Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 7:18:46
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro, Reby, hvala za kavico! IZVIRNO SPOROČILO: arneja Loremi, če takšnega tipsona zagledaš/fašeš navsezgodaj, te glava ta dan definitivno ne boli . Žal mi je, da ti bo tečka na dopusti težila, ampak ti se ji ne daj in vseeno uživaj na kvadrat, prav ? Uf, glavobol je potem takoj na stranskem tiru ! Jap, no bom poskusla uživat, hvala ! IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, se trudim in si vzamem nekaj časa tudi za RR, itak se ne moreš skoz učiti. Mi je pa žal, da ti bo pokvarila težko pričakovani dopust, ampak poglej z druge strani, vsaj prišla je. Ja, ma sej to vem, sem se že spraševala, kako bo, če bom mogla it nazaj do dr. in kaj potem naredit. Samo res mi pa ni všeč to met na dopustu, sej vem, sej je vsako leto možnost, da te to doleti, ni pa fajn . Dobro opravi z izpitom ! Bilka, super za beto ! Miklarom, še enkrat veliiiiik objem! Vsem želim lep dan!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 7:33:14
|
|
|
|
biba007
|
Dobro jutro, pupike. Hej, tole je pa že kar reminiscentno, najprej Rebika s kofijem, potem pa še dobro jutro Loremi. ....hej, pravkar računam (porabila vsaj tri prstke na roki )....a to pomeni, da sem jaz še na stopničkah? Kul Kako sta, dragi moji, a je Tomiju šuškanje kaj pomagalo? Pa Loremi, super za M, pa čeprav malo časovno sitno....kdaj pa greš na dopust? Miklca, še enkrat . S teboj smo in mislimo nate, no-matter-what. Bit, sorči, ampak super. Bo hitro, kot bi mignil. A zdaj greš v postopek, a imaš še zamrznjenčke? Viš, sem malo pobrkala.... Blicka, , še enka septembrska nosečka. Arnejči, ribici ok? Buši že kaj velik?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 7:59:38
|
|
|
|
BarbiG
|
Miklarom, ostala sem popolnoma brez besed. Ne morem verjet, da se lahko v današnjem času dogajajo take stvar. Še enkrat ti izrekam iskreno sožalje. Si ne znam predstavljat te bolečine, vendar pusti bolečini prosto pot, izlij solze, daj času čas. Čeprav počasi, bo čas tisti, ki bo omilil tvojo bolečino. Upam, da boš nekoč še našla moč za nov postopek in takrat bom navijala zate, Sedaj pa jočem s tabo in ti pošiljam miljon . Naj vaju vajina angelčka čuvata in vama data moči za ta krut svet.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 8:00:27
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Dobro jutro, pupike. Hej, tole je pa že kar reminiscentno, najprej Rebika s kofijem, potem pa še dobro jutro Loremi. ....hej, pravkar računam (porabila vsaj tri prstke na roki )....a to pomeni, da sem jaz še na stopničkah? Kul Kako sta, dragi moji, a je Tomiju šuškanje kaj pomagalo? Pa Loremi, super za M, pa čeprav malo časovno sitno....kdaj pa greš na dopust? Jst sem zdej pod dozo antipain tablet, M zeza, na dopustka pa grem v nedeljo, končno da ga tud jaz dočakam. Še naprej navijam za vse, ki se špikate, za vse, ki čakate na plus in vse, ki čakate M in potem akcijo !
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 8:00:53
|
|
|
|
BarbiG
|
Bit, žal mi je, da ti ni uspelo me pa veseli, da si zbrala dovolj moči za nov boj.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 8:04:16
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blicka Živjo, evo, pa sem tudi jaz dočakala svoj +. Šla sem si tudi izmerit bHCG in je 576, danes je 16 dan od ET. Bila sem v iCSI postopku pri dr. Rešu, 5.10. imam prvi UZ. lp Čestitke Aqui kako je blo s frnikulami, so kaj zrasle, se kaj pomnožile?? Johnie???? čakamo
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 8:21:52
|
|
|
|
a.jrad1
|
tudi jaz za danes! Dajte punce, dobro zrihtajte!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 9:00:09
|
|
|
|
bilka
|
dobro jutro.. še jaz se pridružujem naijanju.. Miklarom kakor sem že rekla te ne poznam, ampak me je tvoja zgodba zelo pretresla, jaz jokam in si misli kako sem nesrečna ker postopki ne ratajo in pol preberem nekaj takega in si mislim, da to ne more biti res, kaj vse da človek skozi, ostala sem popolnoma brez tapravih besed, ki bi te potolažile, ker sem mislila da se kaj takega ne more zgoditi zato ti iz srca še enkrat pošiljam velik objem in želim ti veliko sreče za naprej, da končno tudi vama posije sonček..
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 9:04:24
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Dobro jutro punce! Evo prišla iz UZ in je vse vredu. Folikli lepo rastejo. Sedaj sem še dobila zraven Suprefracta še Gonal in imam ponovno 2.10.09 UZ. Malce me je strah danes zvečer ko si bom mogla dati obe "dozi", ker mi je že pri Suprefract-u hudo. Moj trebuh zgleda kot da bi me nekdo tepel po njem - poln modric (namreč sem bolj take občutljive narave da takoj ko se kje malce udarim dobim modrice). In imam kar "grozne" glavobole, ki so skoraj že kar migrena in tudi slabost občutim. Vendar bo že nekako - bo treba potrpeti. Razmišljam če bi sedaj šla nazaj v službo, pa se mi ne da , ker me glava boli in si bom danes vzela čas za sebe. Želim vam vsem lep dan in prav en lep pozdrav vsem mojca
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 9:13:24
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Miklarom: res moje iskreno sožalje ob izgubi. Želim tebi in tvojemu možu veliko moči in čim prej več pozitivnih misli . mojca Življenje je kot gledališče: prideš, vidiš in odideš!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 9:27:00
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m Malce me je strah danes zvečer ko si bom mogla dati obe "dozi", ker mi je že pri Suprefract-u hudo. Moj trebuh zgleda kot da bi me nekdo tepel po njem - poln modric (namreč sem bolj take občutljive narave da takoj ko se kje malce udarim dobim modrice). Vrtnica, super za foliklčke. Za manj modric pa poskusi predvsem iglo izvleči čisto naravnost. Saj veš, ne levo ne desno. Ponavadi do mikropoškodb tkiva in hematomčkov pride prav v rikverc delu, ko že misliš, da je vse končano, pa se malce zatakne .... Dobro zrihtaj danes
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 9:27:46
|
|
|
|
soncek3
|
Miklarom, tukaj človek res ostane brez besed. Čeprav ne poznam tvoje zgodbe, me je ob branju zabolelo v srcu. Niti pod razno pa si ne morem predstavljati, kako se počutita vidva. . Izjokaj svojo bolečino. Želim vama , da se hitro pobereta in gresta v nove boje! Vajina angelčka Taja in Timi pa vedno bedita nad vama! Objemček!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 9:42:08
|
|
|
|
pikovit
|
Miklarom Sem ostala brez besed in na naše zdravstvo.Drži se.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 9:45:02
|
|
|
|
cukica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blicka Živjo, evo, pa sem tudi jaz dočakala svoj +. Šla sem si tudi izmerit bHCG in je 576, danes je 16 dan od ET. Bila sem v iCSI postopku pri dr. Rešu, 5.10. imam prvi UZ. lp Iskrene čestitke,...
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 10:20:11
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jutroooo Aqua, kako je s folikli? Pika74, kateri dan si? Miklarom, sem ostala brez besed, ko sem prebrala kako Dr. postopajo s pacijenti Za jih........ Drži se, mi smo s teboj RADA TE IMAM! BLICKA, ČESTITKE ZA + Vrtnica.m, super za folikle, naj lepo rastejo in naj te nebo strah, samo pogumno naprej, sej si že na polovici pa še več Bilka, kako si?, prav sem srečna, ker si se odločila v nove boje Lana70, kako lepo za fantka - čaki čaki, da jaz in rodim punčko mislim, da se bosta zelo razumela Suzi, kako je pri tebi situacija, si dobila tečko? Lep pozdrav vsem
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 10:32:53
|
|
|
|
bilka
|
pozdrav Bebii sem uredu, sem obljubla te kaj poklicat pa ne rata, pridem vsake toliko mal prečekirat tu gor pol pa naprej, sem ful u muvingu, imam ene dodatne preglede, ker imam visok prolaktin pa sem skozi v Izoli, pa še dodatne preiskave , pol sem dvakrat tedensko v šoli imma učno pomoč za izpit, pa seminarsko delam itd.tak da je kar pestro ma si bom uzela en dan časa te pokličem in greva na kafe, prvo pa ti počakaj in počivaj do testa..
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 10:38:31
|
|
|
|
Rakica_80
|
O super, si že v akciji za šolo Jaz sem se lani zdravila za visok Prolaktin, sem morala jemati tablete-GROZNE ( BROMERGON) Ti si na LU v KP, a ne No, ko boš tam pokliči jaz sem zelo blizu itak sem tudi jaz non stop v muvingu, mi sploh ni do ležanja Lepo se imej in pridno uči
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 10:40:15
|
|
|
|
Anonimen
|
bebiii, ne še vedno jem dabroston. Bom počakala še do začetka naslednjega tedna, potem ga bom pa nehala jemat in računam, da bom M dobila nekje 1-2. 10.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 11:05:52
|
|
|
|
Rakica_80
|
O super Suzi, samo še malo Jaz imam eno vprašanje, mi res ne da miru, kot veste sem v ponedeljek šla po zamrznjenčka, dobila sem enekcijo za podporo nosečnosti, sedaj pa me zanima samo, kako je ime temu zdravilu, če je kakšna imela naj mi prosim pove, HVALA
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 11:06:58
|
|
|
|
Rakica_80
|
Aja, pa še to, utrogestana mi niso dali, češ to kar sem dobila je za 14 dni
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 11:24:33
|
|
|
|
BarbiG
|
BEBIII bo držalo. Tale injekcija drži 14 dni. Lahko, da si dobila Pregnyl ali Ovitrelle. Nekaj od tega. Tudi meni so po prenosu zamrznjenčkov dali samo injekcijo - sedaj pa je dete staro že 4 leta.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.9.2009 11:29:08
|
|
|
|
Naska
|
Joj, Miklarom! Jočem, hlipam s tabo! Kako imaš prav in kako - ne razumem, kako imajo lahko takšen odnos, ne razumem!!! Za božjo voljo. Jaz sem jokala in ne malo (že) ko sem imela abrazijo, dala sem ime temu otročku, ki je rasel v meni samo nekaj tednov, ki mu je srček zabil - pa čeprav ni bil večji kot nekaj milimetrov. Kako ne znajo biti doumevajoči - ne razumem res ne! Ne predstavljam si, kako je to bilo. Jaz bi jim verjetno tam vse po vrsti razbila. In če so rekli, da bodo počakali dve uri, zakaj je niso pustili pri tebi?! Da bi jo cartala. Tako mi je žal, da si morala skozi to kalvarijo - eno kalvarijo, ker ti je bila dodeljena, a to drugo ki se tiče osebja - te ne bi smela dajati skozi! In to nobena od nas. Sama sicer nimam slabih izkušenj, a sem videla že kako šavrasti pa tudi malodušni znajo biti v bolnišnicah. Tajčica - lepo spančaj! Miklarom - objemam te!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?