Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 20:46:49
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: johnie Za lep večer in vzpodbudo: tudi jaz sem srečka . čestitam, lepo je videt tisti seznamček srečke nosečke, kako je vsak dan daljši ..še malo pa bomo vse na nosečkah IVF/ICSI!!! Ja drugo leto bo treba kakšen piknik z deco organizirat, kaj pravite....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 20:50:03
|
|
|
|
arneja
|
Blicka, bravo za plusek . Je bil to tvoj prvi postopek? Bibek, kaj pa vem za ribici - sem malo skeptična tudi glede njiju danes ratala . Loremi, jaz bi šla tudi na dopustka . Ampak saj menda bo tudi pri nas sonček . Bilka, se strinjam, da neuspešni postopki niti malo ne dosežejo Miklaromine groze. Jaz tega ne bi preživela, Miklarom, verjamem, da si ti močnejša. Vrtnica, jaz sem se tudi borila z glavoboli pa modricami, ampak za naše bebike bi bile pripravljene plačati še dosti višjo ceno, ne ?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 20:51:58
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby žižetek - ti si pa tole ornk zagrabla... Upam, da je bolš kot tek in da te zobek ne matra Žižek, se nisem mogla upreti....saj imaš gobček zaprt? Saj veš, da ne bo spet vražjega Speedy Bolt sindroma s prepihom ...
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 20:54:11
|
|
|
|
bit
|
arneja IZVIRNO SPOROČILO: arneja Bibek, kaj pa vem za ribici - sem malo skeptična tudi glede njiju danes ratala . glej k te bom po n... riti našeškala....a bi nehala prosim... bluziš a je prav... glavo gor.... tvoji se imate krasno..
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 20:55:21
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: johnie Za lep večer in vzpodbudo: tudi jaz sem srečka . čestitam, lepo je videt tisti seznamček srečke nosečke, kako je vsak dan daljši ..še malo pa bomo vse na nosečkah IVF/ICSI!!! Ja drugo leto bo treba kakšen piknik z deco organizirat, kaj pravite.... johnie.....to mi deli lana70 ni slaba ideja
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 20:57:08
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby pikovitek - helou bejbika, lepo te je videt O hvala enako
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 20:57:15
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Bibek, kaj pa vem za ribici - sem malo skeptična tudi glede njiju danes ratala . Ha-ha, sem te zaslutila, da ti na trapanje vleče. Kar lepo nehaj. Veš, da ti je ata dal ribici drugi dan z razlogom. Pa vsi smo že slišali, da je pikicam v bušiju najbolje. Še lepše jim bo le, če se mamica veliko smeje in kar poka od endorfinov. Zato pa, evo, na recept, veliko smeha, kaj dobrega pojej, preberi kak romatišes ljubič, skoči s prijateljicami na kofi in uživaj, ker si pač srečka nosečka. P.S.: Če ne boš pridna, bomo tetke na RR organizirale bombardiranje z navijaškimi smsi
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 20:58:50
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: johnie Za lep večer in vzpodbudo: tudi jaz sem srečka . Juhuuuuuu johnie bravo
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 20:59:16
|
|
|
|
arneja
|
Bebi, a nisi po ET-ju nič nog v luft držala pa levega boka drajsala ? Aqua, kako je bilo zjutraj?? A si zaspala pa nisi šla k atu ? Pika, če bi si Bridget Jones želela zanositi, bi za današnji dan sigurno zapisala v dnevnik ŠTEVILO FLEKCEV: 0 . Špelka, še malo, še malo, pa se bo pri vas zgodilo nemogoče . Gigi, upam, da ne prideš preveč potlačena domov .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 21:05:10
|
|
|
|
arneja
|
Bit, ampak tako sem se veselila, da bom končno imela eksimčka. Potem pa pošto odprem, sem bila pa čisto šokirana . No, saj zdaj sem že bolje, ko sem se na desetih koncih potožila . Ja, Johnie, super, danes pa je tak dan novopečenih nosečk . Bibek, imaš prav, buši je res nekaj drugega kot sam biti ponoči v eni postojnjski ambulanti . Reby, kako je Tomi? Vas berem na Otročkih pa imate večinoma kar vse probleme s krčki . A zdajle pančka?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 21:05:29
|
|
|
|
pikovit
|
Zup bravo lepa bhcg Arnejči stran z takimi mislimi Aqua juhuu kako si kaj?Se počutiš že nosečko počasi ? Gigi kuku Kako gre pa naši Mismis?Mismis tudi tebi en kuku Špeliiiiiiiiiiiiiiiiii še malo,še malo .Zdaj pa bom jaz navijala zate z frutabelo v rokah .Že komaj čakam Reby kako ste kaj?Kako se kaj rihtate?Spite kaj?Ma same lepe stvari
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 21:05:37
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: johnie Za lep večer in vzpodbudo: tudi jaz sem srečka . Iskrene čestitke Pika navijam za belino in seveda za vikend, da zagledaš en debeli + zup2 za beto, zdaj pa uživaj v arneja, ne bit , tvoji ribici bosta dobili družbo v naslednjih letih, pa bo Zdej grem pa spat, bo treba sredi noči ustat, da ne zamudim randija z atom jutri.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 21:08:51
|
|
|
|
arneja
|
Lanči, a pri vas pa potem ne bo nič z liziko in boste imeli še en kornetek ? Pikovitka, kako si? Si šla na še eno testiranje? Zakaj boš pa za Špelko s Frutabello v roki navijala ?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 21:10:26
|
|
|
|
arneja
|
S*, dober jutranji randi ti želim . A je Aqua kaj napisala o svojih frnikulcah in sem spregledala ?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 21:11:20
|
|
|
|
sonček33
|
Arnejč, ne bit žalostna. Jutri bo spet sonček vzhajal.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 21:12:36
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Bit, sorči, ampak super. Bo hitro, kot bi mignil. A zdaj greš v postopek, a imaš še zamrznjenčke? Viš, sem malo pobrkala.... biba 007 ne nimam jih več... je Ata reku naj greva takoj v nov postopek (IVF ali ICSI)... da sedaj po estrofemu se bo matrnica lepo ščistla.... in naj ne trapam ....da bi rada šla na smučanje januarja
< Sporočilo je popravil bit -- 23.9.2009 21:13:52 >
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 21:15:00
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Pikovitka, kako si? Si šla na še eno testiranje? Zakaj boš pa za Špelko s Frutabello v roki navijala ? Je Špela navijala in me bodrila takrat,ko sem laufala na DMovem teku žensk.Je hotela priti v Lj. in me na cilju čakat z frutabelo v rokah.No tako sedaj gre pa ona proti cilju in jo bom jaz čakala z frutabelo Testiranje khmmm tole naše zdravstvo Bom raje kar tiho.Moja G bi mi morala napisati napotnico za revmatološko,pa se ji je spet nekaj zataknilo.Kot vedno .
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 21:15:03
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja S*, dober jutranji randi ti želim . A je Aqua kaj napisala o svojih frnikulcah in sem spregledala ? Hvala. Ja aqui je sporočila, da se je najdla še ena frnikola in da danes pade stopka, v petek pa punkcija.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 24.9.2009 7:02:54
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 24.9.2009 7:10:00
|
|
|
|
metuljci
|
dobro jutro! hvala za virtualni kofe loremi, zdej pa grem spit ta pravega
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 24.9.2009 7:12:20
|
|
|
|
loremi
|
Zup2, krasna beta, čestitke ! Pika74, da zdržiš še brez lulanja na testek , navijamo! Johnie, čestitke tudi tebi ! Gigi, sam ne se zagnat s prevelkim tempom, na izi začni . Biba007, sem te mislna vprašat, ti si doma, al si šla nazaj v službo? Arneja, poleti ni blo dopustka zame, bo pa zdej. Zate pa navijamo in za tvoji pikici, glavo gor, dokler je belina, še ni končano !! S*, praviš da ste eni za jutranje randije, dobro opravita ! Metuljci, naj do dobra kavica ! Pa lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 24.9.2009 7:30:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. pika, sem ti rekla, da na razmišljaj o naslednjih postopkih, ker jih ne bo!!! zup, čestitke za tako visoko beto!! Sedaj pa res lahko začneš uživat nosečnost. arneja, škoda, da se pikec ni razvijal naprej. Ampak ne skrbi.. tisti tvoji dve ribici sta itak zmagovalni. johnie, tudi tebi čestitke!!!! Mirno in lepo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 24.9.2009 7:34:50
|
|
|
|
metuljci
|
zup 2 in johnie čestitam arneja tebi bomo pa tudi kmalu čestitali ja kavica je prav pasala, zdaj pa veselo na delo
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 24.9.2009 7:40:41
|
|
|
|
pika74
|
arneja, res škoda, da se mali ni razvijal dalje. Ampak računamo na ribici, ki sta pri tebi . nič... punce, en lep pozdrav iz meglene meglene Ljubljane... upam, da bo kmalu kaj sončka. čau
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 24.9.2009 8:01:31
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Biba007, sem te mislna vprašat, ti si doma, al si šla nazaj v službo? Loremi, je Bibon aktiven že kar nekaj časa. Nič uradnega izležavanja . A ti pa v nedeljo šibneš na dopustka?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?