|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
23.9.2009 7:50:27   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

v jajci ni hudega če noge dol gledajo če se vozi v smeri vožnje ...midva sma ga pa vozla vedno spredi in more bit kontra obrnjen in potem tiste noge ki dol bingljajo napot hodjo ker jih nima kam dat... zato je bil problemuser posted image

Kako pa to misliš? Mislim, sej v lupinici se otrok vozi samo nazaj obrnjen, ne v smeri vožnje. user posted image

če je na zadnjih sedežih se vozi v smeri vožnje tak so nam v materinski šoli povedal...

to pa prvič slišimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
23.9.2009 7:53:02   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

v jajci ni hudega če noge dol gledajo če se vozi v smeri vožnje ...midva sma ga pa vozla vedno spredi in more bit kontra obrnjen in potem tiste noge ki dol bingljajo napot hodjo ker jih nima kam dat... zato je bil problemuser posted image

Kako pa to misliš? Mislim, sej v lupinici se otrok vozi samo nazaj obrnjen, ne v smeri vožnje. user posted image

če je na zadnjih sedežih se vozi v smeri vožnje tak so nam v materinski šoli povedal...

KAJ???? Ne morem verjeti...user posted image user posted image saj sploh ne moreš jajčke montirati v smeri vožnje? Vsaj moje ne:...je pa stara,..

Jaz imam podstavek pod jajčko in bi verjetno lahko montirala, ... al pa tud ne. Kako pa daš pas okol lupince? user posted image user posted image user posted image
FAK! Pa to je ful nevarno.

ja se da ja, samo res je kot si napisala NEVARNOO  zato se pa ni vozu zadi... ker sploh ni blo fiksn, se je kr tko mal migala...mislim res, ampak kaja veš če so v MŠ tak rekl že more bit tak prav ( tk sm si jst razlagala) ...

Sam ne zamerit, ampak tudi v navodilih ti pišeuser posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 23.9.2009 8:04:46 >

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
23.9.2009 7:56:42   
Lolita23

Ja, lahko kar okvirno rečemo mogoče torek?

JA! Kje pa?

Jah, ali bližje mene ali bližje tebe. user posted image Ma men se ni problem pripeljat kamor bi se zmenle. A je še katera za?

Mogoče Spps? Pa se dobimo v Kojincah? Saj ti prideš iz 03 ne? Pa se dobimo na sredini?

Ja, to je dobra ideja. Genialna! Konjice že poznam ko lsten žep! user posted image user posted image user posted image a ne spps?

user posted image user posted image user posted image Super!!!

Sam še uro je treba dorečt.
Kaj pol smo :
KOKICA
PERSIDA
spps (ni potrdila, pa ziher bo prišla, če bomo en plunk stran od nje user posted image )
Najaa

ŠE KATERA???

A potem se ne bomo dobili z Lejco???Jah potem še jaz mogočeuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
23.9.2009 8:05:39   
Lolita23
IN ŠE DOBRO JUTRO že stamdardno od pol sedmih.user posted image user posted image user posted image

trinity imaš mail

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
23.9.2009 10:07:33   
Dan,

da se malo javim nočka prespana iz strani Lie ampak moja nočka pa za user posted image user posted image user posted image  prvo moj nos ko dihat ne morem pol se mi je malo odprlo pol spet mal zadremam pa neke moreče sanje tako da sem spala vse skupaj dobre 2 urce...se zjutraj potem zbudim vsa skozlana in na koncu ugotovim da imam še vročino ni dovolj da imam nahod joj joj tole noro vreme...upam sam da bo Lia ok tako kot je sedaj je kašlala eno nočko ampak upam da mi je uspelo in je nehala...trkam seveda...drugače pa nč kaj ati dela kaj naj kuham nimam ideje...ve katera kaj naj skuham???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
23.9.2009 10:11:42   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Najaa, pa reci ti pol meni da drugi teden, se pravi, kaj je to že 2.oktober?....ma ni panike takrat,,,ma sej vam pravim da sem čist out od teh golazni...

No te pa tak vredi. Lublančanke, petek 2.10, ok? Ura 11.30h pod vodo. Da se mal tunkamo. user posted image user posted image user posted image
( a sem dobro zakvakala? Se počasi navajam nazaj na to špraho user posted image user posted image user posted image )

Ok. Dala v opomnik user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
23.9.2009 10:15:44   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Dan,

da se malo javim nočka prespana iz strani Lie ampak moja nočka pa za user posted image user posted image user posted image  prvo moj nos ko dihat ne morem pol se mi je malo odprlo pol spet mal zadremam pa neke moreče sanje tako da sem spala vse skupaj dobre 2 urce...se zjutraj potem zbudim vsa skozlana in na koncu ugotovim da imam še vročino ni dovolj da imam nahod joj joj tole noro vreme...upam sam da bo Lia ok tako kot je sedaj je kašlala eno nočko ampak upam da mi je uspelo in je nehala...trkam seveda...drugače pa nč kaj ati dela kaj naj kuham nimam ideje...ve katera kaj naj skuham???

user posted image da boš čim prej spet ok. Moraš tudi zase poskrbet. Počivaj kolikor se le da. Če se ti nos močno zabaše, da ti ne da dihat in da zato ne moreš spat si daj Operil kapljice. Pa čaj,...
Če res nujno moraš kuhat naredi testenine s kako že pripravljeno omakco pa solato.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
23.9.2009 10:16:55   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Ja najaa jutri ma sestanek z direktorjem,ker jim je na žulj stopil.
Upam, da se bo izteklo najboljše za vas user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
23.9.2009 12:20:35   
trezika
Dan
Mi smo pa danes malo bolj slabo spali... Maruši nekaj ni pasalo...se je budila od treh do petih...nič jokala samo jamrala...sn ji dala malo čaja in je zaleglo za 10 minut.... pa sn mislila da je mogoče lačna, ji grem mleko narest....gospodična 2x potegne in spi...za naslednjih 10 minut okol petih je pa vendarle omagala...in spala do osmih

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
23.9.2009 12:21:36   
trezika
Imam pa eno vprašanje.... kaj naj ji dam da bo lažje in bolj mehko kakala? Zadnji čas fuuuuul na trdo kaka.... Saj vem, da ste o tem že govorle, ampak mam še vedno spomin ko zlata ribica user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
23.9.2009 12:44:55   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Najaa, pa reci ti pol meni da drugi teden, se pravi, kaj je to že 2.oktober?....ma ni panike takrat,,,ma sej vam pravim da sem čist out od teh golazni...

No te pa tak vredi. Lublančanke, petek 2.10, ok? Ura 11.30h pod vodo. Da se mal tunkamo. user posted image user posted image user posted image
( a sem dobro zakvakala? Se počasi navajam nazaj na to špraho user posted image user posted image user posted image )

Ok. Dala v opomnik user posted image

super. user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
23.9.2009 12:45:03   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

JA! Kje pa?

Jah, ali bližje mene ali bližje tebe. user posted image Ma men se ni problem pripeljat kamor bi se zmenle. A je še katera za?

Mogoče Spps? Pa se dobimo v Kojincah? Saj ti prideš iz 03 ne? Pa se dobimo na sredini?

Ja, to je dobra ideja. Genialna! Konjice že poznam ko lsten žep! user posted image user posted image user posted image a ne spps?

Kaj pol smo :
KOKICA
PERSIDA
spps (ni potrdila, pa ziher bo prišla, če bomo en plunk stran od nje user posted image )
Najaa

ŠE KATERA???

A potem se ne bomo dobili z Lejco???Jah potem še jaz mogočeuser posted image

ne vem, če bo še tu. ji bom sms poslala.
ja, ti tudi, super. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
23.9.2009 12:45:06   
Najaa

Dan,

boga. user posted image
kuhala bom jaz nekaj na hitro, ker imam polno dela. popečena paprika s sirom in jajci. user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
23.9.2009 12:45:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Imam pa eno vprašanje.... kaj naj ji dam da bo lažje in bolj mehko kakala? Zadnji čas fuuuuul na trdo kaka.... Saj vem, da ste o tem že govorle, ampak mam še vedno spomin ko zlata ribica user posted image

slive. ali sveže v kašici, če jih že je ali pa skuhaj kompot z jabolkami in slivami. lahko so tudi suhe slive za kompot. ali rjavo banano.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
23.9.2009 12:52:34   
NoBady

Čer,

samo da vas pozdravim ker moje zdravje je iz dneva v dan slabše prehlad na fulll Lia po včerajšni terapiji kakšni tisti ki mi jo je povedala Persida kamilice je nehala res kašljat sem dala tist zraven posteljice je še dvakrat zakašljala pa mogoče danes dvakrat pa je konec upam da tako vstane sedaj sem ponovila vajo upajmo na najbolje...jutri gre moj delat tako da bova sami ne vem glih kako ampak ok v slogi je moč jaz bom Lii pomagala ona pa men če ne druga nagajatuser posted image user posted image user posted image pa bova obedvi zadovoljni...

Se še kaj javim...

a ste vi tudi taki kot mi... ma jaz vidim vse okol sebe prehlajene in bolane... glih tak obdobje je mnda ko je prehod iz toplega na mrzl ful hiter in pol zbolim... ehh bit če boljeuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
23.9.2009 12:52:34   
NoBady

JA! Kje pa?

Kaj pol smo :
KOKICA
PERSIDA
Najaa

ŠE KATERA???

Mogoče Tasa in MČ, če se skupaj pripeljeta? Pa to bo že pravi meeting!!!! user posted image user posted image user posted image

Točno ja. Pa mogoče NoBady, pa trinity?? Javite se punce? Pa cita??

jaz žal ne morem... pa kdo ve kko bo z zdravjem takrat... pa drugič user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
23.9.2009 12:52:38   
NoBady

KAJ???? Ne morem verjeti...user posted image user posted image saj sploh ne moreš jajčke montirati v smeri vožnje? Vsaj moje ne:...je pa stara,..

Jaz imam podstavek pod jajčko in bi verjetno lahko montirala, ... al pa tud ne. Kako pa daš pas okol lupince? user posted image user posted image user posted image

ja se da ja, samo res je kot si napisala NEVARNOO  zato se pa ni vozu zadi... ker sploh ni blo fiksn, se je kr tko mal migala...mislim res, ampak kaja veš če so v MŠ tak rekl že more bit tak prav ( tk sm si jst razlagala) ...

ni zamere, samo ni blo nobenih navodil ker sem mela jajco od brata in njegovih otrok.... pa punce da ne bo pomte, jaz sem Taja prav vozla, samo ene 2krat se je pelu zadi potem pa celih 6 mesecev spredi in prav obrnjen...da ne bo katera mislila da sem slaba mamauser posted image ....

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
23.9.2009 12:55:28   
NoBady

Dan,

zate in za tvojo malouser posted image user posted image user posted image

jaz bom skuhala češpljeve knedeljčke in zraven komopt...pa je kosilo gotovo user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
23.9.2009 13:00:32   
NoBady
ahoj... dans smo pa spali celo noč..d 20.30 do 8.00 ...
končn se je začel nos pucat in dejansko neki ven potegnem z baby vacom, prej je bla sam voda pa poln nos, zdej se pa lahko puca in je neki časa mir... mene pa glava boli za pop***

nič vas lahko spomnim za glasovanje na http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=327&Itemid=220

sej se ne gre za zmago, ampak mal več glasov pa lahko ima user posted image

...zdej morm it pa kuhat, je mali zaspal in morm kr izkoristit touser posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
23.9.2009 13:27:20   
Najaa
Nika je pojedla ene 3 žličke sveže naribane jabolke z malo rižolina in ima že dve uri veselico v plenici! user posted image Od kakanja do pokanja. user posted image Tako da trezika, mogoče ti to kaj pomaga. Jabolko je pa blo že rjavo, ko ga je jedla.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
23.9.2009 13:39:14   
mediuhec
kakanje: naš se včasih prav joče zraven in postane ful zašvican. P je rekla, da naj mu ne dajem korenja in banane- če mu že, potem kombiniram s slivami ali bučkami,a li pa korenja dam le za vzorec. samo še vedno težje kaka.

MB: a se jutri kaj dobimo??? tolk ste napisale, da ne folgam brat. za vikend se mi obeta 100 obiskov, ker mamo rojstne dneve tko da spet mal pucam po bajti... (še dobro da pridejo obiski, he he, mam vsaj motivacijo za pucat). če se dobimo seveda jaz častim, pa dajte se me usmilit pa sms poslat, če je že kaj določeno.

lp

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
23.9.2009 14:22:26   
Lolita23

ni zamere, samo ni blo nobenih navodil ker sem mela jajco od brata in njegovih otrok.... pa punce da ne bo pomte, jaz sem Taja prav vozla, samo ene 2krat se je pelu zadi potem pa celih 6 mesecev spredi in prav obrnjen...da ne bo katera mislila da sem slaba mamauser posted image ....

To itak, da ne tega ne mislit, sam tak, sej midva sva bila tudi čist zmedena kak jajčko not dat, sam sem imela srečo, da je nama kolegica razložilauser posted image user posted image Nikakor pa te nimam za slabo mamo.

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
23.9.2009 14:24:51   
Lolita23
Evo jaz sem, danes naredila Tjaši rižoto na vodi in notri polno zelenjave, ker je bila zelenjava malo večji kosi sem malo zmiksala vnaprej in ji ponudila, ni hotla jest, jedla je potem raje celo.torej riž cel in pretlačeno zelnjavouser posted image user posted image

Naša tamalaje včeraj najmanj 6x kakala, mogoč zato ker je jedla grozdje, pa jaz sem ga tudi in še zraven pila tolkec.

18.3.2009

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
23.9.2009 15:08:22   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

slive. ali sveže v kašici, če jih že je ali pa skuhaj kompot z jabolkami in slivami. lahko so tudi suhe slive za kompot. ali rjavo banano.

a ni tko, da banana zapira?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
23.9.2009 15:13:03   
felix7
evo, glasovala za vse naše pikce in pikice :)

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?