|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
22.9.2009 20:34:44   
piskot
cer.

pri nas nic posebnega novega. no ana razvija nove tehnike premikanja. plazila se kot kaze ne bo, to tehniko uporablja samo v krogu. vcasih gre malo naokrog po kolenih, sam se ji zdi to kot kaze cisto prepocasi (ce je na blazini, po postelji ji gre), zato zdaj naredi tako streho, dvigne rit in kolena, zraven vresci ko ena operna pevka in se pocasi prestavlja naprej. res je smesna. sam mi ni jasno, ker martin je bil tako "by the book", vse puzanje, na kolena, na vse 4, pa dvignit. ta pa kar nekaj prehiteva.

danes sva prvic pojedli tudi GH za vecerjo. bomo videli kako bo ponoci. zadnjic se mi je en dan do 3 zbujala na 20 minut. za popenit. pa se na josk noce pol.

se vedno imamo v hodniku en kufer, ki ga se odprla nisem, cel dan sam perem in susim. glih do novega leta bomo fertig user posted image .

drug teden zacne martin hodit v vrtec, tako da smo mu sli danes po nahrbtnik, pa itak smo pol se ziljon stvari zraven kupil.

mlea ej tole je pa ful kruto slisat. sam meni pediatrinja ni nic omenjala tega, da bi lahko prislo pri tem do kakih komplikacij. mater, a ji cem it se enkrat natezit da nas poslje naprej?

kolumbo meni je cist fajn frizura, kva bluzis, ne glej se tok v spegu user posted image .

katjusa super, da sta se odlocila it na svoje. jaz sem zelo zadovoljna, da sva se tako odlocila, sicer bi se z nasima po mojem skregali ze prvi mesec. pogresam pa vrt, to je pa res. tko da poskusita najt stanovanje v pritlicju z atrijem bi bil moj nasvet.

seznam je men od majci prou fajn in ne vem zakaj bi ga morali spremenit, ce pa mislite da bi ga blo treba, pa tud prav. vazno da so podatki gor ane.

simona huh, ti pa ze naslednji teden. no ja, upam da bos uzivala.

ursa luxus.... vam zavidam. lepo se pogrejte!

tanci sojin jogurt tudi obstaja, v bistvu jih je ful vrst. ce das v sojino mleko malce limone in prevres, dobis skuto, zraven das sadje... tralaaaa.

ostalo sem pa pozabila.

vsem bolanckom user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
22.9.2009 20:44:40   
tanci29
urša uživancijaaaaaaaaaa mejte se

piškot sem ji glih u soboto dala par žličk sojinga in cela pikasta še danes, tko da...nimam pojma ko te pike minejo bom probala še enkrat...sej ne vem kok časa nej bi to trajal te pike če je slučajno alergija...je pa čist po celem telesu pikasta.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
22.9.2009 20:53:49   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

urša uživancijaaaaaaaaaa mejte se

piškot sem ji glih u soboto dala par žličk sojinga in cela pikasta še danes, tko da...nimam pojma ko te pike minejo bom probala še enkrat...sej ne vem kok časa nej bi to trajal te pike če je slučajno alergija...je pa čist po celem telesu pikasta.

kaj a od sojinega mleka ji pa ni nic?

pih, za sojino mleko ne vem, za kravje vem da so rekli, da lahko ostane v telesu se 3 tedne po tistem ko ga zadnjic zauzijes.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
22.9.2009 20:58:41   
simonakr
Čer!

Urša uživej na morju!

Grem pod tuš pa spat! Nočko se tipkamu jutr!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
22.9.2009 21:03:04   
Urša08
Eto potovalke spakirane user posted image user posted image user posted image   Gremo pa na Pag v Straškota (mobilna kučica). user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
22.9.2009 21:07:51   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Eto potovalke spakirane user posted image user posted image user posted image   Gremo pa na Pag v Straškota (mobilna kučica). user posted image

UZIVAJTE!!!!!!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
22.9.2009 21:08:59   
Jutta
KOLUMBO - kera huda frizura user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz mam tudi paža, pa mi ga nikoli ne naredijo tako fajn kot tebiuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
22.9.2009 21:09:10   
Urša08
morm še neki napisat

Punce dejte pobarvat rdeče in odebelit podatke za seznamček - katerakoli (ali majchy ali mihailo) bo delala ne more iskat podatkov

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
22.9.2009 21:11:18   
Jutta
Piskot - upam, da bo pri vas kaj manj zbujanja zaradi goste hrane! Pri nas že 5 dni jemo za večerjo GH pa nič ne pomaga. Ponoči hoče 2 krat na joško. Pa saj sva hitro konec, tako da ni panike (ne smem preveč jamrat, da ne bo še slabšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
22.9.2009 21:12:25   
Jutta

morm še neki napisat

Punce dejte pobarvat rdeče in odebelit podatke za seznamček - katerakoli (ali majchy ali mihailo) bo delala ne more iskat podatkov

Zmenjenouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
22.9.2009 21:12:47   
Urša08
Punce seveda bomo uživali user posted image user posted image user posted image

kolumbo ful fajna frizurca user posted image

mlea joj ko sem tale poseg brala me je bilo kar groza, boga tvoja pikica user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo sedaj vse v redu user posted image aha na infuzijo so me dal zarad slabosti in izčrpanosti da sm mal k seb prišlauser posted image

salt  da se stvari rešijo kot želiš, pa vsaj tvojga prepričaj o svojem stanovanju v vajinem štuku

katjuša sta kej pametnega zvedla

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
22.9.2009 21:21:56   
MIHAILO
JA tudi meni je od MAJCY seznam najboljsiiiiiii in provajte dat CITIRAJ in poskusite vnest kak nov podatek,oci ti ven padejo ,da sploh najdes ,ker se je punca res potrudila in nalimala slikice in vse....sam pa tudi razumem ,da to ne more delat,sploh ,ce ni odebeljeno...mislim,da bo najbolje,da MAJCHY prosimo se za eno sanso in se potrudite odebelit podatke in mogoce bo urejalauser posted image skoda je tako lep seznam uniciti z mojimuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
22.9.2009 21:27:29   
Urša08
mihailo user posted image superca si da se trudiš. Mogoče bi se pa z majchy zmenili da si ti vsak dan skušaš beležit podatke za seznamček (seveda morajo biti rdeči in odebeljeni) , potem pa jih 1 x na teden posreduješ majchy in ona dotera do konca. Samo predloguser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
22.9.2009 21:30:38   
Onasiss

morm še neki napisat

Jaz imam boljši predlog, da jima pošljemo na zs..... ali pa na mail.... potem ne bo treba prebirat vse za nazaj.... zraven se samo dopiše datum in kaj naj se doda... tukaj na forumu pa se obvesti...

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
22.9.2009 21:31:39   
Onasiss
Ursa- max uživaj in glej,da se kaj odpočiješ... ampak še vedno ne vem zakaj si potrebovala infuzijo??

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
22.9.2009 21:31:46   
MIHAILO

mihailo user posted image superca si da se trudiš. Mogoče bi se pa z majchy zmenili da si ti vsak dan skušaš beležit podatke za seznamček (seveda morajo biti rdeči in odebeljeni) , potem pa jih 1 x na teden posreduješ majchy in ona dotera do konca. Samo predloguser posted image

ja,jaz sem rekla da bi ji pomagala s podatki,ravno zato,ker ona res fajn ureja seznam jo pa razumem,da ne more vse sama in se sola,otrok...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
22.9.2009 21:32:42   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ursa- max uživaj in glej,da se kaj odpočiješ... ampak še vedno ne vem zakaj si potrebovala infuzijo??

Aha...sem vidla za infuzijo...sory... Preveč si izčrpana, malo se daj na offf...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
22.9.2009 21:32:57   

Uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
22.9.2009 21:34:52   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

morm še neki napisat

Jaz imam boljši predlog, da jima pošljemo na zs..... ali pa na mail.... potem ne bo treba prebirat vse za nazaj.... zraven se samo dopiše datum in kaj naj se doda... tukaj na forumu pa se obvesti...

ja,ja mail posljemo in lepo napisemo podatke ime mamice otroka...da ni majchy za vse sama..MAJCHY se strinjasuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
22.9.2009 21:36:15   
Onasiss
Piskot- napotnico za očesno ti da otroški okulist- po domače..... Tako je sedaj po ta novem. Lej, če se ji res full gnoj nabira potem pojdi do svoje p in ji povej... Če pa ni take panike pa raje počakaj.... Drugače pa a veš kje je solzni mešiček? In če pritisneš nanj in iz njega priteče gnoj potem ni ok, če pa priteče samo zolzica pa ni panike...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
22.9.2009 21:36:48   
Urša08
mlea s predlogom se strinjam user posted image več glav več ve user posted image na morju se bom pa itak odpočila, pospravlat ne bo treba, kuhal bomo na minimum, predvsem počivali in zabušavaliuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
22.9.2009 21:38:22   
MIHAILO
URSA nic nisem uspela prebrati kaj je bilo s teboj...mi poves zakaj si infuzijo dobila

MLEA zakaj so eviti tisti poseg delal..a to ima od rojstva nekaj narobe z kanalcki v okicah...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 21:46:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3948
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 21:47:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3949
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 21:49:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?