yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... sem tak lačna, da sam do kuhne skočim. jaz sem pa v depresiji, ker sem se uspela še celo 3 kg zredit, namesto 7 shujšat in ne grem do kuhinje ah... jaz sem se od poroda zredila toliko, da imam še 1,5 kile več kot takrat. Sam lačna sem pa še vedno. Ne, vse lahk poveste, kako ste. no saj jaz sem tudi lačna še kar naprej. po moje bom šla tudi slej ko prej do kuhinje. skoraj bolje prej kot slej, ker tik po hrani ne smeš it spat evo, naš prvi alarm to noč al pa, če še pred spanjem malo kolorij pokuriš... pa ne se sekirat no..a vam povem kaj škodi???? kruh...in vmesna hrana med obroki (še dojenčki ki fuuul rabijo jejo na 3 ure ali celo 4, zakaj se potem futramo kar naprej????...)... No, jaz jem ravno ene čokoladice z Milerja...Najaa, a veš tiste čokol.palčke, ko je noter neka pomarančna tekočina...ma ja...jaz sem tudi zjutraj jedla to ...celo škatlico, samo potem nisem zajtrka ...sej če sladkarijo ješ samostojno, ne takoj ali pred obrokom, se še da folgat, pa če je ta napad na sladko ene 3x na mesec, potem še gre... ja , jaz sem šla pa še malo dol s kilami....trebuha skoraj ni več...samo okrog, pas, pa boki so še....iz 63, sem na 61.4 sem se ravno danes tehtala....sej bo...se pa kar trudim piti dovolj, čeprav fuuul premalo.... a veste da če bi hotel spiti vsaj 2 l na dan, pa če začneš piti npr.ob 10.00, bi mogel na vsako uro spiti 2 dcl, pa je to, ob 19.uri ravno 2l....halooo....
< Sporočilo je popravil yania -- 24.9.2009 21:51:30 >