeti popoldan.. na avtobusu..

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
21.9.2009 9:23:15   
n€na
Jutro, še z moje stani......

Kako ste kaj??

Mi smo večraj preživeli fantastični dan in niti dež nas ni zmotil...smo bili na baredih, na fešti za krst....je bilo polno otrok in vsi so se imeli radi in se igrali...Zala ima full rada majhne otrokeuser posted image  Je bil vćeraj tam tudi en fantek leto dni mlajši od nje in sta se plazila po tleh, se valjala in res uživala...Zala se do sedaj ni plazila po kolenihuser posted image user posted image user posted image  Na koncu je bila tako zmatrana, da je rekla, da bi šla spat in tako smo potem odšle domov...v avtu se je malo spočila in doma spet akcija...norenje po stanovanjuuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

ja ful uživajo na tak način.. je pa tudi ideja kako preživeti popoldan.. na avtobusu..Se pelješ do ljubljane in nazajuser posted image user posted image

Midve se še z avtobusom nisva peljali, ker nebi niti pri miru sedela...niti nisem pristaš tega, da se otroci vozijo nepripasani...mogoče imam glede tega poklicno deformacijo ampak, sem videla že veliko groznih posnetkov zato na avtobus in vlak, raje drugič....

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
21.9.2009 9:52:14   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Kako ste kaj??

Mi smo večraj preživeli fantastični dan in niti dež nas ni zmotil...smo bili na baredih, na fešti za krst....je bilo polno otrok in vsi so se imeli radi in se igrali...Zala ima full rada majhne otrokeuser posted image  Je bil vćeraj tam tudi en fantek leto dni mlajši od nje in sta se plazila po tleh, se valjala in res uživala...Zala se do sedaj ni plazila po kolenihuser posted image user posted image user posted image  Na koncu je bila tako zmatrana, da je rekla, da bi šla spat in tako smo potem odšle domov...v avtu se je malo spočila in doma spet akcija...norenje po stanovanjuuser posted image user posted image

ja ful uživajo na tak način.. je pa tudi ideja kako preživeti popoldan.. na avtobusu..Se pelješ do ljubljane in nazajuser posted image user posted image

Midve se še z avtobusom nisva peljali, ker nebi niti pri miru sedela...niti nisem pristaš tega, da se otroci vozijo nepripasani...mogoče imam glede tega poklicno deformacijo ampak, sem videla že veliko groznih posnetkov zato na avtobus in vlak, raje drugič....

ja sej vem, da kar se varnosti tiče ni lih ok, ma ...........
verjetno je tudi jaz ne bi peljala, če bi videla to kar si ti user posted image

aja....n€na.....imaš ZS

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
21.9.2009 10:13:00   
zrak

Kako ste kaj??

Vlak, je turistični ni pravi..in vozi tam kjer ni avtomobilov, vsaj v Umagu..pa tudi jo držiš v naročju pri sebi.. jaz v tem primeru ne vidim nič groznega..
V avtu pa absolutno kot mora bit..

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
21.9.2009 16:31:57   
dskubin
pa tudi jo držiš v naročju pri sebi.. jaz v tem primeru ne vidim nič groznega..

Vem, kaj nam hoče n€na povedat. Npr. pri borih 50km/h se tvoja naletna teža poveča za 30x (pri samo 50 kg telesne teže ga, če ga uspeš zadržat, stisneš v armaturo če sediš spredaj ali prednji sedež, če sediš zadaj, s težo 1,5 TONE , otrokova pa za 20X, torej bo, če ma v resnici samo 10kg težek ob tem "nedolžnem" trku 200kg (kar pa dvomim, da lahko zadržiš). In to je, ne samo GROZNO, ampak GROZLJIVO, saj se tega očitno ne zavedamo, saj vsakodnevno vidim ljudi, ki vozijo otroke okoli da ni za govorit user posted image

Daleč od tega, da bi te napadala, mi tudi naše peljemo s turističnim vlakcem, pa z avtobusom na krajše razdalje smo tudi že šli (ja, tudi z letališča do hotela, kako pa češ drugače) in z vlakom tudi gremo večkrat par km pri meni, tolk da vidita, kako je in sta ful zadovoljna. Vesta pa, da morata vedno sedet na avtobusu in vlaku (tle ni debate, ker če ne bi šli na prvi postaji dol), in na avtobusu jima jaz raje rečem, da morata sedet sama in se držat, kot da bi ju mi pestvali.

A ni smešno, nam je bla vožnja z vlakom ali avtobusom nekaj vsakdanjega, našim staršem je bil praznik, ko so se kam peljali z avtom, nonam in nonotom praznik ko so lahko sedli na vlak in ko so avto prvič vidli, zdej pa je avtobus al pa vlak pa že muzejska vrednost in čudo za naše otroke.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
22.9.2009 7:18:45   
n€na
Dobro jutro!!

dskubin- točno to sem imela v mislih...user posted image user posted image

Bom morala pa tudi jaz zalo z vlakcem peljati, da ne bo edina, ki se še ni peljala....pa na avtobus bova tudi šle....user posted image user posted image user posted image ...mogoče res malo pretiravam glede teg...user posted image

Včeraj mi je Zala pognala strah v kosti...user posted image je stopila na plastično stolico, ki jih ima nona na terasi, se zrokami naslonila na stol in se iz celega zvrnila na tla...user posted image smo imeli srečo v nesreči. Si je samo na notranji strani malo presekala ustnico in zvečer je že normalno pila in jedla...user posted image Ker je tako krvavela sem mislila, da si je ven zbila vse zobe, ali pa da si je pregriznila jezik in HB je vse dobro...Me pa zdaj skrbi za zobke, da ne bodo postali črni....user posted image user posted image

Evo ker me tako skrbi drugje za varnost otroka se mi pa otrok poškoduje doma...zato ne bom več kompliciralauser posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
22.9.2009 8:02:24   
austen
Jutrouser posted image

N€na
..... sej ponavadi je tako, bolj kot jih gledamo, prej padejo. Sicer pa itak jih ne moreš imeti nonstop na očeh.  Glavno da je Zala OKuser posted image ....
Nam je Erika padla iz banje enkratuser posted image samo sem se obrnila, da vzamem brisačo in je hotela sama splezat ven, pa je štrbunknila na drugo stran. user posted image

dskubin....ma veš, da včeraj nisem takoj pogruntala da ste vi tisti avtouser posted image ....sem imela pogajanja, gremo naprej ali ne.......user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
22.9.2009 8:07:33   
n€na
pa še nekaj me zanima...

spet se je zgodilo včeraj...nujno bi rabla en močan vodni sesalec...boste rekle, da sem štorasta, ampak pustimo to...sem včeraj po avtu zlila čaj po sedežu, po tleh...vse je bilo mokrouser posted image user posted image user posted image  Na sedežu je en velik madež prav tkao na tlehuser posted image user posted image Sem si zjutraj skuhala čaj in ga dala v termosko in jo slabo zaprla in med vožnjo se mi je termoska prevrnila in vse je steklo venuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dajte mi hitro povedat kakšne sesalce imate in kako čistite madeže na sedežih in na kavčih...PROSIMuser posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
22.9.2009 8:11:12   
n€na
N€na..... sej ponavadi je tako, bolj kot jih gledamo, prej padejo. Sicer pa itak jih ne moreš imeti nonstop na očeh.  Glavno da je Zala OKuser posted image ....

fora je v tem, da smo bili vsi tam zraven pa noben ni vidu da je vstala na stol...vsi mo pogledali tiste butaste mravlje...mam tako slabo vest zaradi tegauser posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
22.9.2009 9:49:22   
NAVT
Evo, danes pošiljamo cel paket v vrtec!
Včeraj sta bili punci po dveh tednih. Brina ni htela niti v igralnico, Neža me je pa malo postrani gledala v stilu, a ti boš pa tle, al kaj... a ne znaš domov?
Za zaspat je menda Brina neki protestirala, a se jo je Neža menda naveličala poslušat in ji v enem trenutku rekla: Dovolj! Pa je Brina nehala jokcat. Pol sta se pa za zaspat malo pogovarjali in mrknili.
Danes pa delajo Tetko jesen!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
22.9.2009 10:05:14   
thaiss
.....se švercamuser posted image

NAVT- kaj ne bojo jutri delali teto jesen?? Sem bial sigurna da jutri in mi je danes sodelavka prinesla granatna jabolka, žižole, trto....
btw- še zdej ne vem kje imajo tej naši mulčki oglasno deskouser posted image  Danes je bilo na vratih samo obvestilo kdaj otroci ne smejo v vrtec...stopim v igralnico in me pričaka en mulček z zelenimi šmrklji do ustuser posted image  in tle si jaz mislim svoje....user posted image

ZALA- sam da je vse okej

Matia se z avtobusom še ni vozil, z vlakom pa ja

ajd.....uživajte

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
22.9.2009 10:19:51   
Sibil_
Dan!

Vlak, vlakec, avtobus - moja dva imata vse rada, sploh starejši gre večkrat z nonotom do Špara z avtobusom ali giretto z vlakcem, meni se to zdi ok. Morata malo poskusit kako je to, imata pa na splošno rada potovanja, z biločem. Počasi me grabi že želja po avionu, že nisem dolgo letela pa bi jih verjetno že spravila gor....samo tu bi bil mož najtrši oreh, po moje.user posted image

Sicer smo ok (tok, tok), v petek sem se cepila zapneumokok in HB razen otekle roke ni reakcije, upam pa, da bo  kaj pomagalo.

Kaj Asso je dva tedna na dopustu?Kam so pa šli?

Aja, novega je to, da sem se vpisala na kaks, tretji letnik. Upam, da mi rata, imam samo 5 izpitov in prakso, ki jo baje priznajo. No, bomo videli kako bom, držite pesti.user posted image

Dskubin - čestitke še tu, sem te malo sumila, samo ko si rekla da greš na potovanje Septembra sem mislila, da greš že rodit, pa očitno še česa ne vem :))

LP zaenkrat,

Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
22.9.2009 10:22:11   
Sibil_

N€na..... sej ponavadi je tako, bolj kot jih gledamo, prej padejo. Sicer pa itak jih ne moreš imeti nonstop na očeh.  Glavno da je Zala OKuser posted image ....

fora je v tem, da smo bili vsi tam zraven pa noben ni vidu da je vstala na stol...vsi mo pogledali tiste butaste mravlje...mam tako slabo vest zaradi tegauser posted image user posted image

To je ponavadi vedno tako, nam se je Patrik strosil na omarico od čevljev, pa si presekal čelo, pa smo bili 4 odrasli zraven, tega ne moreš preprečit, ampak dokler ni kaj hudega je ok, pač kakšen udarec tu in tam pride. Ni se treba sekirat zaradi tega.user posted image

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
23.9.2009 7:37:36   
zrak
pozdrav vsem..

Nena, Enei je padu na enak način, ampak v restavraciji... Prav sem gledala kako pada, sem bila predaleč, da bi reagirala.. razen straha, ni bilo nič...

Dskubin - čestitke..user posted image user posted image

Thaiss, v našem vrtcu imajo danes teto jesen, ampak nam niso ničesar naročili, da moramo prinesti..

Sibil - Asso je prišla ponoči domov..

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
23.9.2009 9:20:18   
soncek78
Dobro jutro!

Kako kaj pupice?...

Dskubin - čestitke in lepo in mirno nosečnost še naprej!!! user posted image user posted image user posted image  Ste pa pogumni!

Tetka jesen - Nam je vzgojiteljica rekla, da so otrokom povedali da naj prinesejo kaj v vrtec, ampak želijo, da se sami spomnijo... po moje ne bodo dobili nič v vrtec... saj še v OŠ pišejo beležke za starše. user posted image user posted image user posted image

Sem pa vesela, da je moja miška v redu v vrtcu... in prav lepa skupinica so... Zjutraj še nismo jokali...user posted image

Se kaj pišemo... lp

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
23.9.2009 10:04:23   
nektarina
user posted image Dskubin,  si pa res pogumna.... bravo in  lepo nosečnost

Mene pa prav zanima, če bodo tudi v našem vrtcu kaj naredili ( jesen). Mi nimamo nič za prinest...  Imamo pa  jutri  prvi roditeljski.
Mela: včeraj te nisem vidla, sem gledala v torbico. Mi je pa rekel M ,da si pozdravila....   allora  ti pošljem zdaj pozdravčke. 

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
23.9.2009 10:19:27   
melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

user posted image Dskubin,  si pa res pogumna.... bravo in  lepo nosečnost

Mene pa prav zanima, če bodo tudi v našem vrtcu kaj naredili ( jesen). Mi nimamo nič za prinest...  Imamo pa  jutri  prvi roditeljski.
Mela: včeraj te nisem vidla, sem gledala v torbico. Mi je pa rekel M ,da si pozdravila....   allora  ti pošljem zdaj pozdravčke. 

ciaoo

Dskubin, čestitkeeee !!! Samo lepo ti želim user posted image

nektarina, ja...sej veš da meni nič ne uide user posted image si oprala tiste majčke od zadnjič??? Valu so za obleko user posted image brezveze....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
23.9.2009 11:38:30   
nektarina
Mela:  ja sem oprala in so se skrčile. Ko sem odprla so zgledale ogromne zdaj pa vidim ,da so čisto prav , le rokave treba povihat
Jih pa nisem še zlikala. Mogoče  pa  z likanjem pridejo opet velike user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
23.9.2009 15:19:11   
dskubin
Hvala vsem za čestitke, pa da bi se vse lepe želje uresničle!

sibilRR - ja, ne veš še vsega, se res selim, samo malo se je zamaknilo vse skupaj. Boš mogla pridet na kak čvek user posted image

soncek78 - joj, kako se je Nika spremenila, na cesti je ne bi prepoznala, če ne bi bla glih s tabo.

Dejte pupe, se dobimo kak dan na kakem igrišču, travniku,... z našo mularijo, dokler so še taki lepi topli dnevi.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
23.9.2009 19:26:34   
Sibil_
Dskubin - zdej me pa firbeccc....daj namigni kaj, prosim, magari na zs. Na srečanja pa ne morem, ker imam urnik tak da delam cele dneve, na žalost :(

Edino med vikendom, pa še to imamo ponavadi kakšne plane že....

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
23.9.2009 20:29:22   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Dskubin - zdej me pa firbeccc....daj namigni kaj, prosim, magari na zs. Na srečanja pa ne morem, ker imam urnik tak da delam cele dneve, na žalost :(

nič na ZS, to si mi vse na srečanjih povemo user posted image in to ko otroci spijouser posted image

Dejte pupe, se dobimo kak dan na kakem igrišču, travniku,... z našo mularijo, dokler so še taki lepi topli dnevi.

mi bi lahko v petek, popoldanuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
24.9.2009 9:52:13   
n€na
  dan...

se strinjam z thaiss....nič na ZS, pol tudi jaz nisem nič na tekočemuser posted image user posted image user posted image

Dskubin čestitke tudi od nas in lepo in mirno nosečnost želim, ali je še kaj takšnega kar ne vem....user posted image user posted image

glede večernih izhodov pa jaz trenutno ne vem nič.....upam da moj v petek pride domov in bom izvedela kako in kaj bo za naslednji teden....čez vikend ne morem ker gremo v Velenje na Pikin festival in je v soboto zadnji dan....

Sibil-zvečer gredo tudi tvoji otroci spatuser posted image in bi se nam lahko kdaj pridružila in ne se zgovarjat na prevoz in službo zjutraj ali karkoli, ker ne bo prišlo v poštevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa danes zjutraj peljala Zalo k zobozdravniku zaradi tistega padca in mi je rekla, da so zobki vsi celi, da se ne majejo in da naj kar naprej izvajam higieno zob...rekla je tudi, da starši delamo največjo napako, ker kadar se malček udari v zobe-le teh zaradi bolečin ne čistimo....potem pridejo zraven bakterije in naredijo stanje še slabše...

Zdaj se grem pa zakopat v delo user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
24.9.2009 19:48:18   
Sibil_
Čer,

N€na, jaz sem zvečer zmatrana, ve pa se dobivate vedno med tednom - recimo kakšen petek zvečer bi že prišla. Aja - pa jaz nimam težav s tem kdaj gredo otroci spat, ker jih moj porihta v nulo in grem lahko kadarkoli ven.

Dskubin - ma jaz bi vseeno kak info na zs, haha :))

No, če ne prej se lahko zmenimo za moj RD, vas vse povabim na drink ven, bi prišla katera?Aja - to je Novembra....Dskubin boš še tu in še 2 v 1?

Nočko,

Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
25.9.2009 8:16:55   
nektarina
Jutro....

SIbil...   o lepo ,da imaš tako pridnega moža in  ti  zrihta oba otroka.  Pri nas je  zvečer tako živo  da, oba (jaz in moj)  ne moremo  zrihtat  dva otroka.   To je takšno  skakanje zvečer. SPloh ne vem kako  lahko imjo še  toliko energije. Včeraj iso hoteli spat in smo zaprli vse luči ( razen ene majhne na hodniku) in šli spat. Logično ,da smo vsi zaspali razen Alexa. Ta je vstal  ( ura je bila 21.45)    šel v hladilnik , si ogledoval kaj  je notri.  POl je šel  se igrat in vozil voziček po stanovanju, to je bil en takšen brum brum,da  je moj dragi  kar skočil gor. V glavnem vse samo spat ne.
Zjutraj pa je jokal,da hoče ninat  in ninat....   

ma kako  vam rata  otroke dat spat??

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.