skačica
|
drobtinica in rolika- čestitkeeee za diplomo. Res lepo. Zdej bosta pa res uživali v pričakovanju, ko je takšno delo za vama. Super! mateja- čestitke tebi in Viti. Veliko crkljanja vama želim. Pa super za mleko, da ga je dovolj. rakica- tudi tebi lahko , ker se mi zdi po prebranem, da si naredila prav. Če mu je kaj do tebe in do vajinih otrok, se bo spremenil in te sprejel nazaj, če mu je pa vseeno, je pa bolje da ste vi za sebe, ona naj pa lufta, če mu je tako bolje. Upam, da se obrne tako, kot si želiš ti. dojenje- mah, sej je res, da če je volja pol ponavadi tud gre, ampak jaz sem imela v prvo res veliko volje pa sem imela vseeno full težav. Mastitisi, premalo mleka prvi mesec in je mala posledično pridobivala premalo na teži, P. je težila naj dodajam,....jaz pa v joku vsak dan kako otroka stradam, da nisem dovolj dobra....eh, hormoni delajo svoje. No, sem vztrajala po enem zeloooooo jokajočem pogovoru z mojo mami, ki nas je dojila vseh 5 in na koncu nisem rabila nobenega dodatka. Vrgla v smeti, črpalko pospravila v škatlo in dojila, kadar je mala le hotela. Dojili sva se do 14-ega meseca. Nekaterim pa pač ne uspe, saj ob AM tudi zrastejo, se ni za ustrelit, če ne gre. Jaz vem, da če ne bi zdej v drugo šlo, se pač ne bi več tok presekirala in predrla kot sem se v prvo. Se bom pa sigurno max. potrudila. Eh, spet cela litanija. Imam pa samo še dnevno za zglancat, tud okna sem pomila, da mojmu ne bo treba pa baldehinček sem vrgla še enkrat v pranje, ker je bil zmečkan kot da ga nisem likala pol ure. je bil preveč suh in se ni dal tako lepo zlikat kot bi bilo potrebno. Zdej bom še vlažnega zlikala. Preklinjam dan, ko mi je crknilalikalna postaja . Moram res it po novo.
|