|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
23.9.2009 7:18:46   
loremi
Dobro jutro,

Reby, hvala za kavico!

IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Loremi, če takšnega tipsona zagledaš/fašeš user posted image navsezgodaj, te glava ta dan definitivno ne boli user posted image . Žal mi je, da ti bo tečka na dopusti težila, ampak ti se ji ne daj in vseeno uživaj na kvadrat, prav user posted image ?

Uf, glavobol je potem takoj na stranskem tiru user posted image ! Jap, no bom poskusla uživat, hvala user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, se trudim in si vzamem nekaj časa tudi za RR, itak se ne moreš skoz učiti. Mi je pa žal, da ti bo user posted image  pokvarila težko pričakovani dopust, ampak poglej z druge strani, vsaj prišla je.

Ja, ma sej to vem, sem se že spraševala, kako bo, če bom mogla it nazaj do dr. in kaj potem naredit. Samo res mi pa ni všeč to met na dopustu, sej vem, sej je vsako leto možnost, da te to doleti, ni pa fajn user posted image . Dobro opravi z izpitom user posted image !

Bilka, super za beto user posted image !

Miklarom, še enkrat veliiiiik objem! user posted image

Vsem želim lep dan!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
23.9.2009 7:33:14   
biba007
Dobro jutro, pupike. Hej, tole je pa že kar reminiscentno, najprej Rebika s kofijem, potem pa še dobro jutro Loremi. ....hej, pravkar računam (porabila vsaj tri prstke na rokiuser posted image )....a to pomeni, da sem jaz še na stopničkah? Kuluser posted image Kako sta, dragi moji, a je Tomiju šuškanje kaj pomagalo? Pa Loremi, super za M, pa čeprav malo časovno sitno....kdaj pa greš na dopust?

Miklca, še enkratuser posted image . S teboj smo in mislimo nate, no-matter-what.

Bit, sorči, ampak super. Bo hitro, kot bi mignil. A zdaj greš v postopek, a imaš še zamrznjenčke? Viš, sem malo pobrkala....

Blicka, user posted image , še enka septembrska nosečka.

Arnejči, ribici ok? Buši že kaj velik?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
23.9.2009 7:35:28   
biba007
Aha, pa še malo dnevnega navijanja user posted image

pa še malo navijanja za jutri, ker sem glih pri volji, pa še malo spodbude potrebujemo po vseh teh žalostnih novičkah...

Sreda, 23.09.
vrtnica.m - UZ
Aqua77 - UZ

user posted image  user posted image  user posted image

Ženske, dobro zrihtajte jutri

Pa še ++++++++++++ za Johnieuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
23.9.2009 7:59:38   
BarbiG
Miklarom, ostala sem popolnoma brez besed. Ne morem verjet, da se lahko v današnjem času dogajajo take stvar. Še enkrat ti izrekam iskreno sožalje. user posted image user posted image user posted image  Si ne znam predstavljat te bolečine, vendar pusti bolečini prosto pot, izlij solze, daj času čas. Čeprav počasi, bo čas tisti, ki bo omilil tvojo bolečino. Upam, da boš nekoč še našla moč za nov postopek in takrat bom navijala zate, Sedaj pa jočem s tabo in ti pošiljam miljon user posted image . Naj vaju vajina angelčka čuvata in vama data moči za ta krut svet.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
23.9.2009 8:00:11   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

pa še malo navijanja za jutri, ker sem glih pri volji, pa še malo spodbude potrebujemo po vseh teh žalostnih novičkah...

Sreda, 23.09.
vrtnica.m - UZ
Aqua77 - UZ

Pa še ++++++++++++ za Johnieuser posted image user posted image user posted image

Tole mi je pa tako všeč, da se kar podpišem pod tole. Dajmo današnje akterke.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
23.9.2009 8:00:27   
loremi
Dobro jutro, pupike. Hej, tole je pa že kar reminiscentno, najprej Rebika s kofijem, potem pa še dobro jutro Loremi. ....hej, pravkar računam (porabila vsaj tri prstke na rokiuser posted image )....a to pomeni, da sem jaz še na stopničkah? Kuluser posted image Kako sta, dragi moji, a je Tomiju šuškanje kaj pomagalo? Pa Loremi, super za M, pa čeprav malo časovno sitno....kdaj pa greš na dopust?

Jst sem zdej pod dozo antipain tablet, M zeza, na dopustka pa grem v nedeljo, končno da ga tud jaz dočakam.

Še naprej navijam za vse, ki se špikate, za vse, ki čakate na plus in vse, ki čakate M in potem akcijo user posted image !

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
23.9.2009 8:00:53   
BarbiG
Bit, žal mi je, da ti ni uspelo me pa veseli, da si zbrala dovolj moči za nov boj. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
23.9.2009 8:04:16   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Blicka

Živjo,

evo, pa sem tudi jaz dočakala svoj +.

Šla sem si tudi izmerit bHCG in je 576, danes je 16 dan od ET.

Bila sem v iCSI postopku pri dr. Rešu, 5.10. imam prvi UZ.

lp

Čestitke user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Aqui kako je blo s frnikulami, so kaj zrasle, se kaj pomnožile??

Johnie???? čakamo

(odgovor članu Blicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
23.9.2009 8:21:52   
a.jrad1
tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image  za danes! Dajte punce, dobro zrihtajte!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
23.9.2009 8:41:36   
tassi1

Sreda, 23.09.
vrtnica.m - UZ
Aqua77 - UZ

Je tolk fajn, da si bom kar sposodila tole navijanje user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
23.9.2009 9:00:09   
bilka
dobro jutro.. še jaz se pridružujem naijanju..user posted image

Miklarom kakor sem že rekla te ne poznam, ampak me je tvoja zgodba zelo pretresla, jaz jokam in si misli kako sem nesrečna ker postopki ne ratajo in pol preberem nekaj takega in si mislim, da to ne more biti res, kaj vse da človek skozi, ostala sem popolnoma brez tapravih besed, ki bi te potolažile, ker sem mislila da se kaj takega ne more zgoditi zato ti iz srca še enkrat pošiljam velik objem in želim ti veliko sreče za naprej, da končno tudi vama posije sonček..user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
23.9.2009 9:04:24   
vrtnica.m
Dobro jutro punce!

Evo prišla iz UZ in je vse vredu. Folikli lepo rastejo. Sedaj sem še dobila zraven Suprefracta še Gonal in imam ponovno 2.10.09 UZ.
Malce me je strah user posted image danes zvečer ko si bom mogla dati obe "dozi", ker mi je že pri Suprefract-u hudo. Moj trebuh zgleda kot da bi me nekdo tepel po njem - poln modric (namreč sem bolj take občutljive narave da takoj ko se kje malce udarim dobim modrice).  In imam kar "grozne" glavobole, ki so skoraj že kar migrena in tudi slabost občutim. Vendar bo že nekako - bo treba potrpeti. user posted image

Razmišljam če bi sedaj šla nazaj v službo, pa se mi ne da user posted image , ker me glava boli in si bom danes vzela čas za sebe.

Želim vam vsem lep dan in prav en lep pozdrav vsem user posted image

mojca

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
23.9.2009 9:13:24   
vrtnica.m
Miklarom: res moje iskreno sožalje ob izgubi. Želim tebi in tvojemu možu veliko moči in čim prej več pozitivnih misli .

mojca

Življenje je kot gledališče: prideš, vidiš in odideš!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
23.9.2009 9:27:00   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

Malce me je strah user posted image danes zvečer ko si bom mogla dati obe "dozi", ker mi je že pri Suprefract-u hudo. Moj trebuh zgleda kot da bi me nekdo tepel po njem - poln modric (namreč sem bolj take občutljive narave da takoj ko se kje malce udarim dobim modrice).

Vrtnica, super za foliklčke. Za manj modric pa poskusi predvsem iglo izvleči čisto naravnost. Saj veš, ne levo ne desno. Ponavadi do mikropoškodb tkiva in hematomčkov pride prav v rikverc delu, ko že misliš, da je vse končano, pa se malce zatakneuser posted image .... Dobro zrihtaj danesuser posted image

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
23.9.2009 9:27:46   
soncek3
Miklarom, tukaj človek res ostane brez besed. Čeprav ne poznam tvoje zgodbe, me je ob branju zabolelo v srcu. Niti pod razno pa si ne morem predstavljati, kako se počutita vidva.user posted image user posted image user posted image . Izjokaj svojo bolečino. Želim vama , da se hitro pobereta in gresta v nove boje! Vajina angelčka Taja in Timi pa vedno bedita nad vama!

Objemček!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
23.9.2009 9:42:08   
pikovit
Miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ostala brez besed in user posted image  na naše zdravstvo.Drži se.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
23.9.2009 9:45:02   
cukica
IZVIRNO SPOROČILO: Blicka

Živjo,

evo, pa sem tudi jaz dočakala svoj +.

Šla sem si tudi izmerit bHCG in je 576, danes je 16 dan od ET.

Bila sem v iCSI postopku pri dr. Rešu, 5.10. imam prvi UZ.

lp

Iskrene čestitke,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
23.9.2009 10:20:11   
Rakica_80
Jutroooouser posted image

Aqua, kako je s folikli?
Pika74, kateri dan si?
Miklarom, sem ostala brez besed, ko sem prebrala kako Dr. postopajo s pacijentiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za jih........user posted image Drži se, mi smo s tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image RADA TE IMAM!
BLICKA, ČESTITKE ZA +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vrtnica.m, super za folikle, naj lepo rastejo in naj te nebo strah, samo pogumno naprej, sej si že na polovici pa še večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bilka, kako si?, prav sem srečna, ker si se odločila v nove bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana70, kako lepo za fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - čaki čaki, da jazuser posted image in rodim punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da se bosta zelo razumelauser posted image user posted image user posted image user posted image
Suzi, kako je pri tebi situacija, si dobila tečko?
Lep pozdrav vsemuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
23.9.2009 10:32:53   
bilka
pozdrav Bebii sem uredu, sem obljubla te kaj poklicat pa ne rata, pridem vsake toliko mal prečekirat tu gor pol pa naprej, sem ful u muvingu, imam ene dodatne preglede, ker imam visok prolaktin pa sem skozi v Izoli, pa še dodatne preiskave , pol sem dvakrat tedensko v šoli imma učno pomoč za izpit, pa seminarsko delam itd.tak da je kar pestro ma si bom uzela en dan časa te pokličem in greva na kafe, prvo pa ti počakaj in počivaj do testa..

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
23.9.2009 10:38:31   
Rakica_80
O super, si že v akciji za šolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem se lani zdravila za visok Prolaktin, sem morala jemati tablete-GROZNEuser posted image user posted image user posted image
( BROMERGON)
Ti si na LU v KP, a neuser posted image No, ko boš tam pokliči jaz sem zelo blizuuser posted image itak sem tudi jaz non stop v muvingu, mi sploh ni do ležanjauser posted image
Lepo se imej in pridno učiuser posted image

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
23.9.2009 10:40:15   
Anonimen
bebiii, ne še vedno jem dabroston.user posted image Bom počakala še do začetka naslednjega tedna, potem ga bom pa nehala jemat in računam, da bom M dobila nekje 1-2. 10.

(odgovor članu bilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
23.9.2009 11:05:52   
Rakica_80
O super Suzi, samo še malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam eno vprašanje, mi res ne da miru, kot veste sem v ponedeljek šla po zamrznjenčka, dobila sem enekcijo za podporo nosečnosti, sedaj pa me zanima samo, kako je ime temu zdravilu, če je kakšna imela naj mi prosim pove,
HVALAuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
23.9.2009 11:06:58   
Rakica_80
Aja, pa še to, utrogestana mi niso dali, češ to kar sem dobila je za 14 dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2423
23.9.2009 11:24:33   
BarbiG
BEBIII bo držalo. Tale injekcija drži 14 dni. Lahko, da si dobila Pregnyl ali Ovitrelle. Nekaj od tega. Tudi meni so po prenosu zamrznjenčkov dali samo injekcijo - sedaj pa je dete staro že 4 leta. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2424
23.9.2009 11:29:08   
Naska
Joj, Miklarom!

Jočem, hlipam s tabo! Kako imaš prav in kako - ne razumem, kako imajo lahko takšen odnos, ne razumem!!! Za božjo voljo. Jaz sem jokala in ne malo (že) ko sem imela abrazijo, dala sem ime temu otročku, ki je rasel v meni samo nekaj tednov, ki mu je srček zabil - pa čeprav ni bil večji kot nekaj milimetrov. Kako ne znajo biti doumevajoči - ne razumem res ne! Ne predstavljam si, kako je to bilo. Jaz bi jim verjetno tam vse po vrsti razbila. In če so rekli, da bodo počakali dve uri, zakaj je niso pustili pri tebi?! Da bi jo cartala. Tako mi je žal, da si morala skozi to kalvarijo - eno kalvarijo, ker ti je bila dodeljena, a to drugo ki se tiče osebja - te ne bi smela dajati skozi! In to nobena od nas.  Sama sicer nimam slabih izkušenj, a sem videla že kako šavrasti pa tudi malodušni znajo biti v bolnišnicah.
Tajčica - lepo spančaj! Miklarom - objemam te!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?