|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
24.9.2009 15:25:08   
tea85
LINDI,  ne vem kako se to rečuna, ker jaz mam rok teden dni po tebi se mi zdi, pa sem zdaj nastopla 36 tedn se pravi imam za sabo polni 35 teden.

ma veš kaj, približno vema kdaj more bit akcija , a ne user posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
24.9.2009 15:32:59   
stuhica
oh tea jaz se pa ful zadržujem d aja nič ne pojem me pa dražiš s tem cukrom   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No sej bo se tolažm da sam še en mesec... bomo vidl,...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
24.9.2009 15:33:06   
karmen b
Mmmmm tea nam lušte delaš....sej dobr zgleda in prepričana sem, da je še boljšega okusa.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
24.9.2009 16:14:38   
lenika83
Ravno mi je majakla poslala sms, da so jo zaradi visokega pritiska zadržali v bolnici. Več zaenkrat ne ve in se javi spet jutri, ko bo kaj več vedela.

En kup user posted image  in user posted image  da bo vse ok.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
24.9.2009 16:16:30   
tea85
stuhica se ti opravičujem, vsem tistim ki bi rade sladko pa ne smete..., saj jaz bi tudi lahko malo omejila.

karmen b. - ni tako slaba ta bananina rolada, ampak bi lahko bila še boljša.

kak mene noge danes bolijo, se vidi da sem že celi dan na nogah, zvečer pa bom mela noge kot slon.

za majaklo user posted image user posted image user posted image , drži se

< Sporočilo je popravil tea85 -- 24.9.2009 16:17:22 >

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
24.9.2009 16:19:18   
tea85
aja, a ve katera kaj je z RAKICO2 ?? nič se ni javla že par dni.. rakica2 si dobro???

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
24.9.2009 16:23:48   
karmen b
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse. ki ste v težavah, stiski, žalostne ali v porodnišnici čakajoč na svojo štručko.

Muca*maca jaz mam pa tako lepe stvari v avtu za tvojo bejbiko...komej čakam jutri, da ti jih predam, da greva lahko potem na kastanj v center...mljask mljask

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
24.9.2009 17:08:35   
boob
joooj muca*maca vedno pozabim. . .Glede stolčka za hranjenje, lahko mi ga naročiš (če seveda nimaš dovol zase), edin bi te prosila ko boš naročala če imaš možnost zbire barve, bi prosila za beljeno bukev oz hrast. . .Drgač bo tudi ta uredu, bomo pa prebarvali. HVALA

majakla user posted image user posted image  upam da bo vse ok.

Kje je pa MM, mislim da se že dva dni ni nič oglasila? pa štefy tudi ne?

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
24.9.2009 17:11:09   
muca*maca
Daaan!

Karmen B - iiiiiii, komi čakaaaaam.... Ampak res komi!!! Joooooj, noooo!
Jutri bodo same lepe stvari, najprej imam zjutraj pregled, pol pa greva s Karmen na kostanj in še vse te lepe stvari dobim, toooo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem pa hodila po mestu ene dve uri, iskala sem darilo za mami, ki ima naslednji teden rojstni dan in sem mislila, da mi bodo noge odpadle in križ tudi user posted image user posted image user posted image Sem zdajle odspala dobro uro user posted image user posted image

Zdej bom pa cunjice pobrala in dala pleničke sušit. Pa mogla bi jih zlikat, samo sem brez likalnika, ker ga midva prej preprosto nisva uporabljala. Z najinim res starim pa sem pozimi povoskala smučke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da bom mogla it v nabavo, hahaha. Ahhhh, račun pa kopni. Pa kaj, je vsaj dober razlog!!!

Lep dan še naprej in vsem prav lep pozdrav!

Majakla user posted image user posted image

POČIVAJTE!!!!!

user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
24.9.2009 17:16:28   
muca*maca
Aha, Boob, hvala, da si me spomnila!!!

PUNCE:
Jaz sem se na CSD odločila za e-paketek, sedaj pa imam že skoraj vse stvari. Zelo bi mi pomagale, če še kaj rabite in bi to naročile prek mene, prek tega paketka, ker bi mi sedaj zelo prav prišel denarček.
Poglejte na link:
http://www.novorojencek.com/shop/products.php?cat=9

Pa mi čimprej sporočite na ZS, če kaj potrebujete.
Npr. Boob se je odločila, da potrebuje lesen stolček za hranjenje, ki prek paketka pride 32 EUR-a. Baje je v trgovini precej dražji.

Najlepša hvala za pomoč!!!

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 17:26:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3511
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 17:27:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 3512
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 17:29:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3513
24.9.2009 17:38:53   
Februarka08
Hojla!

Majakla tudi jaz držim pesti, ampak saj bo itak vse kot mora bit, ker si že čisto na koncuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem bla pa zunaj zdele in sem se kar mal nahodila, zdaj da ne govorimuser posted image med nogami me boli, križ me kljuvauser posted image skratka nič fajn, pa saj nisem toliko hodilauser posted image se res vidi da nimam kondicije, ne vem kje bom našla moči za it rodituser posted image user posted image Sem se šla uležat za pol urce, potem pa letimo samo do cvetličarne, grem po eno user posted image za kolegico k se jutri vidiva in je imela roj.danuser posted image
Celo dopoldne sem mela itak domače, sem bla sicer kar mal huda na tamalo, je prišla, čeprav čist prehlajenauser posted image sem kuhala čaj kot zmešana, pa Lekadol pa limono in ne vem kaj še... pol pride tašča gor, tud neki kašlja, še njej čajuser posted image bi blo fajn zdele kakšno bolezen dobit, jauser posted image
Uf, zdaj gresta pa že moja 2 srčka, letimo, da bomo čimprej doma.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3514
24.9.2009 17:40:55   
karmen b
Jaz sem pa nadsrečna danes, ker sem izvedla, da grem drugo leto spet na U2 in sicer na Dunaj 30.8. in naš otročiček bo ravno dovolj star, da ga lahko pustim za en dan v varstvu.  Juuuuppiiiiiiii jaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3515
24.9.2009 17:42:16   
LINDI
JA,jaz tudi pogrešam punce...pa saj bomo kmalu izvedele.MALO MRAVLJICO IN RAKICO.user posted image user posted image
MAJAKLA drži se držimo pestke zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če si v bolnici si na varnem.
TEA ja važno,da približno veva,prej ali user posted image slej bova obe na poti tjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3516
24.9.2009 17:46:04   
malaMravljica
na zalost ni mM nic sumljiva, je ravno okna spucala, da bodo jutri spet za pomivat, ker mi sedaj hodi tok muh notri, da bom user posted image user posted image user posted image  lih se to se mi da delat ja.

Ma mal sem se odstranila, ker ze tako tezko cakam dojencka, pa me bodo cist vse prehitele. Vse kolegice rojevajo par tednov prej, tukaj tudi iz dna seznama kar naprej, pa vceraj od sodelavca zena, ki je imela rok konec okt al celo sele novembra. Ma halo, kje je tu pravica no, se mi zdi, da bom jaz rodila sele sredi novembra. Do pdp-ja imam se 8 dni, g mi je rekel, da on milsi, da bom ta vikend mami, sam pr men se nic kaj dosti ne dogaja. Na akupunkturi v ponedeljek bom rekla, da naj mi da se par iglc za pospesitev poroda, ceprav je baje v nasi bolnici oddelek za nosecke total poln.

Vas nisem vse prebrala, ker je vsega prevec. Ene imate probleme s partnerji, vam zelim, da bi bilo z rojstvom otrockov bolje. Pa ce se ne motim je Michelle izgubila sodelavca user posted image user posted image  
Tea je pa eno fino rolado spekla. Kako si naredila kremo user posted image  mi izgleda tok fina.

Majakla pa v bolnici. Ja, verjetn ji bodo kar sprozili porod, saj mali je ze pravi velikancek, pa ze res je na ciljni crti. Lenika, ce ji bos kaj sporocala ji reci, da ona bo to zihr dobr speljala, mislimo nanjo.

Sedaj pa sprejemam ideje, kaj naredim za vecerjo. Jaz sem si zazelela paradiznikovo solato, men bo to s kruhom dovolj, za mojega pa ne. Kaj naredim zraven????? Sem rekla, da njoke, pa mu niso tok fini, meni pa in bi jih tako z veseljem eno porcijo. Faza lakote me se ni minila, se sam stopnjuje.

Neposredna povezava do sporočila: 3517
24.9.2009 17:52:22   
lenika83
mM sem šla firbcat naokoli po rr, če te kje odkrijem in sem ravno hotela napisati, da si bila še dopoldne tukaj. No, pa si me prehitela in se sama pokazala user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
24.9.2009 17:57:13   
malaMravljica
Lenika, ves kako tezko ze cakam dojencka. Prejle sem spet cunce iz enega kupa na drugega, pol sem hotla vse vn vzet in se enkrat zlozit, pa nisem, ker ce bi me moj dobil da to pocnem bi me lastnorocno peljal rodit.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
24.9.2009 17:58:00   
štefy
EN lep pozdrav tudi od mene tud jaz nisem nič sumljiva samo slabo mi je tolk in na wc moram tolko hodit da se mi sploh ni da bi kaj napisala že prav težko sedim tukaj zraven zato punce držte se če bo kaj drugače pa se javim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3520
24.9.2009 18:00:05   
tea85

mM- krema je dobra, samo malenkost presladka, tako da.. rabiš : 2 vanili pudinga,katerega normalno skuhaš v 700 dcl mleka, 100g orehov-drobljenih,vanilij sladkor, pa sladkor v prahu, tega enih 100g bo dovolj, jaz sem dala 250 g ker tak piše, ampak je presladko, pa 250 g masla in to vse skupaj zmiksaš in to je to user posted image le še namažeš.
sem prejle glih pojedla 2 koščka rolade in mrzla je prav fina.

jaz si tudi že tako želim mojo pupiko met v rokah. in danes sem zvedla da pa bojo nama kopalnico prenavljali in to od 19.10 pa do 29.10, hmm jaz upam da bo user posted image zdržala do takrat v trebuhu, saj pol ne vem kako bo mala ajčkala ob vsem tem ruženju in vrtanju. namreč zamenjali bodo banjo za tuš user posted image user posted image in ploščice spodaj in tudi nekaj ob strani. res bo dosti boljše, ker zdaj ful ni placa v kopalnici, pa še banja pušča nekje user posted image ker pa mam namen imet previjalno na pralnem stroju bo to pol super. mja, če si nem premisla pa kupla previjalno user posted image

aha, KUPUJEM PRENOSNO POSTELJCO, ČE IMA KATERA ZA PRODAT, ALI PA ČE POZNA KOGA KI JO PRODAJA. kupujem jo zato, ker mi je kinderpet preveliki za v spalnici in bomo začasno tole prenosno kupili, ker se zna zgodit da se bomo tudi čez čas selili, no v glavnem, bila bi zelo vesela.

Neposredna povezava do sporočila: 3521
24.9.2009 18:08:32   
malaMravljica
Tea hvala ti. Ves kaj, to se slisi pa tok njaaaaaaami, grem kar sedaj naredit, medtem bom pa razmisljala kaj naredim zraven za vecerjo.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
24.9.2009 18:13:31   
tea85
ni kaj mM, če boš šla delat mi sporoči kako ti je uspelo in če ti je bilo dobrouser posted image

jaz sem za kosilo delala sladko zelje s koščki mesa in pire krompir....mnjamiii..sem nardila poln pisker tako da bo še za večerjouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3523
24.9.2009 18:15:31   
malaMravljica
Tea, kaj ko kuham puding dam sladkor po recetu za puding in pol se 100 g al sam puding v mleko, pa vanilij in teh 100 g sladkorja?

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
24.9.2009 18:15:44   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: tea85

aha, KUPUJEM PRENOSNO POSTELJCO, ČE IMA KATERA ZA PRODAT, ALI PA ČE POZNA KOGA KI JO PRODAJA. kupujem jo zato, ker mi je kinderpet preveliki za v spalnici in bomo začasno tole prenosno kupili, ker se zna zgodit da se bomo tudi čez čas selili, no v glavnem, bila bi zelo vesela.

Tea za prenosno postelico poglej tukej. . je kr ugodna 60€. . pa še muci*maci boš ful v pomoč.

http://www.novorojencek.com/shop/products.php?cat=9

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?