malaMravljica
|
na zalost ni mM nic sumljiva, je ravno okna spucala, da bodo jutri spet za pomivat, ker mi sedaj hodi tok muh notri, da bom lih se to se mi da delat ja. Ma mal sem se odstranila, ker ze tako tezko cakam dojencka, pa me bodo cist vse prehitele. Vse kolegice rojevajo par tednov prej, tukaj tudi iz dna seznama kar naprej, pa vceraj od sodelavca zena, ki je imela rok konec okt al celo sele novembra. Ma halo, kje je tu pravica no, se mi zdi, da bom jaz rodila sele sredi novembra. Do pdp-ja imam se 8 dni, g mi je rekel, da on milsi, da bom ta vikend mami, sam pr men se nic kaj dosti ne dogaja. Na akupunkturi v ponedeljek bom rekla, da naj mi da se par iglc za pospesitev poroda, ceprav je baje v nasi bolnici oddelek za nosecke total poln. Vas nisem vse prebrala, ker je vsega prevec. Ene imate probleme s partnerji, vam zelim, da bi bilo z rojstvom otrockov bolje. Pa ce se ne motim je Michelle izgubila sodelavca Tea je pa eno fino rolado spekla. Kako si naredila kremo mi izgleda tok fina. Majakla pa v bolnici. Ja, verjetn ji bodo kar sprozili porod, saj mali je ze pravi velikancek, pa ze res je na ciljni crti. Lenika, ce ji bos kaj sporocala ji reci, da ona bo to zihr dobr speljala, mislimo nanjo. Sedaj pa sprejemam ideje, kaj naredim za vecerjo. Jaz sem si zazelela paradiznikovo solato, men bo to s kruhom dovolj, za mojega pa ne. Kaj naredim zraven????? Sem rekla, da njoke, pa mu niso tok fini, meni pa in bi jih tako z veseljem eno porcijo. Faza lakote me se ni minila, se sam stopnjuje.
|