|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
22.9.2009 11:05:03   
naty6
Drobtinica29 čestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image

Mateja8 čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image -veliko lepih trenutkov.

Naty

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 11:05:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3302
22.9.2009 11:16:26   
rakica 2
mateja8-čestitke za pupico vitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image majcy-sem doma pri mami,mojmu zgleda da ni mar saj me ni ne poklical vprašanje a sploh ve kje sem,se pa bolje počutim in nism tko napetauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
22.9.2009 11:27:48   
Anonimen
No, samo da si o.k. Zdj pa živčke na dopust, pa relaks do prihoda user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rakica 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3304
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 11:28:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rakica 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
22.9.2009 11:58:53   
skačica
drobtinica in rolika- čestitkeeee za diplomo. Res lepo. Zdej bosta pa res uživali v pričakovanju, ko je takšno delo za vama. Super!user posted image user posted image user posted image

mateja- čestitke tebi in Viti. Veliko crkljanja vama želim. Pa super za mleko, da ga je dovolj.

rakica- tudi tebi lahko user posted image , ker se mi zdi po prebranem, da si naredila prav. Če mu je kaj do tebe in do vajinih otrok, se bo spremenil in te sprejel nazaj, če mu je pa vseeno, je pa bolje da ste vi za sebe, ona naj pa lufta, če mu je tako bolje. Upam, da se obrne tako, kot si želiš ti.

dojenje- mah, sej je res, da če je volja pol ponavadi tud gre, ampak jaz sem imela v prvo res veliko volje pa sem imela vseeno full težav. Mastitisi, premalo mleka prvi mesec in je mala posledično pridobivala premalo na teži, P. je težila naj dodajam,....jaz pa v joku vsak dan kako otroka stradam, da nisem dovolj dobra....eh, hormoni delajo svoje. No, sem vztrajala po enem zeloooooo jokajočem pogovoru z mojo mami, ki nas je dojila vseh 5 in na koncu nisem rabila nobenega dodatka. Vrgla v smeti, črpalko pospravila v škatlo in dojila, kadar je mala le hotela. Dojili sva se do 14-ega meseca.
Nekaterim pa pač ne uspe, saj ob AM tudi zrastejo, se ni za ustrelit, če ne gre. Jaz vem, da če ne bi zdej v drugo šlo, se pač ne bi več tok presekirala in predrla kot sem se v prvo. Se bom pa sigurno max. potrudila.

Eh, spet cela litanija.

Imam pa samo še dnevno za zglancat, tud okna sem pomila, da mojmu ne bo trebauser posted image  pa baldehinček sem vrgla še enkrat v pranje, ker je bil zmečkan kot da ga nisem likala pol ure. je bil preveč suh in se ni dal tako lepo zlikat kot bi bilo potrebno. Zdej bom še vlažnega zlikala. Preklinjam dan, ko mi je crknilalikalna postajauser posted image . Moram res it po novo.

Neposredna povezava do sporočila: 3306
22.9.2009 12:16:29   
rolika
Ojla,
najprej hvala za vse čestitke user posted image
naty6-tudi tebi čestitam za opravljeno diplomo, pa čeprav malo pozno user posted image
Mateja8 iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

drobtinica29
-ponosna sem nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravooooo

Danes smo imeli pregled pri diabetologu, je rekel da je vse ok samo malo naj pazim na prehrano user posted image user posted image
Punce fajn se imejte pri Žabarju pa še zame pojejte kakšen košček torte.... samo ne preveč da se mi sladkor ne dvigne user posted image user posted image user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3307
22.9.2009 12:27:03   
majakla

Dobro jutro,
vas že 1h berem, sem itak že pol pozabila.

No, to pa nisem:
Mateja8: čestitam za punčko Vito, lepo se
imejte doma, papajte, spančkajte in rastite,
no, v glavnem - UŽIVAJTE 100/h.
Rolika+Drobtinica29: Bravo user posted image ! user posted image .
Rakica2: enostavno tudi tebi čestitam, misli
nase in na user posted image .

Jap, ene pa se ta trenutek bašejo s sladoledom, be be!

mM: ti si si pa že kar ponedeljek rezervirala?,
jaz sem se odločila, da bom pa kar 7.10. rodila. user posted image
No, pa da vidimo katera ima prav. user posted image

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
22.9.2009 12:39:44   
Anonimen
Čestitke za punčko user posted image Mateja8user posted image

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3309
22.9.2009 12:45:02   
Februarka08
No, na začetku so bili sami fantki, zdaj pa punčkeuser posted image uf, me prav zanima katera bo naslednjauser posted image user posted image

Kdaj se začnejo tehtnice? Jutri? Je moj tehtnica, pa naj bota vsaj po horoskopu ista, če že po datumu ne bostauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
22.9.2009 12:47:26   
Anonimen
Tudi mene zanima Februarka08 katera bo naslednja. No saj misve bova tko al tko skupi v kranjski porodnišnici se drleuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3311
22.9.2009 12:50:21   
Anonimen
Ja, od jutr naprej ma moja pupa dovoljenje, da pride. Sam najbl srečna bom pa če počaka na oktober, pa tut če je že 1., samo da je oktobr, ker ns je že 5 oktobra in vsi med 2.10. in 10.10. :)
Sm zahtevna a ne? Sj vem user posted image
Dons je tok lep dan, upam da mi ga ne bo spet kj pokvarl!!! Sm dubla lupinco in to ta nov model od GT3, ostalo bo pa po 1.10. enkrat (voziček in košara)
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3312
22.9.2009 12:56:18   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Tudi mene zanima Februarka08 katera bo naslednja. No saj misve bova tko al tko skupi v kranjski porodnišnici se drleuser posted image

aja? Skup se bova drle?user posted image ja no prav no, če tko rečešuser posted image user posted image ne, kdaj pa maš že rok ti?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
22.9.2009 13:00:24   
Anonimen
Ja morem se malo pohecatuser posted image 9.10. po zadnjem UZ 2.10., ampak štejem 9.10. Bomo videli kako bo danes na CTG-ju. Kdaj maš pa ti ?

Neposredna povezava do sporočila: 3314
22.9.2009 13:00:58   
skačica
jaz sem vse popedenala, zdej grem lahko rodituser posted image , edin akvarij od želve sem pustila in tuš kabino. To čaka mojgauser posted image .
No, zdele greva z malo k moji mami, kjer bom kuhala kosilo. Itak, kot vsak dan. Mami čuva dva vnučka, jaz pa kuham kosilo za vse. Na začetku tedna naredimo jedilnik za cel teden, zberemo denar in nakupimo vse potrebno. Mami prispeva domače pridelkeuser posted image , me pa kupimo vse ostalo. In potem vsi skupaj jemo, ker sestri obe delata dolgo in prideta čist prepozn domov, da bi še kosilo kuhale. Tole bo špilal do poroda pol pa jaz dam odpoveduser posted image . Mam kuhe poln kufer pa tud z dvema mulčkoma ne bom kuharila za celo familijo, samo za nas 3 in to lepo tu v stanovanju.

Šibam.......se oglasim zvečer. Aja, a lahko katera pošlje eno tortico na hitr po pošti na moj naslov? Bi bla zlo hvaležna, klinc pa cuker in kile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
22.9.2009 13:02:10   
Februarka08
Jaz mam 14.10. ampak ne bom do takrat, ker bom mela baje par dni pred rokom amnio, pa tud takrat mi bojo šive odstranil in bo pomoje vse to mal pospešluser posted image sicer pa mislim, da tud tolk daleč ne pridemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
22.9.2009 13:04:27   
LINDI
MATEJA iskrene čestitke ob rojstvu dojenčice Vite,lepo se crkljajte in lubčkajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
22.9.2009 13:06:08   
Anonimen
No bomo videli a ne, kako pa kaj ? Sm se spomnila 1x, da si rekla da boš v KR rodila, zato sem si mislila, se bova pa skupi drle user posted image
Tudi meni je že prejšni teden rekla, da že lahko rodim, ker se mi MV krajša in, da je to špikanje posledica mehčanja MV, ampak nisem imela vagialnega prgleda tako, da ne vem če je to to. Saj pravim vam sporočam danes zvečer kako bo. Upam res na najboljše, ker mi je zadnjič pojamrala zaradi velikosti ploda in me je res prav strah.

Neposredna povezava do sporočila: 3318
22.9.2009 13:07:23   
LINDI
RAKICA to je bila pametna ideja,mami te bo itak pomirila,pa še okolje si zamenjala,ti rabiš mir,ne pa poleg otrok še ENEGA VELIKEGA OTROKAuser posted image držim pesti zate,da se tudi tebi izteče tako v življenju,kot meni,da se začnejo boljše stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
22.9.2009 13:28:44   
ninasiki
drobtinica čestitke za diplomo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mateja8 teb pa čestitke ob rojstvu male štručke Vite in velikooo cartanja in seveda da bo dojenje čimprej zalaufu na pouno

JA PUNCE ZDEJ SE BO PA ZAČEL JST ŽE KOMI ČAKAM IN SAM TA MOJ TICKER GLEDAM K JE ŠTEVILKA IZ DNEVA V DAN MANJŠA IN SE PROU ŽE VESELIM user posted image  SM KR ŽE MAL NEUČAKANA BI KR ZDEJ ŽE JST TO SPROŽLAuser posted image

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 22.9.2009 13:30:04 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
22.9.2009 13:37:36   
Februarka08
Pravoda, saj bo vse ok, boš videlauser posted image boš zvečer potem zaspala kot angelček, ko boš pomirjenauser posted image Iz kje pa si ti približno? Okolica Kr? Ja, meni je tudi zadnjič ko me je gledala tam spodaj rekla, da je že vse zmehčano, glavica je pa tud že nizko, tako da... Bomo vidli, ne?user posted image

Evo, jaz sem za kosilo pripravila, zdaj sem si pa privoščila skodelico ledene kaveuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
22.9.2009 13:40:23   
pattaya
Hoj punce.

Za nazaj vas nisem nič kaj preveč brala, ker sem bila prejšnji teden skoz v strogem ležečem položaju, sem tak hud prehlad fasala, da je bilo kar joj.

Čistitam vsem oktobrkam, ki so že postale mamice.

Jaz sem pa mela danes pregled pri gin in mi je težila glede teže, sem v zadnjih 4 tednih pridobila 2,5 kg.

Naredila mi je tudi uz in rekla da ima mali večji trebušček, oziroma je na zgornji meji normale in da bom posledično rodila malo težjega otroka. Rekla je, da ima tam okoli 3 kg, kar se mi pa ne zdi tako veliko, saj v teh 4 tednih ne bo pridobil nevem koliko.

Jutri imam laboratorij, v četrtek pa diabetologa in vem da bo tokratno mesečno povprečje sladkorja kar malo večje, ker mi zadnje čase cuker kar skače.

V ponedeljek pa še imam vpis na podiplomca, tak da se še tega rešim pol pa lahko naš mali baby počasi pride, čeprav bi bilo boljše da počaka vsaj do 15.10.

Za tabelo: naslednji pregled 7.10., ctg 1.10.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
22.9.2009 14:15:39   
malaMravljica
Jeeee spet puncka. Mateja user posted image user posted image user posted image   BRAVO in veliko cartanja.

Aha Drobtinica, sedaj pa vem od kje tebi tok dobre energije. Ja cestitke.  Ma cestitke vsem ki ste diplomirale v teh zadnjih tednih. Pridne, pridne in pridne!

Majakla, nimam sama nic pri ponedeljku, ta datum je rezerviral bodoci ocka in to ze ne vem kdaj, tok verjame da se detev res rodi takrat, da sedaj ze sama pocasi verjamem user posted image  Jaz osebno ne bi rada sla cez rok, ker se mojemu zacenja sezona v sluzbi in bo ze tako krmaril med dojenckom in sluzbo, ce se bo pa dojencek rodil tocno bo vsaj nekaj prvih dni mal lazje. No, saj drugace mi je pa rekel, da je cist vseeno ce bo bejbi zamujal, da bo ze sfolgal in zaradi tega ne smem miselno vplivat na dojencka. Joj ima ideje ta moj mozek.

Sladoledarke, saj ste danes narocile mal sladoleda tudi za tiste, ki ne moremo do Ljubljane ?

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
22.9.2009 14:17:41   
frrrr
skačica, ti si čist preveč naspidirana... dvomim, da boš do oktobra čakala z otročkom user posted image
drgač pa bi se pr dojenju Ize zihr manj sekirala, če ne bi imela čudnih sester v bolnici s čudnimi nasveti... sproščenost velja in prava spodbuda. škoda, da to ugotoviš šele potem, ko si se že orng namatral in prejokal.

rakica user posted image misli nase in otroke user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
22.9.2009 14:18:44   
frrrr
mM - js sm dans samo zase 2 kepici sladoleda pojedla, ker pol se mi je na govorilne ure v vrtec mudilo... lahk grem popoldne še zate kako kepco pojest user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?