LINDI
|
Michellle ja,take stvari so grozne,nikakor ne moreš razumeti,kako je to mogoče,pa nima veze,koliko je star človek,vsakega je škoda,jaz imam samo mami je oče letos bo 10 let nazaj naredil samomor,pa se sprašuješ zakaj ,ali si ti kriv,brat je bil takrat star 15 let...mu je pustilo posledice,ko je stiska za njega tudi velika,razmišlja na tak način kot oče žal,pa ima veliko lkubezni od mene in mami ,jaz pravim,da je najin ljubljenček...pa ga lahko vzgajaš,da bo močen...je sicer zelo priden fant,dopoldan dela ,popoldan pomaga vsakomur,ki rabi pomoč pri delu...pa mislim,da nisva ne jaz ne mami krive,da ga težke stvari tako vržejo...mene so recimo naredile močno,in se drugače v stiski obnašam kot on...Mislim,da je težko vzgajati svoje otroke,včasih imaš veliko dela že sam s sabo.Jaz upam,da bom vzgojila dobrega otroka,kako in na kakšen način,pa ne vem...Rada bi,da bi bil nesebičen,da bi pomagal ljudem,ki bodo pomoči potrebni,da bi imel rad soljudi,da nebi bil materialist,da bi imel dobro srce,da bi imel delovne navade....upam,da mi uspe,se bom pa trudila na vso moč. Glede raka pa,sovražim to bolezen,ker je tako zahrbtna,moj oče je imel tumor na malih in velikih možganiih,mamici so vse pobrali ve,ker so takrat rekli,da je začetek raka,moji babici se to dogaja zdaj in se kar ne neha,umrla mi je stara mama,2 teti in moj prijatelj za to zahrbtno boleznijo,da ne govorim o prijateljiih v družini...vendar ne moremo čisto nič nažalost....jaz samo lahko upam,da če pri meni kdaj pride do tega,da čimprej grem in da ne trpim teh groznih bolečin,ki jih imaš na koncu...
|