špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Pri nas je cela panika.Tašča je šla k zdravniku in me je klicala,naj avto prestavim,da bo sedjle drva pripeljal.Potem me še njen prijatelj kliče za avto,a avto je že zdavnaj pri kraju. Vglavnem jaz imam spet generalno,saj je po sedežno spet vse živo,pa malo perem,pa likat morat spet .Včeraj frizurca uspela .Špelin@..kakšna je barva?Pa za Gregija,pa za Nejca tudi .Počasi se so naši malčki navadili,da morajo iti v varstvo. Nina...bomo navijali za miss buši Nia...kako je bilo pri zobarju? Suzy... za sobico.Tudi jaz sem gledala za novo posteljo za Tilna.Rada bi tako,da ima spodaj predale,pa je čudo evrov .Taka čisto navadna pa je 70 eurov,pa vem,da je kvalitetna,ker jo imava tudi midva. Pa sedaj sva se z odločila,da bova zgoraj naštimala rolete iz tega razloga,da bo pozimi topleje,poleti pa hladneje in ne bomo rabili klime in ne bo velike porabe elektrike.Najraje bi jih že kar naročila,pa čakam na sestanek,ki ga imajo drug teden na občini,ker bodo delali v naši ulici kanalizacijo in me zanima,koliko nas bo to udarilo po žepu Na,spet moram prestaviti avto! za frizuro. Moja barva je odlično uspela Sem izredno pozitivno presenečena, ker sem se bala, da bom oranžna, glede na to, da je manj agresivna od moje "stare" barve. Ampak je super prijela, poleg tega me sploh ni nič pekla oz. ščemela na lasišču Tako, da bom zdaj uporabljala kar to še naprej Aha, berem, da si imela dan prestavljanja avta Rolete so res fajn zadeva tudi, kar se izolacije tiče , go for it Pa upam,d a kanalizacija ne bo predraga...
|