Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 18.9.2009 18:31:21
|
|
|
|
maj2009
|
oj! ja men ful otrdeva trebuh pa boli spodi, sm zdele komaj fernke speglala k je moj okna pomiu in sm rekla da to morm še nardit predn me km pelje! sm rekla pikici da naj počaka do jutr, da bom še postlnino preoblekla in oprala pa da moj dons še košarko gleda pol pa lahko gremo v akcijo! ja kr boli in stiska sam jstr morm še tok stvari nardit
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 18.9.2009 19:22:10
|
|
|
|
Kepica83
|
hehe maj2009 zgleda da bo akcija počasi
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 18.9.2009 20:05:26
|
|
|
|
Kepica83
|
spet nikoga . Aja pozabila sem vam javit, da sma včeraj z mojim dorekla imena za fantka ali punčko. Končo. Za fantka sma imela samo eno v izboru ker sva oba vedela katero si želiva. Za punčko pa je bilo kar min 40 imen v prvem izboru.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 18.9.2009 21:35:03
|
|
|
|
tassika
|
Evo samo na hitrco, ker grem potem spat, me je vse skupaj ful utrudlo. Bilo je zelo dolgočasno, amapak pica potem kasneje je bila pa dobra, samo je tudi polovice nisem mogla pojest
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 18.9.2009 21:46:02
|
|
|
|
Kepica83
|
uuuuuuuuuuu Tassika. Kaka mačkaa . Zelo lepa si.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 18.9.2009 22:28:23
|
|
|
|
maj2009
|
pr ns še nč nouga! mal otrdeva drugač pa nč druzga. moj gleda basket......jst sm se stuškala in si umila lase zdej pa čakam če bo kej akcije.. punce lepo spite! lahko noč
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 18.9.2009 22:54:51
|
|
|
|
sonček85
|
mariee.ja malo pa morma,no alči je dobu kar je rabil mami si je pa kupla danes še čevlje za pozimi Jutri pa greva na 1.rojstni dan pikepoke v Žalcu Super za košaro biba.po moje mala čuti da se nekaj dogaja in bo potem vesela ko ji bosta povedala maj:lepe številke.Bi bilo res lepo.podloga za odtek vode(jaz sem imela to ki jih imajo v bolnici k dela od mojga stric v domu ostarelih)-jaz sem imela a nam na srečo ni voda odtekla,sploh ne vem kdaj in kje mi je Srečno pot v Rim mm.počakaj še 1t potem pa pojdi,kar ena za drugo bosta rodili z maj 09 vse vas lepo pozdravljam ,nisem pa veliko gor ker imam očija v bolnici in je z njim zelo hudo.Kaj več pa nebi o tem!Hvala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 18.9.2009 22:55:26
|
|
|
|
sonček85
|
AJA A STE ODDALE GLASKE ZA ALEKSA!!!!HVALA
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.9.2009 8:50:17
|
|
|
|
tassika
|
Aa bejbe sem se zrihtala jaz, zato da je bilo tam pol grozno dolgočasno in pol so imeli še eno vokalistko, ki ej lepo pela, ampak spet same take otožne pesmi, da sem začela zehat, samo bibi je blo pa všeč se je prevračala kolikor je bla dolga in široka. Sonček tebi sem pa že zadsnjič hotla napisat, bom pa danes na zs. Pilotina še danes tukaj, saj veš vse naj naj in naj bo konec meseca pozitiven zate in tudi za nas, ki tukaj držimo pestke.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.9.2009 10:04:27
|
|
|
|
Fargesia
|
Pilotina, vse najboljšeeee!!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.9.2009 11:06:14
|
|
|
|
malaMravljica
|
jaz tudi ze cakam cel teden, da lahko voscim Pilotinci. Bejba, tebi pa res iz vsega srca, pa se iz srcka mojega deteca zelim vse naj naj naj naj, naj se ti izpolnijo vse skrite in ne skrite zelje in bodi srecna in pozitivna. Pa komaj ze cakam, da bos nosecka, ne morem si pomagat, sam res je tko. Ta sopek pa gre na sredo mize pri vaju doma! Poljubcek, poljubcek, poljubcek in sledi se objemcek!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.9.2009 11:08:41
|
|
|
|
malaMravljica
|
Maj, where are you ? Saj ves, sedaj se mores pa pod nujno vsak dan tukaj zglasit, da vemo da si se 2v1. Al nisi vec?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.9.2009 11:44:37
|
|
|
|
maj2009
|
ojla! pilotinca! vse naj naj naj..... za tvoj rojstni dan! naj se ti izpolnijo vse skrite želje !!!!!!!!!!! ja jst sm še 2v1čeprou sm že misla, da ne bom več. sm mela celo noč zgleda samo lažne popadke . ob 2h se zbudim s tok trdim trebuhom k še nikol do zdej in pol začnem lepo na urco gledat na kolk cajta se to dogaja: od 2-3h na 15-20 minut, od 3-5h na 10 in 8 minut, od 5-6h na 5 minut in sm rekla še eno otrdevanje in bo ura 6 in bom zbudla da greva prot lublan, pa jih kr naenkrat zmanjka in jst zaspim . tole dons ponoč me je čist zmatral in zdej sm itak k čuk k sm spala vsega skup 2 ure in zdej neki ležim in se premetavam. sm kr žalostna ampak zgleda, da bo določila kdaj je čas za akcijo in ne bo izbirala ure in datuma. kako kej kaže tebi mravlca?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.9.2009 11:51:49
|
|
|
|
malaMravljica
|
Maj, ma jaz kar verjamem, da mam se cel teden casa. Saj do PDP-ja imava se 13 dni a ne, sedaj se bodo ti popadki itak stopnjevali in pol enkrat naju peljejo v porodnisnco. Pa moj mi je itak reku, da ne smem kao sedaj si zelet prej rodit, ker to ni dobro za otroka, da nekaj miselno vplivam nanj. Joj, ta moj bo tok eno zaveznistvo mel z dojenckom, a me bosta pol sploh rabla se? Vceraj sva sla na pico in sem bila tok ponosna, da sem spila 0,75 l jabolcnika zraven. Ojoj kako je spet zgeldala moja noc, imam ponoci prav atletiko in nocne treninge
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.9.2009 12:09:36
|
|
|
|
tassika
|
evo mene nazaj, moje dete še vedno sedi na ritki, ima malo bolj podolgovato glavo, baje je to znak inteligentnosti, vsaj tako pravi dr.strahova , drugače smo pa težki že 1505g in ravno prav veliki, vse ok, srček dela normalno, spet je mela nogice skupaj, ampak pravi, da je punčka. Tako da jaz sem zdaj spet malo pomirjena, zdaj me samo skrbi, da se obrne okoli, slikco pa dobite enkrat tekom dneva.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.9.2009 12:30:00
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika ČUDOVITA si blestela, ne? Pilotina VSE NAJBOLJŠE in najslajše. Naj ti še jaz zaželim pikico ali dve, ki vaju bo še bolj zružila. Pusti se razvajati! Sonček upam, da se vse dobro izteče. Držite se in seveda je razumljivo, da ne komentiraš tu gor. Smo v mislih z vami. Kepica čestitke za 12 tednov . Upam, da že kaj lažje dihaš in boš začela res uživati. Jaz imam pa danes 8 tednov, tako da naju samo štirje ločijo. Sem pa vesela, da imam še vedno vse znake, čez 6 dni bomo vedeli pa kaj več. Maj2009 očitno se res pripravljaš, še lahko kamot današnji datum ujamete. Pojdi lepo na sprehod, ne se izogibat stopnic, mogoče se ša pa kaj izcimi. Evo za zdaj... sem čisto hin... sma bili zjutraj pri kolegici na obisku, pa v lekarno sma skočili, pa za jesenske čeveljčke sma šli pogledati in našli nič. Zdaj se pa spravlja spat, čeprav jo še vedno slišim, da igrače prelaga, pa saj ima čas. Jaz bom pa tudi poskusila mal zaspat, mi ne rata čez dan, čeprav sem čist utrujena. Mogoče je pa danes tak dan... popoldan pa spet na potepanje - imama babji dan, ker je ati zaposlen po svoje.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.9.2009 12:33:09
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika evo mene nazaj, moje dete še vedno sedi na ritki, ima malo bolj podolgovato glavo, baje je to znak inteligentnosti, vsaj tako pravi dr.strahova , drugače smo pa težki že 1505g in ravno prav veliki, vse ok, srček dela normalno, spet je mela nogice skupaj, ampak pravi, da je punčka. Tako da jaz sem zdaj spet malo pomirjena, zdaj me samo skrbi, da se obrne okoli, slikco pa dobite enkrat tekom dneva. Same vzpodbudne novice . Obrniti se pa še tako ima čas... mogoče greš na kakšno plavanje v kak olimpijski bazen (kjer ni prevroča voda), jaz vem, da se mi je mala obrnila ravno med plavanjem, ko smo bili na dopustu v enem apartmaju z bazenom. Se mi je trebuh v trenutku spremenil in lažje sem začela dihat. Zanimiv občutek.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.9.2009 13:21:21
|
|
|
|
tassika
|
a.biba bom kar počakala kar bo pač bo, je rekla naj se pogovarjam z njo da se mora okoli obrnit Evo pa še obljubljena slikca naše intelektualke
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.9.2009 15:48:17
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassika, lepa slikca in lepa slikca Jaz sem sedaj preverla, pred sredo ne bi bilo fajn rodit, pol pa ze lahko kmalu, se pa prav strinjam, ce bi imela se cel teden sedaj sam za naju z mozekom, pol pa pride se dojencke k nama. Ce se bo dojencke s tem strinjal bomo pa se videli. Fajn bi bilo, ce dam se eno akupunkturo skozi. Maj me verjetn sam bere in debelo gleda kaj mi je sam dej no, kdaj bom spet lahko s takim lepim trebusckom okol hodila, tudi nocne sprehode na WC sprejmem, sam da mam se malo lahko pravi nosecniski trebuh. Sem pa danes nepricakovano dobila eno skatlo malih cunc vse rabljeno sam bo vse za ponosit, sedaj pa imam robe. Se ze vse susi na balkonu.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.9.2009 20:24:10
|
|
|
|
mariee
|
Pilotina vse najboljše!!! Tudi jaz ti želim, da se nam čimprej pridružiš na seznamu in da boš drugo leto tudi ti vsa važna s trebuščkom okoli hodila
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.9.2009 20:46:33
|
|
|
|
maj2009
|
punce!!! a je to to...? ful krči v spodnjem delu trebuha, kot takrat k maš menstro, pol pa še trebuh otrdeva samo trebuh ne boli. so pa te krči ful hudi!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.9.2009 21:35:48
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009 punce!!! a je to to...? ful krči v spodnjem delu trebuha, kot takrat k maš menstro, pol pa še trebuh otrdeva samo trebuh ne boli. so pa te krči ful hudi!!! Hm, popodki!!! Meri si čas, če so redni. Jaz sem si ponoči kar štoparico naredila na telefonu in šla nazaj spat. Ko me je pa prijelo, sem ustavila in pogledala čas, vmes pa dremuckala. Tak sem se prešvercala do jutra in popadke na 6 minut. Tik, tak... še imaš šanse da bo 19.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.9.2009 21:38:31
|
|
|
|
a.biba
|
Tassika krasna slikica vajinega otročeka. Kako lepo raste . Evo naju s potepanja, sma malo bile v shopingu, pa na obisku oz. večerji pri kolegih, zdaj pa vodoravno, ker sem popolnoma fuč....
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 20.9.2009 9:37:30
|
|
|
|
Kepica83
|
A.biba hvala za čestitke za 12 teden. Pa ja malo lažje se že diha ampak z vsemi pljuči bom komaj zadihala čez 4 tedne ko imam komaj naslednji pregled. v 16 tednu komaj. Uh do takrat se mi zmeša. Kak pa si ti kaj? Maj2009 držim pesti
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?