|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
16.9.2009 23:01:13   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Dan user posted image ,

mi smo se v ponedeljek pozno zvečer vrnili z morja in se počasi spravljamo v stare tirnice. Danes je mož šel v službo, midve pa v knjižnico, potem pa sva pred Mercatorjem ostali dolgega nosu, ker je bil zaprt zaradi prenove. user posted image Pa ravno danes, ko je bila naša tečna in sem ji hotela kupit žemljico.user posted image

Smo pa ulovili še zadnji poletni termin za na morje, ker se je zadnji dan že kar shladilo in tistih 25 stopinj ob burji ni dovolj za čofotanje. Devet urno pot smo kar v redu preživeli, čeprav smo šli tja in nazaj čez dan, ker si pač bolj ali manj vezan na trajekt. Malo je spala, malo se je igrala, malo tečnarila... Previla pa sem jo na trajektu kar na pultu od bara, pa ni imel nihče nič proti. user posted image  Nazaj grede, ko je bila že kar tečna in se je drla am am am, pa ni bila lačna in ni hotela jestuser posted image , smo se ustavili in jo dali na blazino kobacat, potem pa je bilo bolje.user posted image

Danes je prišel ven še peti zobek in tako zadnje tri tedne skoraj stalno tečnari, ponoči pa je praktično vse noči spala med nama, sedaj pa jaz spim z njo v njeni sobi. Ja, tole spanje med nama tudi ni bilo preveč mirno, večinoma se je končalo v črki H, midva vsak na svojem robu postelje, princesa pa vmes, ko je mojega brcala v rebra mene pa čohala po hrbtuuser posted image user posted image .

Še vprašanji: kako v teh dneh oblečete svoje user posted image  za doma in za v vrtec? Ali imajo vaši tudi tako mrzle rokice? Naša, odkar je skobacala, ima popolnoma ledene, ne glede na to, kako je oblečena. Večinoma je v bodiju dolg rokav in hlačah ali žabicah z zokenčki.

Nas uvajanje v varstvo še čaka, verjetno začnemo konec meseca, če se uspem z direktorjem dogovoriti o dopustu. Ko pa vas uspem prebrat za nazaj, vam pa še kaj napišem.user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image  za lep dopust in peti zobek.

Doma je Niki oblečen v trenirkico, bodi s kratkimi in majčko z dolgimi rokavi za čez, spodaj pa kakšne debelejše zoknice. V vrtcu je oblečen podobno, le še kakšen pulover ali jopico mu dam za zraven.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
16.9.2009 23:02:46   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Razvojna je šla gladko skozi. Se je sicer poznal odvzem krvi prejšnji dan, ampak smo povedali in so jo res lepo obravnavali. Dolga je 71 cm, težka 8.300 g., ročne spretnosti zelo dobro razvite, na tleh zelo okretna, ob pručki se je vstala in naredila premik malo v levo in malo v desno. Edino vsesti se ne zna najbolje nazaj na tla. sicer je rekla, da se vidi, da je veliko na tleh, naj se kar prosto giblje, veliko kobaca in predvsem sama vstaja in seda ter tudi shodi. Če ji bomo pomagali nikakor ne smemo držati rokic v zrak ampak bolj v višini ram, najbolje je otroka držati v pasu, zato da ne hodi potem po prstih. Je pa rekla da je zelo živahna in vesele narave. P priporoča za prvo leto varstvo in ne vrtec, če so le stari starši dovolj vitalni oz. osebe ki čuvajo. Za čeveljčke je rekla, da naj kupimo udoben čevelj za hojo zunaj in v mokrem, ni nujno Ciciban, samo da so udobni in prave velikosti ter topli za hladne dni. Notri pa čimveč v nogavičkah, ne v čeveljcih, da se nogica lepo razvije.
To je to, zelo sem zadovoljna, seveda pa je še vedno prehlajena in kar kašlja, kar niso spregledali.

Jolly- bogi Tajko in ti in možek, želim hitro okrevanje, v službi pa se dobro zmeni, res ti ni bilo tegale treba zdajle ane, ampka otroci so tako nepredvidljivi...

Vikend bo moker zgleda, en deževen pozdravček iz savinjske...

user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobre novice iz razvojne. Pa nekaj dobrih napotkov si mi dala. Hvala ti!

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
16.9.2009 23:04:37   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Aja, danes smo pa shodili.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bravo pikec moj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dedi se je zjokal od sreče.user posted image user posted image user posted image user posted image .

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ROKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
16.9.2009 23:09:45   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

ojla

evo spet vam mal težimuser posted image user posted image user posted image user posted image da sem spet boljna...gnojna anginauser posted image user posted image user posted image user posted image tko da itak zaradi zlomljenega rebra štartam jutri namesto dl bolniškouser posted image user posted image user posted image in še zdravnica me je < razveselila< da bom mende še cel oktober doma zaradi tega mojga zloma, v sredo se moram it naročit k kirurgu na pregled da mamo en izvid za komisljo....user posted image

no zadost mojga jamranja.....prov zamorim ta forum...user posted image user posted image user posted image

Janja, kako si ? Ti gre angina že kaj h koncu? Ti pa letos z zdravjem res nimaš sreče. Držim pesti, da se ti kmalu vse težave poslovijo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
16.9.2009 23:11:24   
mbd0411
Goga,mi smo imeli danes roditeljski sestanek kot je splošno znano po vsej Sloveniji,na temo GRIPA in še 1x gripa...Joj koliko novinarjev,kamer in sploh pozornosti...čudnih resnic-izkrivljenih,pa spet odobravanje...V šoli je danes manjkalo 145 učencev,v vrtcu pa 116 otrok.Če so vsi bolni se ne ve...Je pa gripa al navadna al pandemska prisotna na vsakem koraku.

Glede samega sistema v šoli..Poštevanko bodo pokazali,naučili kako in kaj na pamet se jo pa morajo doma.Seštevanje,odštevanje  do 100 s prehodom,sešt. i8n odšt.do 1000 brez prehoda...Liki,Geomet.orodja,risanje z mrežo,rač. z enotami(cm,dm,kg,dl...)Kmalu bodo zečeli tudi s pisanimi črkami.
Morali bodo znati pisti brati št.do 1000 in računati ,do sto itak že znajo,berejo po večini gladko.Nalog pri nas nimamo tako veliko,ker jo po večini že v podaljšanem bivanju naredi,jaz doma samo pregledam.
Pri nas kar veliko zahtevajo in tudi zelo veliko delajo.Morajo znati sestaviti krajšo zgodbico in jo predstavijo..Torej govorni nastopi,Ogromno vsega je.Imam skenirano sam ne znam naložiti sem.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3155
16.9.2009 23:12:42   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ojla bejbe evo mene iz službe, nimam nič za delat   Kriza res. Pa še blokiran dostop do FB ne morem na farmi nič pobrat bo vse zgnilo hehe.
Mah tukaj ne vem kaj mislijo, sem prišla in noben sploh še ni rekel kaj naj delam, očitno pričakujejo da bom kr neki počela al kaj. Tko da zdej sodelavki težim da naj mi da vsaj neki za vložit
Tista, ki pa mene nadomešča pa misli da je boga za jajca prijela no...mah sej bo bolje

Jolly, kakšno je stanje v službi? Imaš že kaj več dela?

Joj, mene tudi zvija kako bo v službi, kaj bom delala. Upam, da bom imela dovolj za delat, ker drugače bom samo na mojega sončka mislila. Doma se tako zamotim, ker imam toliko opravkov, pa hišo bi želela malo spravit v red, preden grem v službo, tako da mi dan en dva tri mine (dvakrat se obrnem pa je ura tri, ko ga grem iskat).

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
16.9.2009 23:15:28   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Živjo!

Naš Nik ima pa Laringitis...če sem prav napisala.Komaj je dihal.Že v soboto sva bila pri dežurnem,sva dobila ventolin,pa je bolj malo pomagalo.Saj je,samo ko se je zbudil pa totalna kriza dihanja.Pa HB za aspirator in sesalnik.Toliko sva ven dobila iz nosa,da ne moreš verjet.
Danes pa je pri P dobil eno inekcijo in zdaj je kot nov.Seveda imava napotnico za pediatrio,če bo slabše,kar pa upam,da ne.
Sem pa danes ,ko sem čakala zvedela,da imamo prvo potrjeno okužbo z novim virusem gripe in to v šoli.user posted image user posted image user posted image user posted image Koliko je še okuženih Bog ve.Med starši panika.Če kdo kiha kašlja in podobno ne sme v šolo.Pa vsi od P so hodili ven z zaščito čez usta.Joj,joj,joj...user posted image user posted image user posted image

Niku, Taju in Alini pa želim, da so čim prej spet zdravi, da bodo lahko počenjali vragolije in malo mamicam in očkom ponagajali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
16.9.2009 23:18:26   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

drugače pa je moej grlo 100 % boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rebro pa žal ne user posted image user posted image user posted image no ma danes sem preživela prvo kihanjeuser posted image OMG user posted image user posted image user posted image no ma preživela sem ....jutri mam kirurga..me prav zanima kaj bo povedal......
lep pozdravček

Kako si opravila pri kirurgu? Se ti zadeva dobro celi?

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
16.9.2009 23:21:29   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Pozdravljene!

No še en teden, pa se tudi meni začne že služba...komaj čakam  :)

OTROŠKI BAZAR - ja meni je bilo full fino...sicer za gajo še ni bilo full stvari, no naslednje leto bo bolj zanimivo. Ampak je gledala otroke, ki so se zabavali, plesali,...gledala je tudi te velike lutke (ko so ljudje oblečeni)...Kaj naj rečem, meni je bilo zanimivo, pa tudi veliko zanimivih stvari izveš :)

Super, da ste uživali na bazarju...kaj pa je bila nagrada?? Mi smo tudi bili, pa ringaraje sploh opazili nismo user posted image user posted image user posted image

Se veseliš službe? Jaz se po tolikem času, ko sem nazaj že 2.5meseca sploh ne spomnim več kako je bilo, ko sem bila doma user posted image user posted image user posted image

Mi smo videli Ringarajin avto ali nekaj podobnega naspriti tiste okrogle dvorane, kjer so se otroci le igrali (mislim, da je bila Mercatorjeva igralnica ali nekaj podbnega). Smo pa pozabili sprintat tisti bon za nagrado, tako da tudi ne vem, kaj so talali. So pa imeli okrog štanta polno raznih igrač, tako da je bilo verjetno to za nagrado.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
16.9.2009 23:23:26   
irma78

Ja, počutim se ok. Zaenkrat se mi niti preveč ne vidi trebuh (je že konec četrtega meseca, drugi teden se začne peti mesec), tako da ljudje niti ne vedo niti ne opazijo, da sem noseča. Vseeno pa jaz počasi čutim, da me moja garderoba tišči, tako da razumem stisko ob nakupu garderobe (LOVELY IN VALLA)...sicer je namen drug, a vseeno mi gre na živce, da nimam kaj oblečt! Prešnja nosečnost je bila čez poletje in nisem kupovala nič novega, saj sem imela krilca za zavezat...zdaj bo pa kriza po tem mrazu...bo trba kar celo garderobo kupit...KATASTROFA!!

Super, da se odlično počutiš in da nimaš kakšnih nosečniških težav. Vsekakor ti želim čim bolj mirno in lepo nosečnost!

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
16.9.2009 23:25:14   
irma78

Še kratko poročilo o prvem dnevu v vrtcu...iz druge roke seveda, ker uvaja ga moj user posted image .
Šla sta na zajtrk - koruzni močnik - user posted image je pojedel točno 5 žlic, potem pa začel pljuvat user posted image , ampak da bi bil pa lačen, se pa ni pritoževal potem naprej. Je edini ki ne hodi - skupina je od 1-3 let. Menda se je takoj sam zaigral, potem se mu je pridružila ena punčka in sta si podajala žogico user posted image . Ena je prišla zraven in ga je božala po glavi user posted image No in potem je ne starejši fantek začel jokat in jokat da pogreša mamo in se ga ni dalo umirit in je čez nekaj časa sprožil val joka, tako da je potem jokalo enih 5 otrok...komaj so jih pomirili, pa je spet začel tisti prvi fantek jokat in potem spet še vsi ostali...v glavnem smeha, ko mi je to user posted image pripovedoval...potem je bila malica - narezano sadje in ovseni piškoti, ki našemu user posted image spet ni šla po grlu dol, ampak se je najprej nekaj davil potem pa pljuval...no po 2h urah sta šla domov. Vmes je user posted image skočil na hitro nekaj uredit papirje in je bil user posted image sam, pa menda niti opazil ni, da je sam med otoci, tako da je načrt, da jutri ostane sam kar od zajtrka do kosila....bomo videli kako in kaj user posted image

Toliko od mene danes...BODITE V SONČKU, IMEJTE SE FINO IN PAZITE NASE IN NAŠE LUMPE user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Valu za dobro uvajanje. Glede hrane pa ne skrbi, se bo že navadil na nove okuse.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
16.9.2009 23:26:47   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k

En lep pozdravček!

Še pred tednom sem se lepo pohvalila, da bomo aprila že štirje v naši družinici, žal moram sporočiti, da temu ni več tako, saj  je našemu dojenčku v 9.tednu preneholo utripati srčece in sem bila včeraj na enem najbolj žalostnem in krutem posegu v mojem življenju; namreč na čiščenju odmrlega ploda. Razum ve, da je tako najbolje za moje telo in nadaljnje poskuse nosečnosti, vendar v srčku pa je še vedno prisoten občutek da je v mojem trebuščku živelo detece, ki ga sedaj ni več.
Na veliko srečo imamo doma našega Jakoba, ki ti da vsakič ko ga pogledaš vedeti, da je naš in da sem sposobna donositi zdravega otroka. Ga ni boljšega zdravila, kot da te še ne enoletni sinček močno močno objame in pritisne en moker poljubček. Kot bi vedel, da sta mamica in tata žalostna.

No, drugače pa ni vse tako žalostno pri nas: Jakob lepo priden hodi v vrtec. Mož ga pelje že zjutraj ob 6.30, iskat pa ga gre po službi ob 15.30. Mislim, da se je že lepo navadil na vrtec je je z vsakim dnem bolj zadovoljen ko gre tja. Zaenkrat je še zdrav brez kakršnih koli problemov, predvsem pa se je začel v popoldanskem času kolikor smo skupaj ogromno crtati in stiskati. Ni kaj pač pogreša starše.

Jutri se odpravljamo v tolpice na zaslužen počitek in oddih, tako da bo naš mali razgrajač razgrajal po bazenu in po hotelu...

Lepo se imejte in se slišimo ob prvi priliki!
papa

Jana, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drži se! Mislimo nate!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
16.9.2009 23:29:32   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Evo, pa je bila uro in pol pri varuški sama. Pol so šli pa ven na vrt (še sin od varuške, ki je prišel iz šole - ga obožuje) in je začela jokat. Prvič pri njej. In me je poklicala. In ko sem prišla sem vidla, da je mala čist zaspana. No, vsaj vidla je varuška kako to zgleda. In prideva dam in mala zaspi v pol minute user posted image
Jutri pa poskusimo od zajtrka do kosila. Ajde da vidimo še to čudo.

Držim pesti, da bo uvajanje Inye z vsakim dnem boljše. Kdaj pa začneš delat?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
16.9.2009 23:34:00   
irma78

Drugače pa Inya večinoma je posebej zanjo pripravljeno hrano, ker sva mi2 z možem na dieti in ne jemo enake hrane. Sem pa shujšala 4kg v 2 tednih user posted image

Pri nas je Niki enako kot midva (skupaj jemo le še ob vikendih, ker ima čez teden v vrtcu kosilo že nekje ob pol dvanajstih, potem mu dam doma le še kakšen jogurt ali pa kakšno sadno kašico in mleko za lahko noč).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za izgubljene kg!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
16.9.2009 23:36:16   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

naša hiška ...jutri samo še prelakirajo parket tretjič, potem pa še pridejo vrata in zunaj končamo dvorišče, HB konec bo kmalu ...ne da se mi več! user posted image user posted image user posted image  pol pa vsaj do spomladi nič večjega ...

Super za hiško. Še malo pa bo vse tipi topi! Potem bo pa kamlu itak zima, ko se kakšnih stvari itak ne da delat.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
16.9.2009 23:38:55   
irma78
tkole punce, sedaj me imaste pa za nekaj dni dovolj. Se beremo prihodnji teden, ko pridemo iz Münchna.

Lepo se imejte, uživajte in pazite nase!

Papa

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
16.9.2009 23:52:09   
gogabojan
mbd

UUU ti si mi pa to napisala zelo podrobnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz pa tebi zelo malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri naših so pa s pisanimi črkami vzeli že u i e m
Poštevanka, učiteljica je rekla, da naj jih doma naučimo, ker v šoli enostavno ne bo časa. tako da ne vem, ali naj ga kar začnem ali naj malo počakam, ker ne vem, na kakšen način bo razlagala, in če bi jaz drugače razložila, da ne bi potem vse skupaj še bolj zmešal. OK da se doma izpiliš do konca poštevanko, razloži pa vseeno lahko v šoli kajne.

Saj naši tudi delajo naloge v podaljšanjem. Sam kaj, ko pa gre bojan prej domov, preden imajo uro za naloge delat. Tako da jih naredimo doma.

Evo kaj so imeli danes za domačo nalogo.
MAT en celi list računov na plus in minus od oz. do sto.
Naučiti se pesmico pet kitic. Uno zlato ladjo iz berila.
Prebrati 5x zgodbico o kraljični na zrnu graha
Napisati obnovo v deset do petnajst stavkov
Rešiti naloge v del. zvezku za književnost ena stran.
Napisati deset stvari ki jih zna in deset stvari ki se jih uči v razpredelnici

In zdraven vsega tega naprimer kak krožek zdraven. Evo odkar so začeli dobivati domače naloge je bil samo en dan, ko jim ni bilo treba narediti nič za nalogo.

Drugače pa imajo vsak dan sigurno za kake dve celi uri domače naloge. Npr. vsak dan v zmajčku mora doma napisati nevem po štiri strani. To piše malo bolj počasi, ker hoče imeti zelo lepo napisano v zvezku. Je pa zato potrebno malo več časa. Samo vseeno mu to ne vzame toliko časa.

Se mi zdi, da so v drugem razredu imeli bolj na izi vse, zdaj pa so prepuščeni realnosti. In učiteljica pravi, da so otroci stoodstotno bolj zreli. Ja v dveh mesecih počitnic so pa sigurno preveč zreli.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, kako ti razlagaš otroku računati??? Varianta najprej enice, desetice, stotice????? Ali uporabljajo stotiček (ne vem če sem prav napisala, ker me bojan glede njega vedno opozarja, da narobe izgovarjam).user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mislim, učiteljica jim je zdaj dala ta stotiček, naj bi z njim lažje računali. Ej mene če vprašaš, jaz sem bila samo še bolj zmešana, ko mi je bojan razlagal, kako morajo delati po njemu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No ko je mama ukapirala, kako učiteljica želi, je minilo par minutk.

Je pa malo težji način no. KaO računajo enice na levo desetice na dol. Kr neki. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, a ste dobili kakšen spisek, kaj za domače branje povedati oz. cankarjevo bralno značko????? Mi ga nismo, pa nimam glih občutka, katero knjigo naj mu dam za prebrati, ker smo lansko leto kao pretežke knjige brali (mi je rekla učiteljica, da so te knjige za višji razred ne za drugi. ampak prepozno, ker je bojan že vse povedal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Da bi morali ala muca copatarica ali pa pedenjped al kaj je že.

lp

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
17.9.2009 0:06:16   
mbd0411
Uh.Goga,zdaj si se pa ti razpisala.
Aaaaaaaaaaa toooliko naloge????????????
Ste nori!!!!!!!!!!
Pri nas je naloga sam ne toliko.Danes je imel v parih stavkih za napisat njegovo pot v šolo,en miselni vzorec.Včeraj eno stran mat.(rač.je igra)
Ne vem še kaj morajo prebrat,vem samo da bodo podrobneje brali te Mehurčke-Oton Župančič.Aja pa malo bodo morali spreminjati zgodbe.Pravljice med seboj pomešati in sestavljati zgodbo...Veliko dela nas čaka.Računa pa moj kar sam.Za zdaj še gre.Le kaka besedilna naloga je bolj tako,tako,ker prebere narobe al pa si zmisli.Pa če mu naredkujem števila,bo obrnil.Namesto šestinpedeset,bo napisal 65..Bomo že.Saj je šele začetek.Aja pa zadnjič o so morali napisati obvestilo za gripo,je napisal katastrofo.OpoZOriLO,nekaj takegauser posted image velike in male pomešane črke.Ojojojoj..user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3168
17.9.2009 0:29:07   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj moj tudi piše tako kot tvoj opozorilo. včasih. le da so črke vsaj lepe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako bo pisal, če se mu bo fulll mudilo kam. Potem ne gleda ne kam ne zakaj ne nič.

Ja moj doma računa na prste. Priznam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak ta stotiček je kr neki no. Evo sam stotiček je dobil, je že začel mi mešati račune. Te pa sem mu morala rečt, da ta stotiček pomaga tistim otrokom, ko ne znajo računati. Na prste računa tiste številke, ki gredo čez deset. npr. 55 plud 27. Če pa je račun npr. 25 plus 43 pa reče enica plus enica je enica desetica plus desetica je desetica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj vidimo, kako se možgančki razvijajo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ostale punce pa še čakajo take težave. Kajne?? Če ne prej pa čez sedem let oz. šest.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
17.9.2009 7:17:56   
afnica mala
Dobro jutro

ste se pa razpisale v zadnjih 2 dneh. Že pol ure berem.

jana-k; user posted image

lovely- ej, dobra si. Jaz pa sploh ne morem manj jesti. Včeraj sem spet fulll pojedla. Sem pa pridna z rekreacijo. S sosedo laufava. 3x tedensko. Včeraj sva celo v dežju- samo 40 minut. Če bi znala še pazit na hrano....

lucka- porodniško imam podaljšano do 17.12.09

gripa- mene je skoz skrbelo, ampak folka ni skrbelo, zato nisem glih razglašala. Pri nas bomo spet uvedli obvezno razkuževanje rok, ampak ker eni že ob rojstvu Neli niso poslušali (niti umiti jih niso hoteli), pač ne bodo prišli na obisk.

beljak- jaz ji ga še nisem dala, pri cca 4 mesecih je imela testiranje (krvno in kožno, ker je zavračala mleko), pa je bilo takrat vse bp

hrana- včeraj je jedla ričet. Zdaj prakticiram, da jemo enaka kosila, pa da kosila ne pasiram, da se navadi na koščke, ampak sploh ne grize, kar pogoltne. Tudi poje takrat manj (cca pol manj), pa se ne sekiram, ker drugače lepo je.

zobki- 3, pa dva sta tik pred zdajci

čevlji- me je lovely dala idejo, pa sva šli v Daichmana- sem ji kupila ene supergice, ki so kot copatki, mehki, za zavezat. V trde čevlje komaj nogo dobi- vse kaže na to, da bo imela "visoko"nogo

vstane edino, če sedi na moji nogi, iz tal pa se ne pobere (me kar malo skrbiuser posted image ). Stoji včasih ok, včasih pa se ziblje. Drugače je še vedno pridna, pri ljudeh naredi vtis, da ne joka in da je ful firbčnauser posted image

To je to, okoli bajte imamo še vedno rastur, zdaj pa je za vikend napovedan slabše vreme oz. kaka ploha in nevihta, torej bomo še čakali na fasado- kolk mam že tega dostuser posted image

Danes pa grem prvič sama ven. Pa še mož me bo peljal, domov pa bom šla s taksijem, da lahko maximalno uživamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3170
17.9.2009 9:25:07   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Evo, pa je bila uro in pol pri varuški sama. Pol so šli pa ven na vrt (še sin od varuške, ki je prišel iz šole - ga obožuje) in je začela jokat. Prvič pri njej. In me je poklicala. In ko sem prišla sem vidla, da je mala čist zaspana. No, vsaj vidla je varuška kako to zgleda. In prideva dam in mala zaspi v pol minute user posted image
Jutri pa poskusimo od zajtrka do kosila. Ajde da vidimo še to čudo.

Držim pesti, da bo uvajanje Inye z vsakim dnem boljše. Kdaj pa začneš delat?

15.10. ojej

Lovely

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
17.9.2009 9:28:13   
Lovely
Šola: od moje varuške sin je včeraj prišel iz šole (mislim, da je 2. razred- nisem zihr) in je delal ful časa nalogo. Tudi ona pravi, da imajo nenormalno preveč. Joj kaj nas še čaka.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
17.9.2009 9:28:48   
Lovely
Inya je pa zdaj do kosila v varstvu. Če bo dovolila seveda. Bomo videli. Zdaj grem pa likat.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
17.9.2009 9:54:59   
jolly123
Dober dan iz službe. Danes celo imam nekaj dela, ker mi je sodelavka uturila neko delo, ki se ga vsi izogibajo, ker mam lih cajt in sem polna zagona sem ga sprejela user posted image Drugače pa čakam, da šefi pridejo z dopusta drugi teden, pa da kakšno rečemo in vidim, kaj so si sploh zamislili. Sicer je pa prav fino, sem pogrešala kosila in kozarček vina ob kosilu s sodelavci, pa razne pametene debate zraven. Mi je kar fino, zaenkrat se še ne sekiram zaradi Tajkota ker je pri naših dveh, ko bo pa v vrtcu pa verjamem da me bo stiskalo.
Mi je blo pa hudo, ker sem ga morala danes zbuditi, ponavadi se vedno zbudi sam, včeraj je mel pa spet neke nočne arije, 1 uro pa pol sem ga poslušala, pa karkoli sem naredila ni bilo OK, pol sem ga pa vzela k sebi v posteljo, to vedno na zadnje naredim, ker tudi to ni nujno da pali, pol pa probam raje prej vse ostalo.
Pa se me je držal kot klop najprej me je začel božat po laseh, pol me je z obema rokama držal okoli roke in tako zaspal, čim sem se hotela kam premaknit takoj jok in spet držat kot klop.
Zdaj pa ne vem a je to kakšna ločitvena kriza, ker mojih je navajen, tko da ne vem, al pa ga kaj muči tko, pa se bolje počuti ko zraven mene spi.
Sam kaj bo šele ko bo vrtec na polno user posted image Tko da seveda je zjutraj kar spal in spal in sem jaz že luč prižgala in mojga zbudila in se šla stuširat in sva na glas govorila, on je še kar spal user posted image  user posted image

Gogabojan mislim ej to pa je FUL naloge pa kaj so normalni??

Lovely uživaj v likanju in v tišini doma.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
17.9.2009 9:56:12   
afnica mala
škripanje z zobmi- Neli neprestano škripa in to full, ji včasih kar prst v usta potisnem, da neha, ampak takoj spet začne. Jaz sem škripala itak 20 let in še v spanju, sem se zbudila od tegauser posted image A še kdo? A lohk sploh kaj naredim?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......