skačica
|
čer! Tud jaz sem imela danes pregled in sicer že ob osmih zjutraj. Ajaj, sem zelooooo težko vstala. No, pritisk je nizek (105/60), urin ok, kile pa malo manj. Sej sem vedla, da bo poskok od prejšnjič in res sem se zredila v dobrih dveh tednih malo manj kot dve kili . Prejšnjič pa v enakem času 200g. Razlika je očitna, ampak zdej je kar je. Sem povedala G., da bi kar naprej jedla, odkar imam spuščen trebuh in je rekla, da naj potem pa kar jem. Naredila mi je še mini UZ in ugotovila, da je dete zelo vitalno, živahno,...(to tudi sama čutim ), plodovnice je še dovolj, posteljica se počasi stara, pretoki skozi popkovnico so še super. Je rekla, da je ta podatek veliko bolj pomemben kot CTG . No, do PDP-ja je še 9 dni, občutek imam, da bom šla spet čez rok. Pobiram stave Pregledov pri njej več nimam, na PDP moram it v P. na ctg. To je to. majakla- držim pesti, da bo vse ok, sicer pa upam, da kmalu cartaš svojega sinka . tea- tale rolada pa mora bit dobra, bi jo tud jaz delala pa sem se zadovoljila s palačinkami s sladkim grehom in smetano. Ajaj. karmen- ja, men si naredila lušte s tem kostanjem. Jaz bi ga tud, upam, da ga kje dobim preden rodim. Bom mogla fejst pohitet. MM- vidim, da si bla pridna. Jaz sem tud ta teden okna zglancala. Je pa fino v bloku, k jih je tok malo. No, še teh je preveč za čistit, ampak v bajti pa ni konca ne kraja. očetovski- moj ga bo verjetno nastopil en dan po porodu, ker bo pač imel doma Izo. Ali pa da bi bila Iza čez dan v varstvu pri moji mami, po službi bi jo pa mož dvignil. To bom še preštudirala. Še itak ne vem kako bom prišla do P, če se slučajno zgodi, da bom morala it, ko bo moj v službi??? Čakala ga ne bom, ker je po 11 uri na terenu. No, malo lažje diham, ker se je ponudil svak, da me lahko kadarkoli pelje, ker ima službo čist zraven našega bloka in lahko vedno skoči ven. Ok. Se je hecal, da lahko tudi diha z mano, če moj ne bi utegnil priti pravi čas do P . Ja, valda.To pa ne. Itak pa imam občutek, da se mi bo dogajalo čez vikend, ko je moj prost ali pa ponoči. Me zanima, če se bodo občutki izkazali za pravilne. Grem mal še na Recinkovo stran, da vidim, če še kaj "nujno" potrebujemo
|