|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
22.9.2009 14:43:40   
majakla
Jaaa, Frrrr, pa še zame! user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
22.9.2009 15:01:48   
skačica
sem se priklopla na sestrin računalnik. Iza zunaj opazuje želvo, jo je včeraj en pripeljal, kopensko. Jo bomo imeli kak teden pol jo pa spustili v naravo, saj tja tudi spada. Baje je avtohtona slov. vrsta.
No, zdele je mala priletela noter, da ji masiram trebušček, ker jo kao spet boli. Jaz mislim, da se zmišljuje, ker jo takoj neha, ko se je dotaknemuser posted image user posted image .

Musaka se peče, še malo pa bo kosilo.

frrr- še zame ene 2 kepci po tamalem, si me pa spomnila, da grem dons tud jst v trgovino in si kupim kakšen nesramno dober sladoleduser posted image .

Grem, moram massirat, ne vem kdo bo mene kdaj????

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
22.9.2009 15:05:49   
tea85
hejla

tako, pa sem iz pregleda, kateri je bil danes izjemno hiter in nič posebnega. LENIKA, meni je isto naredil user posted image kot tebi, tako da te že tak more bit.

mi pa baje železa primankuje in si morem v lekarno po neke tablete ituser posted image saj sem vedla da nekaj bo, ker je blo celo nosečnost preveč lepo ker mi nič ni falilo user posted image user posted image

hja, moj seveda ni šel z mano na pregled, da sem bla tak jezna na začetku na njega, ko sem se vozla, pa še zdaj sem,ker bi lahko vsaj kosilo skuhal, ma kjeee user posted image user posted image jaz pa tudi ne bom, zakaj pa bi..dedc prtegjen. sicer na pregledu ni nič kaj zamudil ampak vseeno.
RAKICA- vsaka čast, mislim da sem jaz tudi na tej poti da odvihram domov.

in seveda, danes sem si jaz vzela malo več časa, in bila na kavi z mamo pa sestro, pa domov sem si šla iskat pošto(pričakujem neko pismo, pa ga niiiuser posted image še) in seveda se na veliko zaklepetala s prijatelcouser posted image user posted image in komaj zdaj pridrvela v stanovanje.

NASLEDNJI PREGLED : 5.10.09

aja, hehe, da ne govorim o mojih kilah, ki so poskočle v enem mesecu kar za 3 kg, hmmm, treba bo manj sladko papcat user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
22.9.2009 15:28:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Pravoda, saj bo vse ok, boš videlauser posted image boš zvečer potem zaspala kot angelček, ko boš pomirjenauser posted image Iz kje pa si ti približno? Okolica Kr? Ja, meni je tudi zadnjič ko me je gledala tam spodaj rekla, da je že vse zmehčano, glavica je pa tud že nizko, tako da... Bomo vidli, ne?user posted image

Evo, jaz sem za kosilo pripravila, zdaj sem si pa privoščila skodelico ledene kaveuser posted image

Ne nisem iz Kranja, sem pa doma še rahlo iz Šk.Loke ven ( cca. 20 km )user posted image . Ja upajmo, da bom danes spala, čeprav dvomim ker nisem že cca 1m ali pa je tudi že 2 mogoče.user posted image

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
22.9.2009 15:37:05   
karmen b
Mateja čestitke ob rojstvu male Vite, res je lepo ime! Lepo se crkljajta, upam, da ne boš imela dolgo težav s sedenjem...šivi pa to.

Pri Žabarju je blo super, smo podaljšale še v kosilo.

Pri nas bo pa danes delovna akcija, kar me zelo veseli. Priden user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
22.9.2009 15:50:34   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: tea85

NASLEDNJI PREGLED : 5.10.09

Jaz imam tudi 5.10. pregled. Kdaj pa imaš? Jaz ob 11.

Očitno se nama še nikamor ne mudi, čeprav moji doma vsi mislijo, da ne bom dočakala naslednjega pregleda user posted image  Eh, seveda ga bom, je še čisto prehitro, da bi kam šla. Sem se odločila, da ne bom še zdaj vrste prehitevala, tam po 10. pa že lahko user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
22.9.2009 15:53:59   
Februarka08
Ma sem se spet najedlauser posted image user posted image me vse tišči, pa kaj ko kar ne morm nehatuser posted image user posted image Moji so zunaj, jaz pa spet lenarim da bo ja vse ok jutri na pregledu... no, saj mi itak nič ne bo delala, samo CTG bom mela pa vodo morm dat, pomoje bo to touser posted image

Je pa priden moj dragi, je prišel prej iz šihta, se preoblekel in šibal ven drva žagat, so jih žagal skor 3 ure, potem prišel gor na kosilo, mi pomagal tamalo zrihtat pa po kosilu je pospraviluser posted image se spet oblekel in zdaj šel travo kosituser posted image   v četrtek jo bojo pospravljali, v petek gre pa za 2 uri na šiht, potem pa cel dan žanejo koruzo... sobota bo spet delavna, upam da nam bo vsaj nedelja malo naklonjenauser posted image priden je, ni kaj, jaz se pa počutim kot nesposobnauser posted image dobro, da nimam več veliko in bom veliko bolj fleksibilna in vse. Komaj že čakam, čeprav  bom pogrešala tegale velikega bušijauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
22.9.2009 16:11:59   
Emilly
Joj ta internet, kr neki nagaja, da vas še prebrat ne morem....

Mateja - čestitke zauser posted image !!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem čestitke za diplomo!!!!!

Lepo da ste se spet doble pri Žabarju. Jaz sem mogla na žalost čakat v svojem stanovanju  keramičarja, ki naj bi prišel ob dvanajstih, prišel je pa ob pol dveh in nič sploh še narediluser posted image user posted image  No, se je že začel.... Midva pa še kar brez vode in WCja jutri se morva pa izselit iz vikendice, tko da nimava pojma, kaj bova nardila..... groza. Sem kar popenla danes nad tem keramičarjem, ko je začel nekaj mutit, da pač ni vseen al je dans al je jutr, če rečemo danes je danes in PIKA!!!!
Ja boljš bi blo da bi bla pr Žabarju.......

Ja nič, gremo nekaj pojest....

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
22.9.2009 16:15:18   
Nej@
Vse ste nekam pridne pa si gnezdece pripravljate, jaz pa sem hujša od lenivca user posted image od kar sem na porodniški sem čisto lena in vse opravke kar odlagam na naslednji dan, če bi mi zdaj voda odtekla bi verjetno še rojevanje preložila na jutri user posted image

torbe za porodnišnico še nimam pripravljene, ampak vem, kaj bom dala v njo, ko se bom pripravila, do tega da jo spakiram (šampon, gel za tuširanje, kremo, labelo, glavnik, pumpico za mleko, nastavke za bradavice, blazinice za prsi in dokumente) mislim, da je to vse. Za bejbiko bo pa moj prinesel naknadno oziroma bo moja mami, ker hoče ona kupiti prvi kompletek (za tiste, ko jih že imam doma ji nisem povedala , ker ji nisem hotela pokvariti veselja) user posted image

dojenje, jaz sem se nekak odločila, da bom na začetku sicer probala z dojenjem potem bomo pa prešaltali na flaško z lastnim mlekom, če ga bo seveda dovolj. Tega se moj še ekstra veseli, ker bo tako tudi on lahko bejbiko hranil user posted image

Sem opazila, da se mi je apetit zmanjšal mi hrana smrdi, jem ker pač moram zaradi bejbe in mi je potem kar slabo, le sladkarije mi nenormalno pašejo, to bi lahko jedla nonstop. Ne bi to moglo biti na začetku nosečnosti? user posted image je še kateri tako?

Nevem kaj imate ene proti rojevanju v oktobru, ker ste tako pohitele user posted image čestitke vsem novim mamicam, ki jim želim veliko mirnih noči in crkljanja.
Čestitam pa tudi vsem za diplome, sploh, ker vam jih je uspelo narediti v tem času, ko se vaš svet vrti okrog dojenčkov user posted image

Jaz sem diplomirala 3. februarja na sestrin rojstni dan pa še test nosečnosti, ki je bil pozitiven sem naredila na ta dan, je bil to en super dan zame user posted image

zdaj pa grem naprej delat nič user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
22.9.2009 16:25:41   
tea85
LENIKA- jaz mam ob 9 uri, sem vidla da me je neki vmes sklačla user posted image user posted image , zgleda da se boma spet zgrešile, ampak mam občutek da se boma srečale enkrat user posted image mogoče ma celo skupaj rodile, to bi bil hecuser posted image user posted image
moji se pa niti še ne zavedajo kak hitro bojo stari starši postali, edino moja babica nekaj paničariuser posted image pa če mam vse za dojenčka pa itd. no saj lepo da jo skrbi za mene.
uh če pomislim imam pred sabo še slabih 5 tednov.

uh, zdaj pa še me je zob začel bolet, kako fajn, res. sem nekaj sladkiga jedla in me je tak zaskelelo,upam da bolečina neha- more.

čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
22.9.2009 16:35:36   
malaMravljica
frrrrr ... jaaaaaaa, pojdi popoldne se zame. In ker bos sladoled ze za majokla daj zame eno tortico naroci, lahko sadno, lahko cokoladno, lahko ledeno, kar hoces user posted image  

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
22.9.2009 17:07:28   
Anonimen
A boste ve mele nalepko otrok v avtu?
Kašno pa?

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3337
22.9.2009 17:11:52   
malaMravljica
ja majcy, jaz vedno govorim o tej nalepki, pa pozabim vprasat pol. Dala bom delat, ne vem al sam za moj avto al bomo dali na vse. Bom se vprasala mojega kako bova dala, moj predlog je Baby priimek on board  ali pa  IME on board

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
22.9.2009 17:15:08   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

A boste ve mele nalepko otrok v avtu?
Kašno pa?

mi smo imeli na začetku tisto rumeno, pa se je kmal sprala doluser posted image tako da sem potem nabavila pajacka otrok v avtuuser posted image

Meni je pa takoooooooooooo dolgčasuser posted image sem ravno z mojim govorila k kosi, bi šla tako rada na en sprehod pa kaj ko me tako kluje potem spodajuser posted image ne morem in ne morem uživati niti enega dneuser posted image naj gre vse nekam, prav zamorjena sem trenutno

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
22.9.2009 17:24:36   
malaMravljica
joj februarka noooo, ne jokaj, jaz bi takoj zamenjala s tabo, pa morem it se po perilo dol, se likat danes, pa se posteljo jogi nazaj gor, novo posteljnino gor, ..

dej poglej sem na to stran in raziskuj. Odprla sem ti pa tam kjer sem nasla nekaj kar je meni tok vsec.
http://teddyeng.zenitsystem.com/Default.aspx?pageid=5319

sem pa vceraj dobila par zadev od te firme za darilo, vse so zirafe, igralna ura zirafa, copatki zirafa, zirafice za na vozicek in slincek zirafa

Neposredna povezava do sporočila: 3340
22.9.2009 17:24:43   
katrin***
Živjo punce,

ja res bi lahko spravil 4 user posted image  v to košaro, ampak bo tut naša zrastla pa bo polna potem.user posted image user posted image user posted image

Ena me je spraševala glede cunjic - ja oblečena je v št.50 pa še to ji je zelo veliko. Še dobro da uporabljamo povijalko, da vsaj kaj v rokah držiš user posted image user posted image user posted image  Eni se je ne upajo niti prijeti, da ji slučajno ne bi kaj polomili user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes naju je že 2-ič obiskala babica in jo stehtala ter rekla, da premalo napreduje v teži. Ja, sej ne more ne vem koliko pridobiti, če je že toliko majhna - njen napredek bo manjši, če mene vprašate. Že to bujenje na 3h da sploh karkoli poje je velik dosežek. Včasih potrebuje za en obrok tudi do skoraj 1h, pa kaj čmo. Meni je važno da napreduje pa čeprav po malem.

Drugače pa sem vesela za vas, ko se takole pogovarjate kaj nest s sabo v P in podobno. Pri meni je bilo to tako na hitro, da sploh nisem imela pripravljene torbe, kaj šele za user posted image . Vzela sem tisto najnujnejše za osebno higieno in to je to, ker si tako al tako v tisti slavni zeleni "rjuhci" tko da svojih oblačil sploh ne rabiš. Ampak bolje, da imate par stvari več v torbi, kot da česa nimate.

uživajte user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
22.9.2009 17:26:33   
Anonimen
no jst sm kr naročila nalepko

http://www.majcke.net/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=344&category_id=14&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

Pisal bo pa otrok v avtu, brez imena user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3342
22.9.2009 17:34:04   
Februarka08
Jaz sem si pa tole zadnjič shranila ko sem neki brskalauser posted image

http://www.babyshower.si/index.php?page=seznam&categoryId=7&u=

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
22.9.2009 18:29:14   
Crystall
Drobtinica 29 ... čestitke ob diplomi user posted image user posted image user posted image

Mateja8 ... čestitke ob rojstvu male princeske Vite. Zdaj se pa samo cartajte in cartajte user posted image user posted image user posted image

Michelle ... prav je, da pazijo nate! So redki takšni šefi user posted image

Rakica2 ... svaka ti čast, da si bila tako pogumna za takšno dejanje. Prav ponosna sem, da sem ženska in da me obkrožajo močne soborke. Upam, da se stanje čimprej uredi in samo, da boš srečna user posted image user posted image user posted image

Februarka08 ... moj dragi je tudi priden. Z atijem žagata drva, da bom lahko pozimi kurila, da bo malemu škratu toplo user posted image

Majchy ... midva sva najprej nameravala kupiti personalizirano nalepko z njegovim imenom - bi naročila iz Anglije. Pa sva si premislila in ne bova nič komplicirala. Naročila sem iz Anglije navadno rumeno tablico - baby on board, druga pa je child on board. Sta bili obe v kompletu.

Mi smo imeli danes pregled. Vse ok. Dobila sem napotnico za v porodnišnico.

Naslednji pregled je 6. 10.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
22.9.2009 18:45:03   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jaz sem si pa tole zadnjič shranila ko sem neki brskalauser posted image

http://www.babyshower.si/index.php?page=seznam&categoryId=7&u=

ooo fuuuuuull lepo jst sm kr naročila sam zdej molm boga da bo moj se odloču za aleksej user posted image full hvala februarka user posted image user posted image aja pa za uno z majčkam sm za mojga naročila prvič očka

drgač mi je pa tooooook vroče da ne vem kaj mi je bom mogla mal vročino zmert ker kr kuham

tud napisat mi ne pustijo vsega me preganjajo da gremo na kavico se vam pol javim

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 3345
22.9.2009 19:06:23   
Crystall
Jaz sem tud zdajle naročila za dragega dve majčki, ki mu jih bom podarila ob rojstvu - prvič očka in super ati user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
22.9.2009 20:14:05   
Februarka08
Super, samo da sem komu pomagalauser posted image
Evo, mi smo po večerji, ženski del družine je skopanuser posted image oči pa še čaka. Je verjetno ves zmatran, bo pomoje zaspal kot angelčekuser posted image
Jaz sem preživela dan, sem čakala tel.klic ker sem se bala za streptokok k mi je prejšnji teden G vzela bris, pa če bi kaj bilo, bi me sigurno že poklicali, kajneuser posted image sicer imam jutri pregled, ampak bi sigurno že danes kaj izvedla če bi blo nujnouser posted image user posted image
No, zdaj pa mal tv-ja pa mal vas še pridem pogledatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
22.9.2009 20:15:14   
najčka
Oj no evo mene, vsem k smo ble pr žabarju povem da nisem zamudila pregleda, in da sem bla v leonišču kot zanalašč vsega skup urco pa petnajst kar se še ni nikol zgodilo da bi tok hitro opravla. in potem sem šla lepo še na enga dooooolgega kofetka, ker sem imela ob 16h MŠ. tam se je pa danes kar zavleklo na dve uri pa še mal tko da sem šele ob 19h pa še mal čez pršla domov. Doma pa cela panika da ni kaj narobe, ker me ni blo od 10.45 naprej. Zdej sm pa čist crknena in grem ležat, pa bom vidla če se mi bo dal še pol kej pisat, če ne pa se slišmo jutri.
A ja skor pozabila ČESTITKE MATEJI IN MALI VITIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še za tabelo naslednji pregled mam 6.10 +CTG

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
22.9.2009 20:40:23   
frrrr
bejbike, če bi pa js tolk pojedla sladoleda in tortic za cvas, pa noge ne bi nesle več te teže user posted image

katrin - prav maš, važno da napreduje. tale sekirancija je čist mim no... eni imajo na začetku full zagon, drugi mau kasneje... na koncu so vsi veseli in zdravi otročki.

lepo spite... grem na kavč...

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
22.9.2009 20:59:12   
karmen b
Punce jaz sem pa tako fajno zmatrana da se mi tud tv ne da prižgat in grem spat.

Lahko noč

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?