|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
17.9.2009 14:27:56   
dskubin
Se pa fulllll bojim zime, ker moji so se tako navadili bit zunaj, da bit v stanovanju cel dan bo kažin. Z

user posted image user posted image user posted image In kaj, če je zima. Se lepo oblečeš in greš ven. Mi smo ma skoraj vsak dan zunaj in to čimveč, do teme, ker sta zunaj veliko bolj pridna, doma jima je dolgčas. Čeprav, če bi blo po Draževo, sploh ne bi šli s hiše nikoli. Tudi ko je burja gremo ven, se pač malo bolj oblečeš in najdeš kak zakotnejši prostor, ki ni prav izpostavljen. po lužah čofat je itak lepo, tko da ne vem, zakaj bi se bala slabega vremena. To bit skoz doma zaradi mraza in slabega vremena otroke po moje bolj pomehkuži in pol ti zbolijo zjutraj na poti v vrtec od vrat do avta. Seveda je drugo, če so res bolni. Dobro, je tudi res, da smo mi v hiši in mamo nekaj prostora okoli, tko da tudi ko smo bolani, jima jaz dovolim, da gresta ven, takrat pa le pazimo, da je lepo vreme in da se ne zdivjata. Moram pa spet potrkat (tok tok tok), ker smo zelo malo bolni in se mi zdi, da še nikoli nista bila bolna skupaj user posted image

thaiss - javi se, al ne vidiš, da smo v skrbeh?

< Sporočilo je popravil dskubin -- 17.9.2009 14:28:31 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
17.9.2009 19:25:22   
majrim

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Ja, september. Pri nas je kar gužva. Pa še tu in tam pridem kasneje v službo, ker skačem okoli zdravnikov. Brina je bila včeraj v laboratoriju, popoldne gremo k P, verjetno po antibiotik. Ponoči je pa še Aljoša začel lajajoče kašljati user posted image

Torej ni še konec. Punci še nista v vrtcu, Neža bo od naveličanosti pojedla Brino, Aljošo in še koga. Pa še dež je, da je ne morem peljat niti pred blok, da se malo zlaufa, že če ne sme še med otroke v vrtec.

A katera ve kako je Matia?

Eko tudi mene.. Navt.. to pa ima tudi Enei.. včeraj sva bila pri P, so mu vzeli kri in potrdili ta virus...

Potem pa sva s P napeljale debato na vrtec in moram reči, da je velik zagovornik, da če imajo otroci možnost, naj ostanejo doma čim dlje... da ne izgubijo prav ničesar, ravno obratno..

zrak....prej ali slej bo Enei dobil marsikatero bolezen...če ne zdaj,pa pri 3,4 letih..ne smeš obupatuser posted image ...to,da je tvoja zdravnica zagovornik ,da je otrok doma,pa ...no ja,to je njeno mnenje..jaz sem 100% za to,da gre otrok v vrtec..Neža je je v zelo hitrem času full napredovala,pridobila samostojnost in kaj vem,kaj še vse..jaz bi otroka pustila doma le zaradi finančne okoliščine,če bi imela možnost,drugače pa ne..sploh zdaj,ko imamo super vzgojiteljiceuser posted image user posted image user posted image ...družba je družba in otrok uživa med sebi enakimiuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
17.9.2009 19:27:00   
majrim

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Se pa fulllll bojim zime, ker moji so se tako navadili bit zunaj, da bit v stanovanju cel dan bo kažin. Z

user posted image user posted image user posted image In kaj, če je zima. Se lepo oblečeš in greš ven. Mi smo ma skoraj vsak dan zunaj in to čimveč, do teme, ker sta zunaj veliko bolj pridna, doma jima je dolgčas. Čeprav, če bi blo po Draževo, sploh ne bi šli s hiše nikoli. Tudi ko je burja gremo ven, se pač malo bolj oblečeš in najdeš kak zakotnejši prostor, ki ni prav izpostavljen. po lužah čofat je itak lepo, tko da ne vem, zakaj bi se bala slabega vremena. To bit skoz doma zaradi mraza in slabega vremena otroke po moje bolj pomehkuži in pol ti zbolijo zjutraj na poti v vrtec od vrat do avta. Seveda je drugo, če so res bolni. Dobro, je tudi res, da smo mi v hiši in mamo nekaj prostora okoli, tko da tudi ko smo bolani, jima jaz dovolim, da gresta ven, takrat pa le pazimo, da je lepo vreme in da se ne zdivjata. Moram pa spet potrkat (tok tok tok), ker smo zelo malo bolni in se mi zdi, da še nikoli nista bila bolna skupaj user posted image

thaiss - javi se, al ne vidiš, da smo v skrbeh?

user posted image user posted image user posted image user posted image samo če pomislim,da smo ble zunaj z austen vsak danuser posted image user posted image user posted image ...šetale ob morju,ko ni bilo nikjer žive duše,češ,da piha..to je vse dobro za prevetrit pljučauser posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
17.9.2009 19:28:40   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

tudi jaz se podpišem pod post user posted image user posted image
... po dežju, burji...gremo ven

< Sporočilo je popravil thaiss -- 17.9.2009 19:29:37 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
17.9.2009 19:30:08   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: majrim
zrak....prej ali slej bo Enei dobil marsikatero bolezen...če ne zdaj,pa pri 3,4 letih..ne smeš obupatuser posted image ...to,da je tvoja zdravnica zagovornik ,da je otrok doma,pa ...no ja,to je njeno mnenje..jaz sem 100% za to,da gre otrok v vrtec..Neža je je v zelo hitrem času full napredovala,pridobila samostojnost in kaj vem,kaj še vse..jaz bi otroka pustila doma le zaradi finančne okoliščine,če bi imela možnost,drugače pa ne..sploh zdaj,ko imamo super vzgojiteljiceuser posted image user posted image user posted image ...družba je družba in otrok uživa med sebi enakimiuser posted image

in s tem se tudi strinjamuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
17.9.2009 19:58:09   
majrim

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

in s tem se tudi strinjamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
17.9.2009 20:30:08   
thaiss

user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj se ti smeješ???

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
17.9.2009 20:50:07   
dskubin
Evo, mi smo malo prej pršli domov, smo se nadihali svežega zraka, zdej se pa res da dihat ;)

Dražu že kr gre vozit kolo brez pomožnih koleščkov, samo ni še prav pogruntal, kako se štarta in ovinki nam tudi še delajo preglavice, ker bi rad sekal in prehitro zavije user posted image Diti pa je tudi že hotla poskusit, pa jo je kar malo strah, ker smo jo tudi kar spustili user posted image , potem je pa šla dol.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
17.9.2009 21:00:45   
thaiss
draž user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
17.9.2009 21:32:51   
NAVT
Očitno je naša Brina dobra! Energije za jo prodajat!!!!!!!!!!!!!!!! Meni se pa spi!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
18.9.2009 9:56:17   
n€na
jutro..

Draž user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi cele dneve zunaj, razen ko je mraz burja, smo malo notri in malo zunaj..tamala bi itak bila skozi zunaj in bi hodila po njivi in travniku in čofotala po lužah....v lepem vremenu se valjala po mivki,pesku....user posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
18.9.2009 10:10:53   
zrak
tudi mi smo pristaši svežega zraka.. čim več.. zima mi je zoprna ker je hitro tema.. ob 18 uri pa nimaš več kaj delati zunaj.., poleti pa smo tudi do 21 ure pred hišo

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
18.9.2009 10:55:11   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Mi smo tudi cele dneve zunaj, razen ko je mraz burja, smo malo notri in malo zunaj..tamala bi itak bila skozi zunaj in bi hodila po njivi in travniku in čofotala po lužah....v lepem vremenu se valjala po mivki,pesku....user posted image user posted image

isto pri nas. Pozimi je res zoprno, ker pridemo domov in je že noč. Prav to meuser posted image user posted image   kako bodo cel večer bili notri. 

Luže.ufffa
Zdaj ko  vsak dan  malo zamoči in se naredijo lužice  so moja dva preden pridemo iz vrtca domov  do kolen mokra  . Še dobro da Nikice  ne prepustijo vode.
Mivka pa pri nas ni  vžgala..  so se je hitro naveličali.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
18.9.2009 10:58:28   
nektarina

tudi mi smo pristaši svežega zraka.. čim več.. zima mi je zoprna ker je hitro tema.. ob 18 uri pa nimaš več kaj delati zunaj.., poleti pa smo tudi do 21 ure pred hišo

ma tudi mi vsi, razen mene , ker pridem tako živčna ko me napadejo vsi komarji... nobena stvar mi ne pomaga.  Tista lanterna katera je zdaj moderna  pa ne velja nič....  HB vsaj pozimi komarjev NI.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
18.9.2009 11:02:46   
n€na
jaz se pa danes mičkeno dolgočasim tukaj...vsi so nekam šli, jaz pa nisem mogla zraven, ker nebi prišli pravi čas nazaj in nimam varstvauser posted image ...pa ravno danes, ko bi se v služi lahko lepo imelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
18.9.2009 11:26:50   
melaverde
dan!!

sami žurerji...mi smo pa spet na starih tirih in ob 20h že sediva v pojstli s knjigico v roki...sem naročila mami da ga zbuja, tako da spi od 12:30 do 15h in gre zvečer zgodaj spat user posted image

v vrtcu pa je spet štrajk, vzgojiteljica je na bolniški in Val ne je user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
18.9.2009 15:32:26   
thaiss
dan,

z Matia sva bila na kontroli pri P. Po kosilu pa sva si privoščla spanje, meni je bilo eno urco dovolj, on pa še pančka.
Še pol urce ga pustim, potem pa mu bo dovoljuser posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
18.9.2009 15:33:25   
thaiss
melaverde- kdaj pa ti je hodil Val spat???
Matia je bil poleti dlje buden, ker smo bili unaj, sedaj pa ga dam najkasneje ob 20.30 spat, ki čene zjutraj ne ustane.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
19.9.2009 13:18:23   
NAVT
Evo, punci sta dobro, ponedeljek vrtec!!! Danes je prevzel Aljoša štafetno palico user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
19.9.2009 13:50:27   
thaiss
ajej NAVT, pri vas si kar štafetno palico podajateuser posted image
user posted image user posted image naj se Aljoša čimprej pozdravi!!!

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
20.9.2009 7:39:51   
NAVT
Ja, pa sej to se mi zdi, da je normalno, da tisto kar je kužno (vsaka 10. stvar ni tako zelo), se prenaša od otroka do otroka. Sej smo en mali vrtec. Igrajo se precej skupaj, tako da stikov  in priložnosti za prenos se ne manjka in štafeta potuje. Tokrat tudi k meni. Bo že!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
20.9.2009 7:53:44   
n€na
NAVT...vi pa letos res nimate sreče, evo pika poke da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zala še spančka jaz jo čakam kot ponavadi....sedaj se hodi vsako jutro k meni v postlo cartat in vedno zaspi nazajuser posted image user posted image ... Mi je prav lepo ko se pride k meni stisnat in pol spiva skupaj še kako uro in potem jaz vstanem in Zala spi narej.

Ko vstene pa greva naokoli...sva povabljeni na krst in kosilo od ene punčkeuser posted image user posted image ...

Lep dan želim
user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
21.9.2009 7:44:15   
zrak
Navtuser posted image

Včeraj pa je bila prekrasna nedelja, popoldan smo zbežali iz tega dežja in šli v topel in sončen Umag se vozit z vlakcem.. Enei je bil čisto navdušen, celo pot je imel usta razprta in nasmešek.. Naredi pa prav velik giro , vse do Katora in nazaj.. Vlakec pa vozi še do konca septembra, če katero slučajno zanima.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
21.9.2009 8:05:57   
austen
jutrouser posted image

NAVT.....kako ste? Pupce so ok, ne?  Sem vas vidla včeraj šetat po Izoliuser posted image user posted image user posted image Za Aljošo pauser posted image

popoldan smo zbežali iz tega dežja in šli v topel in sončen Umag se vozit z vlakcem.. Enei je bil čisto navdušen, celo pot je imel usta razprta in nasmešek..

provaj ga enkrat peljat z avtobusom, boš vidla reakcijo. Medve sva šle 1x v Koper, pa je potem en teden samo in nonstop o avtobusu govorilauser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
21.9.2009 8:22:39   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: austen

jutrouser posted image

NAVT.....kako ste? Pupce so ok, ne?  Sem vas vidla včeraj šetat po Izoliuser posted image user posted image user posted image Za Aljošo pauser posted image

popoldan smo zbežali iz tega dežja in šli v topel in sončen Umag se vozit z vlakcem.. Enei je bil čisto navdušen, celo pot je imel usta razprta in nasmešek..

provaj ga enkrat peljat z avtobusom, boš vidla reakcijo. Medve sva šle 1x v Koper, pa je potem en teden samo in nonstop o avtobusu govorilauser posted image

to pa smo bili že na dopustu.. ne vprašaj, ko smo šli dol iz avtobusa jok, da hoče še..

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.