Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:17:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady v jajci ni hudega če noge dol gledajo če se vozi v smeri vožnje ...midva sma ga pa vozla vedno spredi in more bit kontra obrnjen in potem tiste noge ki dol bingljajo napot hodjo ker jih nima kam dat... zato je bil problem Kako pa to misliš? Mislim, sej v lupinici se otrok vozi samo nazaj obrnjen, ne v smeri vožnje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:17:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kje se zdaj vse? Kje pa Najaa hodi? Nič se ni opavičila, da bo manjkala! Lepo, da me vsaj nekdo pogreša. In opravičujem se za zamudo. Glej jo deklino! Kje si se potepala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:17:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady mi smo pa dans kupili avtosedež - končno....bil res že skrajni čas, ker so noge v jajci že čez gledale... no takle pa gospodič sedi v sedežu... Kako je velik!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:17:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ojla najaa a si zasopihana ko si tak priletela?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:18:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pridna, Spps! Ja res, hvala. In zate.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:18:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kje se zdaj vse? Kje pa Najaa hodi? Nič se ni opavičila, da bo manjkala! Lepo, da me vsaj nekdo pogreša. In opravičujem se za zamudo. Glej jo deklino! Kje si se potepala? Malo tu malo tam. PERSIDA nisem zasopihana. Že lep čas tu sedim in vas berem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:18:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady v jajci ni hudega če noge dol gledajo če se vozi v smeri vožnje ...midva sma ga pa vozla vedno spredi in more bit kontra obrnjen in potem tiste noge ki dol bingljajo napot hodjo ker jih nima kam dat... zato je bil problem Kako pa to misliš? Mislim, sej v lupinici se otrok vozi samo nazaj obrnjen, ne v smeri vožnje. To pa jaz sedaj tudi nena štekam? Saj pa drugače NE SMEŠ voziti otroka v jajčki kot v nasprotni smeri vožnje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:19:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nova slikica za seznam, prosim! Lepota mala. Komaj čakam, da ga spoznam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:19:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kje se zdaj vse? Kje pa Najaa hodi? Nič se ni opavičila, da bo manjkala! Lepo, da me vsaj nekdo pogreša. In opravičujem se za zamudo. Glej jo deklino! Kje si se potepala? Malo tu malo tam. PERSIDA nisem zasopihana. Že lep čas tu sedim in vas berem. Te pa bodi skrivnostna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:19:40
|
|
|
|
NoBady
|
babe žabe...moj me prganja v pojstlo...lepo je blo mal počvekat..zdej pa šibam... NOČKOO
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:19:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Čer, na hitro se javim sej še ne grem spat ampak ...pr nas stanje nič drugačno Lia kašlja mal mal prehlajena jaz pa fulll prehlajena mi je zdele moj skuhaj juho ker nisem dans nč jedla mi ne paše ampak je tulk vstrajal... P.S.Kaj lahko nardim če kašlja ima pa tak suh kašelj??? Boge punce. Pozdravita se.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:20:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nova slikica za seznam, prosim! Lepota mala. Komaj čakam, da ga spoznam. Ja, kdaj pa bo to? V nedeljo gremo na sejem v IZ ampak mislim,da časa za pijačko ne bo...Ker greva še z enima dvema kolegoma...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:20:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kje se zdaj vse? Kje pa Najaa hodi? Nič se ni opavičila, da bo manjkala! Lepo, da me vsaj nekdo pogreša. In opravičujem se za zamudo. Glej jo deklino! Kje si se potepala? Malo tu malo tam. PERSIDA nisem zasopihana. Že lep čas tu sedim in vas berem. Te pa bodi skrivnostna. Pridi na fb in preberi. (ti bom na zs jutri napisala, ker te mam rada in te ne bom silila na fb )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:20:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - in drugač vse pod kontrolo? Kje si zdaj ti sploh na zemljevidu ,na sredini al bolj v levo spodaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:21:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nova slikica za seznam, prosim! Lepota mala. Komaj čakam, da ga spoznam. Ja, kdaj pa bo to? V nedeljo gremo na sejem v IZ ampak mislim,da časa za pijačko ne bo...Ker greva še z enima dvema kolegoma... Ne ne, drug teden bom po štajerski hodila. Se lahk kej zmenimo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:21:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - in drugač vse pod kontrolo? Kje si zdaj ti sploh na zemljevidu ,na sredini al bolj v levo spodaj? Spodaj spodaj, nekje pod kurjo glavo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:21:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pridi na fb in preberi. (ti bom na zs jutri napisala, ker te mam rada in te ne bom silila na fb ) Jaz tudi tebe! Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:22:16
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady v jajci ni hudega če noge dol gledajo če se vozi v smeri vožnje ...midva sma ga pa vozla vedno spredi in more bit kontra obrnjen in potem tiste noge ki dol bingljajo napot hodjo ker jih nima kam dat... zato je bil problem Kako pa to misliš? Mislim, sej v lupinici se otrok vozi samo nazaj obrnjen, ne v smeri vožnje. če je na zadnjih sedežih se vozi v smeri vožnje tak so nam v materinski šoli povedal...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:22:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Čebelica in Klara, Trezika in Maruša, Tasa_m in Lija, Pocka in Blaž ČESTITKE VSEM z malo zamude In ČESTITKE ZA DANES še MaJaLe in Leon, Piruri in Neo. Čestitke!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:22:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nova slikica za seznam, prosim! Lepota mala. Komaj čakam, da ga spoznam. Ja, kdaj pa bo to? V nedeljo gremo na sejem v IZ ampak mislim,da časa za pijačko ne bo...Ker greva še z enima dvema kolegoma... Ne ne, drug teden bom po štajerski hodila. Se lahk kej zmenimo... Aja??? Super! Te pa se moramo zmeniti res...kako dopoldne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:23:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady v jajci ni hudega če noge dol gledajo če se vozi v smeri vožnje ...midva sma ga pa vozla vedno spredi in more bit kontra obrnjen in potem tiste noge ki dol bingljajo napot hodjo ker jih nima kam dat... zato je bil problem Kako pa to misliš? Mislim, sej v lupinici se otrok vozi samo nazaj obrnjen, ne v smeri vožnje. če je na zadnjih sedežih se vozi v smeri vožnje tak so nam v materinski šoli povedal... No to so vam pa čisto narobe povedal. V lupinici se otroka VEDNO vozi v obratni smeri vožnje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:23:25
|
|
|
|
PERSIDA
|
Zdaj ,pa sta že pocukrane .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:23:41
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady v jajci ni hudega če noge dol gledajo če se vozi v smeri vožnje ...midva sma ga pa vozla vedno spredi in more bit kontra obrnjen in potem tiste noge ki dol bingljajo napot hodjo ker jih nima kam dat... zato je bil problem Kako pa to misliš? Mislim, sej v lupinici se otrok vozi samo nazaj obrnjen, ne v smeri vožnje. To pa jaz sedaj tudi nena štekam? Saj pa drugače NE SMEŠ voziti otroka v jajčki kot v nasprotni smeri vožnje uhh neki novga zvedla...sej zato sm ga pa jst spredi furala ker je bil kntra obrnjen in mi je zgledal nekak bolj varno... zdej vidte kaj v MŠ učijo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:23:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nova slikica za seznam, prosim! Lepota mala. Komaj čakam, da ga spoznam. Ja, kdaj pa bo to? V nedeljo gremo na sejem v IZ ampak mislim,da časa za pijačko ne bo...Ker greva še z enima dvema kolegoma... Ne ne, drug teden bom po štajerski hodila. Se lahk kej zmenimo... Aja??? Super! Te pa se moramo zmeniti res...kako dopoldne? Ja, lahko kar okvirno rečemo mogoče torek?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:23:54
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - v prevodu posladkane
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?