Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:37:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 welcome back Mi je že več jasno ja...samo ne kapiram WHAY? saj ti bo nekam napisala na mail al ZS. ne smemo tu gor pisat, tja (ne bom napisala kam ) pa nočeš.... Ma sej lahk napišem, ni taka tajna. Sam ko pol vsi vejo še preden jaz vem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:37:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 "kokič" ... to mi je pa všeč men pa ne...samo Najii naj bo! Ker je glih ona... LAHKO NOČ!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:37:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 "kokič" ... to mi je pa všeč lahko bi bla kokič pa skokič
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:38:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 "kokič" ... to mi je pa všeč lahko bi bla kokič pa skokič
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:38:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania sam še to: tud men ste cukr dvignle...zdej ne bom jutr rabla nobene čokolade... o to je pa koristno. se bomo fejst objemale ker jaz tudi zadnje čase preveč čokolade pojem
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:38:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 "kokič" ... to mi je pa všeč lahko bi bla kokič pa skokič Ne kar skokica in kokica!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:39:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 "kokič" ... to mi je pa všeč Zadnje čase mi vse vleče na tale -ič. Nika je namreč nikič. Še Tija jo je začela tak klicat in se ful reži zraven.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:39:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania sam še to: tud men ste cukr dvignle...zdej ne bom jutr rabla nobene čokolade... lepo pančki. In ne se jezit zarad golazni. Sej jo boste iztrebl.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:39:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 welcome back Mi je že več jasno ja...samo ne kapiram WHAY? saj ti bo nekam napisala na mail al ZS. ne smemo tu gor pisat, tja (ne bom napisala kam ) pa nočeš.... Ma sej lahk napišem, ni taka tajna. Sam ko pol vsi vejo še preden jaz vem. no kak hočeš. samo lahko pa v torek vse poveš....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:39:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 "kokič" ... to mi je pa všeč men pa ne...samo Najii naj bo! Ker je glih ona... LAHKO NOČ!!!!! ne ne, ne bom te tak klicala, če ti ni všeč. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:39:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 "kokič" ... to mi je pa všeč Zadnje čase mi vse vleče na tale -ič. Nika je namreč nikič. Še Tija jo je začela tak klicat in se ful reži zraven. Pa Tijič! Najič! p.s,.Še dobro, da ni NIPIČ!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 22.9.2009 23:40:36 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:40:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 "kokič" ... to mi je pa všeč lahko bi bla kokič pa skokič Ne kar skokica in kokica! tudi v redu kokič
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:40:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 welcome back Mi je že več jasno ja...samo ne kapiram WHAY? saj ti bo nekam napisala na mail al ZS. ne smemo tu gor pisat, tja (ne bom napisala kam ) pa nočeš.... Ma sej lahk napišem, ni taka tajna. Sam ko pol vsi vejo še preden jaz vem. no kak hočeš. samo lahko pa v torek vse poveš.... Ja itak. Se šparam, da mi slučajno ne bo zmanjkalo za govorit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:40:47
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 "kokič" ... to mi je pa všeč Zadnje čase mi vse vleče na tale -ič. Nika je namreč nikič. Še Tija jo je začela tak klicat in se ful reži zraven. tija je pa pol tikič
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:40:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 "kokič" ... to mi je pa všeč Zadnje čase mi vse vleče na tale -ič. Nika je namreč nikič. Še Tija jo je začela tak klicat in se ful reži zraven. Pa Tijič! Najič! p.s,.Še dobro, da ni NIPIČ! Misliš Alfi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:41:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 "kokič" ... to mi je pa všeč lahko bi bla kokič pa skokič Ne kar skokica in kokica! tudi v redu kokič Hahhaha, mi malo vračaš, ne? za Čebelo, pa MČ??? Lepa igra!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:41:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 "kokič" ... to mi je pa všeč Zadnje čase mi vse vleče na tale -ič. Nika je namreč nikič. Še Tija jo je začela tak klicat in se ful reži zraven. tija je pa pol tikič Ne, njej pa ni všeč, če ji rečem Tijič. Je ne smemo tak klicat, sam ona lahka zafrkava sestrico.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:41:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 "kokič" ... to mi je pa všeč Zadnje čase mi vse vleče na tale -ič. Nika je namreč nikič. Še Tija jo je začela tak klicat in se ful reži zraven. Pa Tijič! Najič! p.s,.Še dobro, da ni NIPIČ! Misliš Alfi? ja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:41:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
Evo moj predragi sinek se je najedel zato zapuščam današnjo debato ,ker naslednji postanek je ob 3 pa 15 minut.Tako da drage moje LAHKO NOČ,
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:42:03
|
|
|
|
MalaČebelica
|
meni piše low battery tak da grem. lahko noč zdaj pa zares
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:42:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Evo moj predragi sinek se je najedel zato zapuščam današnjo debato ,ker naslednji postanek je ob 3 pa 15 minut.Tako da drage moje LAHKO NOČ, papa..supermami!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:43:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica meni piše low battery tak da grem. lahko noč zdaj pa zares papa, MalaČebelica!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:43:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
PAPA VSEM!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:44:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 "kokič" ... to mi je pa všeč Zadnje čase mi vse vleče na tale -ič. Nika je namreč nikič. Še Tija jo je začela tak klicat in se ful reži zraven. Pa Tijič! Najič! p.s,.Še dobro, da ni NIPIČ! Misliš Alfi? ja! Njemu se pa vedno tak režim. Mislim, Alfi noooo! Ostal bom muzikant!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:44:24
|
|
|
|
Najaa
|
No pol pa jaz tud grem. Lahko noč, babike.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?