Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:46:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ah, dej nehi, jaz imam samo včasih take prebliske za slabo vest je zadolžena MamaM Res je. Te dni so vsi bolani pri njih, pa še net ji ne dela.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:46:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - tud zate skokec je ,pa itak za dva.Glavno ,da imaš sedaj trojno srečo. Hvala, Persida!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:47:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
Babike spet se objemamo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:47:55
|
|
|
|
yania
|
Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj umrla bom, reeeeeeeeeeeesssssssssssssssss............................... za popopopopopi*************************************
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:48:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, lahko kar okvirno rečemo mogoče torek? JA! Kje pa? Jah, ali bližje mene ali bližje tebe. Ma men se ni problem pripeljat kamor bi se zmenle. A je še katera za? Mogoče Spps? Pa se dobimo v Kojincah? Saj ti prideš iz 03 ne? Pa se dobimo na sredini? Ja, to je dobra ideja. Genialna! Konjice že poznam ko lsten žep! a ne spps? Super!!! Sam še uro je treba dorečt. Kaj pol smo : KOKICA PERSIDA spps (ni potrdila, pa ziher bo prišla, če bomo en plunk stran od nje ) Najaa ŠE KATERA??? Mogoče Tasa in MČ, če se skupaj pripeljeta? Pa to bo že pravi meeting!!!! Točno ja. Pa mogoče NoBady, pa trinity?? Javite se punce? Pa cita??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:48:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ah, dej nehi, jaz imam samo včasih take prebliske za slabo vest je zadolžena MamaM Res je. Te dni so vsi bolani pri njih, pa še net ji ne dela. Pa mož se ji še ni vrnil ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:48:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - in drugač vse pod kontrolo? Kje si zdaj ti sploh na zemljevidu ,na sredini al bolj v levo spodaj? Spodaj spodaj, nekje pod kurjo glavo. v kurjem krempeljcu Sam je lep ta krempeljček... Ga bom pogrešala... Kaj se selite? Nekaj takega, ja. Sam ne bi detajle tule.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:48:29
|
|
|
|
|
Čer, samo da vas pozdravim ker moje zdravje je iz dneva v dan slabše prehlad na fulll Lia po včerajšni terapiji kakšni tisti ki mi jo je povedala Persida kamilice je nehala res kašljat sem dala tist zraven posteljice je še dvakrat zakašljala pa mogoče danes dvakrat pa je konec upam da tako vstane sedaj sem ponovila vajo upajmo na najbolje...jutri gre moj delat tako da bova sami ne vem glih kako ampak ok v slogi je moč jaz bom Lii pomagala ona pa men če ne druga nagajat pa bova obedvi zadovoljni... Se še kaj javim...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:48:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nobady - dobro zgleda v tem sedežu kaj v leže tudi gre? kokica - kako se ti zdi tvoj sedež,jaz se tudi ful nagibam k temu ki ga ima skokec? Še ga ne uporabljam v praksi...Skokec bo še prej pojedel še kako kuro, preden bo on dosegel 9kg. Ko sem čitala navodila me je edino zmotilo to, da ga je treba še vedno s pasom v avtu vezati...sedež mislim, ne otroka...Tega imam že sedaj pri jajčki vrh glave... kokica saj to je samo enkrat. saj tega pol ne jemlješ več ven....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:48:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - in drugač vse pod kontrolo? Kje si zdaj ti sploh na zemljevidu ,na sredini al bolj v levo spodaj? Spodaj spodaj, nekje pod kurjo glavo. v kurjem krempeljcu Sam je lep ta krempeljček... Ga bom pogrešala... Kaj se selite? Nekaj takega, ja. Sam ne bi detajle tule. Joj.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:48:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ko ,pa je tema taka sentimentalna .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:49:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ah, dej nehi, jaz imam samo včasih take prebliske za slabo vest je zadolžena MamaM Res je. Te dni so vsi bolani pri njih, pa še net ji ne dela. Pa mož se ji še ni vrnil ne? Čez 2 dneva.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:49:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Babike spet se objemamo. Kok smo fajn. za vse vas, punce.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:49:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj umrla bom, reeeeeeeeeeeesssssssssssssssss............................... za popopopopopi************************************* Ja kaj pa je? Hiter povej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:49:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dajma se raje zmenit da obedve kot pa nobena Okej..upam, da ne pozabim, ker imava FT! aja, no saj bom verjetno jaz. ne bom pozabila....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:49:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nobady - dobro zgleda v tem sedežu kaj v leže tudi gre? kokica - kako se ti zdi tvoj sedež,jaz se tudi ful nagibam k temu ki ga ima skokec? Še ga ne uporabljam v praksi...Skokec bo še prej pojedel še kako kuro, preden bo on dosegel 9kg. Ko sem čitala navodila me je edino zmotilo to, da ga je treba še vedno s pasom v avtu vezati...sedež mislim, ne otroka...Tega imam že sedaj pri jajčki vrh glave... kokica saj to je samo enkrat. saj tega pol ne jemlješ več ven.... pa ne vem no...kak to deluje..moram ga v avtu sprobati... Si za srečanje v Konjicah drugi torek?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:50:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ko ,pa je tema taka sentimentalna . No, sem mislila, da boš spet napisala, da boš sladkorno fasala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:50:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dajma se raje zmenit da obedve kot pa nobena Okej..upam, da ne pozabim, ker imava FT! aja, no saj bom verjetno jaz. ne bom pozabila.... Super!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:50:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nobady - dobro zgleda v tem sedežu kaj v leže tudi gre? kokica - kako se ti zdi tvoj sedež,jaz se tudi ful nagibam k temu ki ga ima skokec? Še ga ne uporabljam v praksi...Skokec bo še prej pojedel še kako kuro, preden bo on dosegel 9kg. Ko sem čitala navodila me je edino zmotilo to, da ga je treba še vedno s pasom v avtu vezati...sedež mislim, ne otroka...Tega imam že sedaj pri jajčki vrh glave... kokica saj to je samo enkrat. saj tega pol ne jemlješ več ven.... To sem tud jaz prej misla napisat, pa se mi je post nekam zgubil... Sej ta sedeždaš sam enkrat v avto, ga pripasaš in to je to. Otroka pol sam s tistimi točkovnimi pasovi vežeš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:51:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj umrla bom, reeeeeeeeeeeesssssssssssssssss............................... za popopopopopi************************************* Ja kaj pa je? Hiter povej. Ja, Kaj je???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:51:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ko ,pa je tema taka sentimentalna . No, sem mislila, da boš spet napisala, da boš sladkorno fasala... Neeee, sej PERSIDI tud paše kak objemček, je tak?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:52:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nobady - dobro zgleda v tem sedežu kaj v leže tudi gre? kokica - kako se ti zdi tvoj sedež,jaz se tudi ful nagibam k temu ki ga ima skokec? Še ga ne uporabljam v praksi...Skokec bo še prej pojedel še kako kuro, preden bo on dosegel 9kg. Ko sem čitala navodila me je edino zmotilo to, da ga je treba še vedno s pasom v avtu vezati...sedež mislim, ne otroka...Tega imam že sedaj pri jajčki vrh glave... kokica saj to je samo enkrat. saj tega pol ne jemlješ več ven.... To sem tud jaz prej misla napisat, pa se mi je post nekam zgubil... Sej ta sedeždaš sam enkrat v avto, ga pripasaš in to je to. Otroka pol sam s tistimi točkovnimi pasovi vežeš. Ne! Ta sedež nima pasov, ima neko mizico spredaj...pa zato še vedno rabiš pasove od avta...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:52:22
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To pa drži...a torej VI razmišljate o tretjem? Mislim je opcija---čez nekaj let? Jaz pa samo še enega...eno, no...si punčko v drugo želim... Sem si tudi jaz želela 3 otroke a sem z prvim prepozno štartala...sedaj pa me EMŠO baše... mogoče vam pa dvojčki ratajo ne reči dvakrat...smo bili že blizu... a res? a bi V. lahko imel parček? (sorry, če preveč sprašujem...) Ne V. , pred njim, sept. 2007 je bila abrazija dvojčkov, ker sta srčka prenehala biti...Nič hudega. Nika bi pa skor mela sestrico dvojčico... Pa ji je nehal bit srček ko je bla še čist mala pikica. za obe
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:52:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
lučkosned - a se predstaviš ful dober nik
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:53:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Cita:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?