taraji
|
Ninča - vse naj, naj tudi od mene IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81 Drugače so se mi pa ta vikend začeli malce večji problemčki s križem. Boli me ko sam hudič, komaj vstanem s postelje, če sem v kakšnem čudnem položaju se zelo težko poberem. Še par dni nazaj sem tako urno zlezla iz banje, če sem se slučajno usedla vanjo, sedaj ni šans, da se poberem. Še nekje en mesec moram delat, ampak po možnosti bom mogla jt še kej na bolniško prej, če se bo tako stopnjevalo. Cela nosečnost je bila zelo mirna, sedaj se bo pa začelo. Trebuh mi pa takoooo dol vleče, da velikokrat kar boli. Potrdilo za bolniško verjetno ginekologinja napiše in ga potem neseš k osebnemu zdravniku. Je tako? No lep dan vam želim vsem skupaj No, tudi sama sem se do predkratkim počutila tako, kot da nisem noseča - pa se je čez noč vse spremenilo , bolečine v križu, ne morem dolgo stati, ne morem dolgo ležati, ponoči me vse boli, kot bi imela že let , če delam dolge sprehode me ful noge bolijo, če se ne razmigam me boli vse ostalo, če dosti stojim pa tudi mene trebuh ful dol vleče..........sratka, ni da ni , ampak sj bo kmal boljš IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 zibka - mi smo kengurujček dobili za darilo in smo ga uporabili 4x, meni osebno je sling, štorklja, pestunja bolše. Glede mnenj dr. se pa jez ne oziram preveč, ker si stroka sploh ni enotna in vask dr. razlga stvari po svoje. Ti povem sam nekaj primerov v materinski prvijo čiščenje popka po rojstvu samo z fiziološko, patronaža pa pravi z alkoholom, potem v materinski pravijo lupinca je samo za prevoz z avtom in nič drugega, sestra pri naši dr. pa da je to najprimernejši položaj za otroka in da ga je potrebno čim večkrt dati notr počivat, dva pediatra ne povesta isto glede kožice na lulču eni pravijo na silo tudi če je malce kvi, drugi pravijo tok kot gre sama nič vleč. No pa še bi se dal naštevat, moje mnenje kupi oz. naredi tisto kar ti vidiš da je za tvojega otroka najbolše. No, pri tem se pa popolnoma strinjam s teboj - kot pravijo 100 ljudi 100 čudi . Res ti da vsak drugačno mnenje, eni nekaj ful priporočajo, drugi ravno to odsvetujejo - no, pol se naj pa človek v vsej tej zmešnjavi znajde, če se lahko. Samo pomoje je res tako, da sam vidiš kaj tvojemu otročku najbolj ustreza in potem to prakticiraš. Gledanje tekem je blo kar pestro smo vsi navijal, še Jaka sva navčila in zdej ful ploska in kriči ko mu rečeš dejmo naši, pa žogo za košarko skoz okol nosi, no mogoče imamo pa potencjalnega bodočega košrkaša pri hiši Mali v trebuhu pa že sedja trenira borilne veščine No, tudi jaz sem ugotovila, da je naše dete šprtni navdušenec, saj je ob gledanju tekem tako veselo poskakovalo v trebuhu, da je bilo kar veselje IZVIRNO SPOROČILO: *nivea punce, kaj ste si kaj merile obseg trebuha? jaz sem v 28.tednu in imam obseg 105cm. a je to preveč al ravno prav? no, saj vsaka je drugačna, pa ima obseg drugače.. sam vseeno me zanima kak mate ve No, jaz sem ravno včeraj dopolnila 26 tednov - moj obseg trebuha meri 98 cm, tako da mislim, da je pri tebi ravno prav nekje. Meni je namreč na zadnjem pregledu g. merila razdaljo med sramno kostjo in višino maternice, pa je rekla, da imam ravno prav velik trebuh No, toliko zaenkrat od mene, nadaljevanje pa še sledi