Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 9:55:29
|
|
|
|
sunny24
|
< hbhbyak<k mssssssmmmmmmmmmmmmm ncvvvvvzvzvvvvvvvf t zvu j mm>b§ To vam pošilja gaja...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 9:58:45
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.......lohk bi nam malo sončka poslala-pri nas se bo vsak čas ulilo ......mi ne bomo počeli nič posebnega.....zdele čakamo cimpermane,moj še dela,jaz moram pa pospravit ......da te spomnim:pošlji sms shuki
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 19.9.2009 9:59:16 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:05:32
|
|
|
|
|
Sunny ja pa res malo sončka pr nas tudi za kozlat vreme...sem perilo obesla dala drugega prat marička imam cot kot da nas je 20 res nikol konca pa še likat morem zvečer...pa najmanj dva stroja imam še unih cotk ko smo Lii kupili...joj tole pranje ...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:19:25
|
|
|
|
sunny24
|
Jst se pa valam zdej z Gajo po kavču, pa mi hoče miško ukrast... majchy, zdej ji grem poslat! Nisem pozabla! Koga čakaš da pride??? cita, ja, jst mam tudi cot, ku da bi nas blo 10 tle, ne pa samo 3...Ma, vsaj pršparano mam to, k ne peglam!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:22:24
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Jst se pa valam zdej z Gajo po kavču, pa mi hoče miško ukrast... majchy, zdej ji grem poslat! Nisem pozabla! Koga čakaš da pride??? cita, ja, jst mam tudi cot, ku da bi nas blo 10 tle, ne pa samo 3...Ma, vsaj pršparano mam to, k ne peglam! To pa verjamem ja če ne likaš je kar veliko manj jaz pa likam VSE...res vse kar je možno razno spodnjega perila ne in ne brisač...do trgovine bi mogla pa čakam da se moj zbudi ker ne morem Lie pustit lauri...ko ne vem kako bi tole zgledalo tamala bi se drla una pa jaskala zraven
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:22:44
|
|
|
|
rebeka84
|
dobro jutro! Uroš se že ene 3 dni vsede sam in v postelji se ob pomoči ograjice vstane. Neprestano moreš bit z njim ko bedi, sam noče bit niti minute, tako da zato bolj poredko pišem, poskušam pa vsaj malo prebrat kaj pišete. Zdaj pa gremo v trgovino po bučke, cvetačo in še kaj, da bom lahko moji mali afni skuhala kosilo. lepo bodite!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:24:21
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.....cimpermane-majstre da bojo dvignili tramove v tanovi hiši-imava dnevno galerijo in se bodo videli tramovi,pa še v mansardi sva naredili 3 sobe in jih bojo dvignili bolj pod streho ker sedaj lahko z glavo usekaš v tram cita......jaz moram tudi likat-kat prelagam,kup se pa veča
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:24:52
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 dobro jutro! Uroš se že ene 3 dni vsede sam in v postelji se ob pomoči ograjice vstane. Neprestano moreš bit z njim ko bedi, sam noče bit niti minute, tako da zato bolj poredko pišem, poskušam pa vsaj malo prebrat kaj pišete. Zdaj pa gremo v trgovino po bučke, cvetačo in še kaj, da bom lahko moji mali afni skuhala kosilo. lepo bodite! Bravo za Uroša naša je pa pač kamot in se ji še noč ne da sedaj ji je spet všeč da se obrne na trebuh pol pa začne tečnarit ker je tulk lena da nazaj se pa ne bi obrnala ja pač kamot je madam
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:25:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 dobro jutro! Uroš se že ene 3 dni vsede sam in v postelji se ob pomoči ograjice vstane. Neprestano moreš bit z njim ko bedi, sam noče bit niti minute, tako da zato bolj poredko pišem, poskušam pa vsaj malo prebrat kaj pišete. Zdaj pa gremo v trgovino po bučke, cvetačo in še kaj, da bom lahko moji mali afni skuhala kosilo. lepo bodite! dobite pingvina in kravico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:25:57
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sunny.....cimpermane-majstre da bojo dvignili tramove v tanovi hiši-imava dnevno galerijo in se bodo videli tramovi,pa še v mansardi sva naredili 3 sobe in jih bojo dvignili bolj pod streho ker sedaj lahko z glavo usekaš v tram cita......jaz moram tudi likat-kat prelagam,kup se pa veča Par dni nazaj sem zlikala vse sedaj pa imam spet lep kupček...sej bom do konc porodniške bom sigurno
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:26:59
|
|
|
|
|
Zdej je pa že naša Mlea rešena...čakamo novičke... pa sej vemo da bodo dobre...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:28:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sunny.....cimpermane-majstre da bojo dvignili tramove v tanovi hiši-imava dnevno galerijo in se bodo videli tramovi,pa še v mansardi sva naredili 3 sobe in jih bojo dvignili bolj pod streho ker sedaj lahko z glavo usekaš v tram cita......jaz moram tudi likat-kat prelagam,kup se pa veča Par dni nazaj sem zlikala vse sedaj pa imam spet lep kupček...sej bom do konc porodniške bom sigurno ......imamo časa še 4 mesece da zlikamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:29:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Zdej je pa že naša Mlea rešena...čakamo novičke... pa sej vemo da bodo dobre... ziher ji je šlo dober
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:30:03
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sunny.....cimpermane-majstre da bojo dvignili tramove v tanovi hiši-imava dnevno galerijo in se bodo videli tramovi,pa še v mansardi sva naredili 3 sobe in jih bojo dvignili bolj pod streho ker sedaj lahko z glavo usekaš v tram cita......jaz moram tudi likat-kat prelagam,kup se pa veča Par dni nazaj sem zlikala vse sedaj pa imam spet lep kupček...sej bom do konc porodniške bom sigurno ......imamo časa še 4 mesece da zlikamo tako mala časa je še...joj pa kam je šlo tako hitro tale čas ko smo doma jaz bi bila še kar doma s svojo malo miško piško...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:32:05
|
|
|
|
|
Majchy ti boš izkopristila še kaj dopusta predno boš šla nazaj delat??Oz.vse ostale???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:38:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sunny.....cimpermane-majstre da bojo dvignili tramove v tanovi hiši-imava dnevno galerijo in se bodo videli tramovi,pa še v mansardi sva naredili 3 sobe in jih bojo dvignili bolj pod streho ker sedaj lahko z glavo usekaš v tram cita......jaz moram tudi likat-kat prelagam,kup se pa veča Par dni nazaj sem zlikala vse sedaj pa imam spet lep kupček...sej bom do konc porodniške bom sigurno ......imamo časa še 4 mesece da zlikamo tako mala časa je še...joj pa kam je šlo tako hitro tale čas ko smo doma jaz bi bila še kar doma s svojo malo miško piško... se mi zdi da smo ravno navijale,ko je katera šla rodit,zdej bojo pa kmalu malčki že 1 leto stari čas gre too much prehitr naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:39:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Majchy ti boš izkopristila še kaj dopusta predno boš šla nazaj delat??Oz.vse ostale??? ne,ker imam februarja maturo in bo šel takrat dopust,potem pa upam da bom menjala službo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:40:40
|
|
|
|
Čebel@
|
Hani pa uvajam špinačo,tko da bo danes imela isto kosilo kot včeraj-špinačko+pire krompir
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:45:48
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas je pokukal sončekkkkk po kosilu gremo ven
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:47:00
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 Hani pa uvajam špinačo,tko da bo danes imela isto kosilo kot včeraj-špinačko+pire krompir In je jedla špinačo??Kok sem žalostna ko sedaj ne moremo jest tako kot smo začeli...ehhhh bo že počasi...naša Lia pa spi že debelo urco ko se to ne zgodi sploh pa ne pr prvem spanju
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:47:46
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pri nas je pokukal sončekkkkk po kosilu gremo ven Pri nas pa še ni sončka joj tole vreme kr nekaj...uživajte sonček
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 10:55:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 Hani pa uvajam špinačo,tko da bo danes imela isto kosilo kot včeraj-špinačko+pire krompir In je jedla špinačo??Kok sem žalostna ko sedaj ne moremo jest tako kot smo začeli...ehhhh bo že počasi...naša Lia pa spi že debelo urco ko se to ne zgodi sploh pa ne pr prvem spanju full jo je veliko pojedla-vse kar sem ji ponudila pri nas tudi Hanči že kakšno urico spi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 12:22:34
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Zdej je pa že naša Mlea rešena...čakamo novičke... pa sej vemo da bodo dobre... YES::YES...evo me ..... izpit šel s pomočjo plonkanja HVALA, KER STE MISLILE NAME IN STISKALE PESTI...zdaj greste pa lahko likat Aja, rezultate zvem čez kak teden.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 12:23:25
|
|
|
|
Onasiss
|
KOLUMBO ŠE ENKRAT 10000 X HVALA, KER SI BILA VARUŠKA MOJIM OTROKOM.........
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 12:24:49
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 LARISI in MAJU vse naj naj za obmesečnico sE podpiše.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?