Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:21:40
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambika Dober večer! Mi smo probali vse mogoče, da bi vročina padla, in je na 37,8 pa spet zrasla na 38,1. Zdaj je dobila še pol svečke pa bezgove liste okrog nogic naj bi pomagalo, tk mi je babica rekla ,da so včasih tk zbijali vročino. Bomo videli kaj bo jutri zjutraj, upam da bo vsaj bolj mirna noč. Lahko noč vsem in predvsem mirno! nirno noč tudi vama.... pa držimo pesti, da bo kmalu bolje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:22:14
|
|
|
|
PERSIDA
|
bambika - ,da čimprej mine.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:22:18
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Klaro sem ,pa na koncu totalno razpičkala . ti ti ti ti... kaj si pa delala z njo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:23:11
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA za treziko. hvala hvala... tokrat pa ne pustim, da pride kaj vmes.... pa četudi se kr z vlakom pripeljeva
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:25:13
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezika - k anžeju sem jo dala v voziček ,da bi mu zokne gor potegnila ,ker si jih je dol potegno,samo nisem vtegnila jih dat gor je navrla tak ,da je mogla čebelica vskočit .Pa je pač mogo skokec not ,pa ni neke panike zagnal .Eh celi cirkus zaradi enih zoknov .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:26:13
|
|
|
|
trezika
|
ti zokni so maruši tudi tako zanimivi...skoz si jih dol vleče....vse si bo raztegnila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:26:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA za treziko. hvala hvala... tokrat pa ne pustim, da pride kaj vmes.... pa četudi se kr z vlakom pripeljeva
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:27:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezika - najbolj me razkuri ko jih v usta dajeta pol so pa celi mokri
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:28:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
In drugače kako kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:31:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Oj kokica skokec počiva? Ja spi zdaj......čuj ti pa tvoja žlička kave z mlekom ...veš kaki je bil danes? Nič ni spal..nič....15 minut!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:34:06
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In drugače kako kaj? super
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:34:22
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Oj kokica skokec počiva? Ja spi zdaj......čuj ti pa tvoja žlička kave z mlekom ...veš kaki je bil danes? Nič ni spal..nič....15 minut!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:35:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Srečanje mariborčank uspelo. MČ ima slikice. Srečanje skorajvsehslovenk pa v torek!!! Ob 10h, smo rekle? Kje pa? Mislim kje v Konjicah? za poscat! Si misla skorajvsehmarčevk? Pa da ne bo zamere, skorajvsehštajerskihmarčevk. Pa kaj je? Napača..res
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:35:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec mala čebelica in kokica: najprej hvala za sms za srečanje, samo jaz trapa danes nisem gledala mobitela. mali je bil ves tečen, potem sva šla oba spat ob10.00, in sem čist pozabila. se oproščam, ker naju ni bilo oz. nisva to vsaj po sms sporočila. upam da drugič lahko vseeno pridem :-) oz. da se ne boste kje na skrivaj doble brez mene. res mi je žal!!! Ni panike... sem pa jaz čakala pri Padrinu najprej 15 minut Persido..šele potem pa se še MČ prikazala..ker ji ure ne kažejo prav...Ji bo treba urarja na dom poslati.!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:35:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Danes se ne mislim umivat,ker mi je skokec lupčka dal . res je...obožuje te....supermami! Komaj čakam slikice!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:36:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: bambika Dober večer! Mi smo probali vse mogoče, da bi vročina padla, in je na 37,8 pa spet zrasla na 38,1. Zdaj je dobila še pol svečke pa bezgove liste okrog nogic naj bi pomagalo, tk mi je babica rekla ,da so včasih tk zbijali vročino. Bomo videli kaj bo jutri zjutraj, upam da bo vsaj bolj mirna noč. Lahko noč vsem in predvsem mirno! nirno noč tudi vama.... pa držimo pesti, da bo kmalu bolje Se podpišem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:38:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pocka, Najaa in ostale, ki ste mi priporočile, da naj probam kaj kupiti pri Next-u. Ful sem zadovoljna!!!! Sem že v soboto dobila paket (le 5 dni je trajalo), pa sem vam pozabila povedati.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:44:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ojla. vidim, da ste me imele v delu. mene in moje ure in Klarino dretje evo, nekaj slikic bom sem prilimala. upam, da smem - da se vsi udeleženci strinjajo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:45:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
Oprosti draga moja midva sva kapučino pila .Men bi ga dala mojadva sta bla danes angela,pa nista spala.Sem jih malo po mbju pofurala ,pa po trgovinah ,pa ni bilo dobene pritožbe niti sedaj ko smo prišli domov eden za drugim sta lepo popadala brez drenja.To mi delaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:45:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla. vidim, da ste me imele v delu. mene in moje ure in Klarino dretje evo, nekaj slikic bom sem prilimala. upam, da smem - da se vsi udeleženci strinjajo Pa menda nisi jezna??? Kar se mene tiče..ti kar limaj slike...VSE bi pa na mail imela..plis...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:46:21
|
|
|
|
PERSIDA
|
čebelica pol ,pa na mail takooooooooooooooooooooj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:47:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Oprosti draga moja midva sva kapučino pila .Men bi ga dala mojadva sta bla danes angela,pa nista spala.Sem jih malo po mbju pofurala ,pa po trgovinah ,pa ni bilo dobene pritožbe niti sedaj ko smo prišli domov eden za drugim sta lepo popadala brez drenja.To mi delaj. za bavca! Saj se je že v gostilni videlo s kom je najmanj dela... Kaj bi jaz dala, da bi bil moj taki....pa ne, da bi mu bilo kaj narobe...pač, da bi bil kdaj pa kdaj taaakoooo miren...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:48:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kokica - jezna je ker sem ji otroka razkurla .Samo sem jo redno mogla ,ker otroci drugače pri meni ne jokajo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:48:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebelica pol ,pa na mail takooooooooooooooooooooj JAAAAAAAA!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:49:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
slikic žal ne gre gor dat meni vsa tehnika danes nahaja kar je imamo pri hiši. bom jih tebi dala kokica na mail, če bo seveda šlo pa jih ti daj gor...
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?