SURF
|
Hvala vam za čestitke Mi imamo dela čez glavo,počutim se kot samohranilka z dvema nergačema,slednje mislim na taščo in njeno mamo..groza in obup...tok mi je hudo,nisem vas hotela zasipati z mojimi problemi pa je lažje ko se človek spove...včeraj zvečer Patricijo skopam in vedno pustim kopalnico v takem stanju dokler ne zaspi...to pa je kmalu po kopanju...po kopanju jo odnesem v spalnico ,da se tam naprej urediva ,dojima in zaspiva...včeraj pa med previjanjem nekdo močno trka po vratih..sem mislila,da se moj zafrkava,ne bila je njegova stara mama in rekla,veš anja kopalnico pojdi pospravit,ne more biti tako..itd.... pa kaj jo sploh zanima kopalnica katero čistim samo js,pa čeprav še velikokdo serje po njej tako sem izmučena od takega življenja,včasih pride tako daleč,da mi je žal da sem prišla sem,venomer se kdo vtika vame,tudi v vzgojo..v vse,vse...moj pa kar obljublja in obljublja..in pri tem ostane...hudo mi je,zelo. Nevem,kaj naj naredim,selitev skoraj ni možna,ker moj bo prevzel kmetijo,s tastarima vred...ojej,da bi pa kdaj glas dvignil pa tudi ne...tako mi je hudo,včasih se tako osamljeno počutim....moja mami pravi,sj si sama vedla kam greš,sem ti rekla,da preštudiraj ali boš šla na kmetijo mah težko je ko si zaljubljen in ko ljubiš študirati zakaj nebi bil ob njem ker potem to ni ljubezen... Tako bi rada da bi imeli vsaj svoj zgornji štuk,in s tem vsaj nekaj zasebnosti...a moj nič ne reče in ne zrihta,tašča mi trobi,da smo vsi ena familija(o tem sva že imeli debate )stari mami pa paše da ima vpogled nad vsem kar se dogaja in ona menda že nebo šla v spodnji štuk(prostora da te kap)tašča sama v spodnjem štuku)... Nevem več... hju..pa sem se malo spovedala... Mlea-ojoj,da je le za vami in da neo potrbno na operacijo ... Kolumbo-pokaži frizurco super. Katjuša-tako ti prvoščim,da si uredite svoj,čisto vaš domek Tančy-Evo pa je tudi hana dobila "žago" Majchy in Mihailo-Majchy tako si bila pridna,skrbna..in urejala sezname,hvala ti.Vedno so bili super Lepo da so med vami takšne,ki žrtvujejo čas in polepšajo našo člnstvo Verjamem ,da bodo tudi tvoji Mihailo lepi .
|