Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 22:33:43
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 LARISI in MAJU vse naj naj za obmesečnico se podpišem tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 22:35:12
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Uf, dolg dan je bil... Okoli 12h smo šle z Gajo ven, tatota pospremle v službo, pol smo se malo sprehajale, pa kafe je padlo, pa pol še eno z mojimi starši in so šle 3 ure okoli. Pol sm pa Gajo dala v varstvo in sm šla z mamo v šoping... Gaja je dobila bundico in bodi, jst sem si pa najdla kar neki majc in hlače, šal, nogavice, trenirko,...Sm komi tovorla torbe! hedviga, iii, ku sta lušna! piškot, welcome back! deja, lepa slikica...Kapica mu full paše! Pa naj se Žiga hitro pozdravi! mlea, fajn, da je šlo dobro na izpitu! Pa bravo kolubmo k si bla ta cajt varuška! maksi, sm vidla prej da majo tudi v NG čofotalnico za dojenčke, 11x, mislim da ob četrtik al sredah, 2 skupini...ena ob 17h, druga ob 18h. v pondelk kličem za ceno. Še kdo tle?
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 19.9.2009 22:39:45 >
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2009 22:48:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2009 23:04:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 6:22:01
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro punce.....naša noč super prespana.se je zbudo ob 4.00 popil malo čaja pa še zdej spi.sploh ne morem vrjet da lohk zobje da lahko zobje nardijo teke noči,ko so pa zuni pa ko da bi odrezal.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 7:44:54
|
|
|
|
Čebel@
|
TIMY........Želim ti srečo,zdravja in velikooooo ljubezni.Ostani tako super kot si bila do sedaj......Lepo praznuj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 8:08:26
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 TIMY........Želim ti srečo,zdravja in velikooooo ljubezni.Ostani tako super kot si bila do sedaj......Lepo praznuj tud od nas objemčke in poljubčke!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 8:13:34
|
|
|
|
simonakr
|
Oj! Včeri sm bla samo v BC pa razen nove dude pa cuclov nism nč kupla. Majchy kje si ti tisto mizico vidla? Jest je v Kamniku nism najdla. No mi smo prešaltal na večjo dudo pa na cuclje št.3 - bomo vidl kako se bo vse skupaj obneslo letim kofetkat! HVALA ZA ČESTITKE ZA VČEREJ! Vam Larisa pošilja objemčke!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 8:40:29
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 TIMY........Želim ti srečo,zdravja in velikooooo ljubezni.Ostani tako super kot si bila do sedaj......Lepo praznuj se podpisem Simonakr mi imamo tudi vecjo dudo in me je malo skrbelo, ampak na sreco jo je takoj sprejela. Mislim da je tista tudi bila ze premajhna za jo lepo trdno drzat v ustih in je pogosteje ven padala. Cucelj 3 pa imamo ze kar nekaj casa. Na zalost nasa noce vlect in cim ne tece samo od sebe, raje strada kot da bi kaj jedla. Tako, da imamo trojko in je super, za bolj gosto hrano pa cucelj x, ki ima malo vecjo odprtino, vendar pa pri tem gre ven odvisno od moci povleka in se moramo vcasih malo matrat.
< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 20.9.2009 8:41:51 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 9:42:01
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 TIMY........Želim ti srečo,zdravja in velikooooo ljubezni.Ostani tako super kot si bila do sedaj......Lepo praznuj Se popišem.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 9:45:56
|
|
|
|
Onasiss
|
Naša noč joj pa ti zobje, je bilo celo noč jokanja in gundžanja, pa še mene je zvijal in se pridružujem klubu ZOMBIJEV...... Uh, vam nisem povedala, da mi je moj v.d. moža, moj Onasis včeraj že kupil moje RD darilo - sušilec za perilo... Sicer sušim vzunaj, ampak je zdaj tok cunj - itak, vzunaj se pa počasi sušijo, predvsem zdaj prihajajo ta vlažni dnevni, tako da ga imam tudi jaz..... Še sploh ne vem kakšen je, ker ga je samo plaču zdaj ga gre pa iskat.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 10:35:21
|
|
|
|
BarbaraGS
|
mlea super zasusilec. Jaz bi ga tudi mela pa ga nimamo kam dat :(
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 11:52:05
|
|
|
|
timy
|
HVALA LEPA!!! Zares ste zlate, rada vas imam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 16:10:17
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki dobro jutro punce.....naša noč super prespana.se je zbudo ob 4.00 popil malo čaja pa še zdej spi.sploh ne morem vrjet da lohk zobje da lahko zobje nardijo teke noči,ko so pa zuni pa ko da bi odrezal. Joooooj, pa kolk časa je pri vas to trajalo? kako si vedla da so zobki mi sploh skor ne spimo več. Čisti obup!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 18:19:25
|
|
|
|
baki
|
ne vem točno .ene 14 dni je blo tisto najhujš.oziroma en teden
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 18:34:04
|
|
|
|
črticaa
|
cel dan mi ni delal rr,..in nism mogla sporočit novice KONČNO IMAMO ZOBEK
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 20:28:42
|
|
|
|
Maksi1
|
Ahoj,.... Kak mir, že dolgo niste tako malo načvekale. za vse zobke! Naša je zaenkrat še brez zoba, čeprav je od 4. meseca dalje določene dneve tako sitna, da smo prepričani, da je to to. No, pa še ni. Sunny - ti kar vpraši za ceno. Boljši je vedet za čim več opcij. Pa za vse nakupe! Vozičkanje - spet bom morala malo prestavit, ker se je mojemu tatu pokvaru avto, pa sem mu mojega posodila, tko da težko pridem do Gorice (pa ne mislit, da sem tako švoh v nogah; problem je, ker naša mis težko preživi dosti časa v vozičku in za nazaj bi jo morala sigurno nosit). Takoj ko bo avto uštiman, se ti javim. Vprašanje: Minimundus - a se da it z vozičkom? In koliko je za pogledat - samo kako uro, al je tega za več časa?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 21:00:56
|
|
|
|
Jutta
|
Punce na hitro se javim. Vrnili smo se z Logarske. Bilo je super. Vid je bil zelo priden, ljudje, ki so nas gostili, pa tako zelo prijazni, da sploh ne morem verjet. Pa še niti ni bilo drago. Priporočam.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 21:04:30
|
|
|
|
Jutta
|
Vidim, da malčkom pridno rastejo zobki. Pri nas se še nič ne kaže... Čim kasneje tem bolje Hedviga, Deja, Pikica, Birdy - lepe slikce. Sami lepotci tile februarčki Rebeka - Uroš pa je super hiter , se že zna kar vstati Sunny - a si izvedel kaj o Shuki?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 21:10:10
|
|
|
|
Jutta
|
Punce pa še to vam moram povedat, kakšne dogodivščine smo imeli, preden smo šli v Logarsko: z Vidom sva v petek dopoldne poležavala, moj je bil v službi, ko je nekdo pozvonil na domofon. Ni se mi dalo vstat, ker sem mislila, da je poštar in nisem hotela dol v pižami. Potem je pozvonil še enkrat in sem ga kar pustila zvonit. Nato je prišel zvonit še na vrata in ker nisem odprla je mislil, da nobenega ni doma in si je gospodič hotel odpreti kar sam Skočila sem pokonci in zdrvela na hodnik lump pa mi je pobegnil!!!!!!!!! Bil je lopov, ki je hotel vdreti v stanovanje in popolnoma uničil ključavnico!!!! Tako da smo imeli celo dopoldne štalo - policija, ki ga je iskala po bloku, menjava ključavnice... Svašta! Če naju ne bi bilo doma pa bi našla stanovanje razmetano in pokradeno!!!! Presneti barabini
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 21:15:36
|
|
|
|
Ajvy
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 21:22:52
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 TIMY........Želim ti srečo,zdravja in velikooooo ljubezni.Ostani tako super kot si bila do sedaj......Lepo praznuj Iskrene čestitke še z moje strani. Mlea - za sušilca. Lepo se je izkazal tvoj Onasis. Ajvy - lepo. Zdej pa bo počasi vse sadje steklo. Pridna Tisa!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 21:26:20
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Ekola moje zdravstveno stanje boljše že funkcioniram Jutta ojoj dobro da si bila doma Ajvy super za sadje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 21:28:54
|
|
|
|
Urša08
|
črticaa Dominiku za zobek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 20.9.2009 21:29:41
|
|
|
|
Urša08
|
Punce grem počivat in nabrat moči za jutri ko bom sama z malima sončkoma. Lepo uživajte in se zjutraj tipkamo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?