|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
19.9.2009 22:33:43   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

LARISI in MAJU vse naj naj za obmesečnico

user posted image

se podpišem

user posted image user posted image user posted image  tudi od nas

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
19.9.2009 22:35:12   
sunny24
Čer!
Uf, dolg dan je bil...user posted image   Okoli 12h smo šle z Gajo ven, tatota pospremle v službo, pol smo se malo sprehajale, pa kafe je padlo, pa pol še eno z mojimi starši in so šle 3 ure okoli. Pol sm pa Gajo dala v varstvo in sm šla z mamo v šoping...
Gaja je dobila bundico in bodi, jst sem si pa najdla kar neki majc in hlače, šal, nogavice, trenirko,...Sm komi tovorla torbe! user posted image user posted image user posted image

hedviga, iii, ku sta lušna! user posted image

piškot, welcome back! user posted image

deja, lepa slikica...Kapica mu full paše! user posted image  Pa naj se Žiga hitro pozdravi!
mlea, fajn, da je šlo dobro na izpitu! user posted image  Pa bravo kolubmo k si bla ta cajt varuška! user posted image user posted image user posted image

maksi, sm vidla prej da majo tudi v NG čofotalnico za dojenčke, 11x, mislim da ob četrtik al sredah, 2 skupini...ena ob 17h, druga ob 18h. v pondelk kličem za ceno.

Še kdo tle?

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 19.9.2009 22:39:45 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
   [Brisano sporočilo]
19.9.2009 22:48:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3728
   [Brisano sporočilo]
19.9.2009 23:04:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3729
20.9.2009 6:22:01   
baki
dobro jutro punce.....naša noč super prespana.se je zbudo ob 4.00 popil malo čaja pa še zdej spi.sploh ne morem vrjet da lohk zobje da lahko zobje nardijo teke noči,ko so pa zuni pa ko da bi odrezal.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
20.9.2009 7:44:54   
Čebel@
TIMY........Želim ti srečo,zdravja in velikooooo ljubezni.Ostani tako super kot si bila do sedaj......Lepo praznujuser posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
20.9.2009 8:08:26   
simonakr

TIMY........Želim ti srečo,zdravja in velikooooo ljubezni.Ostani tako super kot si bila do sedaj......Lepo praznujuser posted image

user posted image

tud od nas objemčke in poljubčke! user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
20.9.2009 8:13:34   
simonakr
Oj!

Včeri sm bla samo v BC pa razen nove dude pa cuclov nism nč kupla. Majchy kje si ti tisto mizico vidla? Jest je v Kamniku nism najdla.

No mi smo prešaltal na večjo dudo pa na cuclje št.3 - bomo vidl kako se bo vse skupaj obneslo user posted image

letim kofetkat!

HVALA ZA ČESTITKE ZA VČEREJ! Vam Larisa pošilja objemčke!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
20.9.2009 8:40:29   
BarbaraGS

user posted image

se podpisem user posted image user posted image user posted image

Simonakr mi imamo tudi vecjo dudo in me je malo skrbelo, ampak na sreco jo je takoj sprejela. Mislim da je tista tudi bila ze premajhna za jo lepo trdno drzat v ustih in je pogosteje ven padala. Cucelj 3 pa imamo ze kar nekaj casa. Na zalost nasa noce vlect in cim ne tece samo od sebe, raje strada kot da bi kaj jedla. Tako, da imamo trojko in je super, za bolj gosto hrano pa cucelj x, ki ima malo vecjo odprtino, vendar pa pri tem gre ven odvisno od moci povleka in se moramo vcasih malo matrat.

< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 20.9.2009 8:41:51 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
20.9.2009 9:42:01   
Onasiss

user posted image

Se popišem.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
20.9.2009 9:45:56   
Onasiss
Naša noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj pa ti zobje, je bilo celo noč jokanja in gundžanja, pa še mene je zvijal in se pridružujem klubu ZOMBIJEV......user posted image

Uh, vam nisem povedala, da mi je moj v.d. moža, moj Onasis včeraj že kupil moje RD darilo - sušilec za perilo... Sicer sušim vzunaj, ampak je zdaj tok cunj - itak, vzunaj se pa počasi sušijo, predvsem zdaj prihajajo ta vlažni dnevni, tako da ga imam tudi jaz.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Še sploh ne vem kakšen je, ker ga je samo plaču zdaj ga gre pa iskat.....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
20.9.2009 10:35:21   
BarbaraGS
mlea super zasusilec. Jaz bi ga tudi mela pa ga nimamo kam dat :(

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
20.9.2009 11:52:05   
timy
HVALA LEPA!!!

Zares ste zlate, rada vas imamuser posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
20.9.2009 16:10:17   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: baki

dobro jutro punce.....naša noč super prespana.se je zbudo ob 4.00 popil malo čaja pa še zdej spi.sploh ne morem vrjet da lohk zobje da lahko zobje nardijo teke noči,ko so pa zuni pa ko da bi odrezal.

Joooooj, pa kolk časa je pri vas to trajalo? kako si vedla da so zobki
mi sploh skor ne spimo več. Čisti obup!!!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
20.9.2009 18:19:25   
baki
ne vem točno .ene 14 dni je blo  tisto najhujš.oziroma en teden 

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
20.9.2009 18:34:04   
črticaa
cel dan mi ni delal rr,..in nism mogla sporočit novice

KONČNO IMAMO ZOBEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
20.9.2009 20:28:42   
Maksi1
Ahoj,....

Kak mir, že dolgo niste tako malo načvekale.

user posted image  user posted image  user posted image  za vse zobke! Naša je zaenkrat še brez zoba, čeprav je od 4. meseca dalje določene dneve tako sitna, da smo prepričani, da je to to. No, pa še ni.

Sunny - ti kar vpraši za ceno. Boljši je vedet za čim več opcij. Pa user posted image  user posted image  user posted image  za vse nakupe! Vozičkanje - spet bom morala malo prestavit, ker se je mojemu tatu pokvaru avto, pa sem mu mojega posodila, tko da težko pridem do Gorice (pa ne mislit, da sem tako švoh v nogah; problem je, ker naša mis težko preživi dosti časa v vozičku in za nazaj bi jo morala sigurno nosit). Takoj ko bo avto uštiman, se ti javim.

Vprašanje:
Minimundus - a se da it z vozičkom? In koliko je za pogledat - samo kako uro, al je tega za več časa?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
20.9.2009 21:00:56   
Jutta
Punce na hitro se javim. Vrnili smo se z Logarske. Bilo je super. Vid je bil zelo priden, ljudje, ki so nas gostili, pa tako zelo prijazni, da sploh ne morem verjet. Pa še niti ni bilo drago. Priporočam.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
20.9.2009 21:04:30   
Jutta
Vidim, da malčkom pridno rastejo zobki. Pri nas se še nič ne kaže... Čim kasneje tem boljeuser posted image

Hedviga, Deja, Pikica, Birdy - lepe slikce. Sami lepotci tile februarčkiuser posted image

Rebeka - Uroš pa je super hiteruser posted image , se že zna kar vstatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny
- a si izvedel kaj o Shuki?

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
20.9.2009 21:10:10   
Jutta
Punce pa še to vam moram povedat, kakšne dogodivščine smo imeli, preden smo šli v Logarsko:

z Vidom sva v petek dopoldne poležavala, moj je bil v službi, ko je nekdo pozvonil na domofon. Ni se mi dalo vstat, ker sem mislila, da je poštar in nisem hotela dol v pižami. Potem je pozvonil še enkrat in sem ga kar pustila zvonit. Nato je prišel zvonit še na vrata in ker nisem odprla je mislil, da nobenega ni doma in si je gospodič hotel odpreti kar samuser posted image user posted image user posted image Skočila sem pokonci in zdrvela na hodnik lump pa mi je pobegnil!!!!!!!!!
Bil je lopov, ki je hotel vdreti v stanovanje in popolnoma uničil ključavnico!!!! Tako da smo imeli celo dopoldne štalo - policija, ki ga je iskala po bloku, menjava ključavnice... Svašta! Če naju ne bi bilo doma pa bi našla stanovanje razmetano in pokradeno!!!! Presneti barabiniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
20.9.2009 21:15:36   
Ajvy
Na hitro....ponosno sporočam ,da je  Tisa pojedla jogurt s SADJEM...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je prvo sadje ki smo ga uspeli konzumirat....

Timy....vse vse vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
20.9.2009 21:22:52   
Maksi1

user posted image

Iskrene čestitke še z moje strani.

Mlea - user posted image  user posted image  user posted image  za sušilca. Lepo se je izkazal tvoj Onasis.

Ajvy - lepo. Zdej pa bo počasi vse sadje steklo. Pridna Tisa!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
20.9.2009 21:26:20   
Urša08
ojla

Ekola moje zdravstveno stanje boljšeuser posted image že funkcioniramuser posted image

Jutta ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image dobro da si bila doma

Ajvy super za sadjeuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
20.9.2009 21:28:54   
Urša08
črticaa  Dominiku user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
20.9.2009 21:29:41   
Urša08
Punce grem počivat in nabrat moči za jutri ko bom sama z malima sončkoma. Lepo uživajte in se zjutraj tipkamo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?