|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
24.9.2009 18:22:04   
tea85
mM- ja normalno sladkaš še puding, če želiš, jaz sem ga. pol posebej pa daš še sladkor v prahu k maslu pa orehom.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
24.9.2009 18:24:09   
tea85
boob- sem gledala že veš, sem misla če majo kako poceni, ampak dobim drugje tud novo za 40 eu, ampak še malo iščem kje kakšno rabljeno še za manj dinarčkov- smo tudi bolj na tesnemuser posted image
drugače bi ji z veseljem pomagala.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
24.9.2009 18:33:16   
boob
pol pa edin na bolhi poglej, tam se kar precej dobi

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
24.9.2009 18:36:46   
boob
mal mi je dolgčas, pa sm po bolhi pobrskala
http://www.bolha.com/iskanje.php?ckat=&search=prenosna+posteljica

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
24.9.2009 18:43:46   
tea85
BOOB-res hvala ti za tale link user posted image grem pogledat če se kaj najde. res hvala za pomočuser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
24.9.2009 19:01:36   
Nea_teja_
Matr me je moj zdele spravu v slabo voljo  dec zmešan.Sem mu rekla kaj če bi bil ti zraven v sob če slučajno rodim pa je kr začel neki mutit češ da nevem kaj vse mora met itd.Mi je šlo kr na jok.Pol pa reče sej tko nauš rodila ja najbolj da sm še tri mesce noseča da bo njemu odgovarjal.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
24.9.2009 19:40:49   
Februarka08
Jaz ravno čakam frej tuš kabino, se mi ne da niti kuhinje pospravit, ker sem totalno izmozganauser posted image smo šli še v cvetličarno, pa je blo očitno že prevečuser posted image za večerjo sem pojedla nektarino, zaenkrat je dovolj, bomo videli če bo še kaj padlouser posted image trebuh mi otrdeva za znoretuser posted image user posted image
Šibam pod tuš, da bom potem počivala...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
24.9.2009 20:09:33   
malaMravljica
Tea, sem naredila rolado in je videt njami njam. Je se v hladilniku, sem pa kremo kar z zlico pol jedla, ker jo je itak mal ostalo.  Bom pol se eno slikco naredila ok.

Joj, pa se ena s problemi z mozem, grrrr ma kaj jim je no user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
24.9.2009 20:11:47   
karmen b
Čer čvekice, ste pridne. No sem tud jaz hotla predlagat tole posteljico iz e paketa tea, pa vidim, da ste že daleč maprej od mojih lenih možganov.

Muca*maca komaj čakam prehod po mestu on lupljenje sveže pečenih maronov. A se kateri kaj sline cedijo. Sej če se bo katera pridružla, po moje ne bo nobene motil.

Lahko noč user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
24.9.2009 20:16:13   
tea85
mM -no fajn da ti je krema dobra user posted image user posted image seveda pofotkaj da vidimo user posted image

neja_teja- popolnoma te razumem, tud moj nekaj menca, pa se sploh se več ne sekiram, kar bo pa bo, čeprav bi mi veliko pomenlo in vem da tebi tudi, da bi vedla da maš vsaj neko oporo , bomo  že nekak te naše dedce v red spravle- upam. mojemu je marsikaj težko, še na pregled ne gre, upam da bo vsaj pri porodu zraven, sicer pa kot vidim, bi tud moj še bil rajši da dete še en čas noter ostane...grrr.

mene pa tako vse boli spodaj, trebuh mam trdi kot kamen..in me ravno prej babica klicala da je v pondeljek trgatev, hmm, ne vem če bom kam šla, saj sem malo bolj aktivna pa mi hoče trebuh raznest, spodaj pa me itak nekaj trga pa neko čudno se dogajauser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
24.9.2009 20:59:15   
rozilu
Sem vas prišla malo pogledat in po "preletu" parih strani mi je najbolj ostala v spominu rolada user posted image . Tako da grem zdaj hitro kaj iskat za pod zob (banana ni zalegla user posted image ).

Drage user posted image s kakršnimikoli problemi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, pa seveda držim pesti za majo user posted image

Poročilo s pregleda: vse OK, sploh ne vem če so že kdaj bili izvidi tako super - voda, kri, kg user posted image Trebušček in detece v njem pa pridno rasteta in prav nič se mu še ne mudi ven. Jaz se držim vrste user posted image

Jutri pa tudi jaz smer IKEA user posted image , imam taaaaaak dolg seznam (niti ne tolko za user posted image , ampak fuuul enih drugih stvari) - dobro da je moj kupil Kangooja user posted image

Papa

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
24.9.2009 22:00:51   
ninasiki
ojla bejbe

ev jst čakam da pride moj domou sm pa dons spet razložila mojim babncam da če bi ble tok prjazne da me je pač strah glede na to da so te virusi po luftu če bi počakale vsaj ene 14 dni da se mal opomoreva in ne boste vrjele nism naletela na gluha ušesa user posted image  so rekle da če je pa to res taka želja pa da bojo pač počakale še teh 14 dni aleluja da so me ''ubogale''

tud z moje strani vse k mate probleme d se čim prej uredijo in da se vse postavi nazaj na stare tire user posted image user posted image user posted image

zdej pa pod tuš pa v vodoravni položaj

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
24.9.2009 22:13:27   
skačica
čer!

Tud jaz sem imela danes pregled in sicer že ob osmih zjutraj. Ajaj, sem zelooooo težko vstala.
No, pritisk je nizek (105/60), urin ok, kile pa malo manj. Sej sem vedla, da bo poskok od prejšnjič in res sem se zredila v dobrih dveh tednih malo manj kot dve kiliuser posted image . Prejšnjič pa v enakem času 200g. Razlika je očitna, ampak zdej je kar je. Sem povedala G., da bi kar naprej jedla, odkar imam spuščen trebuh in je rekla, da naj potem pa kar jem.

Naredila mi je še mini UZ in ugotovila, da je dete zelo vitalno, živahno,...(to tudi sama čutimuser posted image ), plodovnice je še dovolj, posteljica se počasi stara, pretoki skozi popkovnico so še super. Je rekla, da je ta podatek veliko bolj pomemben kot CTGuser posted image . No, do PDP-ja je še 9 dni, občutek imam, da bom šla spet čez rok. Pobiram staveuser posted image

Pregledov pri njej več nimam, na PDP moram it v P. na ctg. To je to.

majakla- držim pesti, da bo vse ok, sicer pa upam, da kmalu cartaš svojega sinkauser posted image .

tea- tale rolada pa mora bit dobra, bi jo tud jaz delala pa sem se zadovoljila s palačinkami s sladkim grehom in smetano. Ajaj.

karmen- ja, men si naredila lušte s tem kostanjem. Jaz bi ga tud, upam, da ga kje dobim preden rodim. Bom mogla fejst pohitet.

MM- vidim, da si bla pridna. Jaz sem tud ta teden okna zglancala. Je pa fino v bloku, k jih je tok malo. No, še teh je preveč za čistit, ampak v bajti pa ni konca ne kraja.

očetovski- moj ga bo verjetno nastopil en dan po porodu, ker bo pač imel doma Izo. Ali pa da bi bila Iza čez dan v varstvu pri moji mami, po službi bi jo pa mož dvignil. To bom še preštudirala. Še itak ne vem kako bom prišla do P, če se slučajno zgodi, da bom morala it, ko bo moj v službi??? Čakala ga ne bom, ker je po 11 uri na terenu. No, malo lažje diham, ker se je ponudil svak, da me lahko kadarkoli pelje, ker ima službo čist zraven našega bloka in lahko vedno skoči ven. Ok. Se je hecal, da lahko tudi diha z mano, če moj ne bi utegnil priti pravi čas do Puser posted image . Ja, valda.To pa ne. Itak pa imam občutek, da se mi bo dogajalo čez vikend, ko je moj prost ali pa ponoči. Me zanima, če se bodo občutki izkazali za pravilne.

Grem mal še na Recinkovo stran, da vidim, če še kaj "nujno" potrebujemouser posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 22:36:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3539
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 22:49:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3540
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 22:52:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3541
24.9.2009 23:00:56   
skačica
oh, michelle, res je da je v hiši veliko več oknov, ampak hiša je le hiša. Sem živela v otroštvu na kmetiji, potem z možem v hiši z velikim vrtom in zdej v bloku. Ni primerjave, hiša je hiša in amen. Komaj čakam, da tudi midva prideva do svoje.
No, prednost stanovanja v bloku je pa ta, da ne rabiš s prstom migniti in imaš vedno toplo vodo, tople radiatorje,...skratka ni nobenega dela. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
24.9.2009 23:20:16   
muca*maca
Evo, preden grem spat, se vam še enkrat oglasim.

Michelle - zelo lepo si napisala o otrocih. Se mi dozdeva, da si ena prov fina oseba user posted image Všeč mi ja takšno razmišljanje.

Jutri zjutraj imam pregled in CTG, se kar veselim, ker sem imela zadnji pregled več kot 2 tedna nazaj, od takrat je otroček večji (čutim, kako se guzi not v trebuščku in mu zmanjkuje placa),pa še zanima me, kakšno je kaj stanje tam spodaj.

Zdaj sem ravno s koncerta, sem bila v Cankarjevem domu in sem poslušala 1. klavirski koncert od Čajkovskega, ah, ah, ahhhh-reeees lepoooo. Cela dvorana je user posted image user posted image user posted image

Potem se mi je pa tako zaluštal en sendvič, da sva se na poti domov ustavila v trgovini, vse sem nabavila in zdaj je sendvič že pomazan v mojem želodčku: pol beli kruhek, kuhan pršut, majoneza, paradižnik in sir. Jamiiii!!!user posted image user posted image user posted image

Vem, da je ful pozno, ampak sem bila tok lačna in vsako noč, ko grem lulat prib. ob 5h zjutraj, mi po želodcu kruli od lakote in komaj čakam jutro. No, danes ne bo tko, hahauser posted image user posted image

Zdej grem pa spat, moj je že v deželi sanj.
Lahko noč
user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 23:25:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muca*maca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
24.9.2009 23:25:27   
muca*maca
Še tole:

Sem pogledala na hitro še pošto in vam sporočam, da sem dobila vaša ZS, odgovorila vam bom pa jutri vsem, ker grem zdaj spančkat, brez zamere, je šla vsa kri v želodček.
Hvala Nej@, Palegia30 in Boob.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3545
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 23:54:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3546
24.9.2009 23:55:46   
Nej@
Jaz pa moram še pol ure vztrajati pri računalniku, ker nameravam naročiti elektronsko varuško na BC strani user posted image in me topla postelja pa objem mojega lubija že nestrpno čakata user posted image

sem pa danes bila skoraj pridna, sem skoraj počistila dnevno sobo, naj omenim, da sem zato potrebovala skoraj 5 ur in da sem vmes mogla ene 4x počivati, se počutim prav nesposobno user posted image
Po tem takem bom za celo hišo počistit rabila cel teden in potem jovo na novo user posted image user posted image k sreči sta se sestra in sestrična ponudili, da prideta pomagat. Mi ne pustita čistit oken in obešanja zaves user posted image

Jutri grem pa na razgovor za epiduralno, pa baje dobim paketek za matične celice, so hitri... včeraj sem poslala prijavo po pošti in so me danes že klicali.

Tudi torbo za porodnišnico sem pripravila, jo je moj že hotel odnesti v avto user posted image , da je ne bi v paniki slučajno doma pustila vendar sem ga pregovorila, da jo še par dni pusti za slučaj, če bo treba še kaj dodati. Ta moj je res za risanke, je danes najino višavko user posted image učil kako ga naj pokliče po telefonu, ko se bo začelo z porodom (če jaz slučajno ne bi mogla) in se jima je zataknilo že pri odklepanju tipkovnice user posted image Ubožici ni nič več jasno user posted image
Mislim, da ko bo čas, da greva, da me bo pozabil doma user posted image

Sem pa prekuhala dudko in stekleničko pa nastavke za prsi in se je naredil vodni kamen user posted image mater imamo kvalitetno vodo user posted image naj zdaj to še 1x operem z detergentom ali naj probam prekuhati v filtrirani vodi?

Neposredna povezava do sporočila: 3547
25.9.2009 7:30:51   
muca*maca
Jutro!!
Jaz pa letim na pregled user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
25.9.2009 7:42:58   
Crystall
Dobro jutro!

Nej@ ... vzemi destilirano vodo. Meni je sestrična svetovala naj prekuhavam v destilirani. Je pa res odvisno kakšno kvaliteto vode imate. Z destilirano je super.

Jaz sem tud danes že zgodaj pokonci. Me je budilka ob 7h zbudila. Sem mogla še ene slike uredit, pa jih poslati. Ob 9h imam pa frizerja. Jupiiii user posted image  Pa še malce grem v službo pogledati, pa še na bivšo firmo. Zvečer pa na eno finančno predavanje. Bom pa danes vse pripravila za v porodnišnico tipi topi in dala kar v avto, ker sem non stop na terenu in me lahko kje preseneti.

Vikend bo namenjen čiščenju in sobotni 60-letnici, potem pa dnevi prijateljev in knjižnim pripravam na malo štručko. Kak sem vesela, ko ga začutim. Res so občutki nepopisni.

Michelle ... glede otrok v šoli imaš prav. Sem že velikokrat rekla, da ni potrebno, da starše poznam. Večinoma takoj vem, od koga je kater otrok. Podobnosti so zunanje, predvsem pa podobno obnašanje, govor, hoja ... Človek sploh ne more verjeti. In res, jabolko ne pade daleč od drevesa. Že pri sebi ugotavljam, kako sem podobna moji mami, moja sestra pa bolj očetu. Velikokrat pa vem, da otroci v šoli niso sami krivi za stanje in se mi zdi najbolj pomembno, da si v razredu ustvarim klimo, v kateri lahko vsi dihamo, delamo in smo ustvarjalni.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
25.9.2009 7:43:40   
Crystall
muca*maca ... držim pesti user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

ime za punčko
mala mama

Kaja (15%)

Klara (21%)

Lara (38%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!