špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo, nč ne bo z mojim čvekanjem dons na rr, so me zdej zdej z vrtca klical, da ma gaja vročino 38,2 , še dobr da ma moja mami dopust, da gre ponjo, pa je rekla da naj ne hitim preveč, da jo bo že zrihtala. Tko, da bom šla zdej še do konca pobelt na hitr. Špelin@ hvala da misliš na mojo mami , zdej je kr vredu, se je že kr privadla, čeprov jo na trenutke še kr mal stisne, ampak je velik bolš kokr je bla. Sobico bom pa poslikala ko bo fertik, bom še neki risala sam še ne vem kaj Glede velike pike pa ne vem, če ji bo urnik bolj odgovarjal pa da ma veliko veselje naj hodi, da ji ne bo pol kdaj žal. Suzy mi mamo belo roza sobo, tri stene so roza, ena pa strop pa sta bela. Aja še to, sm se prijavila na miss buši pa še slikca mene s trebuhom . za beljenje boga Gaja upam ,da se čimprej pozdravi. jst sm se mislna lansko leto prjavt, pa je blo prepozno,...bom glasovala zate, itak lepa si s tem bušijem. škoda da se nisi, pa drug let a ne? Jest sm se pol k sm vidla gor eno poznano Hja, spet bo odvisno kdaj nam rata . Jst poznam tud eno k je se prjavla na tekmovanje, je z mojga konca. Povej, kdaj točno je treba fajn navijat Malo heca. Drugače pa: fajn stiskam pestke, da se ti želja uresniči čimprej
|