|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
23.9.2009 20:46:49   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: johnie

Za lep večer in vzpodbudo: tudi jaz sem srečka user posted image .

user posted image user posted image user posted image  čestitam, lepo je videt tisti seznamček srečke nosečke, kako je vsak dan daljši user posted image user posted image user posted image ..še malo pa bomo vse na nosečkah IVF/ICSI!!! Ja drugo leto bo treba kakšen piknik z deco organizirat, kaj pravite....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu johnie)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
23.9.2009 20:50:03   
arneja
Blicka, bravo za plusek user posted image user posted image user posted image . Je bil to tvoj prvi postopek?

Bibek, kaj pa vem za ribici - sem malo skeptična tudi glede njiju danes ratala user posted image .

Loremi, jaz bi šla tudi na dopustka user posted image . Ampak saj menda bo tudi pri nas sonček user posted image .

Bilka, se strinjam, da neuspešni postopki niti malo ne dosežejo Miklaromine groze. Jaz tega ne bi preživela, Miklarom, verjamem, da si ti močnejša.

Vrtnica
, jaz sem se tudi borila z glavoboli pa modricami, ampak za naše bebike bi bile pripravljene plačati še dosti višjo ceno, ne user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Blicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
23.9.2009 20:51:58   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

žižetek - ti si pa tole ornk zagrabla... Upam, da je bolš kot tek in da te zobek ne matra user posted image

Žižek, se nisem mogla upreti....saj imaš gobček zaprt? Saj veš, da ne bo spet vražjega Speedy Bolt sindroma s prepihomuser posted image ...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
23.9.2009 20:54:11   
bit

arneja

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Bibek, kaj pa vem za ribici - sem malo skeptična tudi glede njiju danes ratala user posted image .

glej k te bom po n... riti našeškala....a bi nehala prosim...

bluziš a je prav...
glavo gor.... tvojiuser posted image user posted image se imate krasno..user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
23.9.2009 20:55:21   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

user posted image user posted image user posted image  čestitam, lepo je videt tisti seznamček srečke nosečke, kako je vsak dan daljši user posted image user posted image user posted image ..še malo pa bomo vse na nosečkah IVF/ICSI!!! Ja drugo leto bo treba kakšen piknik z deco organizirat, kaj pravite....

johnie.....to mi deliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lana70 ni slaba idejauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
23.9.2009 20:57:08   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

pikovitek - helou bejbika, lepo te je videt

O hvala enako user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
23.9.2009 20:57:15   
biba007

Ha-ha, sem te zaslutila, da ti na trapanje vleče. Kar lepo nehaj. Veš, da ti je ata dal ribici drugi dan z razlogom. Pa vsi smo že slišali, da je pikicam v bušiju najbolje. Še lepše jim bo le, če se mamica veliko smeje in kar poka od endorfinov. Zato pa, evo, na recept, veliko smeha, kaj dobrega pojej, preberi kak romatišes ljubič, skoči s prijateljicami na kofi in uživaj, ker si pač srečka nosečka.

P.S.: Če ne boš pridna, bomo tetke na RR organizirale bombardiranje z navijaškimi smsiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
23.9.2009 20:58:50   
pikovit

Juhuuuuuu  johnie user posted image user posted image user posted image user posted image  bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu johnie)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
23.9.2009 20:59:16   
arneja
Bebi, a nisi po ET-ju nič nog v luft držala pa levega boka drajsala user posted image ?

Aqua, kako je bilo zjutraj?? A si zaspala pa nisi šla k atu user posted image ?

Pika, če bi si Bridget Jones želela zanositi, bi za današnji dan sigurno zapisala v dnevnik ŠTEVILO FLEKCEV: 0 user posted image user posted image user posted image .

Špelka, še malo, še malo, pa se bo pri vas zgodilo nemogoče user posted image user posted image user posted image .

Gigi, upam, da ne prideš preveč potlačena domov user posted image .

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
23.9.2009 21:05:10   
arneja
Bit, ampak tako sem se veselila, da bom končno imela eksimčka. Potem pa pošto odprem, sem bila pa čisto šokirana user posted image . No, saj zdaj sem že bolje, ko sem se na desetih koncih potožila user posted image .

Ja, Johnie, super, danes pa je tak dan novopečenih nosečk user posted image user posted image user posted image .

Bibek, imaš prav, buši je res nekaj drugega kot sam biti ponoči v eni postojnjski ambulanti user posted image .

Reby, kako je Tomi? Vas berem na Otročkih pa imate večinoma kar vse probleme s krčki user posted image . A zdajle pančka?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
23.9.2009 21:05:29   
pikovit
Zup bravo lepa bhcguser posted image
Arnejči stran z takimi mislimi user posted image user posted image user posted image

Aqua juhuu kako si kaj?Se počutiš že nosečko počasi user posted image ?

Gigi kuku user posted image

Kako gre pa naši Mismis?Mismis tudi tebi en kukuuser posted image

Špeliiiiiiiiiiiiiiiiii še malo,še malouser posted image user posted image user posted image .Zdaj pa bom jaz navijala zate z frutabelo v rokahuser posted image user posted image user posted image .Že komaj čakamuser posted image

Reby kako ste kaj?Kako se kaj rihtate?Spite kaj?Ma same lepe stvari user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
23.9.2009 21:05:37   
S*

Iskrene čestitke user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Pika navijam za belino in seveda za vikend, da zagledaš en debeli +

zup2 user posted image   user posted image   user posted image za beto, zdaj pa uživaj v user posted image

arneja, ne bit user posted image , tvoji ribici bosta dobili družbo v naslednjih letih, pa bo

Zdej grem pa spat, bo treba sredi noči ustat, da ne zamudim randija z atom jutri.

(odgovor članu johnie)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
23.9.2009 21:08:51   
arneja
Lanči, a pri vas pa potem ne bo nič z liziko in boste imeli še en kornetek user posted image ?

Pikovitka, kako si? Si šla na še eno testiranje? Zakaj boš pa za Špelko s Frutabello v roki navijala user posted image ?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
23.9.2009 21:10:26   
arneja
S*, dober jutranji randi ti želim user posted image .

A je Aqua kaj napisala o svojih frnikulcah in sem spregledala user posted image ?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
23.9.2009 21:11:20   
sonček33
Arnejč, ne bit žalostna. Jutri bo spet sonček vzhajal.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
23.9.2009 21:12:36   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Bit, sorči, ampak super. Bo hitro, kot bi mignil. A zdaj greš v postopek, a imaš še zamrznjenčke? Viš, sem malo pobrkala....

biba 007  ne nimam jih več...user posted image
je Ata reku naj greva takoj v nov postopek (IVF ali ICSI)... da sedaj po estrofemu se bo matrnica lepo ščistla.... in naj ne trapam ....da bi rada šla na smučanje januarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 23.9.2009 21:13:52 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
23.9.2009 21:15:00   
pikovit

Pikovitka, kako si? Si šla na še eno testiranje? Zakaj boš pa za Špelko s Frutabello v roki navijala user posted image ?

Je Špela navijala in me bodrila takrat,ko sem laufala na DMovem teku žensk.Je hotela priti v Lj. in me na cilju čakat z frutabelo v rokah.No tako sedaj gre pa ona proti cilju in jo bom jaz čakala z frutabelo user posted image

Testiranje khmmm tole naše zdravstvo user posted image Bom raje kar tiho.Moja G bi mi morala napisati napotnico za revmatološko,pa se ji je spet nekaj zataknilo.Kot vednouser posted image user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
23.9.2009 21:15:03   
S*

S*, dober jutranji randi ti želim user posted image .

A je Aqua kaj napisala o svojih frnikulcah in sem spregledala user posted image ?

Hvala.
Ja aqui je sporočila, da se je najdla še ena frnikola in da danes pade stopka, v petek pa punkcija.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
24.9.2009 7:02:54   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
24.9.2009 7:10:00   
metuljci
dobro jutro! hvala za virtualni kofe loremi, zdej pa grem spit ta pravega user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
24.9.2009 7:12:20   
loremi
Zup2, krasna beta, čestitke user posted image !

Pika74, da zdržiš še brez lulanja na testek user posted image , navijamo!

Johnie, čestitke tudi tebi user posted image !

Gigi, sam ne se zagnat s prevelkim tempom, na izi začni user posted image .

Biba007, sem te mislna vprašat, ti si doma, al si šla nazaj v službo?

Arneja, poleti ni blo dopustka zame, bo pa zdej.
Zate pa navijamo in za tvoji pikici, glavo gor, dokler je belina, še ni končano user posted image !!

S*, praviš da ste eni za jutranje randije, dobro opravita user posted image !

Metuljci, naj do dobra kavica user posted image !

Pa lep dan želim vsem!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
24.9.2009 7:30:33   
Anonimen
Jutro.user posted image

pika, sem ti rekla, da na razmišljaj o naslednjih postopkih, ker jih ne bo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zup, čestitke za tako visoko beto!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa res lahko začneš uživat nosečnost.

arneja, škoda, da se pikec ni razvijal naprej. user posted image Ampak ne skrbi.. tisti tvoji dve ribici sta itak zmagovalni. user posted image user posted image user posted image user posted image

johnie, tudi tebi čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mirno in lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu Naska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2472
24.9.2009 7:34:50   
metuljci
zup 2 in johnie čestitam user posted image
arneja tebi bomo pa tudi kmalu čestitali user posted image

ja kavica je prav pasala, zdaj pa veselo na delo user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
24.9.2009 7:40:41   
pika74
arneja, res škoda, da se mali ni razvijal dalje. Ampak računamo na ribici, ki sta pri tebi user posted image user posted image .

nič... punce, en lep pozdrav iz meglene meglene Ljubljane... upam, da bo kmalu kaj sončka.

čau

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
24.9.2009 8:01:31   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Biba007, sem te mislna vprašat, ti si doma, al si šla nazaj v službo?

Loremi, je Bibon aktiven že kar nekaj časa. Nič uradnega izležavanjauser posted image . A ti pa v nedeljo šibneš na dopustka?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?