Nej@
|
Vse ste nekam pridne pa si gnezdece pripravljate, jaz pa sem hujša od lenivca od kar sem na porodniški sem čisto lena in vse opravke kar odlagam na naslednji dan, če bi mi zdaj voda odtekla bi verjetno še rojevanje preložila na jutri torbe za porodnišnico še nimam pripravljene, ampak vem, kaj bom dala v njo, ko se bom pripravila, do tega da jo spakiram (šampon, gel za tuširanje, kremo, labelo, glavnik, pumpico za mleko, nastavke za bradavice, blazinice za prsi in dokumente) mislim, da je to vse. Za bejbiko bo pa moj prinesel naknadno oziroma bo moja mami, ker hoče ona kupiti prvi kompletek (za tiste, ko jih že imam doma ji nisem povedala , ker ji nisem hotela pokvariti veselja) dojenje, jaz sem se nekak odločila, da bom na začetku sicer probala z dojenjem potem bomo pa prešaltali na flaško z lastnim mlekom, če ga bo seveda dovolj. Tega se moj še ekstra veseli, ker bo tako tudi on lahko bejbiko hranil Sem opazila, da se mi je apetit zmanjšal mi hrana smrdi, jem ker pač moram zaradi bejbe in mi je potem kar slabo, le sladkarije mi nenormalno pašejo, to bi lahko jedla nonstop. Ne bi to moglo biti na začetku nosečnosti? je še kateri tako? Nevem kaj imate ene proti rojevanju v oktobru, ker ste tako pohitele čestitke vsem novim mamicam, ki jim želim veliko mirnih noči in crkljanja. Čestitam pa tudi vsem za diplome, sploh, ker vam jih je uspelo narediti v tem času, ko se vaš svet vrti okrog dojenčkov Jaz sem diplomirala 3. februarja na sestrin rojstni dan pa še test nosečnosti, ki je bil pozitiven sem naredila na ta dan, je bil to en super dan zame zdaj pa grem naprej delat nič
|