|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
22.9.2009 21:28:20   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Evo, nč ne bo z mojim čvekanjem dons na rr, so me zdej zdej z vrtca klical, da ma gaja vročino 38,2user posted image , še dobr da ma moja mami dopust, da gre ponjo, pa je rekla da naj ne hitim preveč, da jo bo že zrihtala. Tko, da bom šla zdej še do konca pobelt na hitr.
Špelin@ hvala da misliš na mojo mamiuser posted image , zdej je kr vredu, se je že kr privadla, čeprov jo na trenutke še kr mal stisne, ampak je velik bolš kokr je bla.
Sobico bom pa poslikala ko bo fertik, bom še neki risala sam še ne vem kajuser posted image
Glede velike pike pa ne vem, če ji bo urnik bolj odgovarjal pa da ma veliko veselje naj hodi, da ji ne bo pol kdaj žal.
Suzy mi mamo belo roza sobo, tri stene so roza, ena pa strop pa sta bela.
Aja še to, sm se prijavila na miss bušiuser posted image
pa še slikca mene s trebuhom
.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za beljenje
boga Gajauser posted image user posted image upam ,da se čimprej pozdravi.
jst sm se mislna lansko leto prjavt, pa je blo prepozno,...bom glasovala zate, itakuser posted image lepa si s tem bušijem.

škoda da se nisi, pa drug let a ne? Jest sm se pol k sm vidla gor eno poznanouser posted image

Hja, spet bo odvisno kdaj nam ratauser posted image . Jst poznam tud eno k je se prjavla na tekmovanje, je z mojga konca.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
22.9.2009 21:58:45   
špelin@
Čer user posted image

Itak da ne bo debate, samo človek vseeno poskusi user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
22.9.2009 22:01:53   
špelin@

OOOOOOOOO Martina user posted image user posted image user posted image , čestitam za user posted image . Kdaj pa maš rok?
Nia dobro opravi pri zobozdravniku, jest ga mam pa drug mesec.

Hvala za pohvaleuser posted image , pa za pikepoke. Zdej sm pršla k našim pa Gaja že od enajstih spi na kavču, pa v vrtcu uje že spala, čist je bogauser posted image . Je mela že 39,3 vročine pa bruhala je. Zaenkrat je še ne bom k zdravniku vozila, bom počakala da vidm kako bo. Mogoče je sam kaka viroza, tko kot takrat ko smo ble v Poreču, upam.

Nia te grem iskat na FBuser posted image

Za miss buši pa ne vem točno, mislim da se bo glasoval, bom povedala ko bo trebauser posted image

Upam, da bo Gaja jutri že kot nova user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
22.9.2009 22:02:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jaz grem pa čez eno uro na kontrolo k zobarju user posted image , upam da mi ne bo več mrcvaru te luknje, ker se mi je že lepo zacelilo.
Pa itak vedno cvikam, ko morem it user posted image

Kako si? user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
22.9.2009 22:02:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

No jst sm pa bila danes na prvem Uz-ju,vse je kul,potrjena nosečnost!!!!ITAK!!!!hahaha

Odlično user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
22.9.2009 22:03:24   
špelin@

Evo, nč ne bo z mojim čvekanjem dons na rr, so me zdej zdej z vrtca klical, da ma gaja vročino 38,2user posted image , še dobr da ma moja mami dopust, da gre ponjo, pa je rekla da naj ne hitim preveč, da jo bo že zrihtala. Tko, da bom šla zdej še do konca pobelt na hitr.
Špelin@ hvala da misliš na mojo mamiuser posted image , zdej je kr vredu, se je že kr privadla, čeprov jo na trenutke še kr mal stisne, ampak je velik bolš kokr je bla.
Sobico bom pa poslikala ko bo fertik, bom še neki risala sam še ne vem kajuser posted image
Glede velike pike pa ne vem, če ji bo urnik bolj odgovarjal pa da ma veliko veselje naj hodi, da ji ne bo pol kdaj žal.
Suzy mi mamo belo roza sobo, tri stene so roza, ena pa strop pa sta bela.
Aja še to, sm se prijavila na miss bušiuser posted image
pa še slikca mene s trebuhom
.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za beljenje
boga Gajauser posted image user posted image upam ,da se čimprej pozdravi.
jst sm se mislna lansko leto prjavt, pa je blo prepozno,...bom glasovala zate, itakuser posted image lepa si s tem bušijem.

škoda da se nisi, pa drug let a ne? Jest sm se pol k sm vidla gor eno poznanouser posted image

Hja, spet bo odvisno kdaj nam ratauser posted image . Jst poznam tud eno k je se prjavla na tekmovanje, je z mojga konca.

Povej, kdaj točno je treba fajn navijat user posted image Malo heca. Drugače pa: fajn stiskam pestke, da se ti želja uresniči čimprej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1406
22.9.2009 22:04:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Včeraj pa sem user posted image napumpala, da smo šli v Mb v McDonalds, ker se mi ga je tako zluštalo, da smo mogli kr it user posted image , ga že dolgo nisem jedla in je gratala sila user posted image

Da nisi tudi ti srečkauser posted image user posted image user posted image

Oh ne ne, ne še user posted image . Jemljem KT.

Moja kolegica jih je tudi, pa ima  doma malega škratauser posted image  Samo če si vzdržna si varnauser posted image

Ja, ful dobra tolažba... user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
22.9.2009 22:04:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

mene pa ta presneta user posted image  zaje**va! že prejšnji mesec sem mela krvavitev samo 1. dan, pol pa samo blagi izcedek. zdej pa isto. včeraj sem malo krvavela, danes pa nič več. nič mi ni jasno! user posted image

Upam, da ni bolezensko, ampak kakšno lepo presenečenje user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
22.9.2009 22:04:49   
špelin@

Nia pa mi bo razčesnila denarnico na sto kosov user posted image

Aha, tudi Gregor obožuje "trančiranje" denarnice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
22.9.2009 22:11:16   
špelin@
Človek bi počil od smeha - kako jaz ne prenesem (internetnih) lažnivcev user posted image user posted image user posted image Pa točno sem vedela, da gre za laž user posted image

ok, bil je tole medklic... Nevermind. P.S.: Nima zveze s kom izmed vas tule user posted image

Vsem želim mirno nočko user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 22.9.2009 22:17:33 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
23.9.2009 7:50:30   
suzy85
dobro jutro!
user posted image

no, mi smo včeraj končno naročili sobico za evo. user posted image  sva vzela omaro, posteljo in predalnik od alplesa (express), zraven pa morma še kupit "kocke" (police brez vrat user posted image ) za evine igrače. jih boma šla verjetno kar v ikeo iskat.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
23.9.2009 7:50:59   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Nia pa mi bo razčesnila denarnico na sto kosov user posted image

Aha, tudi Gregor obožuje "trančiranje" denarnice user posted image user posted image user posted image

tudi eva user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
23.9.2009 7:52:42   
suzy85

mene pa ta presneta user posted image  zaje**va! že prejšnji mesec sem mela krvavitev samo 1. dan, pol pa samo blagi izcedek. zdej pa isto. včeraj sem malo krvavela, danes pa nič več. nič mi ni jasno! user posted image

Upam, da ni bolezensko, ampak kakšno lepo presenečenje user posted image

sem klicala G in je rekla, naj naredim test nosečnosti, če pa bo user posted image  še naslednji mesec enaka, pa naj pridem nazaj, da mi menja tabletke

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
23.9.2009 9:25:34   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Moram vam povedat, da danes Gregor v vrtcu ni tulil dlje kot 10 sekund user posted image Komaj sem zaprla vrata, ga je pomočnica vzg. že tako zanimirala, da je nehal jokat.

suzy85, pestke, da bo tako, kot si želiš user posted image user posted image user posted image Glede testa, namreč. Je pa seveda možno, da bi KT povzročile zmedo...
Kdaj dobita sobico za Evo? A tiste "kocke" imajo tudi v Ikei? Sem že iskala po netu in nisem našla user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
23.9.2009 9:36:22   
jana81
morgen

Evo mene nazaj od G...vse ok, menza je res čudna, razmak na 7 tednov, tak da si še ovulacije ne morem zračunat, pa dobr, bo že a ne?
suzy si že naredla test?

Nejc je danes sam šel k vratom in v igralnico, sicer je prej vse oamrice odprl in zaprl v garderobi user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
23.9.2009 9:40:04   
suzy85
suzy85, pestke, da bo tako, kot si želiš user posted image user posted image user posted image Glede testa, namreč. Je pa seveda možno, da bi KT povzročile zmedo...
Kdaj dobita sobico za Evo? A tiste "kocke" imajo tudi v Ikei? Sem že iskala po netu in nisem našla user posted image

sobico bi naj dobla čez 14 dni. kocke sma pa gledla takšne, takšne ali pa nekaj takega. sej se tudi pri nas verjetno dobijo. bo treba malo akcije spremljat.

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 23.9.2009 9:41:25 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
23.9.2009 9:41:03   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

morgen

Evo mene nazaj od G...vse ok, menza je res čudna, razmak na 7 tednov, tak da si še ovulacije ne morem zračunat, pa dobr, bo že a ne?
suzy si že naredla test?

ne še. bom danes

Nejc je danes sam šel k vratom in v igralnico, sicer je prej vse oamrice odprl in zaprl v garderobi user posted image

user posted image user posted image user posted image  nejc

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
23.9.2009 9:43:03   
špelin@

Moram vam povedat, da danes Gregor v vrtcu ni tulil dlje kot 10 sekund user posted image Komaj sem zaprla vrata, ga je pomočnica vzg. že tako zanimirala, da je nehal jokat.

sobico bi naj dobla čez 14 dni. kocke sma pa gledla takšne, takšne ali pa nekaj takega. sej se tudi pri nas verjetno dobijo. bo treba malo akcije spremljat.

Aha, take, ki so postavijo na tla. Mi smo potrebovali take. ki se obesijo na steno in smo našli samo dva modela svinjsko dragih v Lesnini - v Ikei (oz. na njihovih spletnih straneh) ne najdem. Zato sva potem kupila deske in je user posted image sam naredil "kocke".

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
23.9.2009 9:43:54   
špelin@

morgen

suzy si že naredla test?

user posted image Nejc.
A si imela že kdaj pred porodom težave z razmaki med M?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
23.9.2009 9:50:00   
suzy85

user posted image user posted image user posted image  gregi! zdej si zadovoljna z vzgojiteljicami?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
23.9.2009 10:19:04   
tilči
Dober dan!

Pri nas je cela panika.Tašča je šla k zdravniku in me je klicala,naj avto prestavim,da bo sedjle drva pripeljal.Potem me še njen prijatelj kliče za avto,a avto je že zdavnaj pri kraju.
Vglavnem jaz imam spet generalno,saj je po sedežno spet vse živo,pa malo perem,pa likat morat spetuser posted image .Včeraj frizurca uspelauser posted image .Špelin@..kakšna je barva?Pa user posted image user posted image  za Gregija,pa za Nejca tudiuser posted image user posted image .Počasi se so naši malčki navadili,da morajo iti v varstvo.
Nina...bomo navijali za miss bušiuser posted image
Nia...kako je bilo pri zobarju?
Suzy...user posted image user posted image za sobico.Tudi jaz sem gledala za novo posteljo za Tilna.Rada bi tako,da ima spodaj predale,pa je čudo evrovuser posted image .Taka čisto navadna pa je 70 eurov,pa vem,da je kvalitetna,ker jo imava tudi midva.
Pa sedaj sva se z user posted image  odločila,da bova zgoraj naštimala rolete iz tega razloga,da bo pozimi topleje,poleti pa hladneje in ne bomo rabili klime in ne bo velike porabe elektrike.Najraje bi jih že kar naročila,pa čakam na sestanek,ki ga imajo drug teden na občini,ker bodo delali v naši ulici kanalizacijo in me zanima,koliko nas bo to udarilo po žepu

Na,spet moram prestaviti avto!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1421
23.9.2009 10:36:18   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober dan!

Pri nas je cela panika.Tašča je šla k zdravniku in me je klicala,naj avto prestavim,da bo sedjle drva pripeljal.Potem me še njen prijatelj kliče za avto,a avto je že zdavnaj pri kraju.
Vglavnem jaz imam spet generalno,saj je po sedežno spet vse živo,pa malo perem,pa likat morat spetuser posted image .Včeraj frizurca uspelauser posted image .
user posted image  za novo frizurco!
Špelin@..kakšna je barva?Pa user posted image user posted image  za Gregija,pa za Nejca tudiuser posted image user posted image .Počasi se so naši malčki navadili,da morajo iti v varstvo.
Nina...bomo navijali za miss bušiuser posted image
Nia...kako je bilo pri zobarju?
Suzy...user posted image user posted image za sobico.Tudi jaz sem gledala za novo posteljo za Tilna.Rada bi tako,da ima spodaj predale,pa je čudo evrovuser posted image .Taka čisto navadna pa je 70 eurov,pa vem,da je kvalitetna,ker jo imava tudi midva.
Pa sedaj sva se z user posted image  odločila,da bova zgoraj naštimala rolete iz tega razloga,da bo pozimi topleje,poleti pa hladneje in ne bomo rabili klime in ne bo velike porabe elektrike.Najraje bi jih že kar naročila,pa čakam na sestanek,ki ga imajo drug teden na občini,ker bodo delali v naši ulici kanalizacijo in me zanima,koliko nas bo to udarilo po žepu
jst sem ravno včeraj gledla v harvey normanu - postelja 140 eur+predal pod posteljo (1/3 dolžine postelje) 99 eur!!! user posted image  midva bova dala 700 eur za posteljo, 3 delno omaro, predalnik, posteljno dno in jogi (dormeo).
rolete pa niso slaba ideja! pa zdaj že ful lepe dobiš

kaj pa če ga kar k sosedom postaviš? user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
23.9.2009 10:58:56   
jana81

morgen

suzy si že naredla test?

user posted image Nejc.
A si imela že kdaj pred porodom težave z razmaki med M?

NE . Vedno sem imela na 30 dni, razen ko sem imela KT je bilo tako kot ciklus... je rekla da možno ker sem imela 2 hormonski inekciji za zaščito ..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
23.9.2009 11:19:23   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

kaj pa če ga kar k sosedom postaviš? user posted image

ne bo šlo,ker je zraven gradbišče in bi mi ga hitro razsuli

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
23.9.2009 11:21:12   
tilči
Uspelo mi je zlikatiuser posted image ,samo kaj ko se pere že tretji strojuser posted image

Včeraj mi je kolegica dala spet polno cunj za Tilna in to sama kvalitetna in zelo lepo ohranjena.user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?