|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
24.9.2009 10:55:24   
BarbiG
Zup in Johnie, čestitam za user posted image . Želim vama mirno nosečnost. user posted image

Aqua super za stopko. Nč punkcije bat. Sam čim bolj močno z rokami na trebuh pritiskaj, pa bo.

Pika, meni si ti res sumljiva. A nisi mogoče user posted image ? user posted image

S*, a tolk foliklov maš? Super. Punkcija bo pa tud hitro mimo, boš videla. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
24.9.2009 10:55:59   
ledenka
Bety, čestitam za sinčka!

johnie user posted image user posted image user posted image čestitke za plusek!

S. in Aqua user posted image user posted image user posted image super za stopko, pa nič se ne bat punkcije!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
24.9.2009 10:56:00   
pika74
Bety čestitke!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to je pa fant od fare... kakšne mere... orng!!!

Lep dan še naprej tudi vsem ostalim.

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
24.9.2009 10:56:02   
Anonimen
Aja, fargi me je včeraj opozorila, da naj še enkrat napišem seznam zdravnikov na UZ.

21.9. - 27.9. - RIBIČ
28.9. - 4.10. - TOMAŽEVIČ
5.10. - 11.10. - VOGLER
12.10. - 18.10. - PINTER
19.10. - 25.10. - KOROŠEČ
26.10. - 1.11. - VRTAČNIK
2.11. - 8.11. - POŽLEP
9.11. - 15.11. - VOGLER
16.11 - 22.11. - RIBIČ
23.11 - 29.11. - TOMAŽEVIČ
30.11. - 6.12. - ZORN
7.12. - 13.12. - PINTER
14.12. - 20.12. - DROBNIČ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
24.9.2009 10:56:35   
pika74
In  Johny čestitke za plusek!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
24.9.2009 11:10:50   
pikovit
Reby kaj pa če bi probala z vlažilcem v prostoru?Sicer pa po mojem še vse te dihalne poti niso navajene vsega tega.Kaj pa vem.Se mi zdi,da kar vsi dojenčki smrčijo na začetku,pol se pa stanje sčasoma izboljša.Probaj vse.Tudi tisto kar ti je Barbi napisala.Pri Justu se pa dobi tudi materina dušica,ki pa je tudi fejst.Bolj preventiva.Mi smo naše tamale mazali z dušico.Ko so bili mali samo po podplatkih.Potem ko so bili večji pa še po pljučkah(spredaj in zadaj).To smo delali pozimi.Čez poletje pa pavza.Obstaja pa tudi kopel materina dušica.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
24.9.2009 11:16:57   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Zup in Johnie, čestitam za user posted image . Želim vama mirno nosečnost. user posted image

Aqua super za stopko. Nč punkcije bat. Sam čim bolj močno z rokami na trebuh pritiskaj, pa bo.

Pika, meni si ti res sumljiva. A nisi mogoče user posted image ? user posted image

S*, a tolk foliklov maš? Super. Punkcija bo pa tud hitro mimo, boš videla. user posted image

se pospišem kr pod touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo tako naprej z lepimi novičkami, no mene še čaka doooolgauser posted image user posted image
in sem vsa na trnih- BO NE BO BO NE BO.....user posted image
LEP DAN VSEM SKUPAJuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
24.9.2009 11:17:44   
aqua77
Bebiii, itak da BOOOOO!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
24.9.2009 11:23:00   
palcica_
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Aja, fargi me je včeraj opozorila, da naj še enkrat napišem seznam zdravnikov na UZ.

21.9. - 27.9. - RIBIČ
28.9. - 4.10. - TOMAŽEVIČ
5.10. - 11.10. - VOGLER
12.10. - 18.10. - PINTER
19.10. - 25.10. - KOROŠEČ
26.10. - 1.11. - VRTAČNIK
2.11. - 8.11. - POŽLEP
9.11. - 15.11. - VOGLER
16.11 - 22.11. - RIBIČ
23.11 - 29.11. - TOMAŽEVIČ
30.11. - 6.12. - ZORN
7.12. - 13.12. - PINTER
14.12. - 20.12. - DROBNIČ

A v LJ ti zmeraj drug G dela UZ ko si v postopku? Kaj pa punkcijo in transfer?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
24.9.2009 11:26:11   
Aljonka
Hojla punce, da se še jaz mal prfočkam, da ne boste mislile da sem pozabila na vas.

Vas redno berem in sem z nekaterimi žalostan z drugimi se pa veselim za vse vas, ki pa čakate na plusek pa držim pesti.

Jaz grem na posvet k dr. Požlep 2.10.2009

Gremo naprej!user posted image   

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
24.9.2009 11:34:51   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

A v LJ ti zmeraj drug G dela UZ ko si v postopku? Kaj pa punkcijo in transfer?

Kakor naletiš.Včasih se zgodi da imaš 2x istega.Največkrat pa te vsakič drug gleda.

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
24.9.2009 11:35:54   
aqua77
S* sem ti poslala ZS... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
24.9.2009 11:37:36   
pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Kaj pa punkcijo in transfer?

Tisti ki je un dan na sporedu oz. na razpolago.To pa vprašaj pri sestrah.Kakšen dan prej ali pa zjutraj.Če pa nisi zadovoljna z tistim G pa lahko zahtevaš drugega(imaš to pravico),samo kakšen dan prej se zmeni.Sestre se bodo zavzele.So super.Še bolje pa je,če se greš kar sama zmenit.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
24.9.2009 11:38:48   
pikovit
Aqua če mi bo čas dovoljeval,pridem naslednji teden kaj na tvoj konec.Sicer v Koper,ampak si bom vzela čas in te pridem kaj pokukat al pa vsaj kava ;)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
24.9.2009 11:41:40   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Aqua če mi bo čas dovoljeval,pridem naslednji teden kaj na tvoj konec.Sicer v Koper,ampak si bom vzela čas in te pridem kaj pokukat al pa vsaj kava ;)

Te držim za besedo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bom fraj, tako da mam časa kar ga hoč!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
24.9.2009 11:49:47   
pikovit
No se bom potrudila.Dej mi na zs napiš tvoj gsm.Sem se z tel. igrala in je šlo 3/4 št. v maloro.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
24.9.2009 11:56:43   
S*
Punce hvala za lepe besede in navijanje. Saj se tudi sama prepričujem, da punkcija ne more bit tak bav bav ( v končni fasi ste vse preživele user posted image  user posted image  user posted image ). Sam jaz sem pač paničar in ponavadi pri zobozdravniku že na vratih težim, da če mi ne da inekcije ne bom niti ust odprla user posted image  user posted image  user posted image .

BETY Čestitke user posted image   user posted image   user posted image

Aqu dobila in odgovorila user posted image

BEBI BO; BO; BO itak da BO user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
24.9.2009 12:31:07   
miklarom
Drage moje pupike.

Ker za nekaj časa več ne spadam med vas v tem forumi, se vam še enkrat zahvaljujem za vse vaše dane besede, ki ste mi jih namenile, in vsaki posebej zaželim ogromno sreče, brez slabih izkušenj, v upanju, da se vsaj Vam vse srečno konča. Ne vem, kdaj in če sploh bom še imela toliko moči da ponovno poskusim, ker jew tole že zame preveč boleče, vas bom še vseeno naprej brala in sledila, in kdaj tudi kaj napisala, seveda če lahko. Imam pa eno zelo veliko željo od Vas vseh tukaj gor, da ko boste imele kakršnokoli srečanje, da bi mi javile, ker bi Vas srčno rada vse spoznala, in se vam tudi vsem v obraze zahvalila, in počastila s kakšno rundo pijače, kajti brez vas, ki ste tako dobrosrčne duše ne bi mogla prenesti vse kar sem doživela. Upam samo, da mi kdaj uspe do otroka in takrat deliti srečo z Vami.

Lep pozdrav VESNA

vsem želim uspešne postopke, čimveč plusekov, in srečno nosečnost, brez grenkob.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
24.9.2009 12:48:18   
cukica
Miklarom ti se zdaj izjoči in daj to bolečino iz sebe.Me bomo s teboj,če ne preko foruma pa z mislimi.Res mi je hudo zate,ampak vem,da bo tudi tebi nekoč ratalo,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
24.9.2009 12:50:09   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Punce hvala za lepe besede in navijanje. Saj se tudi sama prepričujem, da punkcija ne more bit tak bav bav ( v končni fasi ste vse preživele user posted image  user posted image  user posted image ). Sam jaz sem pač paničar in ponavadi pri zobozdravniku že na vratih težim, da če mi ne da inekcije ne bom niti ust odprla user posted image  user posted image  user posted image .

BETY Čestitke user posted image   user posted image   user posted image

Aqua dobila in odgovorila user posted image

BEBI BO; BO; BO itak da BO user posted image   user posted image   user posted image

Jaz nisem nič dobila... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
24.9.2009 12:50:49   
nellika
miklarom   iskrene sožalje ob izgubi vajenega angelčka user posted image

jaz pa še kar čakam na user posted image , čeprav sem zadnje mesece imela na 42 dni, torej bi mogla kmalu prit, pa ni videt - vmes naredila že test - negativen. kmalu bo spet vikend, me pa zanima kako te raporedijo, če naprimer dobiš user posted image  med vikendom, in kličeš v ponedeljek.
cela sem že zmedena zdaj, kaj še bo user posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
24.9.2009 12:52:08   
BarbiG
Vesna, izkriči svojo bolečino in daj času čas.Verjamem, da vaju bo doletela tudi ta sreča, da bosta lahko otročka pospremila v življenje od vrtca in šol naprej. Pa seveda ne smem pozabit tistega magičnega prvega leta. user posted image user posted image user posted image  Se pa veselim srečanja, da te spoznam in stisnem v en močen objem. Punca, mislim nate in vem, da boš nekoč zbrala dovolj moči za nove boje in da ti bo usoda namenila vsaj enega zdravega otročka, ki to bi razsvetleval pot življenja. Nikoli ne pozabi, da si že mama in boš vedno mama. To vesta tudi tvoja angelčka. Rada te mam.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
24.9.2009 12:52:58   
cukica
Nellika jaz sem jo dobila v soboto in sem šla v četrtek po inekcije,...

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
24.9.2009 12:55:58   
Anonimen
palčica, vsak teden dela UZ, punkcijo in transfer zdravnik ki je določen na tem razporedu. Izjemoma se lahko zmeniš npr. za svojega zdravnika oz. tistega, ki si ga želiš.

Aljonka, welcome back!! Sem te že pogrešala!! user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si?

bebiii, ne razmišljaj bedarij! Itak, da BO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

pika, kako kaže? Še vedno belina, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

miklarom, drži se!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa itak, da spadaš v našo temo - saj si ena od nas!!!

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2524
24.9.2009 13:02:49   
cukica
BEBIII ti pa začni razmišljat pozitivno,to sem ti rekla že,ko sva se videli,da bodi pozitivna tudi če je težko,..pa itak da BO!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?